-
Με συμφερει να παρω 1γβ ραμ απο νετ? Ξερει καποιος ~τιμες?
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Με συμφερει να παρω 1γβ ραμ απο νετ? Ξερει καποιος ~τιμες?Συνηθως ΝΑΙ, συμφερει... ειδικα οταν προκειται για φορητο υπολογιστη. Δοκιμασμενη εδω και χρονια σε αυτον τον τομεα ειναι η CRUCIAL.
σε 3 μερες max στην πορτα σου...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Με συμφερει να παρω 1γβ ραμ απο νετ? Ξερει καποιος ~τιμες?
Συνηθως ΝΑΙ, συμφερει... ειδικα οταν προκειται για φορητο υπολογιστη. Δοκιμασμενη εδω και χρονια σε αυτον τον τομεα ειναι η CRUCIAL.
σε 3 μερες max στην πορτα σου...
thanks, θα το κοιταξω...
-
Από ΗΠΑ με USPS first class πόσο καιρό να περιμένω για ένα πακέτο;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Από ΗΠΑ με USPS first class πόσο καιρό να περιμένω για ένα πακέτο;Μια βδομάδα.
Εγώ προτιμώ το ταχυδρομείο από τη UPS, φυσικά το ταχυδρομείο είναι ακριβώς απέναντι από το γραφείο μου.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Μια βδομάδα.
Μία εβδομάδα; Πακέτο; Εμένα μου έχουν κάνει έως και 2 μήνες!!!
-
Το first class δεν είναι επιφανείας (International Surface Air Lift). Τότε 2 μήνες είναι o μέσος όρος - μπορεί να έρθει νωρίτερα μπορεί αργότερα, ανάλογα πότε γεμίσει το κουτί τους. Αλλά με first class έρχεται γρήγορα.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Το first class δεν είναι επιφανείας (International Surface Air Lift). Τότε 2 μήνες είναι o μέσος όρος - μπορεί να έρθει νωρίτερα μπορεί αργότερα, ανάλογα πότε γεμίσει το κουτί τους. Αλλά με first class έρχεται γρήγορα.Κι εγώ για first class μιλάω όχι για surface. Δεν έχω λάβει τίποτε γρηγορότερα από 3 εβδομάδες αλλά μου έχει τύχει και να κάνει 2 μήνες
-
Μπορεί να μιλάμε για διαφορετικά πράγματα γιατί τώρα που το βλέπω το First-Class Mail International έχει 2 τρόπους να στείλεις: Airmail Letter Post και το Economy Letter Post. Εκεί μάλλον είναι η διαφορά.
http://www.usps.com/communications/news ... 06_090.htm
-
Ναι γιατί εγώ δεν λέω για letter αλλά για parcel. Πάντως αυτές οι πρόσφατες αλλαγές που έκαναν τα ταχυδρομεία στην Αμερική έκανε απαγορευτική από πλευράς κόστους την αποστολή βαρέων αντικειμένων στην Ευρώπη. Έχω διαβάσει διαμαρτυρίες πωλητών που δεν μπορούν πλέον να στείλουν βαριά αντικείμενα στην Ευρώπη λόγω κόστους
-
Xαιρετώ τουs 'συνφορουμάδεs'
Καθότι μόλιs εγγράφηκα στο e-bay και καθότι δεν ξέρω που μου πάνε τα 4 θα ήθελα και γω μια χείρα βοηθείαs αν σαs είναι εύκολο
Βρήκα και θέλω να αγοράσω ενα ρολόι απο ένα Ρουμάνο-ο πωλητήs έχει λιγότερεs απο 20 πωλήσειs με Feedback: 100% Positive-να τον εμπιστευτώ και να χτυπήσω στη δημοπρασία η παίρνω μεγάλο ρίσκο?
ξέρει κανείs πόσα είναι τα ταχυδρομικά έξοδα για Ελλάδα απο Ρουμανία, σε πόσεs μέρεs έρχεται συνήθωs το αντικείμενο,άν έρχεται με ταχυδρομείο η courier και τι παίζει με το τελωνείο?πειράζει που το paypall account μου δεν έχει γίνει ακόμα confirmed?
