-
Manker δεν εχω κανενα παραπονο τοσο απο την Διαχειριστικη Ομαδα οσο φυσικα και απο εσενα. Απεναντιας αισθανομαι ευχαριστα στον χωρο αυτον και σας ευχαριστω για την φιλοξενεια την οποια εκτιμω και σεβομαι. Προσπαθω να μην καταχραζομαι τους ορους του Φορουμ αλλα και την καλη σας διαθεση.
Ειναι μια διευκρινηση που ηθελα να την κανω. -
Οι εργαζόμενοι επιθυμούν να παραμείνουν εργαζόμενοι και οι άλλοι τους παροτρύνουν σε αγώνες, ετοιμότητα, δράση, κάτω η εργοδοσία και τα ρέστα...
Εργαζόμενοι Μαρινόπουλου: Καμία σχέση με αυτούς που μας θέλουν 'στα κάγκελα' για συμφέροντα
Πήρε την διαβεβέβαιωση για διασφάλιση των θέσεων εργασίας το Σωματείο Εργαζομένων της Μαρινόπουλος. Γιατί τους κατηγορεί για 'εργοδοτικούς' ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας
Κωστής Χριστοδούλου, Φεβρουάριος 23 2016 15:42Τις διαβεβαιώσεις που ήθελε να ακούσει πήρε το Διοικητικό Συμβούλιο των εργαζομένων στην Μαρινόπουλος από την διοίκηση του ομίλου για την επόμενη ημέρα της συνεργασίας με την Σκλαβενιτης, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε την Τρίτη. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει 'σε ερώτησή μας για το πώς ακριβώς θα εκφραστεί αυτό το εγχείρημα και ποιές οι επιπτώσεις για τους εργαζόμενους, μας διαβεβαίωσαν ότι πρόθεση αυτής της συνεργασίας είναι να ξεπεραστούν ολοκληρωτικά τα όποια προβλήματα αντιμετώπιζε η Εταιρεία το τελευταίο διάστημα, να διασφαλιστούν όλες οι θέσεις εργασίας αλλά και ότι θα τηρηθούν στο ακέραιο όλες οι προβλεπόμενες νόμιμες διαδικασίες, προκειμένου να πάρει σάρκα και οστά αυτή η συμφωνία. (...)
Όπως πάντα το Σωματείο μας ενδιαφέρονταν και αγωνίζονταν για τα συμφέροντα των εργαζομένων και για τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας. Το ίδιο θα κάνει και τώρα!!! Μακριά από εμάς η λογική της επιλογής εργοδότη. Δεν έχουμε καμιά σχέση με αυτούς που μας θέλουν «στα κάγκελα» για να μην συνεργαστεί η εταιρεία με αυτόν τον εργοδότη αλλά ενδεχομένως με κάποιον της δικής τους αρεσκείας. Κλείστε τ’ αυτιά σας στις παντός είδους «σειρήνες» και μην ακούτε όλα αυτά που λένε και γράφουν προσπαθώντας να διαβάλουν και να συκοφαντήσουν τον αγώνα του ταξικού Σωματείου μας και των εργαζομένων, εξυπηρετώντας διάφορα άνομα συμφέροντα και ανταγωνισμούς.
Το Σωματείο μας, κινούμενο όλα αυτά τα χρόνια σε ταξική και αγωνιστική κατεύθυνση και με γνώμονα πάντα τα συμφέροντα των εργαζομένων, έχει καταφέρει σημαντικές κατακτήσεις στο χώρο μας.'
Την στάση της πλειοψηφίας του Σωματείου στην Carrefour Μαρινόπουλος καταγγέλλει ο Σύλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας ο οποίος υπενθυμίζεται ότι είχε καλέσει, μέσα από την πολυσυζητημένη ανακοίνωση, τους εργαζόμενους στον όμιλο 'σε ετοιμότητα και δράση'. Με νεότερη ανακοίνωση (σ.σ. ουσιαστικά απάντηση στην παραπάνω ανακοίνωση των εργαζομένων αναφέρει ' Η εργοδοσία έστειλε email με την υπογραφή του επιχειρησιακού σωματείου! Ως τέτοια μπορούμε να εκλάβουμε την ανακοίνωση που εστάλη μέσω email σε όλα τα καταστήματα της Carrefour - Μαρινόπουλος με την υπογραφή του επιχειρησιακού σωματείου και μάλιστα μέσω του μηχανισμού της εργδοσίας. Πλήρης ταύτιση με την εργοδοσία'.
