-
Η φωτογραφία του TRAVELLER:
-
ναι, αυτή έβαλα.
Ρε παιδιά, μήπως να μου εξηγήσει κάποιος;; θέμα φυλλομετρητή είναι;;
σε μένα κανονικά φαίνεται -
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Τραβελλερ δεν φαίνεται η φωτό...Με την καμία....Εκτός κι αν....εννοείς κάτι....
Κάνε μια προσπάθεια αν θες να μου εξηγήσεις.
Ποια φωτό δε φαίνεται;; όχι, δεν εννοώ κάτι . Σαν τι να εννοώ δηλαδή;; και βέβαια οι φωτο, **δεν έχουν **αποδέκτη εσένα.
Είναι προφανές αυτό. Ετσι δεν είναι;Όχι βρε απλά μου βγάζει το κλασσικό άσπρο παραθυράκι με το Χ στο κέντρο...Και σκέφτηκα μήπως εννοούσες κάτι (πονηρό ) με αυτό το Χ!!!! Κάνω show picture αλλά τίποτα...Είχα και μερικά προβλήματα με την dsl σήμερα και ίσως για κάποιον λόγο που δεν ξέρω δεν μου φαίνεται η φωτό...Συγνώμη για το οφφ τοπικ...
Ούτε στο ποστ του Μάνου μου φαίνεται η φωτό...
-
Tώρα πρέπει να φαίνεται και στα δύο ποστ. Για κάντε reload/refresh τη σελίδα
Επίσης, TRAVELLER, κάτι δεν πάει καλά και με την εικόνα της υπογραφής σου.
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Πελατες μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ.Άλλαξες ομάδα?
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Tώρα πρέπει να φαίνεται και στα δύο ποστ. Για κάντε reload/refresh τη σελίδαΕπίσης, TRAVELLER, κάτι δεν πάει καλά και με την εικόνα της υπογραφής σου.
Εξακολουθώ να μην βλέπω τίποτα!!!!Και όντως μου φαίνεται ότι μετά την παρέμβαση του Κρουζ η εικόνα της υπογραφής του τραβελλερ δεν φαίνεται ούτε αυτή....Μόνο σε μένα γίνεται αυτό;;;;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Tώρα πρέπει να φαίνεται και στα δύο ποστ. Για κάντε reload/refresh τη σελίδα
Επίσης, TRAVELLER, κάτι δεν πάει καλά και με την εικόνα της υπογραφής σου.
Εξακολουθώ να μην βλέπω τίποτα!!!!Και όντως μου φαίνεται ότι μετά την παρέμβαση του Κρουζ η εικόνα της υπογραφής του τραβελλερ δεν φαίνεται ούτε αυτή....Μόνο σε μένα γίνεται αυτό;;;;
Υπογραφές δεν μπορώ να πειράξω. Σχετικά με την εικόνα στο ποστ, εγώ την βλέπω κανονικά. Δοκίμασε δεξί κλικ στο 'Χ' και 'show/view image'.
-
Πάντως δεν είναι και μεγάλη επιτυχία του ΠΑΟ να κερδισει τον... μισο Ολυμπιακό με 3-2 Αν συνδυαστει και με το 0-3 του πρωτου αγώνα, είναι λόγος για προβληματισμό
-
ΟΚ τώρα διορθώθηκε το πρόβλημα...! Ωραία η φωτό βρε παιδάκι μου αλλά έχει γίνει clopyright από το αξέχαστο 0-3 στην έδρα σας...!!!
Πάντως red ο μπάεφ ήταν και συνεχίζει να είναι μεγάλος παίχτης!!!
Από ότι ακούω έπρεπε να κερδίσουμε σήμερα τον βάζελο...Τί να κάνουμε,δεν μπορούμε σε όλα τα αθλήματα να σας φιλοδορούμε με ήττες...!! -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
ΟΚ τώρα διορθώθηκε το πρόβλημα...! **Ωραία η φωτό βρε παιδάκι μου αλλά έχει γίνει clopyright από το αξέχαστο 0-3 στην έδρα σας...!!! **:yahoo:
Πάντως red ο μπάεφ ήταν και συνεχίζει να είναι μεγάλος παίχτης!!!
