-
H Alfa 156 ενός φίλου έχει πρόβλημα. Δέν ανάβουν τα λαμπάκια στον πίνακα οργάνων (ούτε ο φωτισμός), και δεν δουλευει ο ψηφιακός χιλιομετρητής και το ταχύμετρο. Το στροφόμετρο και ο φωτισμός στην οθόνη του κλιματισμού πάντως δουλεύει.
Έριξα μια ματιά στις ασφάλειες και μου φάνηκαν εντάξει (μπορεί όμως να κάνω και λάθος). Ξέρει κανείς τι είναι αυτό το πρόβλημα?
-
H Alfa 156 ενός φίλου έχει πρόβλημα. Δέν ανάβουν τα λαμπάκια στον πίνακα οργάνων (ούτε ο φωτισμός), και δεν δουλευει ο ψηφιακός χιλιομετρητής και το ταχύμετρο. Το στροφόμετρο και ο φωτισμός στην οθόνη του κλιματισμού πάντως δουλεύει.
Έριξα μια ματιά στις ασφάλειες και μου φάνηκαν εντάξει (μπορεί όμως να κάνω και λάθος). Ξέρει κανείς τι είναι αυτό το πρόβλημα?
-
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Ξέρει κανείς τι είναι αυτό το πρόβλημα?Iταλική κατασκευή .
Πάντως ότι και ναναι σοβαρό δεν είναι
-
ΚΛΑΣΙΚΑ ΙΤΑΛΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ...
-
Αν το βάλεις σε ένα examiner θα δεις αμέσως τι φταίει.
-
Ο χρήστης AMG έγραψε:
ΚΛΑΣΙΚΑ ΙΤΑΛΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ...Κράτα και καμια πισινή εσύ, έχω δει πολλά με τα Merc
-
Θα πιάσει πολλές σελίδες αυτό το post.... γιατί πρόκειται για ALFA..
Εμπρός κάτοχοι αυτοκινήτων που τους πέφτουν τα παράθυρα.. ορμείξτε -
Γείωση
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
ΓείωσηΕννοείς οτι δεν κάνει καλή επαφή? Ποιά καλώδια πρέπει να ελέγξω?
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
H Alfa 156 ενός φίλου έχει πρόβλημα. Δέν ανάβουν τα λαμπάκια στον πίνακα οργάνων (ούτε ο φωτισμός), και δεν δουλευει ο ψηφιακός χιλιομετρητής και το ταχύμετρο. Το στροφόμετρο και ο φωτισμός στην οθόνη του κλιματισμού πάντως δουλεύει.Έριξα μια ματιά στις ασφάλειες και μου φάνηκαν εντάξει (μπορεί όμως να κάνω και λάθος). Ξέρει κανείς τι είναι αυτό το πρόβλημα?
Αμα ηταν χιουνται δε θα ειχε κανενα προβλημα
-
Ο χρήστης Random1 έγραψε:
Αμα ηταν χιουνται δε θα ειχε κανενα προβλημα :lol: :lol: :lol:Κάνεις εκπομπή στο ραδιόφωνο, μπράβο. Που πήγες το καλοκαίρι και μαύρισες τόσο;
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
[Εννοείς οτι δεν κάνει καλή επαφή? Ποιά καλώδια πρέπει να ελέγξω?Το πρώτο που σκέφτομαι είναι η γείωση του ταμπλό, συνήθως έχει μία - δύο γειώσεις (με βιδάκι στη πλακέτα του ταμπλό που χαλαρώνει) γι αυτό δεν δουλεύουν πράγματα που παίρνουν ρεύμα από διαφορετικές πηγές, έχουν όμως κοινή γείωση. Αν δεν είναι αυτό είναι κάτι πιο δύσκολο και δεν το ξέρω.
-
Μήπως να απαντήσουν μόνο όσοι έχουν κάτι να πουν για το πρόβλημα και όχι απλά να πετάξουν την ατάκα τους?
Μήπως τα όργανα συνδέονται με παραπάνω από μία φίσα? (στο Corolla είναι 2) και απλά κάποια δεν πατάει καλά.... -
Update!
Ο ξάδερφός μου έβαλε το χέρι του κάτω απο το ταμπλώ και λέει οτι ολη η βάση των οργάνων απο μέσα κουνιέται. Πιθανολογεί οτι το ταμπλώ έχει φάει μπουνιά, πράγμα καθόλου απίθανο γιατί ο φίλος μου είναι πολύ οξύθυμος και τα κάνει κάτι τέτοια
Θα τον στείλουμε στην αντιπροσωπεία να βγάλουν αυτοί το φίδι απο την τρύπα!
-
Μπουνιά;;;
ΓΕΡΜΑΝΟΦΙΛΟΣ ΕΙΝΑΙ;;;;;;
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Μπουνιά;;;ΓΕΡΜΑΝΟΦΙΛΟΣ ΕΙΝΑΙ;;;;;;
...θα τρίζει και θα το βαρά να σωπάσει... (δεν κάνω πλάκα έχω δει πολλούς να το κάνουν)
-
Κι εγώ θεωρώ πιθανότερο κάποια γείωση του ταμπλώ.
Καλού κακού ας ξανατσεκάρεις τις ασφάλειες. Όχι όμως μόνο οπτικά αλλά μία μία με το χέρι. Τις κουνάς λιγάκι για να είσαι σίγουρος ότι κάνουν επαφή....
Πρόβλημα με Alfa 156