-
Ο χρήστης vtec1 έγραψε:
Βρήκα και θέλω να αγοράσω ενα ρολόι απο ένα Ρουμάνο-ο πωλητήs έχει λιγότερεs απο 20 πωλήσειs με Feedback: 100% Positive-να τον εμπιστευτώ και να χτυπήσω στη δημοπρασία η παίρνω μεγάλο ρίσκο?
Γνωμη μου, να απο φυγεις την αγορα...
ps. welcome...
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
θ' αγοράζατε παιδικό κάθισμα μέσω διαδικτύου; ( ;
Ναι ανεπιφύλακτα! είχε ξανασυζητηθεί το θέμα παλιότερα σε άλλο thread (δεν θυμάμαι ποιό) και μάλιστα κάποιοι είχαν προτείνει και συγκεκριμένα e-shops από Γερμανία. Μόνο περιορίσου σε Ευρωπαίο πωλητή κατά την γνώμη μου.
εδώ:
παιδικό καθισματάκι -
Ο χρήστης vtec1 έγραψε:
Xαιρετώ τουs 'συνφορουμάδεs'Καθότι μόλιs εγγράφηκα στο e-bay και καθότι δεν ξέρω που μου πάνε τα 4 θα ήθελα και γω μια χείρα βοηθείαs αν σαs είναι εύκολο
Βρήκα και θέλω να αγοράσω ενα ρολόι απο ένα Ρουμάνο-ο πωλητήs έχει λιγότερεs απο 20 πωλήσειs με Feedback: 100% Positive-να τον εμπιστευτώ και να χτυπήσω στη δημοπρασία η παίρνω μεγάλο ρίσκο?
ξέρει κανείs πόσα είναι τα ταχυδρομικά έξοδα για Ελλάδα απο Ρουμανία, σε πόσεs μέρεs έρχεται συνήθωs το αντικείμενο,άν έρχεται με ταχυδρομείο η courier και τι παίζει με το τελωνείο?πειράζει που το paypall account μου δεν έχει γίνει ακόμα confirmed?
κάτι άλλο που θα πρεπε να ρωτήσω τον πωλητή σχετικά?
κάτι που θα πρεπε να ξέρω/προσέξω?Μακρια απο Ρουμανους
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Xαιρετώ τουs 'συνφορουμάδεs'
Καθότι μόλιs εγγράφηκα στο e-bay και καθότι δεν ξέρω που μου πάνε τα 4 θα ήθελα και γω μια χείρα βοηθείαs αν σαs είναι εύκολο
ξέρει κανείs πόσα είναι τα ταχυδρομικά έξοδα για Ελλάδα απο Ρουμανία, σε πόσεs μέρεs έρχεται συνήθωs το αντικείμενο,άν έρχεται με ταχυδρομείο η courier και τι παίζει με το τελωνείο?πειράζει που το paypall account μου δεν έχει γίνει ακόμα confirmed?
γιατί;
-
Τώρα που το paypall account μου δεν έχει γίνει ακόμα confirmed,μπορώ να προβώ σε αγορέs μέσω e-bay ή όχι?
που βρίσκω την ισοτιμία μεταξύ ευρώ και δολλαρίου προτού αποφασίσω να προχωρήσω παραπέρα σε μια δημοπρασία?
-
Παρακαλώ να μεταφερθεί στην τελευταία σελίδα τηs ενότηταs 'AΓΟΡΕΣ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕRΝΕΤ'-Τhank you
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Xαιρετώ τουs 'συνφορουμάδεs'
Καθότι μόλιs εγγράφηκα στο e-bay και καθότι δεν ξέρω που μου πάνε τα 4 θα ήθελα και γω μια χείρα βοηθείαs αν σαs είναι εύκολο
γιατί;
Ακομα δεν εχω συναντησει Ρουμανο που να μην ειναι απατεωνας.
Σιγουρα θα υπαρχουν και τετοιοι,αλλα γενικα το ρισκο ειναι μεγαλο. -
Ο χρήστης vtec1 έγραψε:
Τώρα που το paypall account μου δεν έχει γίνει ακόμα confirmed,μπορώ να προβώ σε αγορέs μέσω e-bay ή όχι?που βρίσκω την ισοτιμία μεταξύ ευρώ και δολλαρίου προτού αποφασίσω να προχωρήσω παραπέρα σε μια δημοπρασία?
Συνηθως οσοι θελουν confirmed account το αναφερουν.
Εγω και οταν δεν ειχα,μια χαρα συναλλαγες εκανα.
