-
Τελικά το κινητό ήρθε και όλα ειναι οκ.
Άφησα neutral feedback γράφοντας οτι ναι μεν ήρθε κανονικά το item αλλα υπήρξε μεγάλη καθυστέρηση και κακή επικοινωνία.
-
Eσύ είσαι από τους τυχερούς Εμένα τα πράγματα που παρήγγειλα από το amazon (ΝΒΑ store), έφυγαν στις 6/12 και όσο ήρθαν σε σένα άλλο τόσο ήρθαν και σε μένα
Σήμερα μου απάντησαν ότι θεωρούνται απωλεσθέντα και με τη 'βούλα' και μπορώ να επαναλάβω την παραγγελία όποτε θελήσω , χωρίς επιπλέον χρέωση.
Πάλι καλά. -
Λυπάμαι traveller. Τουλάχιστον δεν έχασες τα λεφτά σου...
Και τα χαρμόσυνα νέα συνεχίζονται... Ήρθε ειδοποίηση σήμερα για το PDA απο τα ΕΛΤΑ (φυσικά λίγο πριν κλείσουν , οπότε απο Δευτέρα)
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Τελικά το κινητό ήρθε και όλα ειναι οκ.Άφησα neutral feedback γράφοντας οτι ναι μεν ήρθε κανονικά το item αλλα υπήρξε μεγάλη καθυστέρηση και κακή επικοινωνία.
Εχω αγορασει γυρω στις 10 φορες κατι απο Γερμανια μεσω eBay. Ποτέ μα ποτέ δεν ήρθε το πακέτο της DHL σε λιγότερο από έναν μήνα πάντως.
Καλά του έκανες και του αφησες neutral feedback. Εγω δεν το συνηθιζω και τοσο, γιατι θελω να εχω 100% positive. Αν σκοπευεις να κανεις μια σημαντικη (και ακριβη) αγορα μεσω ΕΒΑΥ, θα σου ειναι πολυ χρησιμο το 100% καποια στιγμη
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΑ ΔΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΗΠΑ.
Εχει τυχει να περασουν 3 μηνες μεχρι να λαβω ενα βιβλίο. Και ο seller το ειχε στειλει την επομενη της ληξης της δημοπρασιας. -
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Τελικά η μόνη λύση ειναι τα κούριερ...Εχω δοκιμασει και αυτη τη λυση!
ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΟ!
Βολευει μονο οταν εχεις δικο σου κωδικο και στειλεις την DHL για παραδειγμα να παραλαβει το δεμα και να στο στειλει μετα στην Ελλαδα.
Σε αυτη την περιπτωση μονο, θα μπορεις να εχεις τον ελεγχο του κοστους και να αποφυγεις παραλογες χρεωσεις για μεταφορικα απο τη μερια του πωλητη
Αλλα σκεψου οτι για ενα radio-cd αυτοκινητου πληρωσα απο Γερμανια σε Ελλαδα 60€ ενω με το ταχυδρομειο ειναι 8.50€ το ανασγφαλιστο και 17.50€ το ασφαλισμενο (μεχρι 2κιλα)
Αρα ουτε αυτο ειναι λυση. Γιατι αν ηθελα να πληρωσω 90€ συνολικα γι αυτο το ραδιοcd, (μιας και το πηρα 30€ απο το ΕΒΑΥ ) θα μπορουσα να το παρω και απο την Χ.Ε. -
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΑ ΔΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΗΠΑ.
Εχει τυχει να περασουν 3 μηνες μεχρι να λαβω ενα βιβλίο. Και ο seller το ειχε στειλει την επομενη της ληξης της δημοπρασιας.Τα μικρά δέματα...εώς πολύ μικρά κάνουν 5 μέρες!
Μεγάλο και βαρύ μια φορά έκανε περίπου 4 μήνες!
-
Silencer51 σου άφησε neutral κι αυτός;
-
Αυτα που δεν περνανε απο το τελωνειο, ερχονται σχετικα γρηγορα (αναλογα βεβαια με το τι εχεις πληρωσει )
Ολα τα δεματα ανω των 2 κιλων περνανε σιγουρα τελωνειο.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Silencer51 σου άφησε neutral κι αυτός;Ακόμα δεν μου έχει αφήσει feedback... Τέλος πάντων,αν θέλετε να πάρετε κινητό απο ebay αποφύγετε τον πωλητή mobilebomber_de...
