-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Συγχαρητηρια στον Σκλαβενιτη λοιπον που εν μεσω τεραστιας ανεργιας επιλεγει να κραταει κλειστα τα μαγαζια τουΝαι, θα ηταν πολυ προτιμοτερο να ξεσκισει τους εργαζόμενους του Κυριακατικα με ανταλλαγμα ενα ρεπο αν και οταν...
Sent from my MT27i using Tapatalk 2
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Συγχαρητηρια στον Σκλαβενιτη λοιπον που εν μεσω τεραστιας ανεργιας επιλεγει να κραταει κλειστα τα μαγαζια του
Εγω χθες πάντως άνοιξα, αλλά 'μπήκα μέσα'. Θα διώξω και αυτούς τους υπαλλήλους που έχω μάλλον.... Παίρνω βραβείο επιχειρηματικότητας...? Τον ξεπέρασα τον Σκλαβενίτη νομίζω!
Σημ. Εξακολουθώ να πιστεύω πως απολύσεις I.Υ είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ λάθος μέσα στην κρίση.
Εμπνευσμένο από... -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αυτο με το αρνι στο lidl δεν το πολυεπιασα....
Οκ ηταν πολυ φτηνο,και ηταν απο lidl δηλαδη εχει εστω καποιο στοιχειωδη ελεγχο στην ποιοτητα,αλλα το να γινεται πια της Πόπης για ενα αρνι...και ποια οικογενεια μπορει να φαει ενα ολοκληρο αρνι;Πιο φτηνο ειναι να πας να παρεις ενα κομματι και να το βαλεις στο φουρνο με τα ζουμια του να βραζουν την παταταTo ψησιμο του αρνιού και γενικά η όλη διαδικασία-έθιμο, γίνεται μια φορά το χρόνο, στην εξοχή υποτίθεται με συγγενείς, φίλους, κλπ....
Το να πάρουμε ενα κομμάτι αρνί και να το βάλουμε στο φούρνο με πατάτες, γίνεται οποιαδήποτε μέρα του χρόνου και δεν έχει σχέση με αυτό που γίνεται το Πάσχα.Ειμαστε δυο ατομα,συγγενεις μακρυά ,ολοκληρο αρνί τι να το κάνουμε;Ασε που μπορεί και να δουλεύω το Πάσχα
Σκυλιά έχω αλλά δεν θα δώσω 90€ για αρνι + 30?€ ψηστικά για να φάνε.
Παλιά οι κρεοπώλες δεν έσπαζαν το αρνί,μόνο ολόκληρο ή αν τύχαινε να υπάρχει και άλλος να θέλει το υπόλοιπο.
Τώρα στον ανθό την αγκινάρας!Ασε που ειναι μεγαλη κουραση. Αν ειναι να μου βγει ξινο, αστο. Για μενα η καλυτερη φαση ειναι η ταβερνα.
-
Αρνι+κοκορετσι τα πιο σιχαμερα πραγματα!!!
Παντα με μπιφτεκι ή μπριζολιτσα την εβγαζα!!!
-
Εβγαλε και ο Μαρινοπουλος 5.69€/κιλο ελληνικο αρνι.
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Αρνι+κοκορετσι τα πιο σιχαμερα πραγματα!!!Παντα με μπιφτεκι ή μπριζολιτσα την εβγαζα!!!
Λέγε τέτοια και δεν σε βλέπω καλά
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αυτο με το αρνι στο lidl δεν το πολυεπιασα....
Οκ ηταν πολυ φτηνο,και ηταν απο lidl δηλαδη εχει εστω καποιο στοιχειωδη ελεγχο στην ποιοτητα,αλλα το να γινεται πια της Πόπης για ενα αρνι...και ποια οικογενεια μπορει να φαει ενα ολοκληρο αρνι;Πιο φτηνο ειναι να πας να παρεις ενα κομματι και να το βαλεις στο φουρνο με τα ζουμια του να βραζουν την παταταTo ψησιμο του αρνιού και γενικά η όλη διαδικασία-έθιμο, γίνεται μια φορά το χρόνο, στην εξοχή υποτίθεται με συγγενείς, φίλους, κλπ....
