-
Άργησες μάλλον...
Το καινούριο ΧΒΟΧ360 πρέπει να έχει εξαντληθεί...Αν μπορείς να αφήσεις το ΠΣ2 για μετά τα Χριστούγεννα (Φεβρουάριο) λογικά θα το πάρεις φτηνότερα, αν και ήδη έχει πέσει πολύ...
Προσωπικά αν δεν είχα καμία παιχνιδοκονσόλα θα έπαιρνα το ΠΣ2 τώρα (ή μετά τις γιορτές) και θα περίμενα 2 χρόνια να βγεί το ΠΣ3 και να γίνει και η πρώτη μείωση τιμής του (ή αντίστοιχα να πάρω το ΧΒΟΧ360 με μειωμένη τιμή).
Άσε που 1 χρόνο μετά θα έχουν βγει και οι εκδόσεις με διορθωμένα τα όποια προβλήματα...
-
παιδες ΜΥΘΟΣ τα προβληματα στο νεο xbox 360.
απο παρασκευη μεσημερι μεχρι δευτερα απογεμα (τωρα) δεν εχει κλεισει λεπτο και δεν εχει κανει ουτε κιχ!!
για οσους σκεφτονται για κονσολες....
ΔΕΝ υπαρχει συγκριση αναμεσα στο 360 και τιποτα αλλο.
ειναι απο αλλο πλανητη συγκριτικα με οτιδηποτε.
ακομα και τα πιο δυνατα pc ειναι πισω αυτη τη στιγμη και θα ειναι για αρκετους μηνες ακομα..
οι κονσολες της προηγουμενης γενιας μεσα σε μια ωρα εγιναν απο κορυφη => αρχαιολογιες..
οταν θα βγει το ps3 κατα το τελος της ανοιξης θα δουμε ποσο καλο ειναι.
μεχρι τοτε..
δεν υπαρχει αλλη σκεψη..
και να σας χαριζουνε xbox1/ps2 αντε παρτε 360 -
Το XBOX360 αν έχει εξαντληθεί πότε αναμένεται να ξαναυπάρξει προς διάθεση;
Το PS2 είναι φθηνό (160ευρώ) αλλά είναι και πολύ παλιό πλέον. -
double post!
-
αμα ψαξεις καλα φιλε μου, ισως να ξετρυπωσεις κανενα. αλλιως καλα χριστουγενα (και αμα)
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
αμα ψαξεις καλα φιλε μου, ισως να ξετρυπωσεις κανενα. αλλιως καλα χριστουγενα (και αμα)Ρε Πετρο δεν του δινεις το δικο σου του ανθρωπου να χαρει??
Στο κλιμα των Χριστουγεννων!!(επαθες εγκεφαλικο??? )
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
ΔΕΝ υπαρχει συγκριση αναμεσα στο 360 και τιποτα αλλο.
ειναι απο αλλο πλανητη συγκριτικα με οτιδηποτε.
ακομα και τα πιο δυνατα pc ειναι πισω αυτη τη στιγμη και θα ειναι για αρκετους μηνες ακομα..
οι κονσολες της προηγουμενης γενιας μεσα σε μια ωρα εγιναν απο κορυφη => αρχαιολογιες..Μακαρι αυτη η αναβαθμιση να φερει και καλυτερα παιχνιδια με καλυτερο gameplay, γιατι τα καλυτερα γραφικα δεν ειναι το παν....
Δυστυχως ομως δυσκολα βλεπεις κατι προτοτυπο και ολες οι εταιριες καταπιανονται με sequels ενος προτοτυπου ή δυνατου τιτλου............
-
Ο χρήστης yiannis2002s έγραψε:
Μακαρι αυτη η αναβαθμιση να φερει και καλυτερα παιχνιδια με καλυτερο gameplay, γιατι τα καλυτερα γραφικα δεν ειναι το παν....
Δυστυχως ομως δυσκολα βλεπεις κατι προτοτυπο και ολες οι εταιριες καταπιανονται με sequels ενος προτοτυπου ή δυνατου τιτλου............
σωστα και σωστα.
πχ η παραπανω δυναμη δινει την δυνατοτητα σε ενα παιχνιδι αυτοκινητων να ελεγχει τη φυσικη 10δες φορες περισσοτερες το δευτερολεπτο απο οτι πριν. (gotham)
επισης τα sequels δεν ειναι παντα αναγκαιο κακο.
