-
Μιλάμε για πακέτο με τακάκια. Βάρος περί τα 3 κιλά υπολογίζω.
-
χωρίς να είμαι ειδικός νομίζω ως 2 κιλά πάει συστημένο γράμμαρώτα πόσο είναι ως εκεί και πχ σπαστο σε 2 δέματα
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
χωρίς να είμαι ειδικός νομίζω ως 2 κιλά πάει συστημένο γράμμαρώτα πόσο είναι ως εκεί και πχ σπαστο σε 2 δέματαναι, πανω απο 2 κιλα αυξανεται γεωμετρικα το κοστος
καποιος ειχε βαλει πινακα σε προηγουμενες σελιδες νομιζω...
-
Ξέρει κανείς πότε είναι να ολοκληρωθεί η κατάργηση των δασμών με την Αμερική. Υποτίθεται οτι τα ήταν απο τα πρώτα που θα ψήφιζε το Ευρωκοινοβούλιο.
-
μέχρι να λύσουν τα θέματα με τα τρόφιμα, μην κρατάς και την αναπνοή σου.
Ή και κράτα τη δλδ -
Ναι ρε παιδί. Ήταν να μην συμπεριληφθούν κάποια προϊόντα (τρόφιμα) AFAIK και να προχωρήσουν τα υπόλοιπα.
-
Δλδ θα αγοράζουμε κάμερες απο Αμέρικα χωρίς τελωνεία;!
-
Mιας και πιάσατε το θέμα, έβαλα τον κολλητο να αγοράσει απ το amazon δυο (μικρά) βιβλία, γιατί για να μου τα στείλουν ζητάγανε 30$
Ρώτησε κι αυτός ταχυδρομίο και κάτω απο 20 δεν βρίσκει, είναι λογικές αυτές οι τιμές ή υπάρχει και κάτι φτηνότερο?
Δε ζυγίζουν πάνω απο μισό κιλό -
Απο amazon.com περνανε ευκολα στο τελωνειο εξαρτηματα φιλτρων νερου, οπως φιλτρα νερου, κανιστρα κλπ? Αξιας 50-100€ ?
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
Απο amazon.com περνανε ευκολα στο τελωνειο εξαρτηματα φιλτρων νερου, οπως φιλτρα νερου, κανιστρα κλπ? Αξιας 50-100€ ?Το amazon.com σου λεει ποια μπορουν να πωληθουν Ελλαδα,και οταν αυτο ειναι εφικτο,μετα υπολογιζει ολους τους σχετικους δασμους και φορους.Πιστευω οτι τελικα θα περνανε ευκολα,αλλα φυσικα θα εχεις πληρωσεις φουλ.
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Δλδ θα αγοράζουμε κάμερες απο Αμέρικα χωρίς τελωνεία;!Αυτό που κατάλαβα εγώ (που το έψαξα λίγο καθόσον έφαγα μια 50αρα στο κεφάλι προσφάτως) είναι ότι θα καταργηθούν οι δασμοί. Αυτό που σου χρεώνουν αυτή τη στιγμή τα τελωνεία αν σε τσιμπήσουν δεν είναι όμως οι δασμοί, αλλά ο ΦΠΑ. Οπότε αν δεν υπάρξει πολιτική απόφαση να χαλαρώσουν οι έλεγχοι, η κατάργηση των δασμών αυτη τη στιγμή αφορά μόνο τους εισαγωγείς. Ο καθημερινός καταναλωτής πλήρωνε και θα εξακολουθήσει να πληρώνει το ΦΠΑ. Αυτό λοιπόν που ελπίζουμε είναι να θεωρηθεί πως θα είναι ανούσιο να γίνονται έλεγχοι μόνο και μόνο για να μπει ΦΠΑ σε μικροαντικείμενα. Από την άλλη αν αυτά είναι αξίας 1 δις το έτος, μιλάμε για 230 μύρια. Όχι λίγα.
-
greo για τι αντικείμενο έφαγες 50αρικο;
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Δλδ θα αγοράζουμε κάμερες απο Αμέρικα χωρίς τελωνεία;!με ΦΠΑ 23%,αμερικανικη πριζα και αν χρειαστεις ανταλλακτικα και service σε μοντελο που δεν υπαρχει εδω, θα οπλιστεις με υπομονη
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Δλδ θα αγοράζουμε κάμερες απο Αμέρικα χωρίς τελωνεία;!
με ΦΠΑ 23%,αμερικανικη πριζα και αν χρειαστεις ανταλλακτικα και service σε μοντελο που δεν υπαρχει εδω, θα οπλιστεις με υπομονη
Μα φυσικά μιλάω για μοντέλα που υπάρχουν εδώ.
Σε πολλές περιπτώσεις ακόμα και με 23% ΦΠΑ συν τα μεταφορικά, οι τιμές είναι πολύ καλύτερες απο οτι στην Ελλάδα ή ακόμα και γενικά στην ευρώπη. -
Ισως ισχυε παλια αυτο,τωρα με 23%+μεταφορικα ειμαι βεβαιος οτι οι περιπτωσεις ειναι μειοψηφια
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
greo για τι αντικείμενο έφαγες 50αρικο;Eπιτραπεζιο. Αξίας $160 + $60 μεταφορικά (υπέρβαρο) τα οποία χρεώθηκαν ΦΠΑ κανονικά.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
greo για τι αντικείμενο έφαγες 50αρικο;
Eπιτραπεζιο. Αξίας $160 + $60 μεταφορικά (υπέρβαρο) τα οποία χρεώθηκαν ΦΠΑ κανονικά.
Μπιλιάρδο και είχε τοσα μεταφορικά;
Sent from outer space ★☆★
-
5 κιλά παιχνίδι. Μεγέθους περίπου όσο 2 κουτιά επιτραπεζίων από τα medium sized box.
-
Ένας Άγγλος από ebay κάποτε μου έστειλε κάτι και δεν ήρθε ποτέ. Άνοιξα case και αρχικά μου είπε για refund 50% και όταν το παραλάβω να του τα επιστρέψω. Ώπα του λέω, τι 50%, το 100% της αξίας θέλω (χωρίς τα μτφ 4.99) και μου απαντάει ότι τάχα το συζήτησε με το αφεντικό του και μου δίνει το 80% Να το κάνω escalate as is;
-
Φυσικά.
Sent from Corsair's brick
Online Αγορές (eBay, Amazon.com κ.λ.π.)