-
Μου είπαν να πάρω τηλέφωνο μετά τις 3 το μεσημέρι ώστε να έχει περάσει ο κούριερ από το σπίτι και να έχει αφήσει αυτοκόλλητο.
-
Η DHL κορυφαία. Αύριο κανόνισα να έρθουν και ήρθαν πριν 5 λεπτά στην εργασία μου. Απλά κορυφαίοι.
-
Εγώ πήγα να παραλάβω απο σημείο εξυπηρέτησης της DHL γιατί ο διανομέας, είδε πως είχε μια κορδέλα έξω απο το σπίτι λόγω έργων και δεν σταμάτησε. Άνετα πάρκαρε αεροπλνοφόρο φυσικά.
Στο σημείο παραλαβής, έδωσα κωδικό αλλά δεν υπήρχε το δέμα. Τα κεντρικά έλεγαν πως πρέπει να είναι εκεί.
Πήγα την επόμενη μέρα με νέο κωδικό, αλλά δεν ήταν ο σωστός αν και το δέμα υπήρχε.
Ο παλιός κωδικός αντιστοιχούσε σε άλλο δέμα που δεν ήταν δικό μου αλλά είχε δωθεί σωστά.
Τελικά ο νέος κωδικός ήταν σωστός αλλά το δέμα ήταν άλλο.
Τελικά μετά απο 1 ώρα στο κρύο, βγάλαμε άκρη.
Απαράδεκτοι... -
Από courier μόνο από γενική ταχυδρομική με εξυπηρέτησαν όπως έπρεπε. Οι υπόλοιποι είτε 'δεν με βρήκαν και άφησαν ειδοποίηση', που σημαίνει ότι απλά δεν ασχολήθηκαν γιατί συνήθως κάποιος ήταν σπίτι την ώρα που έλεγαν, είτε δεν έβρισκαν τη διεύθυνση (κέντρο πόλης αλλά αυτοί δεν έβρισκαν, προφανώς το google maps δεν το ήξεραν...) είτε είπαν κάτι σαχλαμάρες του τύπου να περάσω να το πάρω από εκεί λες και δεν είναι υποχρεωμένοι να το φέρουν. Αρκετά καλές εντυπώσεις έχω και από το κούριερ των ΕΛΤΑ αν και αυτοί παίζουν το παιχνίδι του πέρασα και δεν βρήκα κανένα.
Ειδικά με μια πολύ γνωστή εταιρία έχω βλαστημήσει με παραγγελία από εξωτερικό, που για κάποιο λόγο δεν με έβρισκαν στη Δ/νση εργασίας...και αναγκάστηκα να πάω από το κατάστημα.
Γενικά, χωράει μεγάλη βελτίωση στο χώρο. -
Άκρη με τις εταιρείες κούριερ δεν βγαίνει.
Γενικά από οργάνωση πάσχουν όλες.Εγώ με την DHL ήμουν τυχερός γιατί ο άνθρωπος που ήρθε είχε και άλλη παράδοση στο κτίριο που είμαι.
Τώρα πρέπει να ξεμπλέξω με την UPS.
-
Καλά με Ελτά κούρριερ ενώ είναι ψιλό οκ στις παραδόσεις, οι διανομείς είναι για πολλές σφαλιάρες. Έχουν κάνει πολλά, αλλά έγινε και κάτι τραγικό.
Σε οικογενειακό φίλο λόγω εργασίας, ένας συγκεκριμένος, έβρισκε πάντα την γυναίκα του στο σπίτι. Όλες τις φορές τις ζήταγε νερό.
Μόνη με βρέφος στο σπίτι, του αρνιόταν ευγενικά.
Κάποτε ήρθε και σε εμένα ο ίδιος. Τον περιμένω να ανέβει καθώς ήμουν στο γκαράζ. Ανεβαίνω λίγο αργότερα...και τον ακούω να ξεκινάει την ίδια πρόταση στην γυναίκα μου...μόλις με ένιωσε πίσω του, τα μπέρδεψε και έφυγε. -
-
Τελικά ευτυχώς που άλλαξα δ/νση παραλαβής με την UPS. Ήρθε και ξεφόρτωσε πολλά πακέτα για την εργασία μου και μέσα σε αυτά ήταν και το ξεκάρφωτο το δικό μου!!!!!...!!!!!
Το σώσαμε!!!!!!!
-
Τώρα να πω ότι στά 'λεγα;
Don't worry, be happy!
-
Πάλι καλά... Φτάσαμε να γιορτάζουμε για τα αυτονόητα.
-
Ο χρήστης harisma23 έγραψε:
Τώρα να πω ότι στά 'λεγα;Don't worry, be happy!
Τα έλεγες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα υπήρχε και αίσιος τέλος...
Έχω καεί πολλές φορές με τους κούριερ και πλέον τρομάζω όταν βλέπω αποστολές με κάποιες εταιρείες π.χ. ACS, UPS, Elta Porta-Porta.
-
Άντε πάλι μπλεξίματα με το ebay.
Έχει αγοράσει κανείς τώρα τελευταία από Ebay και μαγαζί Αμερικάνικο;Αγόρασα δύο αντάπτορες από Αμερικάνικο ebay store. Πλήρωσα και μεταφορικά και τελωνείο.