Από ότι ακούω έπρεπε να κερδίσουμε σήμερα τον βάζελο...Τί να κάνουμε,δεν μπορούμε σε όλα τα αθλήματα να σας φιλοδορούμε με ήττες...!!Ti δική μου εννοείς;; ουτε καν είδα αν υπάρχουν προηγούμενες. Απλώς το γκουγκλισα.
-
Mια φορα κατι χρησιμο δε θα κανει στη ζωη του ο γαβρος;
Δε βαριεσαι καλυτερα, μη λενε οτι τους χρωσταμε κιολας!
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Mια φορα κατι χρησιμο δε θα κανει στη ζωη του ο γαβρος;Δε βαριεσαι καλυτερα, μη λενε οτι τους χρωσταμε κιολας!
Καλα greo μου φαινεται οτι εισαι απο αλλο πλανητη. Δεν φτανει που νικησαμε τον Παο 0-3 στην Γλυφαδα και του κοψαμε και βαθμο χθες μιλας κιολας. Το πρωταθλημα θα το παρει ο Ολυμπιακος. Στα play of θα παιζουν Χριστοφιδελλης και Μιλινκοβιτς και εκει θα γινει το μεγαλο παρτυ.
Υ.Γ Σε παρακαλω να μιλας με μεγαλυτερο σεβασμο για την ομαδα που ειναι ΜΑΚΡΑΝ η καλυτερη στο Ελληνικο πρωταθλημα και μια απο τις καλυτερες ομαδες στην Ευρωπη. Ο Ολυμπιακος εχει τα περισσοτερο πρωταθληματα,κυπελλα, double,2 ευρωπαικα και πολλες συμμετοχες σε final four
-
Στις 10 σερι ηττες σας τα τελευταια 2 χρονια, με συνολο 5-6 κερδισμενα σετ το πολυ, και ο Μιλινκοβιτς επαιζε και ο Χριστοφιδελλης και ολη η τρελλοπαρεα. Καλο στον εαυτο σας θα κανατε αν κερδιζατε γιατι στα πλέι οφφ το βαζελο θα μπορουσατε να τον παρετε. Απο Θεσσαλονικη δεν περνατε ουτε ανευ αγωνος.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Στις 10 σερι ηττες σας τα τελευταια 2 χρονια, με συνολο 5-6 κερδισμενα σετ το πολυ, και ο Μιλινκοβιτς επαιζε και ο Χριστοφιδελλης και ολη η τρελλοπαρεα. Καλο στον εαυτο σας θα κανατε αν κερδιζατε γιατι στα πλέι οφφ το βαζελο θα μπορουσατε να τον παρετε. Απο Θεσσαλονικη δεν περνατε ουτε ανευ αγωνος.Συμφωνω οτι μας εχει διαλυσει ο Ηρακλης αλλα εγω σου ειπα να σεβεσαι την ομαδα που εχει σαρωσει τα παντα σε Ελλαδα και Ευρωπη.
Δεν νομιζω οτι ειναι πολυ εξυπνο εκ μερους σου να λες μεγαλα λογια. Απο ποτε ο Ηρακλης ειναι μεγαλη ομαδα στο βολευ? Παντως μου αρεσει που γεμιζετε σε καθε παιχνιδι το γηπεδο. Χαρειτε το οσο μπορειτε γιατι ο Ολυμπιακος επιστρεφει.Υ.Γ Λεω να ερθω και εγω να παρακολουθησω αγωνες του Ηρακλη. Εχετε ωραια γκομενακια στο γηπεδο
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Mια φορα κατι χρησιμο δε θα κανει στη ζωη του ο γαβρος;Πάντως δεν είναι και μεγάλη επιτυχία του ΠΑΟ να κερδισει τον... μισο Ολυμπιακό με 3-2...
... **είναι λόγος για προβληματισμό **:DΜην το λες greo,όλο και κάπου χρησιμεύει ο γαύρος τελικά.
