-
Αυτό είναι το φθηνότερο.
-
Νομίζω ότι το μέγεθος, δηλαδή τέτοιες τεράστιες τηλεοράσεις και τόσο κοντά, είναι για να βλέπεις την ανάλυση (720, 1080 κλπ).
Για να δεις τηλεόραση (και όχι ανάλυση) νομίζω ότι δεν πρέπει να έχει τόσο μεγάλο μέγεθος για να μπορείς να δεις όλη την εικόνα.Αν δηλαδή η ανάλυση εικοσιπλασιαστεί, για να μπορούμε να δούμε τέτοια ανάλυση θα θέλουμε 60 ίντσες στο 1 μέτρο;
Τότε δεν θα μπορείς να δεις ταινίες, θα μετράς τις ίνες στα ρούχα των πρωταγωνιστών. -
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Εγώ που είμαι στα 5 μέτρα τί κάνω?Στο budget σου πρέπει να είναι (απαραίτητα και τα ηχεία ).
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Εγώ που είμαι στα 5 μέτρα τί κάνω?
Στο budget σου πρέπει να είναι (απαραίτητα και τα ηχεία ).
Πόσο έχει αυτή,καμιά 45 000 ευρώ?
-
$137.000 λέει.
(και δεν παίρνεις ότι βλέπεις, έχει και 5 χιλιάρικα έξτρα) -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
$137.000 λέει.(και δεν παίρνεις ότι βλέπεις, έχει 5 χιλιάρικα έξτρα)
Να φανταστώ ότι στα έξτρα συμπεριλαμβάνετε το καλώδιο τροφοδοσίας,το τηλεκοντρόλ και η συσκευασία?
Ε δεν πάνε καθόλου καλά -
Το τηλεκοντρόλ θα το χρεώνουν μάλλον πάνω από 5 χιλιάρικα.
-
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Το τηλεκοντρόλ θα το χρεώνουν μάλλον πάνω από 5 χιλιάρικα.5χιλιάρικα ολόκληρο το τηλεκοντρόλ ή 5χιλιάρικα ανά κουμπί του τηλεκοντρόλ?
-
Ο χρήστης iant έγραψε:
Τεχνολογίες LCD και PlasmaXρήσιμες και κατατοπιστικές πληροφορίες,ευχαριστώ.
Οι απορίες μου.
Κάποιος που βλέπει σε τηλεοπτικό σήμα,πόσο χρήσιμο το FHD έναντι του HD?
Σίγουρα σε DVD (μουσικά γιατί ταινίες δεν πολυβλέπω σχεδόν καθόλου) παίζει ρόλο από κει και πέρα σε τηλεοπτικό σήμα υπάρχει διαφορά όσο αναφορά τη θολότητα να το πω έτσι ανάμεσα σε FHD και HD ή η tv καθοίζει μόνη της την ανάλυση με βάση το εισερχόμενο σήμα?
Κι αν είναι έτσι πάλι,σε FHD τα παραπάνω πίχελ δεν λειτουργούν αρνητικά σε χαμηλής ανάλυσης εικόνα?Τα κανάλια της nova (πέραν των τρισάθλιων ελληνικών) σε τι ανάλυση εκπέμπουν στο βασικό πακέτο πέραν του FHD?
-
Αν βλέπεις τηλεόραση τότε όσο μικρότερη ανάλυση τόσο καλύτερα και σίγουρα το HD Ready (= HD) καλύτερο από το Full HD. Ο λόγος απλός: οι ατέλειες του κακού τηλεοπτικού σήματος 'μεγενθύνονται' με τη μεγαλύτερη ανάλυση (αυτό που λες για τα παραπάνω πίξελ, πρακτικά, εκεί που πριν είχες 1 'κακό' πιξελ τώρα έχεις 4...)
Η ανάλυση του τηλεοπτικού σήματος είναι 576 γραμμές (http://en.wikipedia.org/wiki/PAL) σε αντιδιαστολή με τις 720 (HD Ready) ή 1080 γραμμές (Full HD)
-
Ο χρήστης iant έγραψε:
οχι παραπάνω από 4.
Είμαι επιεικώς στούρνος από δαυτά τα μαραφέτια. Εψαχνα κατι που να είναι value for little money, έπεσα σε αυτές τις δυο, σε καλή τιμή νομίζω.