κάτι άλλο που θα πρεπε να ρωτήσω τον πωλητή σχετικά?
κάτι που θα πρεπε να ξέρω/προσέξω? -
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Μια βδομάδα.
Μία εβδομάδα; Πακέτο; Εμένα μου έχουν κάνει έως και 2 μήνες!!!
Τελικά σε εμένα ήρθε σε 2 βδομάδες, μια χαρά.
Τώρα περιμένω από Ισραήλ ( ) και από Βουλγαρία. Για να δούμε...
-
Καλημέρα! Μια ερώτηση και από μένα: θ' αγοράζατε παιδικό κάθισμα μέσω διαδικτύου; Μιλάμε για σχεδόν 15 κιλά πράμα (ελέω βάσης isofix...)!! Η διαφορά τιμής σε σχέση με καταστήματα στην Ελλάδα (που πουλάνε ακόμη περσινό στοκ ...) σχεδόν αστρονομική (290-χωρίς την αποστολή-έναντι 460 ευρώ )... Τί να κάνω ;
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Καλημέρα! Μια ερώτηση και από μένα: θ' αγοράζατε παιδικό κάθισμα μέσω διαδικτύου; Μιλάμε για σχεδόν 15 κιλά πράμα (ελέω βάσης isofix...)!!Γιατι οχι;
Ιδιως αν συντρεχουν οι εξης παραγοντες:
-
με τα μεταφορικα το κοστος εξακολουθει να ειναι χαμηλο
-
ο εμπορος ειναι αξιοπιστος / δημοφιλης / σωστος
-
η μαρκα του προιοντος ειναι αξιοπιστη, δηλαδη δε θα ειναι τελειως... μουφα το καθισμα
τοτε, IMHO, δεν εχεις καμμια δικαιολογια να το παρεις απο Ελλαδα ακριβοτερα.
-
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Καλημέρα! Μια ερώτηση και από μένα: θ' αγοράζατε παιδικό κάθισμα μέσω διαδικτύου; Μιλάμε για σχεδόν 15 κιλά πράμα (ελέω βάσης isofix...)!!
Γιατι οχι;
Ιδιως αν συντρεχουν οι εξης παραγοντες:
- με τα μεταφορικα το κοστος εξακολουθει να ειναι χαμηλο
- ο εμπορος ειναι αξιοπιστος / δημοφιλης / σωστος
- η μαρκα του προιοντος ειναι αξιοπιστη, δηλαδη δε θα ειναι τελειως... μουφα το καθισμα
τοτε, IMHO, δεν εχεις καμμια δικαιολογια να το παρεις απο Ελλαδα ακριβοτερα.
Συμφωνώ κι εγώ, επίσης λάβε υπόψη σου τα εξής:
Αν η τελική διαφορά τιμής (με τα μεταφορικά) είναι μικρή, συνυπολόγισε ότι σε περίπτωση που διαπιστωθεί κατασκευαστικό πρόβλημα και πρέπει να γίνει αλλαγή/επιστροφή, ίσως είναι πιο βολικό να έχεις κάνει την αγορά από Ελλάδα.
*Ο αντίλογος είναι ότι οι εγγυήσεις (απ' όσο ξέρω) ισχύουν για όλες τις χώρες της Ευρώπης, οπότε
-αν η μάρκα που αγοράσεις έχει αντιπροσωπεία στην Ελλάδα και
-αν ο πωλητής αναφέρεται σε 'επίσημη εγγύηση'
τότε μπορείς να απευθυνθείς στην ελληνική αντιπροσωπεία χωρίς (θεωρητικά) να μπορούν να σου αρνηθούν εξυπηρέτηση.Για αγορά εκτός ΕΕ, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το πακέτο να περάσει από τελωνείο=επιπλέον έξοδα (χονδρικά +20%+19%+4%+έξοδα εκτελωνισμού)
Τελικά, αν πρόκειται για αγορά από χώρα ΕΕ, μάρκας που εκπροσωπείται στην Ελλάδα, εμπιστεύεσαι τον πωλητή, και δίνει επίσημη εγγυήση, τότε δεν έχεις λόγο να μην το κάνεις.
