-
Ήθελα ένα Αγγλικό βιβλίο που δεν υπήρχε στην Ελλάδα. Στο amazon.co.uk είχε 6,5 λίρες αλλά χρέωνε 8,5 λίρες μεταφορικά! Θυμήθηκα ότι το Public διαφήμιζε συνεργασία με το amazon, αλλά δεν υπήρχε στο site του. Έστειλα ένα μήνυμα και μετά από δύο μέρες μου απάντησαν ότι αν το παραγγείλω σε τρεις μέρες θα το είχα. Το παρήγγειλα χθες και σήμερα με ειδοποίησαν και πήγα και το πήρα! Κόστος 10.78 ευρώ. Καλή φάση. Έχω ξενερώσει πολύ με τα μεταφορικά του amazon....
-
Ο χρήστης gakost έγραψε:
Βάλτα στο καλάθι συμπλήρωσε τα στοιχεία σου (διεύθυνση) και πριν επιβεβαιώσεις την παραγγελία θα σου υπολογίσει τα μεταφορικά. Οι ασφαλέστεροι τρόποι πληρωμής είναι οι πιστωτικές/χρεωστικές και το paypalΑυτες οι δυο ειναι οι επιλογες που μου βγαζει ! Ποιο πρεπει να πατησω ? Για τις πιστωτικες/χρεωτικες πρεπει να παω σε τραπεζα ? Δν ξερω τι ακριβως ειναι
-
Γιατί μερικές φορές, δεν μου δέχεται την προπληρωμένη κάρτα, και πρέπει να την φορτίσω;
Π.χ μόλις τώρα, ενώ στην κάρτα είχα υπόλοιπο ~50€, δεν δεχόταν πληρωμή 12$ το ebay/πωλητής... -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Ρε παιδιά πριν λίγο μου είπαν από την ACS ότι πλέον ο ΕΛΤΑ σταμάτησε να παρέχει υπηρεσίες παραλαβής και παράδοσης πακέτων από το εξωτερικό και πλέον τα ανέλαβε η ACS. Ισχύει αυτό;;;;OMG !!!
Η ACS στην περιοχή μου είναι μαρτύριο στην κυριολεξία. Έχω τις χειρότερες εμπειρίες.
Όποτε μου έρχεται κάποιο δέμα με ACS είμαι σε φάση να πάθω εγκεφαλικό.
Παιρνούν όποτε τους καπνίσει, αφήνουν κάτι χαρτάκια στην πόρτα που ούτε καταλαβαίνεις τι γράφουν, παίρνεις τηλέφωνο στο κατάστημα, **ποτέ **δεν απαντάνε
Μακράν η χειρότερη εταιρία.
+1
Δεν ειναι μονο στην περιοχη σου , οι τυποι ειναι τελειως τραγικοι .Το καλοκαιρι ειχα εμπειρια οπου συγγενικο μου προσωπο απο επαρχια εστειλε φορητο υπολογιστη για σερβις στην Αθηνα και στην επιστροφη η ACS παρεδωσε αλλου το δεμα (σε αλλο χωριό ) χωρις μαλιστα οπως αποδείχθηκε να ζητησει ουτε την ταυτοτητα του ανθρωπου που παρελαβε (παλι καλα παρελαβε μια γιαγια που δεν ηξερε τι ηταν , δεν το καβατζωσε και βρεθηκε ακρη) .
Το πιο τραγικο ειναι οτι οταν ο συγγενης μου πηρε τηλεφωνο στο τοπικο υποκαταστημα για να αναζητησει το δεμα του ειπαν επι λεξη '' ε και εμεις τι θελετε να κανουμε τωρα ? παρτε αυριο το πρωι γιατι τωρα κλεινουμε....
Φυσικα οταν τους απείλησε οτι αν μεχρι το μεσημερι της επομενης δεν του το εχουν παραδωσει θα τους !@#@$$%&%*^ στη κυριολεξια το το φεραν απο τις 10 το πρωι
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Ρε παιδιά πριν λίγο μου είπαν από την ACS ότι πλέον ο ΕΛΤΑ σταμάτησε να παρέχει υπηρεσίες παραλαβής και παράδοσης πακέτων από το εξωτερικό και πλέον τα ανέλαβε η ACS. Ισχύει αυτό;;;;OMG !!!
Η ACS στην περιοχή μου είναι μαρτύριο στην κυριολεξία. Έχω τις χειρότερες εμπειρίες.
Όποτε μου έρχεται κάποιο δέμα με ACS είμαι σε φάση να πάθω εγκεφαλικό.
