-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Ενδιαφέρον το ότι παίζουν ματρόσκες. Επόμενα ερωτήματα: αρχεία .srt υποστηρίζονται; Και (το βασικό), υπάρχει δυνατότητα το ηχητικό σήμα να περάσει ψηφιακά σε εξωτερικό αποκωδικοποιητή (π.χ. a/v receiver);srt βεβαιως και υποστηριζονται,κι οχι μονο
βεβαια μερικες φορες ειναι ιδιοτροπη με την κωδικοποιηση και δε δειχνει σωστα τους ελληνικους χαρ/ες,αλλα γενικα παλευεται
Οσο για τον ηχο η δικη μου εχει οπτικη εξοδο,κι απο κει στελνει το σημα οπου θες.Μονο μειονεκτημα το οτι δεν υποστηριζει DTS.Αν και αυτο λυνεται ευκολα με καποιον converter
επισης αναπαραγει ανετα αρχεια υψηλης αναλυσης και bitrate και η μια usb μπορει να τροφοδοτησει 3.5' σκληρο .Στην ουσια καταργει την αναγκη υπαρξης ενος ξεχωριστου media player
-
Καλοκοιτάζω την TX-P42G15E της Panasonic (Πλασμα). Με ενοχλεί που την έχουν ακόμη ακριβή, βέβαια (1270Ε η πιο καλή τιμή εδώ όταν έξω έχει 850Ε...).
Δεν την έχω δει, αλλά μόνο την P-42G10E, όπου και είχα εντυπωσιαστεί. Ποια είναι η γνώμη σας? -
Ο χρήστης avel έγραψε:
O Oκτώβριος ήρθε και πέρασε...Να τρέξω για αποκωδικοποιητη, ή άργησα....;;;
Δεκέμβριος λέει το χρονοδιάγραμμα.
http://www.digea.gr/news/details/6.html
Κάπου βέβαια διάβασα κάτι ότι θα καθυστερήσει λίγο ακόμη και πάει για Ιανουάριο. Ποιος ξέρει.
Άϊ να δούμε....Ήρθε κι ο Δεκέμβριος κι ακόμα τίποτα.....
Καλοκοιτάζω την TX-P42G15E της Panasonic (Πλασμα). Με ενοχλεί που την έχουν ακόμη ακριβή, βέβαια (1270Ε η πιο καλή τιμή εδώ όταν έξω έχει 850Ε...).
Δεν την έχω δει, αλλά μόνο την P-42G10E, όπου και είχα εντυπωσιαστεί. Ποια είναι η γνώμη σας?Την παρέλαβα πριν 3 ώρες...Σε λίγες μέρες θα σου πω εντυπώσεις γι΄αυτήν....
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Καλησπέρα,Όπως είχα γράψει και παλαιότερα, ήμουν κι εγώ σε παρόμοιο δίλημμα και τελικά εχθές κατέληξα στην Samsung LE40B750, ....εντυπώσεις σε κανένα μήνα μετά τη λειτουργία της...
Καλησπέρα,
Μετά από 1 μήνα χρήσης λέω πως είναι απλά καλή, οριακά μικρή για το χώρο μου (η 46άρα θα ήταν καλύτερη επιλογή για θέαση αλλά έχω περιορισμένο χώρο να την τοποθετήσω) και το μεγάλο μειονέκτημα η απάτη της Samsung στα χαρακτηριστικά της όπου αναφέρει πως έχει PiP αλλά δεν διευκρινίζει πως είναι για 2 συνδεδεμένες συσκευές και όχι για 2 κανάλια τηλεόρασης!!
-
Τι θα προτείνατε για αγορά LCD μέχρι 32''???
Θα ήθελα να είναι Full HD, να έχει ψηφιακό δέκτη MPEG4 (για να μην τρεχουμε σε μερικούς μήνες για αποκωδικοποιητή) και να έχει συνδέσεις HDMI (απαραίτητα) και USB, για σύνδεση με το laptop.
Τιμή έως 600-650€.
Οποιεσδήποτε συμβουλές, καλοδεχούμενες! -
Ο χρήστης doule έγραψε:
Τι θα προτείνατε για αγορά LCD μέχρι 32''???
Θα ήθελα να είναι Full HD, να έχει ψηφιακό δέκτη MPEG4 (για να μην τρεχουμε σε μερικούς μήνες για αποκωδικοποιητή) και να έχει συνδέσεις HDMI (απαραίτητα) και USB, για σύνδεση με το laptop.
Τιμή έως 600-650€.
Οποιεσδήποτε συμβουλές, καλοδεχούμενες!Παρε το laptop σου, μια HDMI και πανε τεσταρισε σε καποιο ΠΛΑΙΣΙΟ το αποτελεσμα σε διαφορες οθονες.... Μην παρεις τιποτα ετσι... θα βρεθεις προ εκπληξεων!
Και μενα η 32αρα FULL HD κλπ ειναι... αλλα με το σημα του PC (hdmi), παπαρια ειναι το αποτελεσμα...blurred... αυτα σε LG. Και οχι δεν φταιει το PC! Bluray τωρα σε 1080p το δειχνει αστερι...
