-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
όταν μου κόβουν φέτες κασέρια κολλάνε το ένα πάνω στο άλλο
Light κασέρια μήπως;
uhu!!
-
αν αγοραζατε πριν το κρεας αλογου, συνεχιζετε να αγοραζετε αλλαντικα απο σουπερμαρκετ?
-
ναι.
Επίσης, θα φάμε ποτέ γάτα; τα καημένα τα αμνοερίφια έχουν αναστενάξει. Ζώα ενός κατώτερου θεού είναι;
-
Επιδόρπιο με γιαούρτι και κομμάτια φρούτων από Carrefour (Νυν Μαρινόπουλος). Εργοστάσιο το ίδιο με αυτό που παράγει τα αντίστοιχα προϊόντα ΚΡΙ-ΚΡΙ και η γεύση χωρίς κάτι το ξεχωριστό αλλά όχι και ασβέστης.
Τίμιο για τα λεφτά του και όποιος δεν βαριέται μπορεί να βρει και το επώνυμο με 15 λεπτά το κεσεδάκι πιο ακριβά...
-
Στον ΑΒ ειδα παλι την προσφορα για τις μπυρες Βεργινα
ΜΠΥΡΑ ΚΟΥΤΙ ΒΕΡΓΙΝΑ 5Χ330ΜL+3ΔΩΡΟ
Μακραν η καλυτερη απο τις φτηνες μπυρες,αν και προτιμω την weiss -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Δεν τα γουστάρω ρε αδερφέ γιατί δεν είναι πατατάκια αλλά ένα κατασκεύασμα με συντηρητικά. Γούστο μου και καπέλο μου και αμορφωσιά μου. Αν δεν σου αρέσει στα @@ μου.Σκας γάιδαρο λέμε!
Κανείς δεν λέει ότι είναι καλά ή ότι πρέπει να σ'αρέσουν με το ζόρι. Αλλά το επιχείρημα 'κοίτα πόσο εύκολα πιάνουν φωτιά, φαντάσου τι βάζουν μέσα!'. Άμυλο και λάδι έχουν, φυσικό είναι να αρπάζουν φωτιά. Δες εδώ τι κάνει το αλεύρι και η μαργαρίνη:
Σε κάποια αλλαντικά, το ποσοστό του κρέατος είναι αστείο. Νομίζω, όμως, ότι είμαστε κ εκτός θέματος.
Συμπτωματικά, κοιτούσα σήμερα στο σούπερμαρκετ κάτι λουκάνικα και διαβάζω στην ετικέτα:
Pork (42%) , **Water **, Pork Fat , Wheat Flour , Salt , Pork Rind , Dextrose , Stabiliser (Diphosphates) , Onion Powder , Herbs [Sage, Rosemary] , Preservative (Sodium Metabisulphite) , Spices [Mace, White Pepper] , Yeast Extract Powder , Antioxidant (Ascorbic Acid) , Sage Extracts , Spices Extracts [Coriander, Nutmeg] , Beef Protein CasingΕίναι συνηθισμένο φαινόμενο εδώ το 'with added water' και ανάλογα με τη τιμή, η premium μάρκα μπορεί να έχει λχ 97%, η στάνταρ σειρά 85% και η για τσίπηδες ακόμα και 70% κλπ.
-
Πολλές φορές το νερό είναι απαραίτητο για να είναι σε μια συγκεκριμένη κατάσταση το προϊόν και να μπορούμε να το καταναλώσουμε.
-
Σοβιετικό σαλάμι---->κρέας 10% αλάτι 10% ΧΑΡΤΟΝΙ 80%
tru story και inside info -
Το χαρτόνι ήταν χάρτης για να δραπετεύσεις.
Γι αυτό και το πλήρωνες χρυσάφι. -
Ο χρήστης roman_k έγραψε:
tru story και inside infoρε γαμωτο ξυπνησα τη γειτονια απο το γελιο
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Συμπτωματικά, κοιτούσα σήμερα στο σούπερμαρκετ κάτι λουκάνικα και διαβάζω στην ετικέτα:
Pork (42%) , **Water **, Pork Fat , Wheat Flour , Salt , Pork Rind , Dextrose , Stabiliser (Diphosphates) , Onion Powder , Herbs [Sage, Rosemary] , Preservative (Sodium Metabisulphite) , Spices [Mace, White Pepper] , Yeast Extract Powder , Antioxidant (Ascorbic Acid) , Sage Extracts , Spices Extracts [Coriander, Nutmeg] , Beef Protein CasingΕίναι συνηθισμένο φαινόμενο εδώ το 'with added water' και ανάλογα με τη τιμή, η premium μάρκα μπορεί να έχει λχ 97%, η στάνταρ σειρά 85% και η για τσίπηδες ακόμα και 70% κλπ.
Μαστορα για πες για αυτο με το water δεν το καταλαβα, εκτος αν η νομοθεσια τους υποχρεωνει να βαζουν και την υγρασια του κρεατος και εδω στην Ελλαδα πχ δεν παιζει αυτο. Δεν νομιζω να βαζουν εξτρα νερο εκτος αν κανει μιγμα με το αμυλο και αβγατιζει και σας κλεβουν τρελλα.
Παρεπιπτόντως, παντα τα συστατικα γραφονται με φθινουσα σειρα βαρους ή ογκου κλπ, αρα πχ το νερο σε αυτα που εβαλες παραπανω ειναι λιγοτερο απο 42%, αλλα περισσοτερο απο το Pork Fat και ουτω καθ εξης.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Στον ΑΒ ειδα παλι την προσφορα για τις μπυρες Βεργινα
ΜΠΥΡΑ ΚΟΥΤΙ ΒΕΡΓΙΝΑ 5Χ330ΜL+3ΔΩΡΟ
Μακραν η καλυτερη απο τις φτηνες μπυρες,αν και προτιμω την weissνα μας ελεγες και την τιμη......
