-
Κάτι τους έχει πιάσει τους παντρεμένους σήμερα, μου φαίνεται... Θα σε βάλω τιμωρία στη γωνία να κάτσεις στο ένα πόδι...
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Κάτι τους έχει πιάσει τους παντρεμένους σήμερα, μου φαίνεται... Θα σε βάλω τιμωρία στη γωνία να κάτσεις στο ένα πόδι...Στη γωνία με το ένα πόδι;;; Τσκ τσκ τσκ!....Παρακάτω!....(που έλεγε και η διαφήμιση πριν κάποια χρόνια!
-
...το αστείο είναι ότι η γυναίκα μου το βρήκε το αυτοκίνητο....
και με πήρε τρελαμένη στο τηλέφωνο να μου πεί ότι όταν άκουσε τον ήχο του κατάλαβε ότι αυτό το αυτοκίνητο ΠΡΕΠΕΙ να το πάρω....
( αυτό που δέν έχει καταλάβει είναι ότι εάν το πάρω, το αγαπημένο μου δωμάτιο πλέον θα είναι το γκαράζ.)Αχ, το COUPE όμως, πως το αποχωρίζεσαι..........
-
Ο χρήστης Σ.Μανωλης έγραψε:
Αχ, το COUPE όμως, πως το αποχωρίζεσαι..........Δώστο σε μένα και θα το προσέχω, μην αγχώνεσαι..
-
Αχ, το COUPE όμως, πως το αποχωρίζεσαι..........ΔΕΝ το αποχωρίζεσαι.-
Σπάνιο αυτοκίνητο, και αν το έχεις και ΜΑΜΑ, ακόμα καλύτερα. Αν το έδινες, μακάρι να είχα λεφτά να το πάρω φίλε. -
Ο χρήστης Ó.Ìáíùëçò έγραψε:
...ôï áóôåßï åßíáé üôé ç ãõíáßêá ìïõ ôï âñÞêå ôï áõôïêßíçôï....
êáé ìå ðÞñå ôñåëáìÝíç óôï ôçëÝöùíï íá ìïõ ðåß üôé üôáí Üêïõóå ôïí Þ÷ï ôïõ êáôÜëáâå üôé áõôü ôï áõôïêßíçôï ÐÑÅÐÅÉ íá ôï ðÜñù....
( áõôü ðïõ äÝí Ý÷åé êáôáëÜâåé åßíáé üôé åÜí ôï ðÜñù, ôï áãáðçìÝíï ìïõ äùìÜôéï ðëÝïí èá åßíáé ôï ãêáñÜæ.)Á÷, ôï COUPE üìùò, ðùò ôï áðï÷ùñßæåóáé..........
Μην το αποχωρίζεσαι!!!
-
ΔΕΝ το αποχωρίζεσαι.-
Σπάνιο αυτοκίνητο, και αν το έχεις και ΜΑΜΑ, ακόμα καλύτερα. Αν το έδινες, μακάρι να είχα λεφτά να το πάρω φίλε.Δώστο να πάει στην ευχή! (γιατί χαλάτε την πιάτσα ρε παιδιά; )
-
[quote='Σ.Μανωλης']Συγνώμη , δεν έδωσα πληροφορίες...
45.000 χλμ. , με τιμή 52.000 έως 55.000 -
το COUPE ειναι απο μαμα, και είναι το 3ο μου.......
το ΄97 αγόρασα καινούργιο το 1800cc....
το ΄98 ΄πήρα το 20v turbo μεταχειρισμένο...
και το ΄00 πήρα ένα από τα τελευταία τurbo plus που ήρθαν στην Ελλάδα.... -
Ο χρήστης Ó.Ìáíùëçò έγραψε:
ôï ´97 áãüñáóá êáéíïýñãéï ôï 1800cc....
Ìáæß ôá ðÞñáìå... ìüíï ðïõ åãþ äåí ôï Ýäùóá , ôï êáôÝóôñåøá êáé ðÞñá ôï Spider!
-
το COUPE ειναι απο μαμα, και είναι το 3ο μου.......το ΄97 αγόρασα καινούργιο το 1800cc....
το ΄98 ΄πήρα το 20v turbo μεταχειρισμένο...
