-
Ο χρήστης Panosss έγραψε:
Διασταύρωση Κηφισίας με Πεντέλη;
Εδώ λες;Ναί, αυτό. Ο φούρνος είναι στο εμπορικό κέντρο στη Μητροπόλεως, 50 μέτρα απο τη διασταύρωση με Κηφισίας.
-
Τα ψωμια που αναφερεστε,τρωγονται (αν μεινουν),την επομενη και μεθεπομενη ημερα?
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Αν και δεν αφορά ΣΜ, αλλά επειδή αναφέρθηκε το Απολλώνιο και γενικά το ψωμί : ΟΡΕΙΝΟ, με 2€/τεμ, απλά .... κορυφή !
Αν το πετύχεις και ζεστό ...τεμαχιο εννοεις το κιλο ε?
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
τεμαχιο εννοεις το κιλο ε?
Δεν το ζύγισα, αλλά ... αμφιβάλλω !
Πάντως είναι σίγουρα 750-800 γρμ, άρα πράγματι ακριβό, όμως αξίζει τουλάχιστον μιά δοκιμή . -
-
Νu crema...
Τέλεια από κάθε άποψη...
-
Υπάρχει και ο τρόπος να μην ψάχνεστε, όταν θέλετε κάτι έξτρα!!!!.......
Φτιάξτε μόνοι σας ψωμί!. Και δεν χρειάζεται ο αρτοπαρασκευαστής!. Υπάρχουν εκατοντάδες συνταγές!.
Κανονικό ψωμί και όχι πίτες!.
Βάλτε μέσα κρεμμύδι, βάλτε σε άλλο μέσα τριμμένο σκόρδο, βάλτε σε άλλο ελιές, βάλτε σε άλλο λιαστή ντομάτα, βάλτε σε άλλο ελάχιστο τυρί (όχι να το κάνετε τυρόπιτα!) βάλτε σε άλλο λίγο ούζο κλπ. κάντε το απαλό ή πικάντικο!.
Αναμίξτε το αλεύρι και με καλαμποκάλευρο, να βαστήξει μέρες!.
Βάλτε και πατατάλευρο, αυτό που σας πουλάνε για ωραίο χωριάτικο και είναι ωραίο!.Μα εάν δεν ξέρετε να βράσετε αυγό!!!!!!!....... υπάρχει ο αρτοπαρασκευαστής, δεν είναι ακριβώς. Δεν καίει πολύ ρεύμα. 3 λεπτά προετοιμασία με βιβλιαράκι τυφλοσούρτη!.
Θα καταπλήξετε το σπίτι όπως και εγώ!!!!!.
Α. -
+1
Έχω χρόνια να φάω έτοιμο ψωμί, να'ναι καλά μάνα και πεθερά -
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
+1
Έχω χρόνια να φάω έτοιμο ψωμί, να'ναι καλά μάνα και πεθερά
A.
-
http://www.xrisizimi.gr/proionta/me-spa ... -mizithra/
Το βρηκα σε ΑΒ,λογικα υπαρχει παντου.
Το εψησε η συζυγος σε ενα τηγανι με καπακι αργα-αργα,και το αποτελεσμα ηταν -
Ο χρήστης vaggos111 έγραψε:
και δε με καλυπτει κανενα. πολυ ψευτικα. εχετε να προτεινεται κατι καλο?
Εγω απο φούρνο παίρνω εδω και χρόνια....Αν τελευταία έχει βγει κάτι αξιόλογο δεν ξέρω. Οταν έπαιρνα πάντως απο ΣΜ , όλα μάπα μου φαινόταν και γεμάτα συντηρητικά κι ας ήταν και σε διπλές και τριπλές σακούλες κλπ...
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
http://www.xrisizimi.gr/proionta/me-spanaki-antidia-praso-mizithra/
Το βρηκα σε ΑΒ,λογικα υπαρχει παντου.
Το εψησε η συζυγος σε ενα τηγανι με καπακι αργα-αργα,και το αποτελεσμα ηταν
Σίγουρα το τηγάνι, δίνει αμεσότητα στην φωτιά, και αυτό δεν κάνει στης πίτες!. Οπωσδήποτε το τηγάνι έχει άλλη γεύση, που πολλές φορές είναι κάτι άλλο όμορφο!.
Εγώ τα φτιάχνω μόνος μου και ελέγχω την ποιότητα των υλικών!.
Εύκολα η σύζυγος διαβάζει την γόμωση της συνταγής της σακούλας, και την φτιάχνει αναλόγως τα κέφια σας!.