Παιρνούν όποτε τους καπνίσει, αφήνουν κάτι χαρτάκια στην πόρτα που ούτε καταλαβαίνεις τι γράφουν, παίρνεις τηλέφωνο στο κατάστημα, **ποτέ **δεν απαντάνε
Μακράν η χειρότερη εταιρία.
+1
Δεν ειναι μονο στην περιοχη σου , οι τυποι ειναι τελειως τραγικοι .Το καλοκαιρι ειχα εμπειρια οπου συγγενικο μου προσωπο απο επαρχια εστειλε φορητο υπολογιστη για σερβις στην Αθηνα και στην επιστροφη η ACS παρεδωσε αλλου το δεμα (σε αλλο χωριό ) χωρις μαλιστα οπως αποδείχθηκε να ζητησει ουτε την ταυτοτητα του ανθρωπου που παρελαβε (παλι καλα παρελαβε μια γιαγια που δεν ηξερε τι ηταν , δεν το καβατζωσε και βρεθηκε ακρη) .
Το πιο τραγικο ειναι οτι οταν ο συγγενης μου πηρε τηλεφωνο στο τοπικο υποκαταστημα για να αναζητησει το δεμα του ειπαν επι λεξη '' ε και εμεις τι θελετε να κανουμε τωρα ? παρτε αυριο το πρωι γιατι τωρα κλεινουμε....
Φυσικα οταν τους απείλησε οτι αν μεχρι το μεσημερι της επομενης δεν του το εχουν παραδωσει θα τους !γαμ@###σει στην κυριολεξια και οτι θα εχουν σοβαρο προβλημα μαζι του , του το φεραν απο τις 10 το πρωι
-
Μια eBay αγορά που έκανα στις 10/9 παρελήφθη σήμερα! Το τραγικό είναι ότι ήταν σε κατάστημα ελτα 200 μέτρα μακριά από εμένα από της 25/9
-
Κάτι μου βρωμάει εδώ. Πρέπει να είχε ξανασυζητηθεί το θέμα. Έχω βάλει στο car μία αγγελία για το ποδήλατο της κόρης μου. Μου έρχεται ένα μήνυμα στο κινητό στα Αγγλικά από ένα λογαριασμό Skype από κάποιον με Σκανδιναυϊκό όνομα που με ρωτάει αν είναι ακόμη διαθέσιμο το ποδήλατο. Το απαντάω θετικά με email. Με ρωτάει πόσο καιρό το έχω και ποιά είναι η χαμηλοτερη τιμή που μπορώ να το δώσω. Του απαντάω. Αμέσως μου έρχεται η παρακάτω απάντηση:
Hello ,
Thanks for your response.I'm satisfied with the condition of the merchandise and Agree with the price,I need to let you know that my shipping agent will be coming for the pick up as soon as the payment has been complete and approved by PayPal and the shipping agent will be the ones to help me handle all other necessary details to complete the deal when they get to your home address for the pick up. .so i'll be buying the merchandise without seeing it, i'll arrange the pick-up of the merchandise with a Private Courier Service as soon as you get your payment and if you don't have an account with paypal, its pretty easy, safe and secured to open one. Just log on to www.paypal.com, I need you to provide the following details so that i can proceed with the Payment...PayPal e-Mail Address :
Full Name:
Mobile Number :
Total Cost of it:
Your home address for the pick up:Soon as i make the payment and you get the funds, the Courier Service will come and pick up the merchandise at your home at your convenient time also the courier will help me sign the required papers.
Κομπίνα είναι;
-
Αν βάλεις στο Google θα δεις ότι είναι απάτη... π.χ. https://www.scamwarners.com/forum/viewt ... =6&t=74332
Κάτι ιστορίες με PAYAPAL scam...
-
To βρήκα στο ίδιο το car.gr:
Προσοχή στα SMS που στέλνουν απατεώνες απο το εξωτερικό που θέλουν δήθεν να αγοράσουν το όχημά σας χωρίς παζάρια και χωρίς να το δουν, θέλοντας να πληρώσουν μέσω PAYPAL.Μην απαντάτε σε SMS ιδιαίτερα αν έχει στο κείμενο e-mail. Αν ενδιαφέρεται πραγματικά κάποιος θα σας πάρει τηλέφωνο. Μην πέφτετε στην παγίδα ανταλλαγής e-mail. Απατεώνες δημιουργούν ένα PAYPAL κόντο με μια πιστωτική κάρτα. Μετά σας στέλνουν τα χρήματα για το αυτοκίνητο και μόλις πάρουν το αυτοκίνητο λένε στην τράπεζα της πιστωτικής κάρτας να κάνουν ακύρωση της πληρωμής. Σκοπός τους είναι να σας πάρουν τα έξοδα μεταφοράς δηλ. τα 800 εως 2000 ευρώ που σας τα έχουν τάχα προκαταβάλει και τα οποία πρέπει να τα πληρώσετε εσείς κατευθείαν στην μεταφορική εταιρεία. Τα χρήματα αυτά, της μεταφοράς, αν τα στείλετε θα τα χάσετε. Σας απειλούν μάλιστα ότι θα σας κάνουν μήνυση. Αν δεν μπουν τα λεφτά στην τσέπη σας, αν δεν εισπράξετε δηλ. τα χρήματα, μην πιστεύετε τίποτα και κανέναν.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Αν βάλεις στο Google θα δεις ότι είναι απάτη... π.χ. https://www.scamwarners.com/forum/viewt ... =6&t=74332Κάτι ιστορίες με PAYAPAL scam...
