-
Σιχαινομαι να κανω... διαφημιση, αλλα αυτο φαινεται ενδιαφερον προιον:
http://www.webuy.gr/characteristics.html
Ιδιαιτερα αν καποιος εχει ηδη τραπεζα πειραιως / winbank...
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Σιχαινομαι να κανω... διαφημιση, αλλα αυτο φαινεται ενδιαφερον προιον:http://www.webuy.gr/characteristics.html
Τις σκεφτόμουνα αυτές τις κάρτες αλλά αν κάποιος σου χρεώσει 500 ευρώ στη κάρτα, είτε στη κανονική και πληρωθούν, είτε σ' αυτή και δεν πληρωθούν είναι το ίδιο. Πάλι θα σου ζητάει η τράπεζα να πληρώσεις τη συναλλαγή - πρέπει να αποδείξεις ότι δεν έγινε η συναλλαγή.
Είμαι μπερδεμένος -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Σιχαινομαι να κανω... διαφημιση, αλλα αυτο φαινεται ενδιαφερον προιον:
http://www.webuy.gr/characteristics.html
Τις σκεφτόμουνα αυτές τις κάρτες αλλά αν κάποιος σου χρεώσει 500 ευρώ στη κάρτα, είτε στη κανονική και πληρωθούν, είτε σ' αυτή και δεν πληρωθούν είναι το ίδιο. Πάλι θα σου ζητάει η τράπεζα να πληρώσεις τη συναλλαγή - πρέπει να αποδείξεις ότι δεν έγινε η συναλλαγή.
Είμαι μπερδεμένοςΣε οποιαδήποτε κάρτα έχεις το δικαίωμα να αρνηθείς να πλήρωσης την συναλλαγή μέχρι και δυο μήνες μετά την πράξη
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Τις σκεφτόμουνα αυτές τις κάρτες αλλά αν κάποιος σου χρεώσει 500 ευρώ στη κάρτα, είτε στη κανονική και πληρωθούν, είτε σ' αυτή και δεν πληρωθούν είναι το ίδιο.Γιατι ειναι το ιδιο; Αφου δε θα πληρωθουν, αρα καποιος δε θα μπορει να σε χρεωσει εν αγνοια σου! Δουλευει , απ'ο,τι καταλαβα, σαν χρεωστικη: Ο ελεγχος του υπολοιπου γινεται αμεσα! Η προσπαθεια του να σε χρεωσει θα αποτυχει, αρα και εσυ εισαι καλυμμενος και νοιωθεις ασφαλης, και η τραπεζα γλυτωνει λεφτα και resources απο το εαν κυνηγουσε τις απατες.
Οποτε, αν προσεχεις ωστε να φορτωνεις την καρτα με λεφτα μονο οταν κανεις αγορα, τοτε δεν υπαρχει περιπτωση να χρεωθει εν αγνοια σου. Η μεγαλη ευκολια στο συγκεκριμενο εγκειται στο οτι μπορεις να φορτωνεις μονος σου χρηματα απο/το λογαριασμο σου προς/απο την καρτα μεσω Internet banking.
-
http://www.resellerratings.com/
Στο 'store ratings' βαζετε την επονυμια του η-σοπ-αδικου,και βλέπετε τις αξιολογησεις.
Το ίδιο και εδω:
http://www.us.bbb.org/WWWRoot/SitePage. ... 452a591b91στο 'chek out a business or charity'
-
Σημερα παω για το πρωτο μου dispute και αναφορα στο ebay safety centre!
1 1/2 μηνας για μια θηκη Pda, δυο φορες σταλμενη (υποτιθεται)!
Για να δουμε κατα ποσο ειναι αποτελεσματικες αυτες οι διαδικασιες....
Το μαγαζι εχει site http://www.discountsatnav.co.uk.