- Ολόκληρη η ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων στην Μαρινόπουλος και η ανακοίνωση του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας.
http://sesem.gr/νέα-�% ... F%84%CE%B7
http://emporoipalliloi.blogspot.gr/
Πηγή : http://news247.gr/eidiseis/oikonomia/ep ... 22467.html
-
http://www.pronews.gr/portal/20160303/h ... E%B5%CF%84
απλά έλεος!!!!!!!!!!!!!!! -
Για όποιον δεν το γνωρίζει, το Ρουμάνικο εργοστάσιο ανήκει σε Ελληνική εταιρεία την “Όλυμπος”...
http://www.olympusdairy.ro/stiri/s-c-fa ... ie-32.html -
Ο χρήστης Northjohn έγραψε:
Για όποιον δεν το γνωρίζει, το Ρουμάνικο εργοστάσιο ανήκει σε Ελληνική εταιρεία την “Όλυμπος”...
http://www.olympusdairy.ro/stiri/s-c-fa ... ie-32.html...την οποία 'Ολυμπος' την αγόρασε ο Σαράντης ('ΤΥΡΑΣ') εδω και χρόνια
Φτιαχνει καποια τυρια και καποιες συσκευασιες φετας για τα Λιντλ χρονια τωρα...
-
Ο γνωστός σαραντης με τα sanitas προιόντα και όχι μόνο; γιατί όχι....
-
Όχι άλλος Σαράντης ο ένας άλλος ο άλλος.
Αυτος με τα sanitas δεν μπλέκεται με τρόφιμα.
Είδη προσωπικής υγιεινής και σπιτιού έχει. -
ΑΒ Βασιλόπουλος και του πουλιού το γάλα...
Μπαίνω πριν μερικές στο σούπερ μάρκετ και βλέπω μια προσφορά το κουτί Guinness από 2,3 κάτι ευρώ να έχει πέσει κάτω ένα ευρώ. Αμέσως αρπάζω μια μεγάλη αγκαλιά μπύρες 10-15 όσες μπορούσα να πάρω και τρέχω στο ταμείο. Την επόμενη κι όλας μέρα παιδιά, δεν υπήρχε κουτί ούτε για δείγμα. Πρέπει να ήμουν από τους πρώτους που είδε την προσφορά εκείνη τη μέρα. Παίζει βέβαια να με είδαν τί έκανα και να πήραν πίσω στην αποθήκη το στοκ που ήταν στο ράφι και τώρα προσφορά πλέον ... γιόκ!!!!
-
Για να τις πουλήσουν τις είχαν, όχι για να ξαναπανε στην αποθήκη. Είτε πλησιάζει το best before date ή απλά έπρεπε να πιάσουν στόχους.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Για να τις πουλήσουν τις είχαν, όχι για να ξαναπανε στην αποθήκη. Είτε πλησιάζει το best before date ή απλά έπρεπε να πιάσουν στόχους.Η λογική αυτό λέει!!!
Περιμένω πάντως με αγωνία την επόμενη έκπτωση του προιόντος αυτού!!! -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Για να τις πουλήσουν τις είχαν, όχι για να ξαναπανε στην αποθήκη. Είτε πλησιάζει το best before date ή απλά έπρεπε να πιάσουν στόχους.
Η λογική αυτό λέει!!!
Περιμένω πάντως με αγωνία την επόμενη έκπτωση του προιόντος αυτού!!!αν δεν ηταν κοντα στη ληξη (οπως ειπε ο Διας), απλα βγαζουν λιγες καθε φορα
συνηθως ετσι κανουν με τους 'κραχτες'.Πηγαινε μια μερα νωρις να δεις αν εχει.
Την προηγουμενη εβδομαδα πηγα σε ενα καταστημα Cαrefοur (το μεγαλο, το υπερμαρκετ).
Πληρης απογοήτευση
τα ραφια ειχαν ελαχιστα προϊόντα σε ποικιλια, ολοκληρος διαδρομος ειχε λεμοναδες Φαντα (20 μετρα!!!)
ολα τα ραφια φαινοταν γεματα, αλλα ειχαν προϊοντα μονο μπροστα.
Κοσμος;
ζητημα να ειχε 15 ατομα, αφου στο παρκινκ ηταν σαν να ειναι Κυριακη (που ειναι κλειστα )ειχε λοιπον τα μινι snikers σε εκπτωση 60% και προσεξα οτι εληγαν σε 1,5 μηνα.