Συνιστώ να πάρεις ένα μικρότερο φουρνάκι, θα σε βολέψει πολύ, και θα έχεις και οικονομία!.
Πάντως το έδεσμα του ΑΒ, έλεγε φούρνο……. Και η σφολιάτα δεν μπαίνει στο τηγάνι….
Α. -
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
και δε με καλυπτει κανενα. πολυ ψευτικα. εχετε να προτεινεται κατι καλο?
Εγω απο φούρνο παίρνω εδω και χρόνια....Αν τελευταία έχει βγει κάτι αξιόλογο δεν ξέρω. Οταν έπαιρνα πάντως απο ΣΜ , όλα μάπα μου φαινόταν και γεμάτα συντηρητικά κι ας ήταν και σε διπλές και τριπλές σακούλες κλπ...
A.
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
διαβάζει την γόμωση της συνταγής της σακούλας -
Μην σου φαίνεται περίεργο. Ψωνίζει από Lidl.
-
Ο χρήστης Panosss έγραψε:
διαβάζει την γόμωση της συνταγής της σακούλας
Οπωσδήποτε μπαίνοντας και στης ‘συνταγές της παρέας’ θα βρει ότι θέλει……. Και πολλές συνταγές δικες μου!!!!!!.
Αυτή την στιγμή, ψήνω πιπεριές κέρατο, γεμισμένες με ρύζι, κιμά μπούτι γαλοπούλα, τυριά και ελιές δικες μου, και σκόρδο στο ζουμί!!!. Στο ζουμί έβαλα και ένα κύβο Κνορ. Τάπωσα τα κέρατα με τάπες κολοκυθιού. Έκανα και μερικές ψιλές μαχαιριές για να τραβήξουν ζουμί!. Στο ζουμί και ελαιόλαδο, αυτό θα μένει στο τέλος!.
Με τσάντισαν που έφτιαξαν πίτσες όπως εκείνες ήθελαν, και έτσι άρχισα αργά!.
Α. -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Οπωσδήποτε μπαίνοντας και στης ‘συνταγές της παρέας’ θα βρει ότι θέλει……. Και πολλές συνταγές δικες μου!!!!!!.
πες μας ποιες ειναι βρε Αντώνη... να τις αποφυγουμε!
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
πες μας ποιες ειναι βρε Αντώνη... να τις αποφυγουμε!
Αν και θα χάσεις!!!!!!!......πάντα υπογράφω Antonis-team.
Σήμερα κοτόπουλο με πατάτες στην γάστρα, πικάντικο, με ντομάτα και γλυκόξινη σάλτσα!!!!.....
Α. -
Πέρσι δεν το είχα 'εντοπίσει':
Παγωμένο γλύκισμα, για να μην το αναφέρω σαν παγωτό και αρχίσουμε τις 'αμπελοφιλοσοφίες' περί ποιότητας, συντηρητικών κλπ , με έντονη γεύση μπανάνας, σοκολάτα, κρέμα και τριμμένα αμύγδαλα .
Απο το Lidl με < 3 € , τιμάει τα λεφτά του με το παραπάνω!!! -
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Παγωμένο γλύκισμαΑν και τα παγωτά φτιάχνονται με άθλια υλικά, τα παγωμένα γλυκίσματα είναι πολύ χειρότερα.
*Οι μεγάλες εταιρείες για να είναι καλυμμένες από τον νόμο βάφτισαν το προϊόν τους «παγωμένο γλύκισμα». Αυτό το κόλπο τους επιτρέπει να παρασκευάζουν «παγωτά» που δεν έχουν ως πρώτη ύλη το γάλα, τα αβγά και την ζάχαρη. Στο παγωμένο γλύκισμα γίνεται αντικατάσταση των λιπαρών του γάλακτος με φτηνά υποβαθμισμένα φυτικά έλαια, όπως είναι το φοινικέλαιο ή το λίπος ινδικής καρύδας ή ότι άλλο συμφέρει (στην διατροφική ετικέτα τα ονομάζουν φυτικά λιπαρά γενικώς). *Δυστυχώς όμως από φέτος το καλοκαίρι δεν μπορούμε να τα ξεχωρίσουμε καθώς ο νόμος διεύρυνε τα προϊόντα που περιγράφονται από τον όρο παγωτό και περιλαμβάνει πλέον και τα παγωμένα γλυκίσματα.
Για να ξαναθυμηθούμε την ψεύτικη σοκολάτα που εδώ και χρόνια επιτρέπεται να λέγεται απλά σοκολάτα.
κλπ, κλπ...Γι αυτό: ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΤΡΩΤΕ ΠΑΓΩΤΟ - ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ.
Σούπερμαρκετ