-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
YΓ:Στο Fifth Gear είπε ο Plato ότι το καινούργιο ST γυρίζει 10 δευτερόλεπτα πιο γρήγορα στο Νurburgring από το RS.
10! Πόσα άλογα είχε το RS?
215
Σε μια παρουσιαση που διαβασα προσφατα παντως,υπογραμμίζεται ότι δεν έχει σχέση με το RS υπονοώντας ότι ειναι κατώτερο.
-
Ένα πορτοκαλί SΤ και από εμένα σε συσκευασία δώρου για τα Χριστούγεννα
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Σε μια παρουσιαση που διαβασα προσφατα παντως,υπογραμμίζεται ότι δεν έχει σχέση με το RS υπονοώντας ότι ειναι κατώτερο.Ίσως, αλλά σίγουρα δεν είναι αργότερο...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Όντως πολύ δύσκολη ψηφοφορία. Για τα στενά πλαίσια της Ελλάδας (βλέπε φορολογίες) θα επέλεγα το golf. Aν ζούσα στο εξωτερικό δεν ξέρω... Το golf είναι πιο καθαρόαιμο το focus έχει παραπάνω γκάζι.
YΓ:Στο Fifth Gear είπε ο Plato ότι το καινούργιο ST γυρίζει 10 δευτερόλεπτα πιο γρήγορα στο Νurburgring από το RS.Καθαρόαιμο το Γκολφ ρε Μιχάλη? Ταχύτατο ναι, αποτελεσματικότατο ναι, πληρέστατο ναι, αλλά καθαρόαιμο? Το Τάπερ τι είναι τότε?
Σπύρο δεν είπα ότι είναι καθαρόαιμο, είπα ότι είναι πιο καθαρόαιμο υπονοώντας ότι θέλει περισσότερα χέρια στο όριο κάτι που μέν αρέσει στον μυημένο αλλά στον αδαή όχι. Δεν ξέρω γιατί αλλά τώρα που το ξανασκέφτομαι γέρνω πιο πολύ προς το focus. Είναι και πιο ξεχωριστό από τις αργές εκδόσεις των focus απ'ότι είναι αντίστοιχα το GTi.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Σε μια παρουσιαση που διαβασα προσφατα παντως,υπογραμμίζεται ότι δεν έχει σχέση με το RS υπονοώντας ότι ειναι κατώτερο.
Προφανώς είναι κατώτερο. Αν και δεν έχω οδηγήσει το ST II, το RS είναι αρκετά απόλυτο, αφού είναι φτιαγμένο για αυτό το σκοπό (βλέπε Quaife για παράδειγμα). Στο βωμό όμως της ευκολίας οδήγησης και απο έναν αδαή, το ST το έχουν φτιάξει πιό 'πολιτισμένο'.
ΥΓ. Αν και ο κώλος του δεν μου αρέσει ιδιαίτερα, ψήφισα ST.
-
Χωρίς να έχω οδηγήσει το ST, μάλλον αυτό θα έπαιρνα επειδή είναι πιο όμορφο, έχει 5 χρονια εγγύηση, η μηχανή είναι αυτή που έχει και το VOLVO S40 T5, βολεύομαι καλύτερα στο κάθισμα και δεν θέλω να μου πιάνουν τον κώλο και να μην μου κάνουν δουλεια στο απαραδεκτο service της VW.
-
τωρα που ειπες gti ρε sado.. σημερα καθως ανεβαινα κηφισιας να παω στο media@markt, πισω μου κολλημενο στον προφυλακτηρα στην κινηση ενα ασπρο gti και μαρσαρε..
χεχε. ετσι μου'σαι?, λεω.. του τραβαω λοιπον μια εξαφανιση καλη, που μαλλον θα την θυμαται για καιρο..
lkar εσυ ησουνα πελατακο μου?
και που να μην πατιναρε και ο δισκος δηλαδη... -
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
τωρα που ειπες gti ρε sado.. σημερα καθως ανεβαινα κηφισιας να παω στο media@markt, πισω μου κολλημενο στον προφυλακτηρα στην κινηση ενα ασπρο gti και μαρσαρε..
χεχε. ετσι μου'σαι?, λεω.. του τραβαω μια εξαφανιση καλη, που μαλλον θα την θυμαται για καιρο..
lkar εσυ ησουνα πελατακο μου?
και που να μην πατιναρε και ο δισκος δηλαδη...καφρίλες δεν κάνω στην κηφισσίας 'προνόμια' άλλων αυτά που ποτέ δεν κάνουν κόντρες
-
τι να κανω?
με το που σκεφτηκα οτι μπορει να ησουνα εσυ, το ποδι μου δεν υπακουγε στο μυαλο μουεκανα και 2-3 χιλιομετρα κυκλο στην κινηση γιατι εχασα τη διασταυρωση
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
τι να κανω?
με το που σκεφτηκα οτι μπορει να ησουνα εσυ, το ποδι μου δεν υπακουγε στο μυαλο μουεκανα και 2-3 χιλιομετρα κυκλο στην κινηση γιατι εχασα τη διασταυρωση
αφού σκέφτηκες ότι ήμουν εγώ, μάλλον το μυαλό σου δεν δουλεύει σωστά
εντάξει; ικανοποιήθηκε ο εγωισμός σου; 'πάτησες' GTI στην ευθεία;
-
α, στις αρχες μολις ειχε βγει ειχα απορια και τα κυνηγαγα. (για το μοτερ παντα απορια)
απο τοτε ομως παει καιρος..
περιμενουμε τον strassen και τον migz να προχωρησουνε στις μοντιφες για να αναζοπυρωθει το ενδιαφερον.και οσο για τα παλαμακια... στο δρομο μου κολαγε, στο δρομο τον επατησα.
τι επρεπε να κανω? να κατσω διπλα και να του πω 'παμε μια σερρες ρε μεγαλε να σε σκισω!!' ?!??!?! -
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
και οσο για τα παλαμακια... στο δρομο μου κολαγε, στο δρομο τον επατησα.
τι επρεπε να κανω? να κατσω διπλα και να του πω 'παμε μια σερρες ρε μεγαλε να σε σκισω!!' ?!??!?!Έχεις δίκιο έχει στροφές η πίστα που να τρέχεις τώρα.
-
αρε coyot!!
δεν τα πατικωσες στην εκδρομη και βγαζουνε γλωσσα τωρα!
focus ST Vs golf GTi