Α, θέλω και βάση για τον τοίχο....Πάρε τη μεγαλύτερη. Τη σήμερον ημέρα, οι 32άρες είναι για υπνοδωμάτιο.
+1
Πάνω από 4μ και 32! Δηλαδή smartphone παίρνεις όχι TV!
Για το τηλεοπτικό, αγώνες και HD υλικό (έργα) πας στο πλάσμα! Στην ίδια ποιότητα εικόνας είναι αρκετά πιο φτηνές από τις LED/LCD !
Για την απόσταση σου **μην **πάρεις μικρότερο από τις 50 ίντσες!Ως κάτοχος της πλάσμα Panasonic 42G30 μετάνιωσα μόνο για ένα πράγμα - ΔΕΝ ΠΗΡΑ την 50αρα!
(ήταν κατά 50% ακριβότερη ... )Από € πως πάμε; Μέχρι πόσο θες να δόσεις;
Υ.Γ. Ρίξε μια ματιά στα παρακάτω να πάρεις μια ιδέα:
Ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια
Τελικά, έκανα του κεφαλιού μου.
40άρα και πάνω δεν έπαιζε, διότι δεν χωρούσε (α) στην τσέπη μου και (β) στον τοίχο. Κατέληξα στην ταπεινή σειρά 5 της Samsung, στις 37'', ήτοι αυτή, με τιμή 519 Ε. Ζαχάρωνα τις καλύτερες σειρές (6, 7) αλλά τα επιπλέον μπλιμπλίκια που έδιναν, τα καλύπτω άνετα με ενσύρματη δικτύωση.
[Η πλάκα είναι ότι στη δεύτερη ταινία που είδα σε αυτήν είναι η τελευταία του Almodovar, στη οποία ο τύπος παρακολουθεί την καλή του μέσα από μια ??70αρα....]
Από τα 3.5 m που είναι η στάνταρ απόσταση θέασης, χωρίς να 'γεμίζει' το οπτικό σου πεδίο, η παρακολούθηση είναι άνετη. Χαίρομαι επίσης που καταπίνει τις ματρόσκες άνετα, χωρίς προβλήματα υποτιτλων κλπ. Χωρίς να έχω μέτρο σύγκρισης, η συνδεσιμότητά της μου φαίνεται πολύ καλή.
Ενα μόνο ερώτημα: Το βύσμα της κεραίας 'ζορίζεται' να μπει, αφού η υποδοχή είναι παράλληλα με την πίσω όψη της τηλεόρασης και όχι κάθετα σε αυτήν. Υπάρχει κάποιος άλλος τύπος βύσματος που να έχει μικρότερη εξωτερική διάμετρο από τα συνηθισμένα? -
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια
Τελικά, έκανα του κεφαλιού μου.
40άρα και πάνω δεν έπαιζε, διότι δεν χωρούσε (α) στην τσέπη μου και (β) στον τοίχο. Κατέληξα στην ταπεινή σειρά 5 της Samsung, στις 37'', ήτοι αυτή, με τιμή 519 Ε. Ζαχάρωνα τις καλύτερες σειρές (6, 7) αλλά τα επιπλέον μπλιμπλίκια που έδιναν, τα καλύπτω άνετα με ενσύρματη δικτύωση.
[Η πλάκα είναι ότι στη δεύτερη ταινία που είδα σε αυτήν είναι η τελευταία του Almodovar, στη οποία ο τύπος παρακολουθεί την καλή του μέσα από μια ??70αρα....]
Από τα 3.5 m που είναι η στάνταρ απόσταση θέασης, χωρίς να 'γεμίζει' το οπτικό σου πεδίο, η παρακολούθηση είναι άνετη. Χαίρομαι επίσης που καταπίνει τις ματρόσκες άνετα, χωρίς προβλήματα υποτιτλων κλπ. Χωρίς να έχω μέτρο σύγκρισης, η συνδεσιμότητά της μου φαίνεται πολύ καλή.
Ενα μόνο ερώτημα: Το βύσμα της κεραίας 'ζορίζεται' να μπει, αφού η υποδοχή είναι παράλληλα με την πίσω όψη της τηλεόρασης και όχι κάθετα σε αυτήν. Υπάρχει κάποιος άλλος τύπος βύσματος που να έχει μικρότερη εξωτερική διάμετρο από τα συνηθισμένα?Καλορίζικη!