Ωραίο το παιχνιδάκι χθες,θα μπορούσαμε να το έχουμε καθαρίσει νωρίτερα και πιο χαλαρά,ώστε να μην χρειάζεται να προβληματιζόμαστε
Όλα τα λεφτά ο Ντάντε
Red army με γειες ο Προσαλίκας
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Mια φορα κατι χρησιμο δε θα κανει στη ζωη του ο γαβρος;
Πάντως δεν είναι και μεγάλη επιτυχία του ΠΑΟ να κερδισει τον... μισο Ολυμπιακό με 3-2...
... **είναι λόγος για προβληματισμό **:DΜην το λες greo,όλο και κάπου χρησιμεύει ο γαύρος τελικά.
Ωραίο το παιχνιδάκι χθες,θα μπορούσαμε να το έχουμε καθαρίσει νωρίτερα και πιο χαλαρά,ώστε να μην χρειάζεται να προβληματιζόμαστε
Όλα τα λεφτά ο Ντάντε
Red army με γειες ο Προσαλίκας
Ο Νταντε μετριος παικτης ειναι. Οταν οι παικτες μας ειχαν δυναμεις σας νικουσαμε για πλακα 2-1. Μετα κουραστηκαμε. Μονο τον Χριστοφιδελλη να ειχαμε και θα χανατε 3-0 οπως στην Γλυφαδα.
Ειναι θεμα φανελας. Ο,τι παικτες και να εχουμε θα σας νικαμε. Το δειχνει και η ιστορια. 62 νικες ο Ολυμπιακος και 40 ο Παο.
Α και κατι αλλο. Εκαναν καλη δουλεια οι ''πλαγιοι''. 3 φορες βαλαμε καθαρους ποντους και μας τους ακυρωσαν -
Ο Νταντε μετριος παικτης ειναι.Ναι, και τον LB τον έχει ο Κουρνέτας για πρωινό
Φίλε, δε γυρνάς καλύτερα στο ποδόσφαιρο ? Γιατί από βόλει δε σκαμπάζεις.
Και που 'σαι: μιλάει κάποιος που έχει παρακολουθήσει στο ΣΕΦ όλες τις μάχες του Ολυμπιακού με Ραβένα (επί Κίραλι, αν τον έχεις ακουστά -μέτριος παίκτης και αυτός ), ΤΣΣΚΑ (με τους μέτριους Φόμιν και Αντόνοφ...) κτλ. τη δεκαετία του 90. Αρα αντι-Ολυμπιακός δεν είμαι. Αλλά μπούρδες δε μπορώ να ακούω.
-
Α και κατι αλλο. Εκαναν καλη δουλεια οι ''πλαγιοι''. 3 φορες βαλαμε καθαρους ποντους και μας τους ακυρωσαν
ανησύχησα προς στιγμή
-
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Ο Νταντε μετριος παικτης ειναι.
Ναι, και τον LB τον έχει ο Κουρνέτας για πρωινό
Φίλε, δε γυρνάς καλύτερα στο ποδόσφαιρο ? Γιατί από βόλει δε σκαμπάζεις.
Και που 'σαι: μιλάει κάποιος που έχει παρακολουθήσει στο ΣΕΦ όλες τις μάχες του Ολυμπιακού με Ραβένα (επί Κίραλι, αν τον έχεις ακουστά -μέτριος παίκτης και αυτός ), ΤΣΣΚΑ (με τους μέτριους Φόμιν και Αντόνοφ...) κτλ. τη δεκαετία του 90. Αρα αντι-Ολυμπιακός δεν είμαι. Αλλά μπούρδες δε μπορώ να ακούω.
Πολυ βολευ ξερω. Εγω σε οσα παιχνιδια τον ειδα τον Νταντε απογοητευτηκα. Δεν ειναι τοσο καλος οσο λενε. Εδω με τον Ρουμελιωτη και τον Ιωαννη Ναγκα πηγαμε να νικησουμε. Στα play of με Μιλινκοβιτς και Χριστοφιδελλη θα σαρωσουμε.
Και επειδη ξερεις και βολευ ακου και αυτο. Ο κουρνετας ειναι ο καλυτερος πασαδορος που ειχε ποτε το ελληνικο πρωταθλημα. Με Χατζηαντωνιου ,Χριστοφιδελλη, Ναγκα, Μιλινκοβιτς με λιπερο τον σουπερ παικταρα Μεανα κ.τ.λ αντε σταματηστε τον θρυλο
ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