-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Παρεπιπτοντως αλλοι δυο νεοι σημερα το πρωι σκοτωθηκαν οταν το τουμπανιασμενο 206 τους βγηκε απο το δρομο.....
Σε ενα μηνα μεσα εχουν χαθει στη περιοχη που μενω 7 νεα παιδια.....
Γιαυτα θα πει ποτε καποιος Στεφανης καποιος Θεοφραστου καποιος Βλαχομαλακοπιτουρας τελος παντων κατι??Αυτα ΔΕΝ πουλανε, αρα δεν αξιζουν να γινει θεμα!
-
Κανένας δεν πρόκειται ποτέ στην τηλεόραση να βγει και να πληροφορήσει για βελτιώσεις, για οδηγική τεχνική... Το μόνο που υπάρχει είναι εντυπωσιασμός και μαλακίες τύπου Alter και Star.
-
Έχω να δω το traction από τη δεύτερη τρίτη φορά που ξεκίνησε να προβάλεται.
Πολύ 'λαιφσταιλίστικο' δε γεμίζει αυτόν που θέλει ενημέρωση κι όχι απλά μια ανάγνωση κειμένων που ίσως δεν είναι γραμμένα και από τους ίδιους τους παρουσιατές.
(Αλλά τι να γίνει, 'γραμμάτια' προς τον πρώην συνοδηγό μας είναι και πρέπει να εξοφληθούν. Που μπορεί να λέει από μέσα του και κάποιος.) -
To traction είναι η μεγαλύτερη αηδία της ελληνικής τηλεόρασης.
Είναι μια εκπομπή-σκουπίδι και θα την αντιπαραβάλλω σαφώς προς τις εκπομπές trash, που όμως έχουν συνείδηση του τι είναι.
Πρόκειται για εκπομπές με ημιπαράφρονες, εκπομπές κουτσομπολίστικες ή δήθεν παρηγορητικές κλπ.
Ξέρεις όμως ότι είναι αυτό!Στο traction έχουμε την αναίσχυντη μεταμφίεση διαφημίσεων σε ψυχαγωγική εκπομπή αυτοκινήτου.
Οι αστεισμοί της εκπομπής είναι υπό το μηδέν, η ενημέρωση το ίδιο.Βέβαια, ως φαίνεται, υπάρχει κοινό, και για αυτό άλλωστε συνεχίζεται.
Από τις εκπομπές αυτοκινήτου που μ άρεσαν ήταν αυτή του Πατσουρέα.
Είχε άφθονο γέλιο, θέαμα, άφησε εποχή! Μερικές τις έγραψα και στο βίντεο. -
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Είχε άφθονο γέλιο, θέαμα, άφησε εποχή! Μερικές τις έγραψα και στο βίντεο.Είχα την τύχη ( ; ) να δω μερικές απ' αυτές, όταν αναμεταδίδονταν από τοπικό κανάλι. Τέτοια μπουρδολογία σε εκπομπή αυτοκινήτουμ δεν είχα ματαξανακούσει...
Προσωπικά βλέπω μόνο Θεοφράστου (αν τύχει να το 'πετύχω') λόγω της ιδιάζουσας χιουμοριστικής προσέγγισής του στο όλο θέμα. Δεν περιμένω να ενημερωθώ σοβαρά από αυτόν.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Είχε άφθονο γέλιο, θέαμα, άφησε εποχή! Μερικές τις έγραψα και στο βίντεο.Είχα την τύχη ( ; ) να δω μερικές απ' αυτές, όταν αναμεταδίδονταν από τοπικό κανάλι. Τέτοια μπουρδολογία σε εκπομπή αυτοκινήτουμ δεν είχα ματαξανακούσει...
Προσωπικά βλέπω μόνο Θεοφράστου (αν τύχει να το 'πετύχω') λόγω της ιδιάζουσας χιουμοριστικής προσέγγισής του στο όλο θέμα. Δεν περιμένω να ενημερωθώ σοβαρά από αυτόν.
Εννοείται ότι ο Πάτσουρμαν δεν προσέφερε ενημέρωση σοβαρή.
Αλλά, τι να πω, εγώ με το όλο στυλ της εκπομπής και τις ατάκες θανάτου 'κοιτάξτε πως διασκεδάααζουν οι νέοι μας..', 'έεεενα άγριο μουτράααακι...', 'δεν ισιώωωνει πουθενάααα', 'αυτό το παιδί έχει σοβαρό ψυχολογικό πρόβλημααα' κλπ, έχω ρίξει πολύ γέλιο!
Άσε που είχε και ΤΟ θέαμα.
Ειδικά σε εκείνη την εκπομπή που είχε βγει ο Πάτσουρ, με την 993 turbo σε δημόσιο δρόμο (!!), ελέγχομενα κατά δήλωση, ήταν αξέχαστη.
