-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
Θα μπορούσε κανείς να συγκρίνει αυτές τις δύο TV ...http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.157063&sid=1
VS
http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home ... LV4500.htm
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Η LG είναι τεχνολογίας LED και ακόμη και TurboX του πλαισίου να πάρεις με led όμως θα έχει καλύτερη εικόνα από τη Samsung.
-
Εχω μια ηλιθια ερωτηση για προτζεκτορα, αλλα δεν ξερω που να τη γραψω.
Βλεπω οτι ολοι οι προτζεκτορες ειναι κρεμαστοι απο το ταβανι, οπου οι τρυπες στη βαση του κοιτανε προς τα πανω κ βιδωνει καπου. Κοινως ο προτζεκτορας σαν μηχανημα ειναι αναποδογυρισμενος, για να κρεμεται απο το ταβανι. Ειναι δηλαδη ετσι:
Υποθετω οτι μεσω ρυθμισης μπορεις να αναποδογυρισεις την εικονα, ωστε να τον βαλεις να παταει κανονικα καπου, πχ σε ενα τραπεζι, σωστα?
-
Ρε παίδες , πλσ help , δεν βγάζω άκρη ...... να θέσω μερικά ερωτήματα για αγορά HDTV ... ( ολίγον άσχετος )
- για 2,5-3,5 μέτρα απόσταση μια 32 ιντσών είναι ΟΚ ?
- θα κουμπώνουν DVD και Video ?
- με κατάλληλο καλωδιο να θεωρήσω ότι κουμπώνει το laptop ?
- θέλω USB για ταινίες ( όπως και δήποτε ) . Παίζουν όλα ( τα πιο κοινά ) τα φορμάτ εικόνας ή έχει κάτι ιδιαίτερο να προσεξω ?
- παίζει ο παράγοντας κατανάλωση ηλεκτρικού ρευματος ?
- είναι ρεαλιστικό να βγω στην αγορά με 350Ε στην τσέπη ?
- να ψάξω σε δικτυακό μαγαζί ? ( εγγυήσεις κτλ )
- μικρή είναι αλλά όλα είναι θέμα budget
- αν έχει 2 scart ναι. Αν έχει 1, οδηγείς το DVD στο video και το video στην tv
- πιθανόν, δες αν η tv έχει VGA in
- οι samsung έχουν τους καλύτερους media player ως προς τα format αρχείων που αναπαράγουν. Sony & panasonic με ελλείψεις
- τι εννοείς? αν οι HDTV καταναλώνουν? όχι ιδιαίτερα
- για 32αρα ίσως, για μεγαλύτερη μπα..
- μια χαρά μπορείς απλά θα ρωτήσεις αν έχει εγγύηση αντιπροσωπίας. Σχεδόν πάντα έχουν.
-
Θα μπορούσε κανείς να συγκρίνει αυτές τις δύο TV ...
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.157063&sid=1
VS
http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home ... LV4500.htm
Ευχαριστώ εκ των προτέρωνΓια την απόσταση που αναφέρεις, όσο μεγαλύτερη από 32'' τόσο καλύτερη.
Οπότε SAMSUNG 37'' -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Εχω μια ηλιθια ερωτηση για προτζεκτορα, αλλα δεν ξερω που να τη γραψω.Βλεπω οτι ολοι οι προτζεκτορες ειναι κρεμαστοι απο το ταβανι, οπου οι τρυπες στη βαση του κοιτανε προς τα πανω κ βιδωνει καπου. Κοινως ο προτζεκτορας σαν μηχανημα ειναι αναποδογυρισμενος, για να κρεμεται απο το ταβανι. Ειναι δηλαδη ετσι:
Υποθετω οτι μεσω ρυθμισης μπορεις να αναποδογυρισεις την εικονα, ωστε να τον βαλεις να παταει κανονικα καπου, πχ σε ενα τραπεζι, σωστα?
. Κανεις?
-
Προφανώς!
