-
Σιγά μην ήταν Πόντιος απ'τον Πόντο. Άλλο τι ισχυρίζεται ότι είναι κι άλλο τι πραγματικά είναι. Όταν μεγαλώσεις, θα το καταλάβεις.
-
Ρε MADAKO, μας δουλεύεις ή όντως δεν καταλαβαίνεις τι γράφει η προκείμενη σελίδα;
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Νομίζω είναι πολύ πιο σημαντικό το οτι ο dimsabas απώλεσε τη καραμούζα σε προτίμηση ρομαντικού ηλιοβασιλέματος, άραγες ήρθε ο έρωτας?Ορίστε, άλλαξε και το ρομαντικό ηλιοβασίλεμα Για πες μας τι ήρθε τώρα παντογνώστη ΙΚΕ:
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Ρε MADAKO, μας δουλεύεις ή όντως δεν καταλαβαίνεις τι γράφει η προκείμενη σελίδα;απλα μου την εσπασε που ελεγαν οτι η σελιδες που ειναι geocities,pathfinder ειναι βλακειες
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Νομίζω είναι πολύ πιο σημαντικό το οτι ο dimsabas απώλεσε τη καραμούζα σε προτίμηση ρομαντικού ηλιοβασιλέματος, άραγες ήρθε ο έρωτας?
Ορίστε, άλλαξε και το ρομαντικό ηλιοβασίλεμα Για πες μας τι ήρθε τώρα παντογνώστη ΙΚΕ:
Μετά τον έρωτα ακολουθεί ο πελαργός με τα πιτσιρίκια
-
Όχι ρε Madakos, δεν είπαμε αυτό. Εννοούμε ότι η αξιοπιστία μιας τέτοιας ιστοσελίδας είναι ίδια με την αξιοπιστία μιας αφίσας που θα δεις κολλημένη στο δρόμο. Με λίγα λόγια δεν μπορείς να βασιστείς σε όσα γράφει.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Νομίζω είναι πολύ πιο σημαντικό το οτι ο dimsabas απώλεσε τη καραμούζα σε προτίμηση ρομαντικού ηλιοβασιλέματος, άραγες ήρθε ο έρωτας?
Ορίστε, άλλαξε και το ρομαντικό ηλιοβασίλεμα Για πες μας τι ήρθε τώρα παντογνώστη ΙΚΕ:
Μετά τον έρωτα ακολουθεί ο πελαργός με τα πιτσιρίκια
Και λίγο μετά το 'οικογενειακό' STi . Άντε και στα δικά μας
-
Ο χρήστης MADAKOS έγραψε:
Ρε MADAKO, μας δουλεύεις ή όντως δεν καταλαβαίνεις τι γράφει η προκείμενη σελίδα;
απλα μου την εσπασε που ελεγαν οτι η σελιδες που ειναι geocities,pathfinder ειναι βλακειες
Δεν έλεγαν αυτό ακριβώς. Δε νομίζω ότι διαφωνείτε επί της ουσίας.
Ξεσηκωθείτε