Ήταν ένα εσάκι, που έμπαινε με ΤΑ χιλιόμετρα, δίπλωνε και ξανά από την άλλη, διπλωμένο μέχρι την έξοδο...Αλλά και στην πίστα είχε πολύ θέαμα. Είχε βάλει μέχρι και S600 Pullman o αθεόφοβος, 6μέτρα, στην πίστα καρτ!
Σοβαρή ενημέρωση πάντως δεν υπάρχει σε καμία τηλεοπτική εκπομπή.
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
OK ισως να κάνω λαθος σε αυτο. Γράψε λάθος.. Ομως άλλο είναι το θεμα μας... Τι πιστευετε για ττην εκπομπή?
Σκέτη απογόητευση.Απορώ ειλικρινά πως υπάρχει ακόμα.Ευτυχώς που έφυγε και η βασίλισσα των μπάζων,η Τζέην Σαμπανίκου(ή κάτι τέτοιο..πώς σκατά λεγόταν).
Ο Θεοφράστου ναι μεν δεν έχει καμία σχέση με παρουσίαση εκπομπής αυτοκινήτου,τουλάχιστον είναι γνήσιος σ'αυτό που κάνει.Αυτά τα ντουλαπάκια συνοδηγού να μην χτύπαγε συνέχεια..\
λες να γίνει πάλι ηθοποιός.... (τεστοστερόνη, γυμνό κλπ...)? καταπληκτική ερμηνεία για πρώτη φορά
Στην εποχή της ιδιωτικής τηλεόρασης είναι μάλλον πολύ δύσκολο να κακολογήσεις κάποιο αυτοκίνητο, αφού ουσιαστικά το προϊόν αυτό πληρώνει μέσω των διαφημίσεων τα λειτουργικά έξοδα της εκπομπής. Όπως όλοι ξέρουμε ο σκύλος δεν δαγκώνει ποτέ το χέρι που τον ταΐζει- και αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό. Το Top Gear είναι μια παραγωγή του βρετανικού δημόσιου BBC και συνεπώς δεν θα αντιμετωπίσει βιοποριστικά αν οι δημοσιογράφοι πουν ότι το αυτοκίνητο «Triburd ELO Τurbo» για παράδειγμα, είναι ακριβώς αυτό που το όνομα του περιγράφει και το σπάσουν μπροστά στα μάτια των τηλεθεατών.. Νομίζω ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει στις ελληνικές εκπομπές γιατί δεν υπάρχει η απόλυτη ελευθερία που το μέγεθος της αγοράς, η αυτοκινητιστική παράδοση και το κύρος του BBC εξασφαλίζουν στους Άγγλους.
Ούτε εμένα μου αρέσουν ιδιαίτερα οι ελληνικές εκπομπές αυτοκινήτου αλλά όταν βρεθώ στην τηλεόραση και τύχει να τις παρακολουθήσω δεν με χαλάνε. Μάλιστα νομίζω ότι οι δημοσιογράφοι που δουλεύουν για αυτές τις εκπομπές έχουν αναπτύξει ένα κώδικα επικοινωνίας που όταν κάτι δεν τους αρέσει σε ένα αυτοκίνητο βρίσκουν έναν έμμεσο τρόπο να το πούνε.
Τώρα σε ότι αφορά τις τηλεπαρουσιάστριες θα πω ότι διάβασα κάποια σχόλια που δεν μου άρεσαν. Πιστεύω ότι και οι δύο κοπέλες είναι μοναδικές και με ξεχωριστές ικανότητες στην οδήγηση (πιστεύω να μην διαφωνεί κανείς με αυτό) που στην περίπτωση της μελαχρινής επιβεβαιώνονται και με αποτελέσματα στο πρωτάθλημα αυτοκινήτου(Ενιαίο 2η Θέση)όπου ανταγωνίζεται στα ίσα τους άντρες. Ελπίζω να σεβαστούμε και τις δύο κοπέλες και να μην χρησιμοποιούμε προσβλητικούς χαρακτηρισμούς που σε καμία περίπτωση δεν τους αξίζουν. Σε ότι αφορά το Traction νομίζω πως όλοι οι συντελεστές και ιδιαίτερα ο Στεφανής έχουν την πείρα και την όρεξη αλλά απλά βρίσκονται στο λάθος κανάλι. Αν η εκπομπή αυτή προβαλλόταν στην ΕΤ2 για παράδειγμα θα βλέπαμε τους δημοσιογράφους να μην αυτολογοκρίνονται προκειμένου να κερδίσουν το ψωμί τους. Θα διασκεδάζαμε βλέποντας τον Στεφανή, τον Χούντρα και την Φαμπιάτου να μας λένε την αφιλτράριστα την άποψη τους για τα αυτοκίνητα και τις μοτοσικλέτες που πέφτουν στα χέρια τους και να οδηγούν έτσι όπως ξέρουν :Στο όριο! Τέλος σε ότι αφορά τον ατελείωτο και γνήσιο Θεοφράστου, θα πω ότι παρόλο που με κάνει να γελάω όποτε τον πετυχαίνω θα περίμενα να είναι ακόμα πιο αυστηρός με την αξιολόγηση των αυτοκινήτων που παρουσιάζει δεδομένου ότι η ΕΤ3 είναι δημόσια και θεωρητικά δεν βασίζεται στα έσοδα των διαφημίσεων. Η μήπως τελικά βασίζεται και η ΕΤ στις διαφημίσεις? Αλλά αυτό είναι θέμα άλλης συζήτησης..