Άλλωστε αν ρίξεις μια ματιά στην 1η φωτο το λογότυπο NEC εμφανίζεται ανάποδα
Και τα ποδαράκια ανάποδα και αυτά. -
@kacey μπορείς να βάλεις όπως θες τον προτζεκτορα (ταβάνι, επιπλο, πίσω από το 'πανί', μπροστά από το 'πανί' όπως συνήθως) μέσα από τις ρυθμίσεις επιλέγεις το τρόπο τοποθέτησης με συνοπτικές διαδικασίες!
Αν ψάχνεσαι για προτζεκτορα go for it...δεν συγκρίνεται η κινηματογραφική αίσθηση που σου δίνει ακόμα και με την καλύτερη επίπεδη τηλεόραση. Το μέγεθος μετράει
-
Thanks, σιγουρος ημουν, απλα επειδη εχω θεμα διαρυθμισης κ στησιματος, ψαχνω ολες τις πιθανες λυσεις τοποθετησεις κ ειπα να ρωτησω για να μην γινει καμμια μλκια .
RXristos το ξερω, το καταλαβα μετα απο επισκεψη σε φιλο με προτζεκτορα κ 10 λεπτα Inception. Παλι καλα που οταν αγορασα τον ενισχυτη φροντισα καλου κακου να εχει 2 HDMI out.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Παλι καλα που οταν αγορασα τον ενισχυτη φροντισα καλου κακου να εχει 2 HDMI out.Out ή In;
-
Ρε παίδες , πλσ help , δεν βγάζω άκρη ...
... να θέσω μερικά ερωτήματα για αγορά HDTV ... ( ολίγον άσχετος )- για 2,5-3,5 μέτρα απόσταση μια 32 ιντσών είναι ΟΚ ?
- θα κουμπώνουν DVD και Video ?
- με κατάλληλο καλωδιο να θεωρήσω ότι κουμπώνει το laptop ?
- θέλω USB για ταινίες ( όπως και δήποτε ) . Παίζουν όλα ( τα πιο κοινά ) τα φορμάτ εικόνας ή έχει κάτι ιδιαίτερο να προσεξω ?
- παίζει ο παράγοντας κατανάλωση ηλεκτρικού ρευματος ?
- είναι ρεαλιστικό να βγω στην αγορά με 350Ε στην τσέπη ?
- να ψάξω σε δικτυακό μαγαζί ? ( εγγυήσεις κτλ )
Γενικά, ό,τι είπε ο soch.
Για το 3 η απάντηση είναι ναι!Η LG είναι τεχνολογίας LED και ακόμη και TurboX του πλαισίου να πάρεις με led όμως θα έχει καλύτερη εικόνα από τη Samsung.
Tώρα το είδα. Δεν ισχύει ούτε για πλάκα
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Η LG είναι τεχνολογίας LED και ακόμη και TurboX του πλαισίου να πάρεις με led όμως θα έχει καλύτερη εικόνα από τη Samsung.
Tώρα το είδα. Δεν ισχύει ούτε για πλάκα
+1 @ Άρης
-
Πρίν λίγο παραπάνω απο ένα μήνα αγόρασα μια 40άρα τηλεόραση Toshiba πρός 515 ευρώ (με 10 άτοκες δόσεις) . Την είχα λιγότερο απο μια εβδομάδα όταν ένα βράδυ το τηλεκοντρόλ νέκρωσε. Δεν δούλευε κανένα κουμπί. Α-Π-Ο-Γ-Η-Τ-Ε-Υ-Σ-Η!!! Μετά απο 2-3 ώρες άρχισε πάλι να λειτουργεί . Όλα τα κουμπιά δούλευαν εκτός το διπλό κουμπί up down που αλλάζει τα κανάλια. Πήγα και το είπα στον έμπορο που την αγόρασα και απλά μου είπε να αλλάξω μπαταρίες κι αν δεν βγάλω άκρη να μιλήσω με την αντιπροσωπία. Άλλαξα μπαταρίες αλλά πάλι καμμία αλλαγη. Ο φόρτος εργασίας μου όμως ήταν μεγάλος,, πολλές ώρες στη δουλειά και δεν ευκαιρούσα να την πάω στην αντιπροσωπία. Τελικά πρίν μία εβδομάδα την πήγα. Είπα στον υπάλληλο το πρόβλημα, αυτός ψιλοχαμογέλασε και μου έδωσε την εντύπωση ότι η ζημιά δεν είναι κάτι σημαντικό. Μάλιστα μου είπε ότι την επόμενη μέρα θα με έπαιρνε τηλέφωνο να πάω να πάρω την τηλεόραση. Αμ δε. Πέρασαν 2 μέρες και τίποτα. Την τρίτη μέρα περνούσα τυχαία και σταμάτησα να δώ τί γίνεται. Προς μεγάλη μου έκπληξη μου είπαν ότι τελικά το τηλεκοντρόλ είναι μια χαρά αλλά η τηλεόραση έχει το πρόβλημα. Μια πλακέτα λέει. (?)
