-
Technik, μην παίζεις άλλο με τα στομάχια μας!
Χωρίς να είμαι ειδήμων επί των προβλέψεων πωλήσεων, έχω μία υποψία ότι το Α5, με αυτή τη σχεδίαση, θα είναι εμπορική αυτοκτονία για την Audi, ειδικά αν σκεφτούμε ποιούς πάει να ανταγωνιστεί...
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Technik, μην παίζεις άλλο με τα στομάχια μας!εμένα πάντως, γυρίζει όμορφα το στομάχι
Χωρίς να είμαι ειδήμων επί των προβλέψεων πωλήσεων, έχω μία υποψία ότι το Α5, με αυτή τη σχεδίαση, θα είναι εμπορική αυτοκτονία για την Audi, ειδικά αν σκεφτούμε ποιούς πάει να ανταγωνιστεί...
ποιούς? CLK κ 3coupe?
-
Technik, μην παίζεις άλλο με τα στομάχια μας!Μια χαρά είναι το αυτοκίνητο εγκάθετε Ιταλέ.
Ποιους πάει να ανταγωνιστεί? Την 3άρα?
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
ποιούς? CLK κ 3coupe?Αν σκεφτείς ότι:
1)η CLK βγαίνει τόσο καιρό...δεν είναι πια νέο μοντέλο.
2)η μπεμπα είναι σχετικά ανανεωμένο μοντέλοτο Α5 τι διαφορετικό προσφέρει από την 3άρα-CLK?Εμένα μου φαίνεται περισσότερο σαν μία 3άρα με σήμα audi.Μπορεί να είναι ωραίο αλλά είναι βαρετό σχεδιαστικά.
ΥΓ:Και να φανταστείς ότι είμαι 'fun' του Vag group...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Μια χαρά είναι το αυτοκίνητο εγκάθετε Ιταλέ.
Καλά, ρε εγκαθετάκι...
Που την είδες τη 'μια χαρά;'
Σαν την Έφη Θώδη με ρόδες είναι...
Ειλικρινά, αυτή την κυματοειδή γραμμή στο προφίλ, όσο τη βλέπω, τόσο ανακατεύομαι...
Πιστεύω πάντως, ότι μπορεί να γίνει όμορφο με μερικές απλές κινήσεις:-
Το αφήνεις στα υψίπεδα των Άλπεων, μέσα σε χιονοθύελλα για 24 ώρες.
-
Το χτίζεις μέσα σε οικοδομή.
-
Στο κλέβουν.
-
Τυφλώνεσαι.
-
-
Εμένα μ' αρέσει πολύ και δεν πα να λέει ο Άγγελος!
To προφίλ της 3 coupe μου φαίνεται πολύ χειρότερο:
Ο καθένας με τις επιλογές του!
Αφήστε που όσοι το πάρουμε ( ) θα ράβουμε οποιαδήποτε 3άρα που κοστίζει μέχρι 10Κ παραπάνω, λόγω τούρμπο. ( )Για κινητήρες τι ξέρουμε;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Εμένα μ' αρέσει πολύ και δεν πα να λέει ο Άγγελος!To προφίλ της 3 coupe μου φαίνεται πολύ χειρότερο:
Και σε μένα μου φαίνεται αυτονόητο αυτό. Θα μπορούσαν να καταλάβω κάποιον που χαρακτηρίζει το Α5 βαρετό, αν το ίδιο έλεγε και για τη σειρά 3. Το να λες όμως ότι η 3άρα είναι ομορφότερη από το Α5 εμένα αυτό μου φαίνεται αστείο. Γούστα είναι αυτά βέβαια...
-
Μια χαρά είναι το αυτοκίνητο εγκάθετε Ιταλέ.
Καλά, ρε εγκαθετάκι...
Που την είδες τη 'μια χαρά;'
Σαν την Έφη Θώδη με ρόδες είναι...
Ειλικρινά, αυτή την κυματοειδή γραμμή στο προφίλ, όσο τη βλέπω, τόσο ανακατεύομαι...
Πιστεύω πάντως, ότι μπορεί να γίνει όμορφο με μερικές απλές κινήσεις:**1. Aφήνεις τον Pai Mei στα υψίπεδα των Άλπεων, μέσα σε χιονοθύελλα για 24 ώρες.
-
Τον χτίζεις μέσα σε οικοδομή.