-
ford
-
Ο χρήστης kjetilmob έγραψε:
Αν η εκπομπή αυτή προβαλλόταν στην ΕΤ2 για παράδειγμα θα βλέπαμε τους δημοσιογράφους να μην αυτολογοκρίνονται προκειμένου να κερδίσουν το ψωμί τους. Θα διασκεδάζαμε βλέποντας τον Στεφανή, τον Χούντρα και την Φαμπιάτου να μας λένε την αφιλτράριστα την άποψη τους για τα αυτοκίνητα και τις μοτοσικλέτες που πέφτουν στα χέρια τους και να οδηγούν έτσι όπως ξέρουν :Στο όριο! Τέλος σε ότι αφορά τον ατελείωτο και γνήσιο Θεοφράστου, θα πω ότι παρόλο που με κάνει να γελάω όποτε τον πετυχαίνω θα περίμενα να είναι ακόμα πιο αυστηρός με την αξιολόγηση των αυτοκινήτων που παρουσιάζει δεδομένου ότι η ΕΤ3 είναι δημόσια και θεωρητικά δεν βασίζεται στα έσοδα των διαφημίσεων. Η μήπως τελικά βασίζεται και η ΕΤ στις διαφημίσεις? Αλλά αυτό είναι θέμα άλλης συζήτησης..- Τι δικαιολογία είναι αυτή μας δουλεύεις? Το κανάλι τους φταίει? και δεν ειναι καλή στην εκπομπή τους. Δηλαδη αν ήταν στη δημόσια τηλεόραση θα λέγανε πιο ανοικτά τη γνώμη τους.
- Ασε αυτός κάνει εκπομπή για τη FORD..... βασικά Σε 3 μέρες το επαιξε το vidio με το focus ST... Ουτε σε μονταζ ποδοσφαιρικού δε τα κάνουν τόσο γρήγορα.
-
- Δεν δικαιολογούμαι γιατί δεν απολογούμαι και δεν έχω καμία διάθεση να δουλέψω κανέναν- την γνώμη μου λέω. Για τους λόγους που περιέγραψα στην αρχή, ναι πιστεύω ότι σε ένα δημόσιο κανάλι θα είχαν την δυνατότητα να είναι πιο αντικειμενικοί.
- Δεν το έχω δει και δεν έχω άποψη
-
Θεωρητικα εχεις δικιο. Πρακτικα ομως, επειδη η εκπομπη του Θεοφραστου ειναι μηδενικου κοστους και μπατζετ, εχει αναγκη απο τα προμο βιντεακια και τις 'προσφορες' σε αυτοκινητηα δοκιμων
-
Πραγματικα μια 'σωστη' εκπομπη πιστευω να εχει ΑΠΕΙΡΗ τηλεθεαση...
Υπαρχει η ζητηση, αλλα η προσφορα...
-
Ρε παιδιά τι λέτε τώρα? Εδώ ο μόνος λόγος που αναφερθηκε πέρσι το Traction σε ελληνικούς αγώνες ήταν για να γίνει αφιέρωμα στο 206 καπ, όπου έτρεχε ο γιος του Στεφανή... Εμπόριο uber alles...
BTW, μήπως να το μεταφέραμε στο 'Περι αυτοκίνησης' ?
-
Πολύ καλή και η εκπομπή του Φωτεινέλλη με άφθονα πλάνα από τους ελληνικούς αγώνες.
-
Πολύ καλή και η εκπομπή του Φωτεινέλλη με άφθονα πλάνα από τους ελληνικούς αγώνες.Μόνο που δείχνει συχνά τον 'πρωταθλητή' και τον 'υποφαινόμενο'
-
Αλλά και στην πίστα είχε πολύ θέαμα. Είχε βάλει μέχρι και S600 Pullman o αθεόφοβος, 6μέτρα, στην πίστα καρτ!
Σοβαρή ενημέρωση πάντως δεν υπάρχει σε καμία τηλεοπτική εκπομπή.
Νομίζω το θυμάμαι αυτό!!
Όντως, πολύ γέλιο!