-
Σωστα, ξεχασα τον παραγοντα Ε.Ε.! Πολυ βασικο.
Τρανταχτο παραδειγμα ειναι τα μουσικα ειδη. Δε μπορω να φανταστω γιατι οποισδηποτε αγοραζει π.χ. μουσικα ειδη απο τον ΝΑΚΑ -- και βασικα, αυτους που αγοραζουν απο εκει, τους... βριζω -- τη στιγμη που υπαρχει ο Thomann. Η διαφορα ειναι τεραστια, και απο τιμες και απο εξυπηρετηση.
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
θ' αγοράζατε παιδικό κάθισμα μέσω διαδικτύου; ( ;Ναι ανεπιφύλακτα! είχε ξανασυζητηθεί το θέμα παλιότερα σε άλλο thread (δεν θυμάμαι ποιό) και μάλιστα κάποιοι είχαν προτείνει και συγκεκριμένα e-shops από Γερμανία. Μόνο περιορίσου σε Ευρωπαίο πωλητή κατά την γνώμη μου.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Σωστα, ξεχασα τον παραγοντα Ε.Ε.! Πολυ βασικο.Τρανταχτο παραδειγμα ειναι τα μουσικα ειδη. Δε μπορω να φανταστω γιατι οποισδηποτε αγοραζει π.χ. μουσικα ειδη απο τον ΝΑΚΑ -- και βασικα, αυτους που αγοραζουν απο εκει, τους... βριζω -- τη στιγμη που υπαρχει ο Thomann. Η διαφορα ειναι τεραστια, και απο τιμες και απο εξυπηρετηση.
Ευτυχώς αρκετοί έχουν αρχίσει να ξυπνάνε. Μην εκπλαγείς αν διαπιστώσεις ότι μέχρι και ο Νάκας μπορεί να προσφέρει μερικές συμφέρουσες επιλογές (περιορισμένες, αλλά υπαρκτές).
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τελικά σε εμένα ήρθε σε 2 βδομάδες, μια χαρά.Έλαβα κι εγώ προχθές από Αμερική σε 5 εργάσιμες!!!! Ήταν letter όμως όχι parcel.....
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Τρανταχτο παραδειγμα ειναι τα μουσικα ειδη. Δε μπορω να φανταστω γιατι οποισδηποτε αγοραζει π.χ. μουσικα ειδη απο τον ΝΑΚΑ -- και βασικα, αυτους που αγοραζουν απο εκει, τους... βριζω -- τη στιγμη που υπαρχει ο Thomann. Η διαφορα ειναι τεραστια, και απο τιμες και απο εξυπηρετηση.Πραγματικά!!! Μάλιστα τώρα ο Thomann έχει και Έλληνα για να επικοινωνήσεις, και είναι βέβαια πολύ εξυπηρετικός
(Επίσης το Musicstore είναι πολύ κοντά σε εξυπηρέτηση και τιμές, και έχει και αυτό Έλληνα συνεργάτη για επικοινωνία).
Ο 'Νάκας' είναι απαράδεκτος!! Άλλα μαγαζιά πουλάνε πολύ φτηνότερα τις ίδιες μάρκες που εμπορεύεται! Χαρακτηριστικά, για έναν ενισχυτή NAD που είχα αγοράσει, σε σωστό μαγαζί ήχου στη στοά Βερανζέρου-Πατησίων, άνοιξαν τον κατάλογο του Νάκα, βρήκαν τιμή, έκαναν με το κομπιουτεράκι -35% και μου είπαν τελική τιμή
Online Αγορές (eBay, Amazon.com κ.λ.π.)