Περισσοτερο εξ Αμερικης εχω συναντησει να ζητουν επιβεβαιωμενο λογαριασμο.
Καλου κακου στειλε ενα Mail στον πωλητη.
Για ισοτιμιες χρησιμοποιω αυτο το site : http://www.xe.com/ucc/ -
'χτύπησα' κάτι μεν,αλλά εκτόs του ότι το μετάνιωσα όταν πήγα στη τράπεζα να βάλω το αντίστοιχο ποσό σε λίρεs στη τράπεζα μου παν ότι δε μπορεί να γίνει πληρωμή μέσω paypal στη κάρτα που είναι συνδεδεμένοs ο λογαριασμόs σε αγγλικέs λίρεs.
σκέφτηκα να κοιτάξω σε Ε-bay που οι συναλλαγέs γίνονται σε ευρώ πχ στο γερμανικό αλλά δε καταλαβαίνω τι γράφουν...
κάποιοs που να χει msn μήπωs και πάρω γραμμή πωs παίζεται το παιχνίδι στο e-bay??
-
Εσύ θα βάλεις το αντίστοιχο ποσό σε ευρώ στην κάρτα σου, και μέσω πέιπαλ θα γίνει η μετατροπή σε λίρες. Έχω πάρει πράγματα από το ebay πάνω από 15 φορές με πληρωμή σε λίρες και δεν είχα κάποιο πρόβλημα.
-
Στο λογαρισμό σου στο paypal διαλέγεις πως θα γίνεται η πληρωμή.
Μπορείς για παράδειγμα να πληρώσεις σε δολάριο και να χρεώσει τη κάρτα σου σε δολάριο. Μετά (όταν έρθει η ώρα να χρεωθεί η κάρτα σου) η τράπεζά σου εδώ θα κάνει τη μετατροπή σε ευρώ και θα μάθεις το τελικό ποσό που πληρώνεις όταν πάρεις στα χέρια σου το λογαριασμό της κάρτας σου.
Αν θέλεις, μπορείς να αφήσεις το paypal να μετατρέψει τη χρέωση από δολάρια σε ευρώ και να χρεωθεί η κάρτα σου σε ευρώ. Τότε θα ξέρεις αμέσως πόσο πληρώνεις.
Δεν ξέρω ποιος τρόπος συμφέρει περισσότερο. Αν έχεις καλή τράπεζα που δεν σε κλέβει στις μετατροπές συναλλάγματος, συμφέρει να πληρώνεις στο νόμισμα της άλλης χώρας.
-
μετά απο πόσο διάστημα πρέπει να αφήσειs feedback?
-
-
-
Για αγορες μεσω νετ , κυκλοφορησε η καρτα prepaid , νομιζω οτι το ονομα τα λεει ολα , ηδη αποκτησαμε μια .
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Για αγορες μεσω νετ , κυκλοφορησε η καρτα prepaid , νομιζω οτι το ονομα τα λεει ολα , ηδη αποκτησαμε μια .της Τράπεζας Κύπρου?
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Για αγορες μεσω νετ , κυκλοφορησε η καρτα prepaid , νομιζω οτι το ονομα τα λεει ολα , ηδη αποκτησαμε μια .τώρα κυκλοφόρησαν οι prepaid;
μάλλον εννοείς κάποιας συγκεκριμένης τράπεζας...
μέχρι στιγμής υπάρχουν από την :
alphabank
Πειραιώς
Κύπρου
Eurobank
ΑττικήςΙΜΟ οι καλύτερες είναι της Aττικής και της Πειραιώς.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Για αγορες μεσω νετ , κυκλοφορησε η καρτα prepaid , νομιζω οτι το ονομα τα λεει ολα , ηδη αποκτησαμε μια .
τώρα κυκλοφόρησαν οι prepaid;
μάλλον εννοείς κάποιας συγκεκριμένης τράπεζας...
μέχρι στιγμής υπάρχουν από την :
alphabank
Πειραιώς
Κύπρου
Eurobank
ΑττικήςΙΜΟ οι καλύτερες είναι της Aττικής και της Πειραιώς.
Της Κυπρου εννοουσα , δεν ηξερα για τις αλλες τραπεζες .
-
Από pixmania έχει αγοράσει κανένας?
-
Ο χρήστης Megane II έγραψε:
Από pixmania έχει αγοράσει κανένας?ναι, αξιόπιστο.
Online Αγορές (eBay, Amazon.com κ.λ.π.)