-
Επειδη εχει ξεκινησει ηδη μια συζητηση στο ''ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ & ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ'' η οποια ειναι εκτος τοπικ.... Καλυτερα να την συνεχισουμε εδω πιο αναλυτικα.....
Προσωπικα περιμενω το PS3 γιατι εχω την αισθηση πως θα ειναι καλυτερο και σαν μηχανημα αλλα και με καλυτερα παιχνιδια.... (Το PS2 ηταν χειροτερο σαν hardware αλλα ειχε αρκετα πιο ενδιαφεροντα παιχνιδια.)Τι λετε???Θα εχουμε το ιδιο εργο με την Sony να παραμενει κυριαρχη ή ο φιλος μας ο Βill , θα αλλαξει το ολο τοπιο??
-
Επειδη εχει ξεκινησει ηδη μια συζητηση στο ''ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ & ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ'' η οποια ειναι εκτος τοπικ.... Καλυτερα να την συνεχισουμε εδω πιο αναλυτικα.....
Προσωπικα περιμενω το PS3 γιατι εχω την αισθηση πως θα ειναι καλυτερο και σαν μηχανημα αλλα και με καλυτερα παιχνιδια.... (Το PS2 ηταν χειροτερο σαν hardware αλλα ειχε αρκετα πιο ενδιαφεροντα παιχνιδια.)Τι λετε???Θα εχουμε το ιδιο εργο με την Sony να παραμενει κυριαρχη ή ο φιλος μας ο Βill , θα αλλαξει το ολο τοπιο??
-
-
Μηπως υπαρχει προχειρο κανενα λινκ με τα specs τους γιατι βαριεμαι να ψαχνω; Ευχαριστω
-
Ο χρήστης ping of death έγραψε:
Μηπως υπαρχει προχειρο κανενα λινκ με τα specs τους γιατι βαριεμαι να ψαχνω; ΕυχαριστωΈλα μωρε τώρα πάτα ένα από τα δύο. Η αντικειμενικότητα θα μας φάει...
-
Ο χρήστης FireBro έγραψε:
Μηπως υπαρχει προχειρο κανενα λινκ με τα specs τους γιατι βαριεμαι να ψαχνω; Ευχαριστω
Έλα μωρε τώρα πάτα ένα από τα δύο. Η αντικειμενικότητα θα μας φάει...
οκ τοτε οτιδηποτε μη μαϊκροσοφτικο ή/κ αμερικανικο ειναι καλυτερο
-
Δεν πολυέχει νόημα αυτή η ψηφοφορία. Το πρώτο (Xbox360) μόλις βγήκε στα καταστήματα και το δεύτερο πάει για Πάσχα (επισήμως), ή χριστούγεννα του 2006(!) κατά πάσα πιθανότητα.
Πάντως τα πρώτα παιχνίδια του Xbox 360 που είδα στην επίσημη πρώτη του στην Ελλάδα πριν μία εβδομάδα δε με εντυπωσίασαν (βάση των προδιαγραφών του μηχανήματος).
-
-
Μόλις παραλάβω το PS3 θα σας πω.. Προς το παρόν, επιφυλάσσομαι..
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
οι κινέζοι δεν έχουν βγάλει κανένα ανάλογο?λέτε όταν με το καλό βγάλουν να κάνουν κι αυτά εκρήξεις όπως κάτι άλλα μπουμπούκια που είχαν βγάλει??
Κοίτα πρώτα στο ταμπελάκι των υπαρχόντων επώνυμων προϊόντων όπως τα προαναφερθέντα μπας και ήδη φτιάχνονται στην Κίνα κι ας μην είναι κινέζικα.....
-
Ψηφίζω PS3..
Πάντως κάτι έχει ακουστεί ότι την απόμενη άνοιξη η Nintendo θα βγάλει στην αγορά ένα μηχάνημα(το όνομα μου διαφεύγει )που θα είναι ισάξιο αυτών των δυο και σε μερικά σημεία ίσως και καλύτερο..Λέτε να κάνει την έκπληξη;Αν και μεχρι τώρα σαν εταιρεία δεν έχει καταφέρει να χτυπήσει τη sony ή τον μπιλλάκο!!Μήπως έχουν ακουστεί καθόλου τιμές γι αυτές τις κονσόλες;;
-
Οπως εχω πει και σε αλλο τοπικ εχω στη κατοχη μου : Ps1 Ps2 Xbox
Ε πρεπει να ισοφαρισει η Microsoft τα Γιαπωνια επομενως θα κινηθω προς το 360....