Πρώτη κουβέντα που είπε η γυναικά μου μόλις την (42') έστησα: 'Έπρεπε να πάρουμε μεγαλύτερη' ...
Απόσταση μέχρι τον καναπέ 2,5μ .. Από την κουζίνα φαίνεται σαν monitor!Αυτό ψάχνεις (Γωνιακό βύσμα κεραίας):
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Xρήσιμες και κατατοπιστικές πληροφορίες,ευχαριστώ.
Οι απορίες μου.
Κάποιος που βλέπει σε τηλεοπτικό σήμα,πόσο χρήσιμο το FHD έναντι του HD?
Σίγουρα σε DVD (μουσικά γιατί ταινίες δεν πολυβλέπω σχεδόν καθόλου) παίζει ρόλο από κει και πέρα σε τηλεοπτικό σήμα υπάρχει διαφορά όσο αναφορά τη θολότητα να το πω έτσι ανάμεσα σε FHD και HD ή η tv καθοίζει μόνη της την ανάλυση με βάση το εισερχόμενο σήμα?
Κι αν είναι έτσι πάλι,σε FHD τα παραπάνω πίχελ δεν λειτουργούν αρνητικά σε χαμηλής ανάλυσης εικόνα?Τα κανάλια της nova (πέραν των τρισάθλιων ελληνικών) σε τι ανάλυση εκπέμπουν στο βασικό πακέτο πέραν του FHD?
Τηλεοπτικό σε HD μόνο πειραματικά έχει το ERT HD.
Μέσω δορυφόρου ίσως να βρεις κανένα κανάλι ακόμα ....Παίζουν σημασία και ίντσες+απόσταση για να καταλάβεις την διαφορά.
Πάντως, σήμερον ήμερα μόνο Full HD, >=100 Hz (πραγματικά, όχι CRM) και >=46' για το σαλόνι θα έπαιρνα!
-
Ο χρήστης iant έγραψε:
Αυτό ψάχνεις (Γωνιακό βύσμα κεραίας):
...έχω τέτοιο, αλλά ούτε αυτό μπαίνει σωστά, χωρίς να 'ζορίζει' την υποδοχή της τηλεόρασης. Ψάχνω κάτι πιο 'slim'... Υπάρχει άραγε?
-
...έχω τέτοιο, αλλά ούτε αυτό μπαίνει σωστά, χωρίς να 'ζορίζει' την υποδοχή της τηλεόρασης. Ψάχνω κάτι πιο 'slim'... Υπάρχει άραγε?
Άλλες δυο επιλογές είναι:
- Άλλη βάση που να ρυθμίζεται μπρος-πίσω ...
- Πας τον τοίχο λίγο πίσω...
-
29/02/2012 21:30 Διεθνής Φιλικός Αγώνας Ποδοσφαίρου ΑΓΓΛΙΑ - ΟΛΛΑΝΔΙΑ
-
Ο χρήστης iant έγραψε:
Άλλες δυο επιλογές είναι:
- Άλλη βάση που να ρυθμίζεται μπρος-πίσω ...
- Πας τον τοίχο λίγο πίσω...
H βάση είναι τύπου pivot (αυτή), οπότε δεν τίθεται θέμα απόστασης από τον τοίχο.
Το πρόβλημα βρίσκεται στο ότι η υποδοχή της κεραίας στην πίσω όψη της συσκευής είναι παράλληλα και πολύ κοντά σε αυτήν, χωρίς να αφήνει 'αέρα' για το βύσμα.... τεσπα, αν δεν υπάρχει κάτι θα παραμείνω με το -άκομψα σφηνωμένο- υπάρχον... -
Με αυτό τί εννοείς, αφού οι samsung έχουν θεμα με τα mkv και τους υπότιτλους ; Παίζεις με κανένα mkvextract ;
-
Η δική μου η samsung (c6000) πάντως δεν έχει κανένα θέμα με τα mkv. Ούτε με τους ελληνικούς υπότιτλους βεβαίως.
Παίζουν out of the box
help! τηλεορασεις hdtv !!