Μου είπαν ότι θα με ειδοποιήσουν όταν η τηλεόραση είναι έτοιμη. Ακόμα τίποτα όμως. Τί να κάνω? Έχω ξενερώσει. Μπορώ να πάω στον έμπορο να την επιστρέψω να πάρω άλλη? Έχω πληρώσει βέβαια και κάπου 200 ευρώ μέχρι σήμερα. Το χειρότερο απ όλα είναι ότι η τηλεόραση δεν έχει τα βασικά κουμπιά πάνω της - στο πλάι - όπως έχουν συνήθως. Να πώ την αλήθεια το θεωρούσα δεδομένο ότι όλες οι μεγάλες τηλεοράσεις έχουν και κουμπιά εκτός το τηλεκοντρόλ οπότε όταν την αγόρασα ούτε που την κοίταξα. Έτυχε τώρα και η στραβή με τη βλάβη...Μπορώ να την επιστρέψω πίσω? Είναι δεν είναι 1-1,5 μήνας που την αγόρασα.
-
Όχι, δεν μπορείς να την επιστρέψεις, όχι ακόμα τουλάχιστον.
Θα τη φτιάξουν, μη σε στενοχωρεί. Αυτό με τα κουμπιά με παραξενεύει, δεν έχω δει τηλεόραση χωρίς 'τα βασικά κουμπιά' σε κάποιο σημείο πάνω της.
Ποιο μοντέλο είναι; -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Όχι, δεν μπορείς να την επιστρέψεις, όχι ακόμα τουλάχιστον.Θα τη φτιάξουν, μη σε στενοχωρεί. Αυτό με τα κουμπιά με παραξενεύει, δεν έχω δει τηλεόραση χωρίς 'τα βασικά κουμπιά' σε κάποιο σημείο πάνω της.
Ποιο μοντέλο είναι;http://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q= ... N74kvYbpOQ
-
στο πλαϊ εχει τα βασικα κουομπια... on/off, program + - / Volume + -
-
... γνωρίζετε εάν είναι καμιά νέα τεχνολογία ( όπως οι LCD , οι LED ) στις τηλεοράσεις , στα πρόθυρα εμφάνισης ...?
Μην πάρω LCD και σκάσει σε 6 μήνες κάτι εξαιρετικό και μείνω 2 τεχνολογίες πίσω ...
-
Δεν θα έχει νέα τεχνολογία σε 6 μήνες, θα έχει όμως νέα μοντέλα στην αγορά.
-
... γνωρίζετε εάν είναι καμιά νέα τεχνολογία ( όπως οι LCD , οι LED ) στις τηλεοράσεις , στα πρόθυρα εμφάνισης ...?Μην πάρω LCD και σκάσει σε 6 μήνες κάτι εξαιρετικό και μείνω 2 τεχνολογίες πίσω ...
Πάντως κάτι τέτοιο υπάρχει στις σκέψεις τους ...
-
... SO fast ...
Ευχαριστώ .
-
... γνωρίζετε εάν είναι καμιά νέα τεχνολογία ( όπως οι LCD , οι LED ) στις τηλεοράσεις , στα πρόθυρα εμφάνισης ...?Μην πάρω LCD και σκάσει σε 6 μήνες κάτι εξαιρετικό και μείνω 2 τεχνολογίες πίσω ...
Προθυρα = OLED
Πιο μακρυα = Quantum Dots
Σημερα = Plasma
help! τηλεορασεις hdtv !!