-
Τον κλέβεις, σαν τις γκόμενες.**
-
-
Μην πειράζετε τον Ντούρχ ρε!!!
Θα μας πάθει και τίποτα...και θα έχουμε το κρίμα στον λαιμό μας!
Πολύ ωραίο Ντούρχ! Πάρα πολύ ωραίο!!...Θα έχει και αξεσουάρ για όργωμα?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:ysterical:Μην πειράζετε τον Ντούρχ ρε!!!
Θα μας πάθει και τίποτα...και θα έχουμε το κρίμα στον λαιμό μας!
**Πολύ ωραίο Ντούρχ! Πάρα πολύ ωραίο!!...**Θα έχει και αξεσουάρ για όργωμα?
ψεύτης!
-
Εμ προσπαθώ να σε ηρεμήσω...εμ θες να σου πω και ΤΗΝ αλήθεια!!!
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Και σε μένα μου φαίνεται αυτονόητο αυτό. Θα μπορούσαν να καταλάβω κάποιον που χαρακτηρίζει το Α5 βαρετό, αν το ίδιο έλεγε και για τη σειρά 3. Το να λες όμως ότι η 3άρα είναι ομορφότερη από το Α5 εμένα αυτό μου φαίνεται αστείο. Γούστα είναι αυτά βέβαια...Όχι ότι θεωρώ την 3άρα σχεδιαστικό θαύμα, είναι όμως κατά πολύ αρμονικότερη και κομψότερη του χοντροκομμένου Α5 με τις α λα Elantra κυματιστές γραμμές στο πλάι που το κάνουν να φαινεται σαν καρτούν.
@νδρέας
-
Παρακαλούνται οι bmwδάκηδες να κοιτάνε τα χάλια τους και να αφήσουν τους απανταχού ντουρχ ήσυχους!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Παρακαλούνται οι bmwδάκηδες να κοιτάνε τα χάλια τους και να αφήσουν τους απανταχού ντουρχ ήσυχους! -
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
Όχι ότι θεωρώ την 3άρα σχεδιαστικό θαύμα, είναι όμως κατά πολύ αρμονικότερη και κομψότερη του χοντροκομμένου Α5 με τις α λα Elantra κυματιστές γραμμές στο πλάι που το κάνουν να φαινεται σαν καρτούν.@νδρέας
Είδες τώρα? Διαφωνώ κάθετα. Και τα δύο έχουν το ίδιο κόψιμο. Δε γίνεται να θεωρείς το ένα χοντροκομμένο και το άλλο 'λεπτοκομμένο'. Εγώ οι διαφορες που βλέπω είναι στα μικρότερα παράθυρα του Α5 (ωραίο αυτό σε κουπέ) και επίσης μου δίνει την αίσθηση ότι είναι πιο χαμηλό από την 3άρα (επίσης ωραίο).
-
με συνχωρειτε αλλα το BMW ειναι αυτοκινητο
ενω το Α5 ................................................ -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Εμένα μ' αρέσει πολύ και δεν πα να λέει ο Άγγελος!
To προφίλ της 3 coupe μου φαίνεται πολύ χειρότερο:
Και σε μένα μου φαίνεται αυτονόητο αυτό. Θα μπορούσαν να καταλάβω κάποιον που χαρακτηρίζει το Α5 βαρετό, αν το ίδιο έλεγε και για τη σειρά 3. Το να λες όμως ότι η 3άρα είναι ομορφότερη από το Α5 εμένα αυτό μου φαίνεται αστείο. Γούστα είναι αυτά βέβαια...
Όπως θα έλεγε και ο Φ.Συρίγος: ‘‘Ο meco φοράει VAG γυαλιά’’
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Όπως θα έλεγε και ο Φ.Συρίγος: ‘‘Ο meco φοράει VAG γυαλιά’’Ναι, Παύλο ναι...
-
Ο χρήστης akatanohtos έγραψε:
με συνχωρειτε αλλα το BMW ειναι αυτοκινητο
ενω το Α5 ................................................Ψυγείο; Ντιβανοκασέλα; Αεροπλάνο;
Θα τα πούμε στο δρόμο!
Κανα μπινελίκι δεν θα πέσει ρε σεις; Έτσι πολιτισμένα θα μαλώσουμε;
-
Αν είχαν ανάποδα τα σήματα τι θα γράφατε;
Audi A5 & S5