εντωμεταξυ περασα γιατι (μετα απο πολυ καιρο) ειχα ενα κουπονι απο το 'ΘΕΜΑ'
τιποτα δεν ειχε να παρω, πηρα μονο ενα σακουλακι σνικερσ να μασουλαω κι ενα νερακιτα ταμεια αδεια...
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Η λογική αυτό λέει!!!
Περιμένω πάντως με αγωνία την επόμενη έκπτωση του προιόντος αυτού!!!αν δεν ηταν κοντα στη ληξη (οπως ειπε ο Διας), απλα βγαζουν λιγες καθε φορα
συνηθως ετσι κανουν με τους 'κραχτες'.Πηγαινε μια μερα νωρις να δεις αν εχει.
Την προηγουμενη εβδομαδα πηγα σε ενα καταστημα Cαrefοur (το μεγαλο, το υπερμαρκετ).
Πληρης απογοήτευση
τα ραφια ειχαν ελαχιστα προϊόντα σε ποικιλια, ολοκληρος διαδρομος ειχε λεμοναδες Φαντα (20 μετρα!!!)
ολα τα ραφια φαινοταν γεματα, αλλα ειχαν προϊοντα μονο μπροστα.
Κοσμος;
ζητημα να ειχε 15 ατομα, αφου στο παρκινκ ηταν σαν να ειναι Κυριακη (που ειναι κλειστα [emoji38])ειχε λοιπον τα μινι snikers σε εκπτωση 60% και προσεξα οτι εληγαν σε 1,5 μηνα.
εντωμεταξυ περασα γιατι (μετα απο πολυ καιρο) ειχα ενα κουπονι απο το 'ΘΕΜΑ'
τιποτα δεν ειχε να παρω, πηρα μονο ενα σακουλακι σνικερσ να μασουλαω κι ενα νερακιτα ταμεια αδεια...
Είναι γνωστά τα προβλήματα που έχει με τους προμηθευτές...
-
Το πρόβλημα με τα καταστήματα του Μαρινόπουλου είναι πολύ καιρό τώρα. Υποτίθεται ότι προχωρά κάποια συμφωνία με τον Σκλαβενίτη, αλλά η συμφωνία είναι πολύ περίεργη.
Από την άλλη τα καταστήματα του Βερόπουλου που πλέον έγιναν MyMarket ξαναγέμισαν με προϊόντα.
Πλέον ψωνίζω από Βερόπουλο γιατί στα Carrefour, στα ράφια υπάρχουν μόνο δυο-τρεις πολυεθνικές προϊόντων που μάλλον δεν χρησιμοποιούν προμηθευτές. -
Αυτό με το Μαρινόπουλο το έχω δει εδώ και 5-6 χρόνια. Έμπαινα μέσα και έβλεπα ένα διάδρομο γεμάτο με... χαρτί κουζίνας...
Έχω σταματήσει να πηγαίνω αλλά μου προξενεί εντύπωση που ακόμα είναι ανοιχτό. Δε ξέρω τί παίζει.... -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Αυτό με το Μαρινόπουλο το έχω δει εδώ και 5-6 χρόνια. Έμπαινα μέσα και έβλεπα ένα διάδρομο γεμάτο με... χαρτί κουζίνας...
Έχω σταματήσει να πηγαίνω αλλά μου προξενεί εντύπωση που ακόμα είναι ανοιχτό. Δε ξέρω τί παίζει....ειχε βελτιωθει η κατασταση πριν 1-2 χρονια.
Η ποικιλία του ήταν αποδεκτή.