Σας συνιστω να μην αγορασετε κατι απο εκει... -
Είχα αγοράσει ένα sim-cloner από ebay. Ήρθε αυτό, και μου ήρθε ειδοποίηση για ένα ακόμα δέμα. Έλα όμως που δεν περίμενα κάτι... Πάω σήμερα ΕΛΤΑ, και τλκ είναι ένα ζευγάρι ηχεία από τον ίδιο αποστολέα του sim-cloner. Δεν έχω αγοράσει κάτι τέτοιο.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Είχα αγοράσει ένα sim-cloner από ebay. Ήρθε αυτό, και μου ήρθε ειδοποίηση για ένα ακόμα δέμα. Έλα όμως που δεν περίμενα κάτι... Πάω σήμερα ΕΛΤΑ, και τλκ είναι ένα ζευγάρι ηχεία από τον ίδιο αποστολέα του sim-cloner. Δεν έχω αγοράσει κάτι τέτοιο.δικα μου ειναι κωσταντινε
-
Άλλη προσφορά υπάρχει;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Είχα αγοράσει ένα sim-cloner από ebay. Ήρθε αυτό, και μου ήρθε ειδοποίηση για ένα ακόμα δέμα. Έλα όμως που δεν περίμενα κάτι... Πάω σήμερα ΕΛΤΑ, και τλκ είναι ένα ζευγάρι ηχεία από τον ίδιο αποστολέα του sim-cloner. Δεν έχω αγοράσει κάτι τέτοιο.Κάποιος θα τα κλαίει. Μαλλον θα μπερδεύτηκε με τις διευθύνσεις ο απόστολέας! Για δες μήπως τα ηχεία τα είχε δημοπρατήσει την ίδια εποχή;
-
Ο χρήστης cosco έγραψε:
Είμαι μπερδεμένοςΣε οποιαδήποτε κάρτα έχεις το δικαίωμα να αρνηθείς να πλήρωσης την συναλλαγή μέχρι και δυο μήνες μετά την πράξη
Εμένα πάντως που μου έχει συμβεί να δω 'ατυχείς' χρεώσεις στην κάρτα μου (της τάξης των 200ευρώ), στέλνωντας απλώς ένα FAX με την καταγγελία/άρνηση της συναλλαγής, μέσα σε 2-3 μέρες μου είχαν πιστώσει το ποσό χωρίς επικοινωνήσουν μαζί μου για κανένα λόγο.
Και για περιπτώσεις ανθρώπων που γνωρίζω πάντως, δεν είχε ποτέ κανένας πρόβλημα στο να ακυρώσει τη συναλλαγή. Δε συμφαίρει τις τράπεζες να χάσουν οι καταναλωτές την εμπιστοσύνη τους στο ηλεκτρονικό χρήμα, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει απώλειες μερικών εκατομμύριων. Συγκριτικά με το πόσο θα έχαναν αν έπεφτε η κίνηση του e-λεκτρονικού χρήγματος είναι αστείες οι απώλειες.
-
Εγώ χρησιμοποιώ πάντα το Paypal και έχω χρεωστική κάρτα, οπότε και δύσκολο είναι να γίνει η στραβή και μπορώ να ελέγχω από το ΑΤΜ αν έχει γίνει καμιά στραβή.
Τώρα σκέφτομαι να ενεργοποιήσω και το WebBanking για να μπορώ να δω με περισσότερη άνεση και ακρίβεια τις κινήσεις. -
ειμαι χρηστησ του ebay 2 χρονια τωρα δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα και απο Αμερικη Αυστραλια Ευρωπη ο σωστος τροπος στο ebay ειναι να κοιτας το feedback και μονο μεσω paypal, τωρα το θεμα με το τελωνειο δεν μου εχει προκυψει να πληρωσω κατι παραπανω μονο μια φορα μου καθηστερησε το δεμα λογω της απεργιας που ειχανε περσυ και περεπιπτοντος εχουν ενα μηνα απεργια τωρα που σημενει οτι θα μου καθηστερηση ενα που περιμενω. Ενα προβλημα που εχω παρατηρηση ειναι οτι βγαζουν κατι παραπανω απο τα μεταφορικα δηλ εχω φερει κρεμαριερα απο Αμερικη με 67 δολλαρια και ενα οργανο defi με 80 δολλαρια αυτο γινετε συχνα στην Αμερικη, Οταν εμενα τα ελτα μου ζητανε 20 ευρω για Αμερικη τεσπα.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Σιχαινομαι να κανω... διαφημιση, αλλα αυτο φαινεται ενδιαφερον προιον:http://www.webuy.gr/characteristics.html
Πατάτα τελικά, έχει αρκετά τσουχτερές χρεώσεις, ακόμα και για απλές λειτουργίες όπως γέμισμα...