Μου φαίνεται πάντως περίεργο πως τα δέματα απο Γερμανία κάνουν τόσο πολύ να έρθουν... Κάτι screen protectors και ενα DVD που είχα πάρει απο USA ήρθαν σε 3 μέρες!
Τόσο άχρηστα ειναι τα γερμανικά ταχυδρομεία; Ή κάτι παίζει με τα ΕΛΤΑ;
-
μα καλά δε βρίσκω σε κανένα ελληνικό μεγάλο online shop το τελευταίο album της Shakira Oral Fixation v2, μόνο Βίσση πουλάνε?
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
μα καλά δε βρίσκω σε κανένα ελληνικό μεγάλο online shop το τελευταίο album της Shakira Oral Fixation v2, μόνο Βίσση πουλάνε?Moνο Βίσση, Κοκκίνου και Βανδή...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Ηello ...Οσο για τα eshop sites ... προτείνω αγορές από Αμερικάνικα site. Eίναι ποιο φτηνά, και με περισσότερες επιλογές. Από Ευρωπαικά αποφύγετε τα Αγγλικά (είναι πανάκριβα λόγω Αγγλικής λίρας) ... Υπάρχουν κάποια καλά site Γερμανικά, Τσέχικα, Ουγγαρίας, Ρουμανίας, Αυστραλίας με τρελές τιμές ...
Υπαρχει καμια προταση για Γερμανικα ή Τσεχικα eshops? (καλο ειναι να μην ειναι στην γερμανικη γλωσσα)...
Ενδιαφερομαι κυριως για ηλεκτρονικα προιοντα - caraudio..... -
παιδια τι καρτες χρησιμοποιειτε για τις αγορες απο ιντερνετ? η ελεκτρον βιζα πχ κανει δουλεια?
-
Electron Visa γίνεται παντού και πάντα δεκτή αφού είναι Visa αλλά δεν είναι πιστωτική( μπλιαχ )
-
Κι εγώ, όπου χρησιμοποίησα (με προσοχή φυσικά) όλα οκ
-
Καλώς η κακώς οι online αγορές ειναι μονόδρομος αν ψάχνει κανείς ευκαιρίες ή δυσεύρετα προιόντα.
Έχω να αγοράσω απο κανονικό κατάστημα πολύ καιρό και δεν σκοπεύω το κάνω σύντομα - ειδικά με τις εξωφρενικές τιμές της Ελλάδας (οταν βρίσκεις το ίδιο πράγμα απ' έξω στην μισή τιμή, ειναι να μην τραβάς τα μαλλία σου;).
-
Μου ήρθε σημερα πακέτο από το amazon, που ειχα παραγγήλει στις 6 Δεκεμβρίου και είχε θεωρηθεί απωλεσθέν
Εσκασα 65 ευρώ τελωνειο για πακέτο 1,8Kg :angry2: :angry2: :angry2:
H αξία των πραγμάτων (αθλητικά είδη ένδυσης) ήταν 160$ -
Εκανα την πρώτη μου ( ) αγορά από το Διαδικτυο!
Το δέμα ήρθε από Αγγλία εντός 6 ημερών.
Πληρωμή μεσω Western Union (ΕΛΤΑ) Ακόμα δεν εμπιστεύομαι τις κάρτες!Ολα καλά.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Electron Visa γίνεται παντού και πάντα δεκτή αφού είναι Visa αλλά δεν είναι πιστωτική( μπλιαχ )τη ψαχνουμε να βγαλουμε μια χρεωστικη αλλα ακομα τη ψαχνουμε...
-
Εγώ έχω κάνει πάρα πολλές συναλλαγές στο διαδίκτυο,και πλέον έχω χάσει το φόβο που είχα στην αρχή.
Ευτυχώς μέχρι τώρα δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα.
Online Αγορές (eBay, Amazon.com κ.λ.π.)