Τωρα τελευταία πηρε παλι την κατω βολτα... -
Οταν πριν 3-4 χρονια αποδεσμεύτηκε απο τους γαλλους(carrefour)ειπαμε μπράβο για την κίνηση.Κάπου το 2014 αξαγόρασε τον αρβανιτιδη και φάνηκε οτι είναι σε καλό δρόμο αλλά τελικά δεν πήγε καλά.Το αποτέλεσμα είναι ότι θα έχουμε στην Ελλάδα μονο 3-4 αλυσίδες s/m με οτι συνεπάγεται αυτό......ξερει καποιος να μου πει τι σημαίνει καρτέλ;
-
Ο χρήστης fivos07 έγραψε:
Οταν πριν 3-4 χρονια αποδεσμεύτηκε απο τους γαλλους(carrefour)ειπαμε μπράβο για την κίνηση.Κάπου το 2014 αξαγόρασε τον αρβανιτιδη και φάνηκε οτι είναι σε καλό δρόμο αλλά τελικά δεν πήγε καλά.Το αποτέλεσμα είναι ότι θα έχουμε στην Ελλάδα μονο 3-4 αλυσίδες s/m με οτι συνεπάγεται αυτό......ξερει καποιος να μου πει τι σημαίνει καρτέλ;Φταω εγω που αν και μολις 100μ απο το σπιτι μου,εχει καρφουρ και τις καθημερινες εχει 2 ταμεια και τα Σ/Κ 5;;;;
Τρεις φορες παρατησα γεματο καροτσι στη μεση του διαδρομου και εφυγα για αλλο σ/μ,χωρια οι απειροι καυγαδες αγανακτισμενων με τις ταμιες. Νομιζαν οτι ο κοσμος ειναι ζωα αλλα ευτυχως τους εριξαν ακυρο και τωρα το ποταμακι δυσκολα γυριζει πισω! Στο Σκλαβενιτη που πλεον παω σε μερες 'δυσκολες' εχω πετυχει 45 ταμεια ανοιχτα. Δεν μου αρεσει το μονοπωλειο αλλα καποιοι τρωνε μονοι τους το κεφαλι τους. -
μακαρι να σωθει,εστω και ετσι,αφου το 'καρτελ'μονο επιβιωνει
-
Όλη αυτή τη περίοδο πηγαίνω στο Carrefour της Κηφισίας στο AVENUE για να δω την εξέλιξη του θέματος. Μιλάω και με υπαλλήλους. Η κατάσταση είναι απογοητευτική. Η εικόνα του άδειου τεράστιου σουπερ-μάρκετ με τους υπαλλήλους που περιμένουν μπας και μπει κάποιος πελάτης προκαλεί θλίψη.
Ωστόσο έχω κάνει αγορές, όχι φυσικά σε τρόφιμα και είδη καθημερινής ανάγκης.Εξαιτίας του προβλήματος με τον Μαρινόπουλο έχω αναγκαστεί να πηγαίνω σε MyMarket (Χαλανδρίου και Αγίας Παρασκευής/πρώην Βερόπουλος.) Δεν μπορώ να πω ότι έχω ενθουσιαστεί. Και ελλείψεις έχουν και πολλά προϊόντα είναι αμφιβόλου ποιότητας. Π.χ. είδη μαναβικής σαπισμένα, ληγμένα, χτυπημένα. Και επιπλέον έχω διαπιστώσει ότι κάνουν και μικροαπατεωνιές π.χ. προσφορές μαϊμού, άλλη τιμή στο ράφι και άλλη στο ταμείο κλπ...
Έχω και ένα ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ κοντά μου αλλά δεν έχω πατήσει το ποδάρι μου. 200 χρόνια πίσω είναι ακόμη τα σούπερ του ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ. Σαν πανηγύρια του 15Αυγουστου.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Όλη αυτή τη περίοδο πηγαίνω στο Carrefour της Κηφισίας στο AVENUE για να δω την εξέλιξη του θέματος. Μιλάω και με υπαλλήλους. Η κατάσταση είναι απογοητευτική. Η εικόνα του άδειου τεράστιου σουπερ-μάρκετ με τους υπαλλήλους που περιμένουν μπας και μπει κάποιος πελάτης προκαλεί θλίψη.
Ωστόσο έχω κάνει αγορές, όχι φυσικά σε τρόφιμα και είδη καθημερινής ανάγκης.Εξαιτίας του προβλήματος με τον Μαρινόπουλο έχω αναγκαστεί να πηγαίνω σε MyMarket (Χαλανδρίου και Αγίας Παρασκευής/πρώην Βερόπουλος.) Δεν μπορώ να πω ότι έχω ενθουσιαστεί. Και ελλείψεις έχουν και πολλά προϊόντα είναι αμφιβόλου ποιότητας. Π.χ. είδη μαναβικής σαπισμένα, ληγμένα, χτυπημένα. Και επιπλέον έχω διαπιστώσει ότι κάνουν και μικροαπατεωνιές π.χ. προσφορές μαϊμού, άλλη τιμή στο ράφι και άλλη στο ταμείο κλπ...
Έχω και ένα ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ κοντά μου αλλά δεν έχω πατήσει το ποδάρι μου. 200 χρόνια πίσω είναι ακόμη τα σούπερ του ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ. Σαν πανηγύρια του 15Αυγουστου.
Μαλλον ζεις σε αλλο πλανητη!!!!!
Σούπερμαρκετ