Για να μην χαθεί το πακέτο έβαλα διεύθυνση παραλαβής την εταιρεία που εργάζομαι. Αλλά στην διεύθυνση παραλαβής δεν μπήκε κάποιο πρόσωπο για παραλαβή παρά μόνο το όνομα της εταιρείας.
Κάτι παίχτηκε με το ebay και ακόμη το ψάχνω.
Μόλις έγινε η αγορά και είδα το πρόβλημα αμέσως έστειλα μήνυμα στον πωλητή και του είπα στο πακέτο να βάλει και το όνομά μου για παραλαβή.Και η ξερή απάντησή του ήταν: 'Ebay handles all overseas shipping'
Δηλαδή αυτός τώρα μου λέει ότι το ebay έχει τα προϊόντα και στέλνει τα πακέτα και αυτός δεν ξέρει τίποτα;
-
Αν υπάρχει το tracking το βρίσκεις οπουδήποτε. Μιλάς με τη μεταφορική και το κανονίζεις.
Με tracking δε χάνεται.
Ήμουν μπροστά σε περίπτωση που είχε χαθεί προϊόν τετραψηφιας αξίας. Είχε γίνει και μεταφόρτωση σε άλλη κουριερ όπου άλλαξε το tracking οπότε φάγαμε κανένα 2ωρο στα τηλέφωνα μέχρι να βρεθεί άκρη. Αρα απλά θα χάσεις λίγο χρόνο αν τελικά δεν σου το παραδώσουν.Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το παρακολουθώ με tracking για να δω σε ποιο courier θα έρθει στην Ελλάδα. Μόλις δω θα πάρω τηλέφωνο και θα τους πω να με σημειώσουν στο δεματάκι για παραλαβή.
Πάντως δεν φοβάμαι την courier. Το επαγγελματικό μου περιβάλλον φοβάμαι που έχει μία παράλογη πολιτική σε αυτά τα θέματα. Έρχονται οι courier στην ρεσεψιόν και οι φύλακες δεν τους εξυπηρετούν σε τίποτα. Έχουν εντολή ούτε τηλέφωνο σε υπαλλήλους να μην κάνουν. Γενικά δεν κάνουν τίποτα. Κάθονται στις καρέκλες συζητάνε και το χασμουρητό πέφτει σύννεφο. Και είναι και ιδιωτική εταιρεία. Δημοσιοϋπαλληλικό περιβάλλον.
Τέλος πάντων, λογικά την επόμενη βδομάδα θα είναι Ελλάδα το πακέτο, οπότε θα δούμε τι θα γίνει.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Και η ξερή απάντησή του ήταν: 'Ebay handles all overseas shipping'
Δηλαδή αυτός τώρα μου λέει ότι το ebay έχει τα προϊόντα και στέλνει τα πακέτα και αυτός δεν ξέρει τίποτα;
With the Global Shipping Program, you simply send your item to our domestic shipping center, and once it reaches us, your job is done – for all eligible items we’ll manage the international shipping and customs process for you.
-
Προτείνεις να στείλω ένα message στο support του ebay;
-
Μπούρδες. Έκανα chat με το ebay support και αυτοί νομίζουν ότι είμαστε Αγγλία και Γερμανία εδώ στο Ελλαδιστάν. Δεν έχουν πάρει πρέφα ότι η Ελλάδα ανήκει στις τριτοκοσμικές χώρες. Στα σκουπίδια.
Θα μου στείλουν λέει email από τα ΕΛΤΑ για να κανονίσω ημέρα και ώρα παράδοσης!!!!!
Από τα ΕΛΤΑ;;;;;; Email από τα ΕΛΤΑ;;;;; -
Είτε δεν ξέρουν είτε σε δουλεύουν χοντρά...
-
Εντάξει το ebay τι μπορεί να ξέρει από Ελλάδα, ΕΛΤΑ κλπ...;;;
Άλλωστε με κάποια Priya μιλούσα, μάλλον κοπέλα και μάλλον από Ινδία, η οποία ως agent εργάζεται by the book. Ταλαίπωροι υπάλληλοι που προσπαθούν να βγάλουν άκρη με το παγκόσμιο χάος του εμπορίου για ένα ξεροκόμματο.Τέλος πάντων. Έχω βάλει alarms σε όλα τα tracking sites και περιμένω να δω σε ποιον κούριερ θα έρθει στην Ελλάδα για να προλάβω τυχόν μπέρδεμα.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Για να μην χαθεί το πακέτο έβαλα διεύθυνση παραλαβής την εταιρεία που εργάζομαι.
Πάντως δεν φοβάμαι την courier. Το επαγγελματικό μου περιβάλλον φοβάμαι που έχει μία παράλογη πολιτική σε αυτά τα θέματα. Έρχονται οι courier στην ρεσεψιόν και οι φύλακες δεν τους εξυπηρετούν σε τίποτα. Έχουν εντολή ούτε τηλέφωνο σε υπαλλήλους να μην κάνουν.
Για ποιο λόγο ''μπλέκεις'' σκόπιμα; Θα μου πεις αν έβαζες την οικία και έπεφτε ο κούριερ σε κανένα γείτονα θα ήταν πιο επίφοβο.
Online Αγορές (eBay, Amazon.com κ.λ.π.)