-
not bad, δε την ήξερα την μάρκα
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Παιδιά εγώ χτες παρήγγειλα από e bay , παπούτσια Timberland , (100 € γλύτωσα στο σύνολο..) ...
σήμερα μου ήρθε και email ότι η αποστολή τους ξεκίνησε..
Ξέρει κανείς που θα μου έρθουν τα παπούτσια? Θα έρθουν απευθείας σπίτι ή θα πρέπει να τα πάρω από τα ΕΛ.ΤΑ ή κάποια ταχυμεταφορική? στο χαρτί της παραγγελίας δεν έλεγε τπτ , μόνο τα έξοδα για το shipping...Υ.Γ
-
είναι η 1η φορά που παραγγέλνω , εξού και οι απορίες μου..
-
Από τι εξαρτάται το αν θα πληρώσεις τελωνείο για πράγματα που παραγγελνεις από τις Η.Π.Α?
Μόλις παρέλαβα
Τα παπούτσια έφτασαν 27 του μηνός Ελλάδα , πήρα τηλέφωνο τα ΕΛ.ΤΑ , μου είπαν ότι σήμερα θα φεύγανε από το Κέντρο Διανομής (ΡΟΥΦ) ώστε να πάνε στο ταχυδρομείο της περιοχής μου.. Σαν κλασσικός ανυπόμονος πήγα στο ταχυδρομείο και τα πήρα (μέσα από το κοντέινερ , δεν είχαν προλάβει καν να τα βγάλουν..) , πληρώνοντας 3€ για τα ΕΛ.ΤΑ
Εντυπώσεις από την 1η μου αγορά : ΔΕΝ ΞΑΝΑΨΩΝΙΖΩ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΤΙΠΟΤΑ...... Γλύτωσα 100 € από την αγορά των παπουτσιών , δεν πρόκειται να με ξανακοροιδέψει κανείς.. -
-
Παιδιά εγώ χτες παρήγγειλα από e bay , παπούτσια Timberland , (100 € γλύτωσα στο σύνολο..) ...
σήμερα μου ήρθε και email ότι η αποστολή τους ξεκίνησε..
Ξέρει κανείς που θα μου έρθουν τα παπούτσια? Θα έρθουν απευθείας σπίτι ή θα πρέπει να τα πάρω από τα ΕΛ.ΤΑ ή κάποια ταχυμεταφορική? στο χαρτί της παραγγελίας δεν έλεγε τπτ , μόνο τα έξοδα για το shipping...Υ.Γ
-
είναι η 1η φορά που παραγγέλνω , εξού και οι απορίες μου..
-
Από τι εξαρτάται το αν θα πληρώσεις τελωνείο για πράγματα που παραγγελνεις από τις Η.Π.Α?
Μόλις παρέλαβα
Τα παπούτσια έφτασαν 27 του μηνός Ελλάδα , πήρα τηλέφωνο τα ΕΛ.ΤΑ , μου είπαν ότι σήμερα θα φεύγανε από το Κέντρο Διανομής (ΡΟΥΦ) ώστε να πάνε στο ταχυδρομείο της περιοχής μου.. Σαν κλασσικός ανυπόμονος πήγα στο ταχυδρομείο και τα πήρα (μέσα από το κοντέινερ , δεν είχαν προλάβει καν να τα βγάλουν..) , πληρώνοντας 3€ για τα ΕΛ.ΤΑ
Εντυπώσεις από την 1η μου αγορά : ΔΕΝ ΞΑΝΑΨΩΝΙΖΩ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΤΙΠΟΤΑ...... Γλύτωσα 100 € από την αγορά των παπουτσιών , δεν πρόκειται να με ξανακοροιδέψει κανείς..Καλοφόρετα.
Τελωνείο τελικά πέρασαν ή όχι?
