-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
original?
και παλι.. μολις συνδεθεις στο live, κατεβασε το demo του fifa06 και αμα ξαναβαλεις το pro evo...Ε! Σεβασμός στο Pro!
Από τότε που έπαιξα Pro, το Fifa εξαφανίστηκε από παντού..
-
μονο και μονο για τα grafics θα το ξεχασεις προσωρινα το pro (μεχρι το pro360). guarantee
To pro παιχτο στο παλιο xbox και αντι για pad παρε καποιο απο amped/perfect dark/ridge racer/κλπ κλπ , ή ακομα καλυτερα φαε καννα σουβλακι να μη ρεψεις τελειως -
Και εμένα μου άρεσε πολύ το Ρro, αν και δεν έχω παίξει τα τελευταία 3 χρόνια Fifa για να συγκρίνω.
@GeorgeTabs, πάρε Delta S4 rally, βάλε Nordscleife και...τα μυαλά στα κάγκελα!
-
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
Ξεκινησα με το 1...τωρα με το 2 και επειτα θα ακολουθησει και το 3...
Ετσι....Ετσι.....
Ασε που ο Μπιλ ειναι τελειως μισητος οπως και οτιδηποτε εχει να κανει με την microsoft.....
Ειδικα με τις πιστωτικες για το live εχει να κλεισει πολλα σπιτια........Δεν στα περνει με την αγορα της κονσολας αλλα θα στα παρει με τις υπηρεσιες.......Πολλαπλα!!!!! -
να δουμε ρε γιαννη αμα και οταν ΘΑ εχει live το playstation με πιο τροπο θα το δουλευει η sony...
εκει δεν θα θελει πιστωτικη αραγε?λενε οτι μεσω Live θα μπορεις να κατεβασεις κατευθειαν στο δισκο καποιο καινουργιο game πληρωνοντας περιπου 10-15ε αντι για 65..
συν οτι οπως εγραψα πιο πριν, θα μπορεις και να πουλας και οχι μονο να αγοραζεις..
δεν σου ρουφαει λεφτα απο μονο του.. εσυ πρεπει να αγορασεις κατι..μισητος-ξεμισητος (μισητος), εχει κανει πολυ καλη δουλεια ο παλιοβλακας ο bill
το σκατοnerd του κερ@τ@!! -
Ρε παλικαρια τα παιχνιδια για το 360 πανε 80 € !!!!!!!
Ελεος...
Θα πεσουν οι τιμες,δεν μπορει....
-
bagus 65-70e και αυτες ειναι οι τιμες για τα next-gen (360/ps3)
μετα απο λιγο καιρο θα μπορεις να τα βρεις 15-30 ευρω φτηνοτερα στα γνωστα ευρωπαικα eshopskid, σου'χω νεα...
χτες, μετα απο αρκετο single player αποφασισα να συνδεθω στο live.
φιλε ΔΕΝ χρειαζεσαι πιστωτικη πλεον με το γεια σας.
η εκδοση $399 περιλαμβανει ενα μηνα free gold συνδεση, χωρις καμια καρτα.οποτε απο αυριο θα ξεκινησει το πελεκημα σου στο gotham3
usertag: p3tran -
[quote='Bagus']Ρε παλικαρια τα παιχνιδια για το 360 πανε 80
-
σιγα-σιγα ασχολουμαι και με τιποτ'αλλο εκτος απο το gotham, οποτε ανακαλυπτω λαου-λαου ψιλολεπτομερειες που δεν τις ειχα δει στην αρχη..
...αλλα κολπα που κανει το xbox360:
-του καρφωνεις το usb καλωδιο της ψηφιακης σου φωτογραφικης μηχανης και τσουπ! να σου ολες οι φωτογραφιες στην τηλεοραση.
μπορεις να κανεις και wallpapers απο εκει-με τον ιδιο τροπο συνδεονται mp3 players, videocam, ipods κλπ κλπ
-ανοιγεις οτι media file θες απο το pc σου και το βλεπεις/ακους στην tv.
-κανεις download media files, game demos (kid κατεβασε το nba live demo να δεις πως φαινονται οι ιδρωμενοι παιχτες στα next-gen games ), trailers, reviews απο το live.
-αν δηλωσεις οτι επιθυμεις να λαμβανεις infos απο partners, τοτε γινεται το εξης:
εδω και χρονια ειμαι μελος του ign.com.