Το να πάρουμε ενα κομμάτι αρνί και να το βάλουμε στο φούρνο με πατάτες, γίνεται οποιαδήποτε μέρα του χρόνου και δεν έχει σχέση με αυτό που γίνεται το Πάσχα.Ειμαστε δυο ατομα,συγγενεις μακρυά ,ολοκληρο αρνί τι να το κάνουμε;Ασε που μπορεί και να δουλεύω το Πάσχα
Παλιά οι κρεοπώλες δεν έσπαζαν το αρνί,μόνο ολόκληρο ή αν τύχαινε να υπάρχει και άλλος να θέλει το υπόλοιπο.
Τώρα στον ανθό την αγκινάρας!Ασε που ειναι μεγαλη κουραση. Αν ειναι να μου βγει ξινο, αστο. Για μενα η καλυτερη φαση ειναι η ταβερνα.
Είναι ιεροτελεστία....αν δεν ξυπνήσεις στις 6-7 να πλύνεις-δέσεις-ετοιμάσεις το αρνί συνοδεία φραπέως, αν δεν ανάψεις την φωτιά να κάτσεις δίπλα με τις Κυριακάτικες εφημερίδες (και τον φραπέ πάντα), αν δεν εγκαταλείψεις τον φραπέ εκέι γύρω στις 11 για χάρη του τσίπουρου, αν δεν ξεκινήσεις μισομεθυσμένος να τρώς την ξεροψημένη τίγκα στο αλλάτι πέτσα, τι πάσχα να καταλάβεις μετά
Αρνι+κοκορετσι τα πιο σιχαμερα πραγματα!!!
Παντα με μπιφτεκι ή μπριζολιτσα την εβγαζα!!!
Για αυτό τρέχεις τώρα, ενώ με λίγο αρνάκι+κοκορέτσι θα μπούκωνες και δεν θα ήθελες να ξαναδείς κρεας για κανέναν μήνα.
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Αρνι+κοκορετσι τα πιο σιχαμερα πραγματα!!!Παντα με μπιφτεκι ή μπριζολιτσα την εβγαζα!!!
Γκουρμεδια δηλαδη!
-
Εμ... ενταξει γουστα ειναι αυτα μωρε..Αλλοι παθαινουν τρελλα,αλλοι αηδια
Οπως και με το αυγο..εγω το σπαω μονο..Μετα οποιος θελει το τρωει
-
Ο χρήστης Panosss έγραψε:
Συγχαρητηρια στον Σκλαβενιτη λοιπον που εν μεσω τεραστιας ανεργιας επιλεγει να κραταει κλειστα τα μαγαζια του
Εγω χθες πάντως άνοιξα, αλλά 'μπήκα μέσα'. Θα διώξω και αυτούς τους υπαλλήλους που έχω μάλλον.... Παίρνω βραβείο επιχειρηματικότητας...? Τον ξεπέρασα τον Σκλαβενίτη νομίζω!
Σημ. Εξακολουθώ να πιστεύω πως απολύσεις I.Υ είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ λάθος μέσα στην κρίση.
Εμπνευσμένο από...Αν δεν μπορείς εσυ να αντιληφθείς τις διαφορές των δυο περιπτώσεων, το πρόβλημα είναι προφανώς δικό σου. Και τις διαφορές τις έχω εξηγήσει πολλές φορές, αναλυτικά.
Ειμαστε δυο ατομα,συγγενεις μακρυά ,ολοκληρο αρνί τι να το κάνουμε;Ασε που μπορεί και να δουλεύω το Πάσχα
Τώρα στον ανθό την αγκινάρας!Ε και θα πας στο Lidl να περιμένεις στην ουρά, να σπάσεις τα μούτρα σου....? Θα πας στον κρεοπωλη να πάρεις όσο θέλεις, σαν άνθρωπος. ΑΝ πάλι το αισθάνεσαι απαραίτητο για να είσαι μέσα στο κλίμα. Αλλιώς παίρνεις και κοψίδια, τα βάζεις στην ψησταριά (στη δουλειά κιόλας ) και είσαι άρχοντας!