και το ΄00 πήρα ένα από τα τελευταία τurbo plus που ήρθαν στην Ελλάδα....Θα σου δώσω λοιπόν εγώ ένα εναλλακτικό Upgrade path, σε άλλη μάρκα όμως...(αν όλα σου πάνε καλά, και στο εύχομαι ολόψυχα):
2005: 3200GT
2007: 4200GT
2010: QuattroporteΚαι μετά άσε να σου λένε για ακριβά συνεργεία και λοιπές μικρολεπτομέρειες...
Υ.Γ.
Όταν με το καλό φτάσουμε στο 2010 και γράφουμε ακόμα εδώ, βλέπουμε για ποια άλλη μάρκα θα μιλήσουμε τότε... -
Ο χρήστης theo111r έγραψε:
Υ.Γ.
Όταν με το καλό φτάσουμε στο 2010 και γράφουμε ακόμα εδώ, βλέπουμε για ποια άλλη μάρκα θα μιλήσουμε τότε...Κάτι τετοιο ίσως;;...
ή
αυτό;;
ή αυτό;;
-
Ante na bgei auti H Esprit.
Stauro, se auti tha xwras, mipos prepei na mpeis stin lista apo twra?
-
Ήγγικεν η αποκάλυψις του επτασφράγιστου μυστικού μου...
Theo's sports car upgrade path!
- 2006-7: Lotus Europa (Αν δεν κάτσει ή δεν μ'αρέσει, πάμε κατ'ευθείαν στο 2)
- 2008-10:Lotus Esprit II (**ΟΛΑ **τα σχέδια που έχουν βγει είναι ΤΕΛΕΙΑ, άρα είναι σίγουρο entry στη λίστα μου)
- 2011-12:Lambo κάτι (ό,τι entry-level 'λάμψει' στο μάτι μου τότε.... Αν μπορούσα να φέρω το μέλλον στο σήμερα, θα διάλεγα αβλεπί την επικείμενη Gallardo SV [η αντίστοιχη Ch. Stradale της Αγ. Αγάθης ])
Κόλλησα στο L φαίνεται προς το παρόν...
-
To L g@maei
Tha mporousa na exo mono L markes sto dream new car list.
Lotus Elise
Lambo Gallardo spider
Lancia Ypsilon DFN (gia mikro)
Lexus LS400
Land Rover Disco IIIah kai ena LNoble M400
-
Sorry, αλλά το δικό μου upgrade path περιλαμβάνει μία current Porsche 911. Εστω, έχει την μηχανή σε λάθος σημείο αλλά....
Αλλά δεν θα με χαλάσει καθόλου εάν η Nissan μας εκπλήξει με **V8 **Z (εάν βέβαια τα καταφέρουνε καλύτερα με το βάρος) .
Είδωμεν!
-
Ο χρήστης lotusnick έγραψε:
To L g@maei
...Lada....
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
To L g@maei
Lotus Elise
Lambo Gallardo spider
Lexus LS400
μάστορα διόρθωσε όσο είναι νωρίς και βάλε και τη Lancia!! θα σε φάνε αν το μυριστούνε. γρηγοραααααα
ΥΓ τέτοια σχέδια με γωνίες σαν την integrale γιατί δε βγαίνουν πλέον? όλα στρογγυλωπά είναι. σαν τους μπούληδες στην αμερική είναι. όλοι σαν φούσκες είναι, ίδιοι!
Se exoun trelanei oi Italoi mou fenete
H Lancia einai idi mesa stin lista kai einai to 2o apo ta 2 autokinita stin lista pou HDH exo. To allo einai obvious -
Ο χρήστης lotusnick έγραψε:
To L g@maei
Lotus Elise
Lambo Gallardo spider
Lexus LS400
Lerrari και Lorsche δεν σου κάνουν δηλαδή;;;
Edit: *Μια ιδέα έριξα του ανθρώπου για τα μελλοντικά του αυτοκίνητα, και το 'σκίσαμε' το τόπικ... Για να μαζευτούμε! *
**Edit 2: **Μήπως να ανοίγαμε ένα άλλο σχετικό τόπικ;'Ποια θα θέλατε να είναι τα αμάξια σας μέσα στα επόμενα 5-10 χρόνια, ακόμα και με βάση τα γνωστά μοντέλα;'
-
Lerrari και Lorsche δεν σου κάνουν δηλαδή;;;Tragiko akougete. Lerrari....
Αγορά MASERATI 3200 GT