-
Ο χρήστης acgt3 έγραψε:
Ενα προβλημα που εχω παρατηρηση ειναι οτι βγαζουν κατι παραπανω απο τα μεταφορικα δηλ εχω φερει κρεμαριερα απο Αμερικη με 67 δολλαρια και ενα οργανο defi με 80 δολλαρια αυτο γινετε συχνα στην Αμερικη, Οταν εμενα τα ελτα μου ζητανε 20 ευρω για Αμερικη τεσπα.Μερικοι σημειωνουν οτι στα ε3οδα αποστολης περιλαμβανονται κ ε3οδα πακεταρισματος (κουτες, αφρολε3, bubble wrap, etc.), γι'αυτο πολλες φορες αναφερονται ως P&P (postage & packaging) costs. Kαι μου φαινεται λογικο να βαραινουν τον αγοραστη. Απο εκει κ περα, επειδη κ εγω εχω παρατηρησει τετοιες 'κερδοσκοπικες' συμπεριφορες ειναι στην κριση του αγοραστη αν του φαινεται λογικο η οχι. Τελος, πρεπει να 3εκα8αρισεις αν ειναι ασφαλισμενο το πακετο κ με tracking number η οχι, κα8ως κ αυτα επιβαρυνουν τα ε3οδα αποστολης.
-
συμφωνω σε ολα αυτα που λες και καλα εκανες και τα σημειωσες το θεμα ειναι οτι παρολα εαν βγενει παλι πιο φθηνο απο εδω θα το παρω και το προτυνω ενεπυφιλακτα το ebay, εγω παιδια σωθικα.(και αμα εχεις γιαπωνεζικο αγαλμα πρεπει να το κανεις.) οι υπολοιποι ειμαστε στο ψαξιμο.
μια παρατηρηση παιδια εχω ψωνισει γυρω στα 5000 ευρω πραματα απο το ebay που θα τα πληρωνα 8000 και 9000 ευρω τωρα εαν με πιασουν μια φορα στο τελωνειο και μου βαλουν χαρατσι παλι κερδισμενος ειμαι.
-
Για αγορες μεσω ebay απο ποσο καιρο κ μετα αρχιζετε να ανησυχειτε? Πηρα μοντελο στις 30/1 απο Γερμανια για Αγγλια κ δεν εχει ερ8ει ακομη. Επισης δεν εχει απαντησει σε ενα αγγλικο email που του εστειλα την προηγουμενη εβδομαδα. Σημερα το μετεφρασα στα γερμανικα κ ελπιζω σε κατι καλυτερο. Ακομη καλυτερα να βρω την κουτα αυριο βεβαια.
Επισης ειχα προβλημα με 3ενο e-shop. Γερμανικο επισης κ σχετικα μεγαλη αγορα. Η παραγγελια εφυγε 16 Νοεμβριου. 2 Ιανουαριου μου εστειλε email οτι το πακετο ειχε επιστρεψει κ του ζητησα ευγενικα να το 3αναστειλει σημειωνοντας του πι8ανα προβληματα στην αποστολη αφου ειχα συμβουλευτει τα ΕΛΤΑ. Του εχω στειλει πολλα email μεχρι τωρα κ στα αγγλικα αλλα κ στα γερμανικα αλλα δεν εχω παρει καμια απαντηση.
Η παραγγελια: http://img168.imageshack.us/img168/3125/53273933jv1.jpgΓενικα ειμαι αισιοδο3ος κ υπομονετικος (ισως κ λιγο naive) κ ακομη πιστευω οτι 8α μου ερ8ει καποια στιγμη. Για την πρωτη περιπτωση δεν εχω αρχισει να ανησυχω ακομη αλλα ισως κακως.
