-
-
Αν η πληρωμή γίνεται σε Ευρώπη η κάρτα περνάει κανονικά. Αν προσπαθήσεις να πληρώσεις στην Κίνα δεν περνάει.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Και μέσω eBay.com για αγορές από Κίνα?
Με Debit visa της Alpha και Visa.της Eurobank εγώ δεν μπόρεσα, τουλάχιστον μέχρι πριν ενα μήνα που δοκιμασα.
Μονο μέσω eBay.de απο Γερμανία, Αγγλία και Ιταλία απευθείας στην κάρτα και οχι μέσω PayPal.From my SMO72HD via Tapatalk
Από ebay.co.uk και ebay.com και μόνο μέσω Paypal.
Τα χρησιμοποιώ κανονικά όπως πριν τα capital control και έχω κάνει πολλές αγορές από διάφορες χώρες.
Ακόμη και τώρα περιμένω κάποια πραγματάκια από Κίνα.Περίεργα πράγματα. Μου κάνει εντύπωση που εσείς δεν μπορείτε.
-
Μήπως παίζει ρόλο τι κάρτα (χρεωστική ή πιστωτική)έχεις συνδέσει με το paypal.....
-
Θέλω να κάνω μια αγορά από Κίνα.Το πακέτο έχει διαστάσεις 40cm χ 20cm.χ 20 cm και βάρος 5 κιλά και η αξία που θα γράφει 50 USD .Θα σταλεί με China post.Τι πιθανότητες πιστεύεται οτι έχω να περάσει τελωνείο?
-
Αν το στείλει με απλό ταχυδρομείο και συστημένο νομίζω ότι δεν θα έχεις πρόβλημα.
Αν το στείλει με ταχυμεταφορική πολύ πιθανό να το σταματήσουν στο τελωνείο στο Ελ. Βενιζέλο. -
Θα ήθελα να ήξερα τι πίνουν στις εταιρίες courier... Online αγορά χθες το απόγευμα και δεν εχει εμφανιστεί το πακέτο( ούτε καν τηλέφωνο οτι έφτασε). Παράλληλα παραδόθηκε χθες πακέτο σε μεταφορική εταιρία και το έχω ήδη στα χέρια μου...
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Παιδιά, πως πληρώνουμε μια παραγγελία από aliexpress σε εποχές capital control?
Υπάρχει τρόπος; Δοκίμασα 2 κάρτες - τίποτα. Ή μετά τις 24:00 να δοκιμάσω ξανά; -
Δοκίμασε 1 Ιουνίου. Ίσως οι τράπεζες έχουν φτάσει στο όριο για εμβάσματα στο εξωτερικό. Πάντως εγω από eBay και miniinthebox δεν κατάφερα να αγοράσω τον περασμένο μήνα.
-
Από PayPal σε μια κάρτα ή λογαριασμό στην Ευρώπη μπορούμε να στείλουμε λεφτά;
-
Αν εχει υπόλοιπο το PayPal δεν εχει περιορισμό.
-
Παίδες καλησπέρα!
Έχω μια ερώτηση που με βασανιζει:
εχω paypal μια δεκαετια περιπου αλλα εως σημερα (κυριολεκτικα) το χρησιμοποιουσα για αγορες. Πούλησα ενα gadgetακι και διαπιστωνω ναι μεν εχω δηλωμενη χρεωστικη καρτα (την οποια φορτιζα για τις αγορες) αλλα όχι λογαριασμο. Παω να προσθεσω λογ-σμο και μου λεειSorry, we’re unable to link that bank because it is disabled. Please try another bank.
Παίρνω την Πειραιως και μου λεει εμεις δεν εχουμε προβλημα ισως εχει το Paypal...δοκιμασα και αλλη τραπεζα και δεν...εστειλα ενα μηνυμα και στο PayPal και αναμενω απαντηση...
Ξερει κανεις κατι? -
Δεν συνεργάζεται το PayPal από πέρσι με τις ελληνικές κάρτες.
Η Πειραιώς δεν ήξερε να σου πει ότι μετά το capital control οι κάρτες της (και όλες των ελληνικών τραπεζών) στο εξωτερικό κάνουν μόνο για άνοιγμα πόρτας κλπ?! -
Έτσι είναι εκτός Ελλάδας ούτε χρεωστικές ούτε πιστωτικές. Έχουμε capital controls.
Απορώ με την Πειραιώς, στον κόσμο τους.... -
Στο amazon, χρεωστική της eurobank χρεώνεται χωρίς πρόβλημα, πάντως.
-
Απευθείας η κάρτα ναι. Αν και έτσι παίζει και το άκυρο.
Σίγουρα όχι πάντως μέσω PayPal -
Το Banggood δίνει επιλογές σε τι νόμισμα θα γίνει η πληρωμή.
Έχει νόημα να επιλέξω κάτι άλλο εκτός από δολάριο; -
Γνωρίζει κανείς κάποιο τρόπο να μπορέσω να κάνω withdraw τα λεφτά μου από το Paypal? (του οποίου η υπηρεσία δεν απαντάει σε αυτά που ρωτάω)
Πχ μπορώ να δηλώσω ένα λογ/σμό φίλου μου στη γερμανια και να 'κατεβουν' σε αυτον τα λεφτά και μετά να μου τα δώσει/στείλει αυτός? Ή πρέπει να είναι στο όνομα μου ο λογ/σμός? -
Περιμενω δεμα απο ευρωπαικο κρατος με ΕΛΤΑ,στην αναζητηση μου λεει:κλεισιμο απο ΥΕΔ Θεσ/νικης 29/08/16....γνωριζει καποιος ποσες μερες το κρατανε;
-
Ο χρήστης VATANEN έγραψε:
Γνωρίζει κανείς κάποιο τρόπο να μπορέσω να κάνω withdraw τα λεφτά μου από το Paypal? (του οποίου η υπηρεσία δεν απαντάει σε αυτά που ρωτάω)
Πχ μπορώ να δηλώσω ένα λογ/σμό φίλου μου στη γερμανια και να 'κατεβουν' σε αυτον τα λεφτά και μετά να μου τα δώσει/στείλει αυτός? Ή πρέπει να είναι στο όνομα μου ο λογ/σμός?Γενικώς η πίστωση χρημάτων γίνεται είτε σε μια από τις κάρτες που έχεις δηλώσει, είτε (ως 'withdraw') σε κάποιο λογαριασμό που επίσης έχεις ήδη δηλώσει. Τα στοιχεία κάρτας και λογαριασμού πρέπει να είναι δικά σου, ή να έχεις άμεση πρόσβαση σε αυτά, ώστε να κάνεις την αρχική επιβεβαίωση μέσω κωδικών που εμφανίζονται στις κινήσεις τους.
Online Αγορές (eBay, Amazon.com κ.λ.π.)