Αυτό δεν ήταν που προσπαθούσε να δείξει πως κάνεις παντιλικια με μερσέντα αυτόματη;;
Τρελό!!!Πάντως ότι και να λέτε, ο 'καλόοοοοοο, καλόοοοοοοο' τουλάχιστον έχει χαβαλέ λόγω ..βλακείας, σε αντίθεση με το ξενέρωτο traction..
Πάντως, πρέπει να'ναι τουλάχιστον αφελής κάποιος που πιστεύει ότι γίνεται να πέφτει το ίδιο κράξιμο με κάποιες εκπομπές ή περιοδικά της Αγγλίας.
Αν και πολύ θα γούσταρα μια εκπομπή που να χώνει χύμα και να κρααααααάζει ανελέητα..
το θέμα είναι ότι (εκτός του ότι δε γίνεται γιατί κοτ κοτ κοτ να κράξουν εταιρίες) λίγοι θα την παρακολουθούσαμε στην Ελλάδα μια τέτοια εκπομπή, ή πολλοί θα ήταν εναντίον για πολλούς κ διάφορους λόγους..
Στην Ελλάδα ΠΟΛΛΟΙ (σχεδόν όλοι) ασχολούμαστε με τα αυτοκίνητα σαν ένα μέσο μετακίνησης, μούρης, φιγούρας, επίδειξης, για να ξεχνάμε τα προβλήματά μας κ να ξεφεύγουμε και χίλια δυο άλλα, και ελάχιστοι ασχολούμαστε με την αυτοκίνηση.. -
Παντως οι εκπομπες αυτοκινήτου δεν εχουν περισσότερες διαφημίσεις από ένα ματσ.... (εννοως διαφημίσεις αυτοκινήτου)
Το πρόβλημα των εκπομπών ειναι γενικότερα ίδιο με το πρόβλημα των περιοδικών
Το ποιος εργάζεται στο χώρο αυτό δεν επιλέγετε με κάποιο κριτήριο .... (οπως πχ στις τηλεπικοινωνίες ψάχνεις να βρείς ανθρώπους σχετικούς με το αθλημα αυτο)
Αρα επιλέγει ο παλιότερος ή ο άρχοντας εκείνη τη στιγμή,,,,,, Αρα παίρνει το γιό του. ή τον φτηνότερο (που μπορεί να είναι πάλι ο γιός του, γιατί αν αρχίσει να δουλεύει ξοδεύει λίγότερα αφού δε ζητάει ποια.)
Γενικά με τις συγγένειες δεν εχω κανενα προβλημα έτσι και αλλιως είναι προσον της κοινωνίας μας.
Χτες μάθαμε ότι και ένα αλλος Παπανδρέου πρέπει να γίνει βουλευτής... (αφου τον κάναμε και καθηγητη σε μία θέση τσακ μπαπ όπου κανένας άλλος δεν εβαλε σοβαρή υποψηφιοτητα.....) -
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Πολύ καλή και η εκπομπή του Φωτεινέλλη με άφθονα πλάνα από τους ελληνικούς αγώνες.
Μόνο που δείχνει συχνά τον 'πρωταθλητή' και τον 'υποφαινόμενο'
Το 'πολύ καλή' ελέγχεται... εγώ θα έλεγα ότι είναι η εκπομπή που μας αξίζει σαν 'ελληνικοί αγώνες αυτοκινήτου'. Με λίγα λόγια 'Γιάννης κερνά, Γιάννης πίνει' (και δεν είναι άσχετο αυτό που λέω, όποιος ξέρει-ξέρει...)
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Μόνο που δείχνει συχνά τον 'πρωταθλητή' και τον 'υποφαινόμενο'
Το 'πολύ καλή' ελέγχεται... εγώ θα έλεγα ότι είναι η εκπομπή που μας αξίζει σαν 'ελληνικοί αγώνες αυτοκινήτου'. Με λίγα λόγια 'Γιάννης κερνά, Γιάννης πίνει' (και δεν είναι άσχετο αυτό που λέω, όποιος ξέρει-ξέρει...)
και την κόρη του...
-
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι το αυτοκινητο ειναι τοσο 'ρηγμένο'. Εχω την εντυπωση οτι ο Ελληνας γενικα θα ηθελε μια εκπομπη με τουλαχιστον μια ωρα διαρκεια για το αυτοκινητο. Αντι αυτο, βλεπουμε ποιας το βρακι φανηκε, τί μαρκα ηταν, τί χρωμα ηταν κλπ.
Ο τυπος στο ΕΤ3 ειναι φοβερος κατα την αποψη μου. Δε ξερω αν και τί γνωσεις εχει αλλα οποτε πετυχω την εκπομπη του την παρακολουθω.
Στα αξεχαστα ενα τεστ με CLS!!!
Εκπομπές αυτοκινήτου στην τηλεόραση