-
Ναι τα διάβασα απλά γενικώς που χω ρωτήσει και άλλους που χουν πάρει κατά καιρούς διάφορα πράγματα από amazon είναι πως θα σου τύχει !
Θα το προσπαθήσω λοιπόν και βλέπουμε...Ευχαριστώ πολύ !
-
Από την εμπειρία μου: όταν ψωνίζετε πράγματα αξίας εκτός ΕΕ, και σας δίνετε η επιλογή, να επιλέγετε το 'απλό' ταχυδρομείο ως μέσο μεταφοράς (από Αμερική: United States Postal Service - USPS). Τότε και μόνο οι φόροι παραμένουν σε λογικά επίπεδα, συχνά δε είναι απλά 3 € 'ταχυδρομικά τέλη'. Δεν ξέρω ποιο είναι το όριο αξίας πάνω από το οποίο επιβάλλονται και φόροι και όχι απλώς τα ταχυδρομικά τέλη, μια ερώτηση στο τελωνείο δεν θα έβλαπτε. Πάντως για πράγμα αξίας ~120 USD μου έτυχε να μην πληρώσω φόρους, ενώ για πράγματα αξίας ~300 USD πλήρωσα..
Αν χρησιμοποιήσετε εταιρεία Courier μπορεί οι φόροι + οι δαπάνες 'εκτελωνισμού' της ιδιωτικής εταιρείας στην Ελλάδα να σας έρθουν όσο και η ίδια η τιμή του προϊόντος!
-
Παιδιά, βρήκα αυτό (αναζητώντας διάφορα στο νετ) : www.streetandcircuit.gr
Έχει κανείς κάποια εμπειρία-συναλλαγή από το τούτο κατάστημα;
-
Επειδή έβγαλα νέα προπληρωμένη και την συνέδεσα με το paypal κ με χρέωσε 1.50€ κ έκανα την επιβεβαίωση επιτυχώς, το paypal δε μου χει επιστρέψει ακόμα στην κάρτα αλλά φαίνεται στον λογαριασμό του paypal σαν υπόλοιπο. Πώς γίνεται να το μεταφέρω στην κάρτα; Βλέπω μόνο ότι γίνεται με προσθήκη τραπεζικού λογαριασμού
-
To 1.5 ευρώ θες να σου επιστραφεί;
-
Ναι
-
Θα το χρησιμοποιήσει για την επόμενη αγορά σου έτσι κι αλλιώς... τι εδώ τι εκεί.
Αλλιώς, ναι, πρέπει να του δώσεις λογαριασμό για να στο βάλει, αλλά με τις προμήθειες θα χρειαστεί ίσως να πληρώσεις κιόλας -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Επειδή έβγαλα νέα προπληρωμένη και την συνέδεσα με το paypal κ με χρέωσε 1.50€ κ έκανα την επιβεβαίωση επιτυχώς, το paypal δε μου χει επιστρέψει ακόμα στην κάρτα αλλά φαίνεται στον λογαριασμό του paypal σαν υπόλοιπο. Πώς γίνεται να το μεταφέρω στην κάρτα; Βλέπω μόνο ότι γίνεται με προσθήκη τραπεζικού λογαριασμούΓιατί δεν την ανανέωσες να γλυτώσεις τις ενεργοποιήσεις ; Εγώ της Κύπρου αυτό θα κάνω. Γίνεται.
-
πάντως κ εγώ προχθές που την ανανέωσα μου χρέωσε 1$
-
Ε τώρα μου βγαλαν άλλη πάει η παλιά. Anyway
-
ΝαιΜεταφορά στον λογαριασμο σου λοιπόν. Στην Γαλλία δεν χρεώνουν προμήθεια για Ελλάδα δεν έχω ιδέα.
-
Στην Ελλάδα δεν χρεώνουν προμήθεια αν μεταφέρεις πάνω από 100€ (αν θυμάμαι καλά)
-
Μέχρι πόσα $$ έρχονται από USA πράγματα χωρίς δασμούς?
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Μέχρι πόσα $$ έρχονται από USA πράγματα χωρίς δασμούς?Το ατυπο οριο ειναι 100$
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Μέχρι πόσα $$ έρχονται από USA πράγματα χωρίς δασμούς?
Το ατυπο οριο ειναι 100$
Στα 250$ από Κίνα τι δασμούς να περιμένουμε?
-
Από Κίνα: κάποιες φορές δεν πλήρωσα τίποτε, άλλες φορές ένα μικρό ποσό (νομίζω 6 ευρώ) χωρίς να ανοίξουν το πακέτο.
Κανονικά τελωνείο πλήρωσα μόνο όταν είχαν στείλει το πακέτο με UPS (αρκετές φορές από Αμερική). -
Εχω βαλει στο προγραμμα να παρω ενα ρολοι απο usa 205 δολαρια. Με αυτα που διαβαζω λέτε να πληρωσω τελωνείο? Εχει πολλες πιθανοτητες να γινει αυτό? Τι ποσο να περιμενω, αν θα πληρωσω? παει αναλογικα ή ειναι ταριαφα? Αν δηλωθει gift αλλάζει κάτι?
-
υπάρχει τρόπος να βρω απ'το ebay στοιχεία αγορών μου πιο πριν από δύο μήνες;
-
υπάρχει τρόπος να βρω απ'το ebay στοιχεία αγορών μου πιο πριν από δύο μήνες;Δυστυχώς για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο των 60 ημερών, μόνο από το PayPal θα μπορούσες να πάρεις αυτή την πληροφορία μέσω του ιστορικού του. Το ebay δεν κρατάει τα στοιχεία αγορών μετά την πάροδο αυτού του χρόνου.
-
με ενα πμ στο ebay Μπορει να βρεις τιποτα! Εχουν πολυ καλο custom care! (αν κ οπως λεει ο εαρνι δυσκολα για τοσο παλια)
Ο χρήστης nEK έγραψε:
Εχω βαλει στο προγραμμα να παρω ενα ρολοι απο usa 205 δολαρια. Με αυτα που διαβαζω λέτε να πληρωσω τελωνείο? Εχει πολλες πιθανοτητες να γινει αυτό? Τι ποσο να περιμενω, αν θα πληρωσω? παει αναλογικα ή ειναι ταριαφα? Αν δηλωθει gift αλλάζει κάτι?αν το δηλώσε gift με μικροτερη αξια + ερθει με ελτα εχεις μια μεγαλη πιθανότητα να το αποφύγεις
Online Αγορές (eBay, Amazon.com κ.λ.π.)