-
-
όχι δεν πέρασαν , πάνω στο κουτί είχαν την στρογγυλή σφραγίδα του τελωνείου που έλεγε ' Απλουστευμένη διαδικασία ταχυδρομικών δεμάτων ' , πλήρωσα μόνο 3 € στα ΕΛ.ΤΑ
-
όχι δεν πέρασαν , πάνω στο κουτί είχαν την στρογγυλή σφραγίδα του τελωνείου που έλεγε ' Απλουστευμένη διαδικασία ταχυδρομικών δεμάτων ' , πλήρωσα μόνο 3 € στα ΕΛ.ΤΑΌπως το περίμενα, δηλαδή. Ευχαριστώ πολύ.
-
Ζήλεψαν και οι Άγγλοι και από 4/1 το Amazon αναφέρει πως το VAT ανεβαίνει στο 20%
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Ζήλεψαν και οι Άγγλοι και από 4/1 το Amazon αναφέρει πως το VAT ανεβαίνει στο 20%Εμείς στο amazon πληρώνουμε 23%.
-
36€ ένα ανταλλακτικό (πλαστικό εξάρτημα) για το αυτοκίνητο στην αντιπροσωπεία, 39€ με τα μεταφορικά στο ebay uk από καλό πωλητή ΤΑ ΔΥΟ. Ε, γεια χαραντάν.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Ζήλεψαν και οι Άγγλοι και από 4/1 το Amazon αναφέρει πως το VAT ανεβαίνει στο 20%
Εμείς στο amazon πληρώνουμε 23%.
Οι Σουηδοί 25%,συντομα θα πραγματοποιηθουν οι προεκλογικες υποσχέσεις του GAP
-
ρε παιδια μου ειπε η γυναικα μου οτι στο αμαζον αγγλιας πληρωνεις αμα εισαι ελληνας 23 και οχι 20 οπως οι αγγλοι ? τι κουφο ειναι αυτο ?
πως μπορει να γινει? αν το ψωνιζα με φυσικη παρουσια θα μου ζηταγαν διαβατηριο?
δηλαδη ολα τα μαγαζια σε ολη την ευρωπη εχουν καταλογο ποσο ειναι το φπα σε καθε χωρα ? τρελαινομαι
στελνουν στον gap την διαφορα ?
οχι οτι θα ψωνιζα στο κολομαγαζο αλλα εχει δωροεπιταγη η κορη μου απο την νονα της. -
Ο χρήστης otso έγραψε:
ρε παιδια μου ειπε η γυναικα μου οτι στο αμαζον αγγλιας πληρωνεις αμα εισαι ελληνας 23 και οχι 20 οπως οι αγγλοι ? τι κουφο ειναι αυτο ?
πως μπορει να γινει? αν το ψωνιζα με φυσικη παρουσια θα μου ζηταγαν διαβατηριο?
δηλαδη ολα τα μαγαζια σε ολη την ευρωπη εχουν καταλογο ποσο ειναι το φπα σε καθε χωρα ? τρελαινομαι
στελνουν στον gap την διαφορα ?
οχι οτι θα ψωνιζα στο κολομαγαζο αλλα εχει δωροεπιταγη η κορη μου απο την νονα της.Ενημερωμένη η γυναίκα. Έτσι είναι.
Σου έρχεται απόδειξη κανονικά με ελληνικό ΦΠΑ και έχουν ελληνική διεύθυνση. -
Όχι άμα είσαι Έλληνας, αλλά άμα είσαι στην Ελλάδα
Και γω Έλληνας είμαι, αλλά ζω στην Αγγλία, με 20 πληρώνω
-
Geia sas!
Tis teleutaies meres psaxnw poli to thema agores meso amazon.com i ebay.com giati kuriws ap autes ts dio selides exo entopisei pragmata p me endiaferoun n agoraso k afenos exoun poli kales times k afeterou eite dn iparxoun st ebay.co.uk i t antistoixo amazon.co.uk eite einai pio akriva ekei !Epeidi dn exo pragmatopioisei kapoia agora ews twra exo kapoies apories sxetika me ts forous klp gt einai ligo mperdemeni i katastasi!