Eντελώ ίδιο το κειμενο! Ρε τους απατεώνες!!!
-
Οποιος θελει να μου στειλει λεφτα και μετα να μου κανει μηνυση ειναι ευπροσδεκτος...
-
Καλησπέρα και από εμενα...
βρήκα στις 4/12 μια ειδοποίηση απο 28/11 για παραλαβη δέματος.
Πήγε ο πατέρας μου να το παραλάβει στις 08/12 και θέλαν και 101 ευρώ γιατι λέει καθυστερήσαμε να το παραλάβουμε.η ειδοποίηση αποκλείεται να ήρθε πιο πριν και να την πήρα εγω χαμπάρι στις 04/12 γιατι καθε μερα εψαχνα για καποια ειδοποίηση απο ελτα.
τι γινεται στην περίπτωση που δεν παρω το δεμα?
(γιατι να δωσω 100 ευρω επειδη εγω και καλα καθυστέρησα να το πάρω δεν παιζει...)έχει κάποιο άλλο μέλος μας εμπειρία από παρόμοιο περιστατικό?
-
Τα ΕΛΤΑ φύλακτρα κλπ δεν χρεώνει. Κάτι άλλο θα είναι μάλλον.
Για 15 μέρες παραμένει το δέμα στο κατάστημα και μετά επιστρέφεται στον αποστολέα. -
ευχαριστώ φίλος
-
λοιπον εμπειρια απο το e-shop . μεχρι τωρα εχω αγορασει πολλα πραγματα απο αυτους χωρις προβλημα ιδιαιτερα μετα που εκαναν εσοπ ποιντ εδω και ερχοντουσαν χωρις μεταφορικα , αλλα ποτε δεν ειχε τυχει να επιστρεψω κατι .
με το ψηφιακο σημα τωρα αγορασα 2 αποκωδικοποιητες και σκαρτ . συνδεω τον εναν δεν επαιζε η τηλεοραση , τον βαζω σε αλλη επαιζε. τους παιρνω τηλ και λεω τον εναν τον επιστρεφω και το σκαρτ μιας και δεν παιζει η τηλεοραση και θελω να αγορασω μια τηλεωραση . μου λενε πηγαινε στο εσοπ ποιντ δωστο πισω και παρηγγειλε απο κει την τηλεοραση ωστε να πληρωσεις μονο την διαφορα , και ετσι κανω .
ερχεται η τηλεοραση παω να την παρω λεω ποσο ; και μου λεει ολο το ποσο της τηλεορασης , ρε μεγαλε λεω πας καλα; μου λεει δεν εχουν ελεγξει τον αποκωδικοποιητη ακομα και δεν εχει εγκριθει πιστωτικο . μου φαινεται καπως λογικο , λεει αμα θες την κραταω μεχρι να βγει πιστωτικο . την παιρνω για να μην μεινει η γιαγια χωρις τηλεοραση ,και φεβγωντας λεω απο σενα θα παρω τα λεφτα η σε λογαριασμο;.ποια λεφτα λεει το e-shop δεν επιστρεφει ποτε λεφτα . αν παραγγειλεις θα σου τα αφαιρεσουμε. ειναι και κολαρχιδο ο τυπος ειπα να τον πιασω απο τον λαιμο, αλλα αι σιχτιρ θα τους παρω τηλ.
την αλλη μερα σμσ απο το e-shop 2 μαλιστα οτι εχω πιστωτικο συν τηλεφωνημα απο τον ντοπιο βλακα.
για αρχη στελνω εμαιλ με ολα τα στοιχεια μου ονομα τηλ και τα λοιπα και λεω δεν με ενδιαφερει πιστωτικο θελω τα λεφτα μου .
μου απανταει μια ασχετη και λεει δεν μπορω να σας βρω στα κιταπια μου απο το κινητο σας . γινομαι τουρκος μεχρι που τους εβρισα και τους ειπα ελληνικο δημοσιο και εστειλα την παραγγελια οπως μου την ειχαν στειλει.
