-
Κομμένος δια παντός ο ΑΒ από εμένα. Αγόρασα παρα προχθές διχτάκι πατάτες και μια ξέρασε σαπίλα από το μέσα της φέρνοντας μια ανυπόφορη μπόχα από την κουζίνα που δε νομιζα ήταν από έξω. Ούτε στο καρφούρ που μετρούσα τα ποντίκια και τις γάτες στις αποθήκες τους τέτοια χάλια ποιότητας.
Τέλος και ουστ
-
Tα spar υποτίθεται ότι είναι πιο high class supermarket?
Ψώνισα για πρώτη φορά στην ολλανδία, κατα λάθος μιας και δεν υπάρχουν και πουθενά και η ποιότητα σε φαγώσιμα ήταν σε εντελώς άλλο επίπεδο
-
Καλα βρε Ξεν. Μπορει να ετυχε.Δωσε μια 2η ευκαιρια σκληρο αρσενικο:lol:
Tapatalk & SII
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
Κομμένος δια παντός ο ΑΒ από εμένα. Αγόρασα παρα προχθές διχτάκι πατάτες και μια ξέρασε σαπίλα από το μέσα της φέρνοντας μια ανυπόφορη μπόχα από την κουζίνα που δε νομιζα ήταν από έξω. Ούτε στο καρφούρ που μετρούσα τα ποντίκια και τις γάτες στις αποθήκες τους τέτοια χάλια ποιότητας.Τέλος και ουστ
Πατατα και κρεμμυδι απο το σακι, οχι απο το διχτακι, διαλεγεις μια μια να ξερεις τι παιρνεις.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Εννοεις οτι μενεις στο Ελληνικο και δεν τον ξερεις;;
Οδος Ιασωνιδου,φουρνος 'Ελληνικο',διπλα στον σκλαβενιτη,απεναντι απο Εμπορικη τραπεζα.
Εγω παιρνω κυριως καρβελι με προζυμι ή αυτο που λεγεται του κρασιού, η ποικιλια ειναι μεγαλη.Τώρα θυμήθηκα πως σε είχα ρωτήσει!
Ναι Ελληνικό μένω και δεν τον ξέρω, η αλήθεια είναι πως δεν τρώω πολύ ψωμί και έτσι αρκούμαι στο ν' αγοράζω μία συσκευασία ψωμί του τοστ την εβδομάδα από το σουπερμαρκετ και να ξεμπερδεύω ('Κεφάτο' ολικής άλεσης για την ακρίβεια! ).Θα περάσω να ρίξω καμιά ματιά, αν έχει καλό μαύρο ψωμί, για να ξεφύγω από τα έτοιμα.
-
Παρε κανα φρεσκο ψωμι ρε συ, οι φουρναραιοι κλεφτες θα γινουνε;
Χωρις πλακα απο τοτε που συνηθισα να τρωω φρεσκο ψωμι για τοστ απο φουρνο, αδυνατω να φαω ετοιματζηδικο του s/m... -
τα αγνά και ανιδιοτελή συναισθήματα για το well being των συμφορουμιτών είναι συγκινητικά
-
Ο συγκεκριμενος μονο κλεφτης δεν θα γινει,εχει ουρές σχεδον καθε μερα.
Απο μαυρα προτιμω το βιολογικο του (δυσευρετο) και το καρβελι με προζυμι.Ειδα οτι το lidl ξεκινησε καμπανια man of steel,αν ειστε ομοφυλοφιλοι πρεπει οπωσδηποτε να παρετε ενα μπλουζακι με το S
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Παρε κανα φρεσκο ψωμι ρε συ, οι φουρναραιοι κλεφτες θα γινουνε;
Χωρις πλακα απο τοτε που συνηθισα να τρωω φρεσκο ψωμι για τοστ απο φουρνο, αδυνατω να φαω ετοιματζηδικο του s/m...+1
ψωμακια τοστ μονο απο τον Στεργιου πλεον..............οπου το παχος τους πλησιαζει πολυ των ετοιματζιδικων!
η καταναλωση τους ειναι τετοια που σχεδον παντα ειναι ημερας η παραγωγη....... -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Εννοεις οτι μενεις στο Ελληνικο και δεν τον ξερεις;;
Οδος Ιασωνιδου,φουρνος 'Ελληνικο',διπλα στον σκλαβενιτη,απεναντι απο Εμπορικη τραπεζα.
Εγω παιρνω κυριως καρβελι με προζυμι ή αυτο που λεγεται του κρασιού, η ποικιλια ειναι μεγαλη.αυτός δίπλα από τον φούρνο έχει εξαιρετικούς ξηρούς καρπούς , όποτε έχω πάρει είναι πάμφρεσκοι
-
ποια αλυσίδα σούπερμαρκετ έχει το καλύτερο value 4 money σε λαχανικά/φρούτα;
-
νομίζω ο Σκλαβενίτης , αν και τελικά μετά από πολύ μελέτη σε αυτό το θέμα , σαν την λαική αγορά της γειτονιάς κανένα..
-
Υπαρχει ενα τυπος στην ευρυτερη γειτονια μου, μεγαλομανάβης, που πουλαει ποικιλια και εχει καλες τιμες αομα και σε σχεη με λαικη. Σκιζεται στη δουλεια εδω και δεκαετιες καιπαιζει απο το πρωι μεχρι τις 10 το βραδυ. Αμα εχει κανα τετοιο εκει στα νοτια (που δεν ειναι τυπου 'βιολογικα' και 'ευ ζην' παπαριες) μπορει να βρεθει καλυτερη ποιοτητα και τιμη απο τα σουπερμαρκετ, και οχι σκορδα Κίνας, ΕΛΕΟΣ.
-
Μου ειπαν στο Καρεφουρ/μαρινοπουλος οτι δεν εχουν καθολου προιοντα Φαγε. Ξερει καποιος γιατι;
-
Nirvana pralines and cream στο περιπτερο: 2,20 ευρω.
Το ιδιο στο σουπερμαρκετ: 1,90 ευρω. -
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Το ιδιο στο σουπερμαρκετ: 1,90 ευρω.Ποιο το παραξενο;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Tip σας δινω για να μη φευγουν τα 2ευρα για πλακα!!
Το παραπανω το εχω δει στον Μασουτη που εχει τη μικρη συσκευασια. Πχ. στο Μαρινοπουλο εχει μονο οικογενειακες. -
Tip σας δινω για να μη φευγουν τα 2ευρα για πλακα!!
Το παραπανω το εχω δει στον Μασουτη που εχει τη μικρη συσκευασια. Πχ. στο Μαρινοπουλο εχει μονο οικογενειακες.Υπέθεσα ότι συγκρίνεις τιμές ΣΜ και περιπτέρου .
-
Καλα ειναι κι αυτο αλλα γενικα εχω παρατηρησει οτι πολλα πραγματα στα sm ειναι φθηνοτερα απ'οτι στο περιπτερο. Πχ. μπουκαλακι νερο 'Αυρα', στο περιπτερο: 0,5 €. Στο sm, 0,3 €.
-
Καλα ειναι κι αυτο αλλα γενικα εχω παρατηρησει οτι πολλα πραγματα στα sm ειναι φθηνοτερα απ'οτι στο περιπτερο. Πχ. μπουκαλακι νερο 'Αυρα', στο περιπτερο: 0,5 €. Στο sm, 0,3 €.Τι συγκρίνεις βρε συ;
Ανόμοια μεγέθη και δυναμική!!!
Σούπερμαρκετ