-
Παίδες μια μικρή βοήθεια.
Αγόρασα κάτι προχτές απο εναν Αμερικάνο powerseller στο ebay.
Σήμερα μου ήρθε σε email notification απ το USPS οτι έγινε ηλεκτρονική αίτηση για shipping με τα στοιχεία μου κλπ.
Εκεί παρατήρησα οτι ο seller έχει κάνει ενα μικρό τυπογραφικό λάθος στο μικρό όνομά μου.
Συγκεκριμένα αντί για THEMISTOCLES έχει βάλει TEHMISTOCLES.
Όλα τα υπόλοιπα ειναι σωστά.
Πιστεύετε θα υπάρξει πρόβλημα; Ειμαι υπερβολικός;
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Παίδες μια μικρή βοήθεια.Αγόρασα κάτι προχτές απο εναν Αμερικάνο powerseller στο ebay.
Σήμερα μου ήρθε σε email notification απ το USPS οτι έγινε ηλεκτρονική αίτηση για shipping με τα στοιχεία μου κλπ.
Εκεί παρατήρησα οτι ο seller έχει κάνει ενα μικρό τυπογραφικό λάθος στο μικρό όνομά μου.
Λογικά δε θα υπάρξει κανένα πρόβλμα γιατί το όνομα δεν το κοιτάει κανείς...Και Δημήτρης να έγραφε το ίδιο..Τα courier τα δίνουν σε όποιον βρουν στο σπίτι...
-
Το δέμα θα το παραδώσει το πόρτα-πόρτα των ΕΛΤΑ νομίζω.
Ευτυχώς το επώνυμο και η διευθυνση ειναι σωστά και το λαθος όνομα προφέρεται περίπου οπως το κανονικό...
Αντε να δούμε, τον τελευταίο καιρό στις online αγορές πάω απ τη μια γκαντεμιά στην άλλη...
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Παίδες μια μικρή βοήθεια.Αγόρασα κάτι προχτές απο εναν Αμερικάνο powerseller στο ebay.
Όχι, σίγουρα δε θα υπάρξει. Και σε μένα είχαν κάνει ακριβώς το ίδιο. Μην το σκέφτεσαι καν.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Επειδή δεν ήθελα να ανοίξω νέο θέμα, ανακάλυψα ένα πολύ καλό site στο οποίο μπορείς να πληρώνεις online λογαριασμούς (ΔΕΚΟ και Forthnet, On, Vodafone κλπ) χωρίς να τρέχεις σε ΠΡΟΠΟ ή οτιδήποτε άλλο, χωρίς κάποιο κόστος και χωρίς να κάνεις λογαριασμό.Πηγαίνετε εδώ: http://www.easypay.gr' target='_blank
Το easypay δεν το ξέρω και δεν ξέρω αν είναι έμπιστο.
Για ΔΕΗ έχω 2 επιλογές. Πληρωμή σε ΑΤΜ ή μέσω Web Banking της Alpha (με τον κωδικό Ηλεκτρονικής Πληρωμής). Για Forthnet, ON, Vodafone κλπ βάζεις χρέωση σε πιστωτική την οποία εξοφλείς μέσω web. Η alpha bank μου έχει λύσει τα χέρια.Σε ένα πράγμα μόνο δεν με καλύπτει, στην εφορία. Γύρισα από διακοπές και βρήκα το χαρτί της εφορίας να μου ζητάει 150 ευρώ. Την περσινή χρονιά είχα επιστροφή 20 τα οποία δεν είχα πάρει πίσω. Αφαίρεση χρημάτων δεν ανέφερε. Το ανέβαλλα για τον άλλο μήνα λόγω αφραγκίας.
Τελικά, έμεινε απλήρωτη η εφορία λόγω αλλεπάλληλων αναβολών μέχρι που ήρθε ειδοποίηση. Μας χρωστάτε και μπορούμε να σας κόψουμε το λώκο αλλά θα σας δώσουμε διορία 15 ημερών Το χαρτί το είδα λίγο αργά. την επόμενη εργάσιμη πήγα (1 μέρα εκπρόθεσμος) να πληρώσω 130 ευρώ. -
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
έχει κανείς εμπειρία από αγορά μέσω amazon από αμερική?βλέπω αυτό το site με τις χρεώσεις...
σκέφτομαι αυτό το βιβλίο...
Έχω κάνει account και έχω αγοράσει αρκετά. Θέμα τελωνείου δεν είχα. Δεν νομίζω ότι μπορείς να αγοράσεις χωρίς εγγραφή, αφού δίνεις προσωπικά στοιχεία (και της κάρτας) τα οποία αποθηκεύονται.
Μη παραγγέλενετε να ρθουν πράγματα απο ΗΠΑ με κούριερ. Μόνο EMS, το αντίστοιχο των ελτα.
Ναι ρε γμτ, το ξέρω, δίκιο έχεις αλλά εκείνο το ρημάδι το ΝΒΑstore δεν είχε επιλογή.
Εξετάστε και το άλλο ενδεχόμενο. Αν έχετε κάποιον δικό σας σε άλλη χώρα της ΕΕ στείλτε στη δική του διεύθυνση και σας τα κρατάει όταν έρθει Ελλάδα.
