-
Eγώ πάντως το ανέβασα το θέμα
Ο ενδιαφερόμενος, ας το διαβάσει.... -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Eγώ πάντως το ανέβασα το θέμα
Ο ενδιαφερόμενος, ας το διαβάσει.... -
-
-
και μονο που μιλαμε για μαζερατι 3200 συγκινουμαι...
ακομα δε την αγορασες?
-
Το αμαξι αυτο δειχνει τελειο. Ωφειλω να ομολογησω πως καθε φορα που βλεπω τα οπισθα του αναρωτιεμαι ποσο ουδετερες ειναι ολες οι γερμανικες γραμμες και πως ολοι εμεις τις εχουμε αποδεχθει(εξαιρειται η νεα slk ). Πρεπει να ειναι και γαμω τις μ...οπαγιδες...
ΩΣΤΟΣΟ γιατι η τιμη του ειναι τοσο ξεφτιλισμενη ??
Μην το παρεις με κλειστα ματια ρε φιλε... αν ειναι δυνατον να μιλαμε για 50.000 για αμαξι που κοστιζε 120-130.000 καινουριο. Προσπαθηε να καταλαβεις για ποιους λογους το πουλαει ο ιδιοκτητης. Μηπως προσπαθει να το ξεφορτωθει με οποιοδηποτε τιμημα εξαιτιας καποιων αδιευκρινηστων προς το παρον μα μη αμελητεων λογων ?
Μηπως εφαγε πορτα απο κανεναν επισημο εμπορο και τωρα ψαχνει θυμα?
Απλα ψαξε το θεμα γιατι πολυ 'ευκαιρια' δειχνει το πραμα... -
Ο χρήστης ΔΗΜΗΤΡΗΣ έγραψε:
Το αμαξι αυτο δειχνει τελειο. Ωφειλω να ομολογησω πως καθε φορα που βλεπω τα οπισθα του αναρωτιεμαι ποσο ουδετερες ειναι ολες οι γερμανικες γραμμες και πως ολοι εμεις τις εχουμε αποδεχθει(εξαιρειται η νεα slk ). Πρεπει να ειναι και γαμω τις μ...οπαγιδες...
ΩΣΤΟΣΟ γιατι η τιμη του ειναι τοσο ξεφτιλισμενη ??
Μην το παρεις με κλειστα ματια ρε φιλε... αν ειναι δυνατον να μιλαμε για 50.000 για αμαξι που κοστιζε 120-130.000 καινουριο. Προσπαθηε να καταλαβεις για ποιους λογους το πουλαει ο ιδιοκτητης. Μηπως προσπαθει να το ξεφορτωθει με οποιοδηποτε τιμημα εξαιτιας καποιων αδιευκρινηστων προς το παρον μα μη αμελητεων λογων ?
Μηπως εφαγε πορτα απο κανεναν επισημο εμπορο και τωρα ψαχνει θυμα?
Απλα ψαξε το θεμα γιατι πολυ 'ευκαιρια' δειχνει το πραμα...στην αγγλία βρίσκεις με 27000 ευρώ και στη Γερμανία με 31000 ευρώ.
εμένα τα 50000 μου φαίνονται λογική τιμή...(σ.σ. οσο δυόμησι alfa romeo spyder mod 92)
-
Γιατί όμως να την προτιμήσεις από μια 911, που θα είναι τουλάχιστον το ίδιο γρήγορη και πολύ πιο αξιόπιστη; Στα περιοδικά τουλάχιστον, η Γερμανίδα θεωρείται ένα συνολικά καλύτερο αυτοκίνητο.
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Γιατί όμως να την προτιμήσεις από μια 911, που θα είναι τουλάχιστον το ίδιο γρήγορη και πολύ πιο αξιόπιστη; Στα περιοδικά τουλάχιστον, η Γερμανίδα θεωρείται ένα συνολικά καλύτερο αυτοκίνητο.Γιατί μπορεί απλά,να του αρέσει πολύ περισσότερο από μια 911;
-
Αν είναι έτσι, πάω πάσο . Αντικειμενικά όμως, ποιο είναι το καλύτερο;
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Αν είναι έτσι, πάω πάσο . Αντικειμενικά όμως, ποιο είναι το καλύτερο;Αντικειμενικά η 911 άλλα σε σχέση με τη μαζεράτι δεν βλέπεται!
-
Κι εγώ 911 θα έπαιρνα αν φτάνουν τα λεφτά. Είναι το φετίχ μου από παιδάκι και είναι αυτοκίνητο για χρήση καθημερινή σε πόλη, για εκδρομές και ταξίδια αλλά και για πίστες και που δεν σπάει δεν χαλάει.... Ούτε Maserati θα έπαιρνα όσο κούκλα κι αν είναι ούτε Corvette που πήρε ένας φίλος όσο machο κι αν είναι.... αλλά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα....
-
Όποιος έχει τα λεφτά για υπεραυτοκίνητο, προφανώς έχει τα λεφτά για ν'αγοράσει κι ένα αυτοκίνητο για τις καθημερινές, βαρετές μετακινήσεις στην πόλη...
Αγορά MASERATI 3200 GT