πλεον το ign μου στελνει τα αρθρα, τα reviews και τα media files του που αφορουν το 360 κατευθειαν στο 360 live (!!) καλο ε?και το βασικοτερο!!!!
-πλεον υπαρχει επιλογη στο xbox live για εμας τους καημενους με τις μικρες dsl συνδεσεις,
με την οποια το voice λειτουργει κανονικα στα μενου των παιχνιδιων και τα chat rooms,
αλλα 'κλεινει' μολις αρχισει το παιχνιδι. αυτο σημαινει πως ολο το bandwidth πλεον διατιθεται στα data του παιχνιδιου,
και δεν μοιραζεται σε data/φωνες.
αποτελεσμα?
smooth & lag free gameplay online, ακομα και με 256dslυγ. ολη αυτη η χρηστικοτητα των usb με εχει βαλει σε σκεψεις να δοκιμαζα την καλη την τιμονιερα που ειχε βγει για το GT4 στο ps2..
λετε να παιξει? xmmm -
Ο χρήστης FireBro έγραψε:
Pro 5 rules!Πολύ καλό αλλά κομματάκι δύσκολο. Θέλει μεγάλη εξάσκηση...
Μακραν το καλυτερο ποδοσφαιρικο παιχνιδι μεχρι τωρα.....
Πετρε το Fifa τι λεει ??
Εχει Ελληνικες ομαδες ??
-
το fifa06 στο xbox1 εχει ελληνικες, αρα εχει και στο 360.
δεν το πηρα αυτο ακομα. μονο gotham και call of duty
το ειδα ομως αρκετα στο media@markt και ειναι ψωνιο σε υψηλη αναλυση κλπ κλπ
pro evo θα βγει και στο 360 καπιοια στιγμη...και κατι αλλο, για οσους δεν το ξερουν:
http://www.xbox-live.gr -
και κατι αλλο, σχετικα με τα υποτιθεμενα κρασαρισματα:
**Sony Demonstrates Anti-360 Propaganda...
1UP has allegedly found evidence of a wholly owned Sony subsidiary, Koyeo, actually encouraging its employees to smear Microsoft's Xbox 360 by spreading ridiculous rumors about faulty and overheating units.
According to 1UP, 'Project Light Flame' has seen Koyeo pay its third party employees to actually motivate abusive views about the console. We would understand if some hardcore Sony fans decided to engage in similar activity, but Sony is a large and respected company. If proven to be true, Sony may find itself at the center of a harmful legal battle before the Playstation 3 is even released.
With the launch of the Playstation 3 is slipping farther away, Sony can be expected to step up its anti-Xbox 360 marketing, however this is illegal propaganda and it has surprised many of us.
No response has been heard yet from Microsoft or Sony about this matter.
**sony
εχει πεσει σφιξιμο -
Δειτε εδω...και θα παθετε την πλακα σας...
http://ps3.ign.com/articles/614/614895p1.html -
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
.....Οπότε για μένα μονόδρομος!
Playstation 3.
Κι ας μην είναι συμβατά πλέον τα χειριστήρια... (θα είναι όμως τα παιχνίδια, αν και ποτέ δεν έβαλα παιχνίδι του PS1 στο PS2...).....και ουτε θα βαλεις στο 3 του 2.
οι διαφορα στη λεπτομερεια, ταχυτητα και ομαλοτητα ειναι τοση που δεν θα κανεις κεφι τα παλια games.
σαν αλλαγη απο pentium4 σε pentium2 ενα πραμαkid παραγγειλες call of duty 2 ή ακομα?
..και οταν βγει το playstation τοτε μαλλον το 360 θα πεσει 100 ευρω πιο κατω, αρα ->$200 η διαφορα τοτε.Γιαυτό και το έγραψα πως ποτέ δεν έβαλα του 1 στο 2, επειδή είμαι σίγουρος πως δεν θα κάνω το ίδιο και παραπέρα...
Βέβαια ΔΕΝ αποκλείω μιας και στο 2 έχω βάλει την κάρτα δικτύου να διοργανώσω κανένα GT4 event σπίτι μου κι όποιος αντέξει άμα αγοράσω το 3άρι!!!