Πετρε για λεγε ρε καλο ?? Εχει κανενα καλο παιχνιδακι ποδοσφαιρου ή οχι ακομα ?
Λεω να περιμενω λιγο καιρο για να πεσουν οι τιμες παντως και να βγουν και τα πρωτα τσιπωματα...
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Οπως εχω πει και σε αλλο τοπικ εχω στη κατοχη μου : Ps1 Ps2 XboxΕ πρεπει να ισοφαρισει η Microsoft τα Γιαπωνια επομενως θα κινηθω προς το 360....
Πετρε για λεγε ρε καλο ?? Εχει κανενα καλο παιχνιδακι ποδοσφαιρου ή οχι ακομα ?
Λεω να περιμενω λιγο καιρο για να πεσουν οι τιμες παντως και να βγουν και τα πρωτα τσιπωματα...
Το ΣΚ πιθανότατα να έχω το Xbox 360 σπίτι μου (μόνο για το ΣΚ). Στην πρώτη παρουσίαση που είδα σε οθόνες LCD τα παιχνίδια παρουσίαζαν μικροπροβλήματα (όχι αρκετά υψηλό frame rate και κάποια 'σπασίματα'). Έχοντας μάλιστα από πρώτο χέρι δει το NFS-Most Wanted τόσο σε PC όσο και σε 360, στο πρώτο τα γραφικά και η κίνηση ήταν σαφώς καλύτερη. Θα το δω και στο σπίτι και θα σας πω. Υποθέτω όμως ότι μάλλον πρόκειται για προβλήματα 'νεότητας' του κώδικα των παιχνιδιών, καθώς η σύνθεση του 360 είναι πραγματικά πανίσχυρη (στα χαρτιά τουλάχιστον από άποψη ισχύος τα 360 και PS3 είναι ίδια, με το ένα να κερδίζει λίγο στο ένα σημείο και το άλλο στο άλλο - αυτά όμως είναι μικρολεπτομέρειες που μετρούν πολύ λιγότερο από το πόσο καλοσχεδιασμένο θα είναι ένα παιχνίδι).
Σε ό,τι αφορά το Revolution της Nintendo, αυτό δεν ποντάρει στην ισχύ του (είναι αρκετά πιο 'αδύναμο' από τα άλλα δύο) αλλά στο μοναδικό του χειριστήριο -που μοιάζει με τηλεκοντρόλ τηλεόρασης και αντιλαμβάνεται την κίνηση του χεριού- και τη χαμηλή τιμή του η οποία λέγεται ότι θα βρίσκεται στα αντίστοιχα επίπεδα ενός Xbox/PS2.
-
Φιλε Πετρο αναμενουμε τις εντυπωσεις σου απο το ΣΚ
Το «Πετρε» πηγαινε στον Πετραν
-
δοκιμασα λιγο το fifa 2006
τα γραφικα ειναι καπως ...next genπαντως το gotham3 απο μονο του δικαιολογει την τιμη της κονσολας.-
ειναι πορωση μεγαλη!! πολυ μεγαλη!!!!!!!
πηρα ενα ultima gtr και στις κλειστες δυσκολευω τα enzo και τα mazeratiα
το δε nurburgring ειναι απλως ......απιστευτο!!!!!μολις το μαθω λιγο θα μπω και xbox live, μιας και ο λογαριασμος μου απο το προηγουμενο xbox μεταφερεται αυτοματα.
εκει πλεον υπαρχει κανονικος δικτυακος τοπος, απο τον οποιο κατεβαζεις demos κλπ στο σκληρο δισκο.. -
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Φιλε Πετρο αναμενουμε τις εντυπωσεις σου απο το ΣΚΤο «Πετρε» πηγαινε στον Πετραν
Οops κι από μένα... δεν πρόσεξα το post του συνονόματου.
-
συνωνοματε πετραν σε διαβεβαιωνω οτι το gotham3 ειναι εντελως ομαλο, πανγρηγορο, και σπασιμο δεν υπαρχει ουτε κατα διανοια..
αυτο παρε για το Σ/Κ
το nfs most wanted τι να κλασει??
dedicated τιτλους θελουμε μεχρι να μαθουνε οι αλλοι καλα τα api's -
H Sony εχει το πανω χερι στους τιτλους.Δεν ξερω αν και ποτε θα αλλαξει αυτο.
Παντως θεωρω πιθανό να ειναι καλυτερα τεχνολογικα τα παιχνίδια του Xbox. -
Απο την εμπειρια μου με τα προηγουμενα,το xbox εχει καλυτερα γραφικα ενω το sony υπερεχει στους τιτλους....