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
tru story και inside infoρε γαμωτο ξυπνησα τη γειτονια απο το γελιο
Το ωραίο είναι πως είστε βέβαιοι πως τα καπιταλιστικά (sic) σαλάμια θα είναι φτιαγμένα από φρέσκο, υψηλής ποιότητας κρέας...
Έχετε κοιτάξει ποτέ τα συστατικά; τα περίεργα πρόσθετα δίνουν και παίρνουν.
Για δείτε λίγο ένα φιλέτο γαλοπούλας με σύνθεση 65% γαλοπούλα και καμία αναφορά στα υπόλοιπα...
True story κι εδώ, στα ψυγεία της γειτονιάς σας μπορείτε να το δείτε και μόνοι σας.(Nexus + Tapatalk)
-
εγώ ένα που έχω τώρα στο ψυγείο, γράφει 'για 100gr τελικού πρϊόντος, χρησιμοποιούνται 92.5gr φιλέτο γαλοπούλας'
[το οποίο βέβαια δεν σημαίνει ότι τα περιέχει κι όλας τελικά ] -
Μάλλον το φτιάχνει σοσιαλιστής.
Τεσπα, όλ' αυτά είναι μύθοι της προπαγάνδας. Αναλογικά, πέραν του Παραπετάσματος ο κόσμος είχε περισσότερα τρόφιμα στο τραπέζι του. Το διάβασα τόσες φορές που το πίστεψα.
-
creta farm, εν ελλάδι.
Δεν ξέρω τις πολιτικές του προτιμήσεις -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Το ωραίο είναι πως είστε βέβαιοι πως τα καπιταλιστικά (sic) σαλάμια θα είναι φτιαγμένα από φρέσκο, υψηλής ποιότητας κρέας...
Για δείτε λίγο ένα φιλέτο γαλοπούλας με σύνθεση 65% γαλοπούλα και καμία αναφορά στα υπόλοιπα...
True story κι εδώ, στα ψυγεία της γειτονιάς σας μπορείτε να το δείτε και μόνοι σας.Δεν μιλάω για σαλάμι με 65% κρέας, τέτοιο δεν υπήρχε ούτε στα ονειρά μας. Αλλά για 7% και 10% και τα υπόλοιπα οτιδήποτε άλλο εκτός από κρέας. Επίσης δεν ξέραμε καν τι είναι το φιλέτο γαλοπούλας
Αλλά παίδες, όπου να'ναι θα σκάσει ΠΡΟΕΔΡΟΣ να γράψει πόσο ποιοτικά ήταν τα συσκευασμένα προιόντα στην ΕΣΣΔ -
Ο χρήστης roman_k έγραψε:
True story κι εδώ, στα ψυγεία της γειτονιάς σας μπορείτε να το δείτε και μόνοι σας.Δεν μιλάω για σαλάμι με 65% κρέας, τέτοιο δεν υπήρχε ούτε στα ονειρά μας. Αλλά για 7% και 10% και τα υπόλοιπα οτιδήποτε άλλο εκτός από κρέας. Επίσης δεν ξέραμε καν τι είναι το φιλέτο γαλοπούλας
Αλλά παίδες, όπου να'ναι θα σκάσει ΠΡΟΕΔΡΟΣ να γράψει πόσο ποιοτικά ήταν τα συσκευασμένα προιόντα στην ΕΣΣΔTo φιλέτο γαλοπούλας όπως και το συμπαθές πτηνό, είναι νέα ανακάλυψη και εν Ελλάδι και μάλιστα στην συντριπτική του πλειοψηφία, εισαγόμενο, αφού παράγουμε ελάχιστο.
Σιγά μην υπερασπιστώ τις μ@λακίες των κομμουνιστικών καθεστώτων, αυτό όμως δεν σημαίνει πως τα καπιταλιστικά είναι τόσο καλύτερα... Υπάρχουν τροφές που πωλούνται κανονικά και είναι στα όρια του επικίνδυνου.
Τώρα, για την γαλοπούλα του Μγιάκοβου, έχω να πω μπράβο, που είναι χουβαρντάς και παίρνει ακριβό φιλετάκι. Κι εγώ πλέον μόνον την Fouantre παίρνω, γιατί είναι ολόκληρο κομμάτι και όχι αλεσμένο (τα υπόλοιπα τα αλέθουν όπως τα Pringles του elteo ).Εννοείται, ένα καλό prosciutto είναι πολλές φορές καλύτερο και πιο υγιεινό , αλλά και πολύ πιο ακριβό. Γιατί γίνεται από ολόκληρο κομμάτι κρέατος.
To μόνο που έχω να πω για να μην κουράζω, είναι πως χαρτόνι μπορεί να μην μας ταΐζουν, αλλά αηδίες, σίγουρα ναι.
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
εγώ ένα που έχω τώρα στο ψυγείο, γράφει 'για 100gr τελικού πρϊόντος, χρησιμοποιούνται 92.5gr φιλέτο γαλοπούλας'
[το οποίο βέβαια δεν σημαίνει ότι τα περιέχει κι όλας τελικά ]Τα υπόλοιπα 7.5γ πρέπει να είναι το ράμφος τα πόδια τα νύχια κλπ.
-
κοιτατε ποτε στα φρεσκα γαλατα , απο κατω στον πατο του μπουκαλιου εχει λεει εναν αριθμο που δειχνει αν δεν κανω λαθος πισες φορες εχει παστεριωθει το γαλα. ισχυει αυτο;
Σούπερμαρκετ