μπορει να ειναι και τσιτα πχ gotham3, gt5, gta4, forza2, halo3 κλπ
οσο τα παιχνιδια θα γινονται πιο υπερπαραγωγες,
τοσο η πρωτοτυπια θα ειναι ολο και πιο σπανιο φαινομενο.
και οτι ειναι πρωτοτυπο θα βγαινει σε sequels
τουλαχιστον τωρα πια δεν θα ειναι η λειψη δυναμη η αιτια της λειψης εμπνευσης... -
Γ@μώ την τράπεζα μου, γ@μώ!
Πάω να τραβήξω λεφτά σήμερα να παραλάβω το Xbox και μου λέει συνάμενη κουνάμενη η προισταμένη: 'Πρέπει να πάτε στην Αθήνα για να τραβήξετε λεφτά γιατί έχετε πολύ καιρό να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον λογαριασμό!' Και εχθές γιατί μου είπες ΡΕ ότι σήμερα θα μπορώ να τραβήξω τα λεφτά? Ε?
Λογικά θα μπουν τα λεφτά από την Αθήνα αλλά μέχρι τότε, αναμένω..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Γ@μώ την τράπεζα μου, γ@μώ!Πάω να τραβήξω λεφτά σήμερα να παραλάβω το Xbox και μου λέει συνάμενη κουνάμενη η προισταμένη: 'Πρέπει να πάτε στην Αθήνα για να τραβήξετε λεφτά γιατί έχετε πολύ καιρό να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον λογαριασμό!' Και εχθές γιατί μου είπες ΡΕ ότι σήμερα θα μπορώ να τραβήξω τα λεφτά? Ε?
H υπομονη ειναι μεγαλη αρετη
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Γ@μώ την τράπεζα μου, γ@μώ!
Πάω να τραβήξω λεφτά σήμερα να παραλάβω το Xbox και μου λέει συνάμενη κουνάμενη η προισταμένη: 'Πρέπει να πάτε στην Αθήνα για να τραβήξετε λεφτά γιατί έχετε πολύ καιρό να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον λογαριασμό!' Και εχθές γιατί μου είπες ΡΕ ότι σήμερα θα μπορώ να τραβήξω τα λεφτά? Ε?
H υπομονη ειναι μεγαλη αρετη
Κάνω από την Παρασκευή που το παρήγγειλα!
-
Βρε παιδια ψυχραιμια!!!!
Το πηρα δωρο (με μεσο) στον αδερφο μου.....Λετε να κολλησει τοσο ασχημα????
Οχι τιποτα αλλο....Θα μου κανει βουντου μετα η κοπελα του -
Ο χρήστης zambia έγραψε:
Βρε παιδια ψυχραιμια!!!!
Το πηρα δωρο (με μεσο) στον αδερφο μου.....Λετε να κολλησει τοσο ασχημα????
Οχι τιποτα αλλο....Θα μου κανει βουντου μετα η κοπελα τουΑυτό θα πει αδερφή! Μπράβο!
-
zambia στο αγορι σου θα το επαιρνες?
-
Αμε!!!!!Γιατι οχι???
Φτανει να μην ετρωγε κανενα τρελλο κολλημα!:o
Αλλωστε ολοι οι αντρες κρυβουν μεσα τους ενα παιδι (δεν συμμεριζομαι βεβαια την αποψη 'ας του παρω xbox να παιζει για να μην ασχολεται με αλλες και τετοια χαζα',τα θεωρω ανωριμα):lol: -
το 'ας του παρω ενα 360 για να μην ασχολειται με εμενα' θα ητανε μια πιο ρεαλιστικη τοποθετηση
-
Ο χρήστης zambia έγραψε:
Αμε!!!!!Γιατι οχι???zambia θελεις να τα φτιαξουμε για λιγο;; Μόλις μου το πάρεις τα χαλάμε.
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
το 'ας του παρω ενα 360 για να μην ασχολειται με εμενα' θα ητανε μια πιο ρεαλιστικη τοποθετησηΤι λες χρυσο μου? Πες μου μια κυρια που δεν της αρεσει να ασχολουνται μαζι της !Τστστστσς....
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Αμε!!!!!Γιατι οχι???
zambia θελεις να τα φτιαξουμε για λιγο;; Μόλις μου το πάρεις τα χαλάμε.
Ηλια σε θαυμαζω γιατι εχεις βαθια αισθηματα!!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Αμε!!!!!Γιατι οχι???
zambia θελεις να τα φτιαξουμε για λιγο;; Μόλις μου το πάρεις τα χαλάμε.
Ηλια σε θαυμαζω γιατι εχεις βαθια αισθηματα!!
PS3 vs X-Box 360