-
παιδιά ερώτηση
έχω συνεννοηθεί με έναν Αγγλο να πάρω κάτι πραγματάκια για το αυτοκίνητο. Βγαίνουν 100 λίρες + 20 μτφ όπως μου λέει.
αυτός έχει κατάστημα στο ebay αλλά η όλη συννενόηση έγινε αποκλειστικά με email που το ξεκίνησα εγώ γιατί δεν είχε ακριβώς αυτά που έψαχνα σε δημοπρασία.
τώρα με ρωτάει πως να προχωρήσουμε?
τι είναι καλύτερο? να του πω με paypal και εκτός ebay? προστατεύομαι καθόλου απο το paypal τότε?
να του πω να βάλει δημοπρασία και buy now τη τιμή που συμφωνήσαμε? δικαιολογείται να ζητήσει εξτρά χρήματα έτσι? -
εγώ έχω κάνει κάμποσες φορές τέτοιες συναλλαγές εκτός ebay είτε με paypal, είτε μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό (όχι με Άγγλο βέβαια) χωρίς πρόβλημα. Δεν νομίζω ότι διασφαλίζεσαι αλλά από σένα εξαρτάται αν θα τον εμπιστευθείς ή όχι. Αν του ζητήσεις να το βάλει buy it now στο ebay θεωρώ ότι δικαιούται να σου ζητήσει τα έξοδα του ebay, εφόσον η συμφωνία έχει γίνει εκτός αυτού.
-
thanks NIGA μάλλον και εγώ εκτός ebay θα την κάνω τελικά εκτός αν αυτός μου πει κάτι άλλο.
απο paypal πως φαίνονται τα στοιχεία αυτού που πληρώνει στον πωλητή? κανονικά στοιχεία, μόνο email? -
Φαντάζομαι ότι εμφανίζονται τα στοιχεία που έχεις καταχωρίσει κατά την εγγραφή στο paypal. Δεν με απασχόλησε ποτέ!
-
Help guys! Θέλω να αγοράσω σχολική τσάντα μέσω internet... Ξέρει κανείς κανένα site που να προσφέρεται για τέτοιες αγορές;
-
http://www.malliaris.gr/paper/list.asp? ... owse&id=80
Δε ξερω κι αν ειναι της προκοπης , ο γουγλης που το προτεινε .
-
Καλή φαίνεται.. Η βλακεία είναι ότι δεν μπορώ να δω τις εικόνες... Συμβαίνει μόνο σε εμένα ή είναι γενικό το πρόβλημα;
-
Eπελεξε εκει που λεει 'σχολικες τσαντες' .
-
για αγορες απο ΕΛΒΕΤΙΑ (που δεν ειναι στην ΕΕ) πληρωνεις τελωνειο ή οχι;
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
για αγορες απο ΕΛΒΕΤΙΑ (που δεν ειναι στην ΕΕ) πληρωνεις τελωνειο ή οχι;Θεωρητικά, δεν βρίσκω λόγο γιατί να μη πληρώνεις.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
για αγορες απο ΕΛΒΕΤΙΑ (που δεν ειναι στην ΕΕ) πληρωνεις τελωνειο ή οχι;Πληρωνεις κανονικα,υπολόγισε ενα +20% minimum
-
To amazon, στέλνει με απλό ταχυδρομείο;; με το τελωνείο τι παίζει;;
-
Ανάλογα τι θες να πληρώσεις για μεταφορικά. Εχει, αν θυμάμαι, τρεις κατηγορίες. Αν θες κάτι άμεσα, το πληρώνεις αρκετά (DVD που ήθελα να το παραλάβω το γρηγορότερο δυνατό, με κόστος 15E, μου πήγαν τα μεταφορικά άλλα 20)
Τελωνείο. Αν είναι το co.uk. ή το .de, ή το .fr, (εντός Ε.Ε.) κανένα πρόβλημα. Αν είναι το .com τότε εξαρτάται. Συνάδελφος που παραγγέλνει συχνά, στις μισές περιπτώσεις του ζητούσαν τέλη εκτελωνισμού (για παραγγελία βιβλίων, πάντα)
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Ανάλογα τι θες να πληρώσεις για μεταφορικά. Εχει, αν θυμάμαι, τρεις κατηγορίες. Αν θες κάτι άμεσα, το πληρώνεις αρκετά (DVD που ήθελα να το παραλάβω το γρηγορότερο δυνατό, με κόστος 15E, μου πήγαν τα μεταφορικά άλλα 20)Τελωνείο. Αν είναι το co.uk. ή το .de, ή το .fr, (εντός Ε.Ε.) κανένα πρόβλημα. Αν είναι το .com τότε εξαρτάται. Συνάδελφος που παραγγέλνει συχνά, στις μισές περιπτώσεις του ζητούσαν τέλη εκτελωνισμού (για παραγγελία βιβλίων, πάντα)
αθλητικά : παπούτσια και ρουχισμό θέλω
Δυστυχώς τα ευρωπαϊκά δεν έχουν ότι ψάχνω
Online Αγορές (eBay, Amazon.com κ.λ.π.)