-
Πολύ artificial χρώματα η lg...την επέστρεψα πισω...
Sent from a mobile device
-
Τι, όχι πλάσμα?
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Πολύ artificial χρώματα η lg...την επέστρεψα πισω...Sent from a mobile device
Ας πρόσεχες! Ποιος σου είπε να αποσύρετε τις προσφορές 1+1? Την W815 είχα παραγγείλει αρχικά.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Πολύ artificial χρώματα η lg...την επέστρεψα πισω...
Ας πρόσεχες! Ποιος σου είπε να αποσύρετε τις προσφορές 1+1? Την W815 είχα παραγγείλει αρχικά.
Τα καλα πράγματα κρατάνε λίγο
-
Κι απο διαθεσιμοτητα δεν σκιζετε κιολας! Παρηγγειλα 12 του μηνα, το media markt ειχε ενημερωση για 20 του μηνα παραλαβη απ' τον προμηθευτη αρα στα χερια μου καλες 23-24 γιατι μεσολαβουσε και ΣΚ. Οχι και 12 μερες για μια τηλεοραση! Just sayin'...
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
-
Κι απο διαθεσιμοτητα δεν σκιζετε κιολας! Παρηγγειλα 12 του μηνα, το media markt ειχε ενημερωση για 20 του μηνα παραλαβη απ' τον προμηθευτη αρα στα χερια μου καλες 23-24 γιατι μεσολαβουσε και ΣΚ. Οχι και 12 μερες για μια τηλεοραση! Just sayin'...Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Να μιλάς νωρίτερα την άλλη φορά...
-
Στα παπάρια σας θα μου πείτε αλλά τελικά πήρα την από κάτω, μπας και προλάβουμε κάνα ματσάκι γιατί έτσι όπως πήγαινε θα έβλεπα την ΑΕΚΑΡΑ στη Superleague στην νέα TV!Άστα διάλα!
Μια χαρά επιλογή. Τουλάχιστον δεν θα έχεις πρόβλημα με τους υπότιτλους όπως θα είχες με τις Sony!
Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τη θέλω!!!
-
Και 'γω αυτή:
Ας μην παρατούσε η Panasonic τις PDP τηλεοράσεις της και θα τα λέγαμε...
Άτιμο marketing...
-
Η τεχνολογία του panel μου είναι αδιάφορη.
Αν το αποτέλεσμα κάνει για παιχνίδια είμαι εντάξει. -
Αν δεν έχεις απαιτήσεις, πώς βλέπετε τις TurboX για την τιμή τους ;
-
Επιτελους!!
-
Μεγεια!!!
Καλες θεασεις!!!
Παντως εγω που εχω την lg960 3d να εχω δει 2-3 φορες και αυτο απο λιγο...
Πρεπει να ασχοληθω λιγο παραπανω νομιζω και με τα σμαρτ κοματια της αλλα και με το 3d της!!!
-
Thanks!
Το 3D μου είναι εντελώς αδιάφορο. Απλά το έχουν όλες πλέον από μια κατηγορία και πάνω. Έχω ήδη 3D εδώ και καμιά 3τία και δεν έχω καν γυαλιά.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Μια χαρά επιλογή. ** Τουλάχιστον δεν θα έχεις πρόβλημα με τους υπότιτλους όπως θα είχες με τις Sony! **Ποιο ειναι το προβλημα με τους υποτιτλους στις SONY ?
-
τι ρωτας και εσυ. καπου θα βρηκε προβλημα αυτος...
-
Επιτελους!!
Παραλαβη που εκανες;
-
Έξω απ' το αμάξι.
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Πρεπει να ασχοληθω λιγο παραπανω νομιζω και με τα σμαρτ κοματια της αλλα και με το 3d της!!!
Έλα νταξ,επίτηδες το κάνεις
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Έλα νταξ,επίτηδες το κάνεις
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
- 1 ,εχει σταματήσει να είναι αστείο εδώ και μέρες.
help! τηλεορασεις hdtv !!