Ποια ειναι η αποψη σας?
-
Ο χρήστης Thodwris έγραψε:
194,32 euro πληρωσα προχθες που μου εστειλε η Techart με την εταιρια Panalpina ( στην Ελλαδα την παραδοση εκανε η Imperio - Argo οι οποιοι ειναι ευγενεστατοι συνεπεστατοι και αψογοι επαγγελματιες ) μια τετραδα 20αρες ζαντες για το Cayenne.85 κιλα μια παλετα ηταν το πακετο.
Η techart ειναι στην Γερμανια για οποιον τυχον δεν το γνωριζει και η παραδοση εγινε στην Σαρωνιδα Αττικης.
Ενημερωτικα παντος 1000 ευρω θελει η νταλικα να σου φορτωσει και να σου φερει ολοκληρο αμαξι απο Γερμανια... τα 200 για τις ζαντες ειναι οντος μαλλον πολλα!
Επειδή δουλεύω με διεθνείς μεταφορές, δεν ήταν άσχημη τιμούλα αν υποθέσουμε οτι έκαναν και περισυλλογή της παλέττας και δεν τις πήγες ο Γερμανός στην αποθήκη που είναι το φορτηγό.
Ενημερωτικά παλετούλα απο Γερμανία
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Για αγορες μεσω ebay απο ποσο καιρο κ μετα αρχιζετε να ανησυχειτε? Πηρα μοντελο στις 30/1 απο Γερμανια για Αγγλια κ δεν εχει ερ8ει ακομη. Επισης δεν εχει απαντησει σε ενα αγγλικο email που του εστειλα την προηγουμενη εβδομαδα. Σημερα το μετεφρασα στα γερμανικα κ ελπιζω σε κατι καλυτερο. Ακομη καλυτερα να βρω την κουτα αυριο βεβαια.Επισης ειχα προβλημα με 3ενο e-shop. Γερμανικο επισης κ σχετικα μεγαλη αγορα. Η παραγγελια εφυγε 16 Νοεμβριου. 2 Ιανουαριου μου εστειλε email οτι το πακετο ειχε επιστρεψει κ του ζητησα ευγενικα να το 3αναστειλει σημειωνοντας του πι8ανα προβληματα στην αποστολη αφου ειχα συμβουλευτει τα ΕΛΤΑ. Του εχω στειλει πολλα email μεχρι τωρα κ στα αγγλικα αλλα κ στα γερμανικα αλλα δεν εχω παρει καμια απαντηση.
Η παραγγελια: http://img168.imageshack.us/img168/3125/53273933jv1.jpgΓενικα ειμαι αισιοδο3ος κ υπομονετικος (ισως κ λιγο naive) κ ακομη πιστευω οτι 8α μου ερ8ει καποια στιγμη. Για την πρωτη περιπτωση δεν εχω αρχισει να ανησυχω ακομη αλλα ισως κακως.
Ποια ειναι η αποψη σας?
το πρωτο που θα κανεις στο ebay ειναι να του ριξεις item not receive (dispute console) εκει ειναι αναγκασμενος να απαντηση απο γερμανια δεν αργουν τοσο πολυ.
-
Moλις μου απαντησε στο e-mail λεγοντας οτι του επεστρεψε το πακετο με το μοντελο να εχει ζημια. Ειπε επισης οτι 8α μου επιστρεψει τα χρηματα συντομα. Ευτυχως τελικα που δεν εφτασε στα χερια μου γιατι η διαδικασια τοτε 8α ηταν χρονοβορα κ το αποτελεσμα του dispute αμφιβολο (δεν αναγνωριζει ζημια μετα την αποστολη).
Με τον αλλον πραγματικα δεν 3ερω τι να κανω. Εχει περασει το 2μηνο περι8ωριο για dispute μεσω paypal. Το πιο πι8ανο να βαλω μια φιλη μου γερμανιδα να επικοινωνησει μαζι του τηλεφωνικως.
Online Αγορές (eBay, Amazon.com κ.λ.π.)