περνανε 2 μερες τιποτα εν τω μεταξυ μπαινω στο σαιτ και ναι καλα θυμωμουνα , στις επιστροφες σου δινουν τα χρηματα σου με οποιο τροπο εχεις πληρωσει .ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΛΕΞΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ.
καποια στιγμη φτανει εμαιλ απο την εν λογω κυρια το οποιο δεν ελεγε τιποτα , απλως ηταν επιστροφη του δικου μου . καπου εχασα την μπαλα μετα τα πηρα στο κρανιο ,στελνω εμαιλ και παιρνω τηλ στο λογιστηριο , γιατι ρε δεν μου δινεται τα λεφτα μου ; αν μας δωσει εντολη κυριε το τμημα σερβις θα σας τα δωσουμε . τηλ στο σερβις , πρωτη ατακα δεν σας βρισκουμε απο το κινητο σας , ε δοκιμαστε ηλιθιοι απο το ονομα , α μαλιστα κυριε σας βρηκα θα το τακτοποιησω , για να μην περιμενετε στο τηλ θα σας παρω εγω. ε ακομα περιμενω .
ρε τους γυφτους δεν μπορω να το πιστεψω . δεν ειμαι και σιγουρος αλλα στο εξωτερικο απο οταν θυμαμαι και πριν ιντερνετ επεστρεφες στο καταστημα οτι ειχες παρει και επαιρνες τα λεφτα σου πισω , αλλα και εδω φανταζομαι το ιδιο θα ισχυει γιαυτο δεν αναφερουν και κατι στο σαιτ τους . δηλαδη αν ειχα παρει τηλ με 1500 ε θα περιμενα να τα παρω πισω μετα 10 χρονια σιγα σιγα; και αν σκοτωνομουν θα ηξερε κανεις οπως και τωρα απο την οικογενεια οτι εχω πιστωτικο ; η κακομοιρια του ελληνα εμπορακου , δεν θα ξεφυγουμε ποτε απο αυτο. -
Μ'αρέσει η γλαφυρότητα στην περιγραφή των γεγονότων φίλε
Γενικά το e-shop έχει μια 'αγκύλωση' σε ότι αφορά τυχόν επιστροφή χρημάτων στον πελάτη!
(όπως και πολλοί έμποροι βέβαια!) -
Ο χρήστης Γιώργος_i20 έγραψε:
Γενικά το e-shop έχει μια 'αγκύλωση' σε ότι αφορά τυχόν επιστροφή χρημάτων στον πελάτη!Προσφατα φίλη είχε ανάλογο θέμα για ένα ελαττωματικό κινητό και επιστροφή χρημάτων. Δύο μήνες η όλη διαδικασία και αμέτρητα τηλέφωνα με ευγενικούς(αρχικά μόνο) υπαλλήλους.
-
Καλησπέρα.
Σκέφτομαι να αγοράσω κινητό απο το skroutz γιατί απο μια μικρή έρευνα που έκανα έχει αισθητή διαφορά στην τιμή. (Στα Public Το βρήκα σχεδόν 600€ ενώ στο skroutz 360€). Επειδή δεν έχω αγοράσει ξανά κινητό απο skroutz ήθελα να ρωτήσω τι ακριβώς ισχύει με την εγγύηση και το service -
Το skroutz σε παραπεμπει σε ιστοσελιδα του συνεργαζομενου ηλεκτρονικου καταστηματος, απο οπου θα παρεις αποδειξη. Εκει θα δεις κ τους ορους της εγγυησης
-
Ο χρήστης J.Walker έγραψε:
Καλησπέρα.
Σκέφτομαι να αγοράσω κινητό απο το skroutz γιατί απο μια μικρή έρευνα που έκανα έχει αισθητή διαφορά στην τιμή. (Στα Public Το βρήκα σχεδόν 600€ ενώ στο skroutz 360€). Επειδή δεν έχω αγοράσει ξανά κινητό απο skroutz ήθελα να ρωτήσω τι ακριβώς ισχύει με την εγγύηση και το serviceTo skroutz δεν είναι κατάστημα, είναι ιστοσελίδα που απλώς παραθέτει τιμές από διάφορα ηλεκτρονικά καταστήματα ώστε να κάνεις γρήγορα έρευνα αγοράς. Όπως λέει και ο dexter 13, το εκάστοτε ηλεκτρονικό κατάστημα το οποίο θα επιλέξεις να κάνεις την αγορά, σου δίνει και την αντίστοιχη απόδειξη, εγγύηση κλπ.
Online Αγορές (eBay, Amazon.com κ.λ.π.)