Δεν αξίζει τον κόπο η φαση Lidl. Πολύ περισσότερο αν πρόκειται για κομμάτια και όχι ολοκληρο αρνί. -
μεταφέρω με καθε επιφύλαξη...
Καταγγελίες για υγειονομική «βόμβα» στα LIDL: «Θα μας ταΐσετε αρνιά με αφθώδη πυρετό»; Πληροφορίες για εμπλοκή στελέχους της ΝΔ
-
Εμπνευσμένο από...Αν δεν μπορείς εσυ να αντιληφθείς τις διαφορές των δυο περιπτώσεων, το πρόβλημα είναι προφανώς δικό σου. Και τις διαφορές τις έχω εξηγήσει πολλές φορές, αναλυτικά.
Ε, και βέβαια υπάρχουν διαφορές.
Άλλο η θεωρία κι άλλο η πράξη...αλλά καλύτερα μην το παραδεχθείς...καλύτερα πες 'το πρόβλημα είναι δικό σου'.
Και καθάρισες.
Α, το 'πες !
Επίσης, δεύτερη διαφορά: άλλο όταν πρόκειται για τα λεφτά των άλλων κι άλλο όταν πρόκειται για τα δικά μας. Ε; -
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Είναι ιεροτελεστία....αν δεν ξυπνήσεις στις 6-7 να πλύνεις-δέσεις-ετοιμάσεις το αρνί συνοδεία φραπέως, αν δεν ανάψεις την φωτιά να κάτσεις δίπλα με τις Κυριακάτικες εφημερίδες (και τον φραπέ πάντα), αν δεν εγκαταλείψεις τον φραπέ εκέι γύρω στις 11 για χάρη του τσίπουρου, αν δεν ξεκινήσεις μισομεθυσμένος να τρώς την ξεροψημένη τίγκα στο αλλάτι πέτσα, τι πάσχα να καταλάβεις μετά
Ετσι, ετσι...! (με εξαίρεση το φραπέ...)(όλο το χρόνο γυμναστήρια, διατροφή κλπ, μια μέρα να πα να γ$#@$εί....! )
-
Είναι ιεροτελεστία....αν δεν ξυπνήσεις στις 6-7 να πλύνεις-δέσεις-ετοιμάσεις το αρνί συνοδεία φραπέως, αν δεν ανάψεις την φωτιά να κάτσεις δίπλα με τις Κυριακάτικες εφημερίδες (και τον φραπέ πάντα), αν δεν εγκαταλείψεις τον φραπέ εκέι γύρω στις 11 για χάρη του τσίπουρου, αν δεν ξεκινήσεις μισομεθυσμένος να τρώς την ξεροψημένη τίγκα στο αλάτι πέτσα, τι πάσχα να καταλάβεις μετά
Ετσι, ετσι...! (με εξαίρεση το φραπέ...)(όλο το χρόνο γυμναστήρια, διατροφή κλπ, μια μέρα να πα να γ$#@$εί....! )
Είναι μετρημένα τα μάκρος κύριος
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Εμ... ενταξει γουστα ειναι αυτα μωρε..Αλλοι παθαινουν τρελλα,αλλοι αηδιαΟπως και με το αυγο..εγω το σπαω μονο..Μετα οποιος θελει το τρωει
δεν τρως αρνι, κοκορετσι, αυγα
τι αλλο δεν τρως? -
Φαΐ.
Όλα τ' άλλα τα τρώει . -
Θα μπορούσε ο Σκλαβενίτης να πλήρωνε επιπλέον τους εργαζομενους και θα άνοιγε και τη Κυριακή.
Τώρα πήγαμε carefour. -
Επίσης θα μπορούσε να μην έκλεινε και ποτέ, οπότε δεν θα υπήρχε θέμα με το 'πότε ανοίγει'...
-
Το έχουν σκεφτει ήδη.Υπάρχουν πολλα 24ωρα SM στο εξωτερικό.
-
Ορίστε, καιρός να γίνουμε Ευρώπαι. Ή Αμερικαί.
Σούπερμαρκετ