Kuriws endiaferomai g mia psifiaki p vrika st amazon.com.... mporei n rthei stn ellada ? uparxoun prosthetei foroi st teloneio k ti problimata th antimetopiso? einai kalo n xrisimopoiso ups?Telos,entopisa ena site st opoio vazeis tn dieuthinsi sou apo opou eisai k sou stelnoun me mail mia dieuthinsi us oste n pragmatopioiseis tn agora sou enw oi idioi ap oti katalavei st stelnoun telika ekei p meneis ... http://www.viaddress.com/
einai omws aksiopisto olo auto?Euxaristw ek tn proterwn !
-
Aπαγορεύονται τα greeklish!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Aπαγορεύονται τα greeklish!Μην εμφανιστεί γυναίκα στο φόρουμ, αμέσως να την διώξεις...
-
Σόρρυ δεν το ξερα
Γεια σας!
Τις τελευταίες μέρες ψάχνω πολύ το θέμα αγορές μέσο amazon.com ή ebay.com γιατί κυρίως από αυτές τις δυο σελίδες έχω εντοπίσει πράγματα που με ενδιαφέρουν να αγοράσω και αφενός έχουν πολύ καλές τιμές και αφετέρου είτε δεν υπάρχουν στο ebay.co.uk η το αντίστοιχο amazon.co.uk είτε είναι πιο ακριβά εκεί !Επειδή δεω έχω πραγματοποιήσει κάποια αγορά έως τώρα έχω κάποιες απορίες σχετικά με τους φόρους κλπ γιατί είναι λίγο μπερδεμένη η κατάσταση!
Βασικά ενδιαφέρομαι για μια ψηφιακή p βρήκα στο amazon.com.... μπορεί να έρθει στην ελλάδα ? υπάρχουν προσθέτοι φόροι στο τελωνείο και τι προβλήματα θα αντιμετωπίσω? είναι καλο η 'χρισιμοποιήσω' ups?Τέλος,εντόπισα ένα site στο οποίο βάζεις τη διεύθυνση σου από όπου είσαι και σου στέλνουν με mail μια διεύθυνση US ώστε να πραγματοποιήσεις την αγορά σου ενώ οι ίδιοι απ ότι καταλάβα στο στέλνουν τελικά εκεί που μένεις ... http://www.viaddress.com/ είναι όμως αξιόπιστο όλο αυτό?
Ευχαριστώ εκ τη προτερων !
Τώρα ?Καλύτερα?
-
Απο amazon.com θα πληρώσεις επιπλέον φόρους.
-
Σίγουρα θα πληρώσω κάτι παραπάνω απλά το θέμα είναι αν θα μου δημιουργήσουν πρόβλημα επειδή είναι ηλεκτρονική συσκευή ....γιατί πόσο παραπάνω να ναι οι φόροι όταν στο amazon κάνει την μισή περίπου τιμή ...
-
Αν πας να κάνεις την παραγγελία θα σου υπολογίσει και τους φόρους στο τέλος πριν την επιβεβαίωση.
-
Αν δεις στις πιο πίσω σελίδες του θέματος, στις αγορές από το amazon.com πλέον υπολογίζει και σου χρεώνει τους δασμούς εισαγωγής στο τελευταίο στάδιο πριν την πληρωμή οπότε εκεί θα μπορέσεις να συγκρίνεις πολύ καλύτερα αν σε συμφέρει ή όχι η αγορά από εκεί.
Στο ebay είναι πιο πολύπλοκα τα πράγματα μιας και οι αποστολές από Κινα/Hong Kong είναι συνήθως με απλό ταχυδρομείο και μπορεί να πληρώσεις δασμό, μπορεί καθόλου, μπορεί απλά τα 3€ της σφραγίδας. Είναι ένα ρίσκο που αποφασίζεις αν θα το πάρεις ή όχι.
Online Αγορές (eBay, Amazon.com κ.λ.π.)