Ο Βιλλ θα το αλλαξει αυτο ομως....
-
εγω βασικα και το ps3 θα το χτυπησω μολις βγει..
δεν μπορει, θα εχει και εκεινο ενα γαματο launch titleτωρα για το ποια κονσολα ειναι καλυτερη....
και οι δυο ειναι πολυ καλες.-ΜΕΓΙΣΤΗ διαφορα κατα τη γνωμη μου ειναι οι υπηρεσιες.
και συγκεκριμενα το xbox live.
η microsoft ειχε ηδη 5 εκατομυρια εγγεγραμενους απο το xbox1, και πλεον ανοιγει τα σ/κ ελευθερα την πορτα για ολους.
η sony εκει θα χασει και μαλιστα παταγωδως.
οποιος εχει παιξει online αρνειται να επιστρεψει στη μοναξια.ποια θα εχει τους καλυτερους τιτλους?
αποψη μου:*στους cross platform τιτλους,
καλυτερο game θα ειναι εκεινου του οποιου η αναπτυξη θα γινεται πανω στην συγκεκριμενη κονσολα.
ο carmack (respect ε?!!) ειπε πως για games που θα φτιαχνονται για pc/xbox360/ps3,
το συμφερον ειναι να ξεκινανε απο το ps3, γιατι ειναι αυτο που εχει τα πιο πολλα χουνερια..
και οτι λεει αυτος παιδες ειναι ΝΟΜΟΣ
οποτε η τεχνολογικη υπεροχη του 360 ισως να μην φαινεται (εχει καποια αβανταζ στα γραφικα), και αντιθετα τα πολλα ξεχωριστα επεξεργαστακια του ps3 θα χρησιμοποιουνται πληρως.
αν παλι ξεκινανε development απο το pc, το xbox θα εχει ελαφρυ προβαδισμα, κυριοτερα λογω δυσκολιας porting στο ps3
αν απο xbox..οκ, καταλαβενετε*στους dedicated τιτλους,
εδω θα γινει ολο το παιχνιδιιιι
χεστηκαμε τι κοινοι τιτλοι υπαρχουνε αμα υπαρυνε πολλοι dedicated..
η sony ειχε μεγαλο προβαδισμα σε αυτον το τομεα.
ΟΛΟΙ οι αναλυτες λενε οτι η microsoft τα καταφερε εξαιρετικα (απιστευτα σχεδον) καλα.
το μελλον θα δειξει..
παντως το gotham3 που ειναι dedicated, ειναι εντελως αντε γεια σας!
οι αυστηροι αναλυτες εκτιμανε οτι στη ληξη αυτης της γενιας κονσολων (που δεν εχει αρχισει καλα-καλα) θα γινει το 50-50 (!!!)
αυτο αν τελικα συμβει, παει να πει οτι ο gates ειναι ο διαβολος ο ιδιος..
αντε ανετρεψε εσυ μια φανατικη αγορα 80 εκατομυριων...αδιανοητο..p.s. α, bagus, για τις τιμες στα ειπα..
οταν θα βγει το ps3 με τιμη γυρω στα 500, τοτε ΙΣΩΣ ο gates ριξει 100$ κατω την τιμη του 360 (με σχετικη ζημια φυσικα, αλλα το εχει ηδη προγραματιζμενο)
παντως για την τεχνολογια που παιρνεις, η τιμη ειναι εξαιρετικα χαμηλη..
τα 360 εξαντληθηκαν κατα ενα μεγαλο ποσοστο απο linuxάδες..
σκεψου ενα linux server με τα specs του 360 και τιμη ..γεια
το μονο σιγουρο εξ'αιτας του παραπανω ειναι οτι οσο κι αν προσπαθησε η microsoft να το κλειδωσει, θα σπαστει εντελως πολυ γρηγορα.
βεβαια τοτε θα χρειαστουμε και ενα 2ο xbox. ενα 'καθαρο' για live, και ενα με πολλες μοντιφες για την παρτυ μας
ε, το δευτερο θα το παρουμε 100 ευρα φτηνοτερα τοτεαντε λοιπον και τσιμπα ενα απο τα 'καλα'
399 με σκληρο δισκο, high definition cables, ασυρματο joypad, remote control (εχει και κουμπια επανω για windows media center ), καλωδια δικτυου και voice headset για το live.
το αλλο το 299 αστο..δε λεει.
PS3 vs X-Box 360