-
Μια που λεγαμε για ψηφιακους δεκτες απο 14 Ιανουαριου ξεκινα η ψηφιακη εκπομπη της Digea (ALPHA, ALTER, ANTENNA, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV, MEGA, ΣΚΑΪ και STAR) στην Θεσσαλονικη.
http://www.digea.gr/news/details/3/8.html -
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Καλησπέρα,
Όπως είχα γράψει και παλαιότερα, ήμουν κι εγώ σε παρόμοιο δίλημμα και τελικά εχθές κατέληξα στην Samsung LE40B750, ....εντυπώσεις σε κανένα μήνα μετά τη λειτουργία της...
Καλησπέρα,
Μετά από 1 μήνα χρήσης λέω πως είναι απλά καλή, οριακά μικρή για το χώρο μου (η 46άρα θα ήταν καλύτερη επιλογή για θέαση αλλά έχω περιορισμένο χώρο να την τοποθετήσω) και το μεγάλο μειονέκτημα η απάτη της Samsung στα χαρακτηριστικά της όπου αναφέρει πως έχει PiP αλλά δεν διευκρινίζει πως είναι για 2 συνδεδεμένες συσκευές και όχι για 2 κανάλια τηλεόρασης!!
Αυτό που ζητας είναι PAP και όχι PIP .
-
Ο χρήστης dea@735 έγραψε:
Καλησπέρα,
Όπως είχα γράψει και παλαιότερα, ήμουν κι εγώ σε παρόμοιο δίλημμα και τελικά εχθές κατέληξα στην Samsung LE40B750, ....εντυπώσεις σε κανένα μήνα μετά τη λειτουργία της...
Καλησπέρα,
Αυτό που ζητας είναι PAP και όχι PIP .
Όχι δεν κάνω λάθος......δες εδώ
-
αγορα τηλεορασης απο expansys κανουμε??? ειναι αξιοπιστα?? οσο αναφορα μετα για aftersales αν παραστει αναγκη???
-
Δεν έχω διαβάσει καλά λόγια.
Η εγγύηση λέγεται οτι δεν είναι ελληνική και πρέπει να τη στείλεις πίσω στο εξωτερικό, η εξυπηρέτηση κακή και άλλα. Δες στη 'σελίδα' τους στο skroutz.gr. -
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
αγορα τηλεορασης απο expansys κανουμε??? ειναι αξιοπιστα?? οσο αναφορα μετα για aftersales αν παραστει αναγκη???πολλα μοντελα ειναι πιο φθηνα εδω, παρα στο εξωτερικο. Ψαξε καλα πριν παρεις τις οποιες αποφασεις.
-
http://www.skroutz.gr/s/79021/Samsung-P ... %2527.html
http://www.expansys.com.gr/d.aspx?i=180443
σκανδαλωδης η διαφορα...
-
αυτο προφανως δεν ειναι φθηνοτερο εδω
-
θα την επερνες??? πρωτα σαν τηλεοραση και δευτερον απο το expansys???
-
δεν ειμαι και ειδικος, αλλα μου φαινεται μια χαρα.
δε μπορω να καταλαβω αν μπορει να παιξει αρχεια mkv & srt απευθειας απο usb stick.
απο το εξωτερικο ειναι παντα ενας μικρος μπελας, εκτος αν το 'καταστημα' αναλαμβανει διευκολυνσεις σε περιπτωση προβληματος.
-
μπορει να παιξει απο usb stick. αλλα δεν μας νοιαζει γιατι θα ειναι μονιμα ενα pc συνδεδεμενο....
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
μπορει να παιξει απο usb stick. αλλα δεν μας νοιαζει γιατι θα ειναι μονιμα ενα pc συνδεδεμενο....δε βλεπω κατι αλλο αρνητικο.
για μενα πρεπει να ξεκαθαρισεις τι ακριβως θα πρεπει να κανεις σε περιπτωση προβληματος.
-
Πάντως αυτοί που ενδιαφέρονται για αγορά τηλεόρασης για χρήση κατα 80% σε ταινίες και το υπόλοιπο σε τηλεοπτικές εκπομπές και θέλουν κινηματογραφική αίσθηση, καλά θα κάνουν να στραφούνε σε βιντεοποβολέα. Η μέρα με την νύχτα σε κινηματογραφική αίσθηση και η απόδοση στην εικόνα είναι πολύ κοντά σε ποιότητα ακόμα και στα ίδια λεφτά συγκριτικά TV/projector. Μην κρίνετε την εικόνα των προβολέων απο τα demo στα καταφωτισμένα πολυκαταστήματα. Επισκεφτείτε ένα εξειδικευμένο μαγαζί εικόνας ήχου για να πάρετε μια γεύση.
Το έκανα το βήμα εδώ και πολλά χρόνια και πλέον η άποψη μου είναι... μια τηλεόραση μέχρι 32-42'' ανάλογα τον χώρο για να βλέπεις καμιά σειρά, ειδήσεις, πρωινό καφέ... και για ταινίες ένα προβολέα full hd DLP ή LCD (δείτε τις σας αρέσει στο μάτι περισσότερο) σε συνδυασμό με μία οθόνη 100'' widescreen
Τρείς τρείς θα τις βλέπετε τις ταινίες
Εϊναι κρίμα να δώσεις 2.000€+ για TV 50'' και να πιστεύεις οτι παίρνεις κινηματογραφική αίσθηση...
-
αμα βρεις καλες προσφορες χτυπας καλη τηλεοραση σε πολυ λογικα λεφτα
οσο για τον προβολεα...
ποσο κανει? ειναι full hd? καθε ποτε θελει λαμπα?
δεν ειμαι σιγουρος οτι ειναι και η πιο συμφερουσα λυση
help! τηλεορασεις hdtv !!