Να σου πω ποιος θα τα τινάξει πρώτος;;;
Οι μπαταρίες του ασύρματου τηλεχειριστηρίου του PS3... ΤΡΙΣΚΑΤΑΡΑΤΟΙ, ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ατού του PS2 είναι η συμβατότητα με τα χειριστήρια του 1!!! -
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
..το gt5 θα ειναι ο λογος που θα παρουμε ολοι και το ps3 (500e σκετο)Εεεεεεεεεεεεεεεεετσι!!!!!!!!!!
Το GT3 το πήρα με 30 ευρώ ΜΟΛΙΣ έγινε Πλάτινουμ (στην Αυστρία, στις άλλες χώρες ακόμη ακριβό ήταν...) Δεκέμβριο του 2002. Το PS2 το αγόρασα 1μιση μήνα μετά!!!
(περίμενα να περάσουν οι γιορτές και μου βγήκε το παιχνίδι δώρο χεχεχεχε!!!)
Ανάλογα το 3άρι θα το πάρω λόγω GT5!!!
ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΟ ΤΖΟΪΠΑΝΤ!!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
GeorgeTabs το GT4 είναι καταπληκτικό game. Ασχολούμαι μαζί του μόνο τα ΣΚ και ακόμα είμαι στο 21%. Τρομερό βάθος ως παιχνίδι, τρομερά γραφικά, καταπληκτικά αυτοκίνητα και βαθμό δυσκολίας αρκετά μεγάλο ιδίως στα Missions.Άστο, 5% και άναψα το playstation μόλις 4 φορές...
Θα σου πω αν περνάω το μάθημα που δίνω τη Δευτέρα, ή αν εναλλακτικά τελείωσα ΚΑΙ τους medium level αγώνες...
Και τα δύο χλωμό...
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
@GeorgeTabs, πάρε Delta S4 rally, βάλε Nordscleife και...τα μυαλά στα κάγκελα!
Den eko credits cardia mou!!!
Πάντως και η Μερσέντα στην αποφοίτηση της τελευταίας άδειας οδήγησης καλή είναι, ενώ την S4 την έχω σε ένα Ιταλικό στεναδούρι πάλι σε δίπλωμα και έγιναν τα μαλλιά μου πρόκες!!!
-
[quote='elteo'][quote='Bagus']Ρε παλικαρια τα παιχνιδια για το 360 πανε 80
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
και κατι αλλο, σχετικα με τα υποτιθεμενα κρασαρισματα:**Sony Demonstrates Anti-360 Propaganda...
1UP has allegedly found evidence of a wholly owned Sony subsidiary, Koyeo, actually encouraging its employees to smear Microsoft's Xbox 360 by spreading ridiculous rumors about faulty and overheating units.
According to 1UP, 'Project Light Flame' has seen Koyeo pay its third party employees to actually motivate abusive views about the console. We would understand if some hardcore Sony fans decided to engage in similar activity, but Sony is a large and respected company. If proven to be true, Sony may find itself at the center of a harmful legal battle before the Playstation 3 is even released.
With the launch of the Playstation 3 is slipping farther away, Sony can be expected to step up its anti-Xbox 360 marketing, however this is illegal propaganda and it has surprised many of us.
No response has been heard yet from Microsoft or Sony about this matter.
**sony
εχει πεσει σφιξιμοΤο οποίο σκεπτόμενος ομοίως πονηρά είναι σκευωρία της ίδιας της Μάικροσοφτ για να αποσιωπήσει το πρόβλημα και να κάνει προπαγάνδα σε αυτόν που αν μη τι άλλο μέχρι τις 20/11 (και αναστολή για Μάρτιο-Δεκέμβριο 2006) ήταν μπροστά της στον αγώνα αυτόν...
Και η Σόνι είχε προβλήματα με τα ντράιβς των ΠΣ2 όταν αυτά πρωτοβγήκαν, μιας και έγδερναν τα δισκάκια. Έκανε ανάκληση, και πλήρωσε και τα δισκάκια αν θυμάμαι καλά...
Προβλήματα έχουν όλοι... ΣΕ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΥΧΑΙΝΟΥΝ!!!
-
Εγώ σκεφτόμουνα να πάρω το PS2 για τα Χριστούγεννα αλλά οικονομικά αντέχω και το καινούριο Xbox.
Τι να πάρω; Μήπως να περιμένω το PS3;
PS3 vs X-Box 360