-
Ο χρήστης svlach έγραψε:
στα lidl έχει παραγίνει η αθλιότητα με τις πλαστικές σακούλες Από 0.02 πριν από ελάχιστους μήνες πήγε 0.03 και σήμερα αισίως την τσέκαρα στο 0.04.
Ήθελα νάξερα α) τους έχει άραγε διπλασιαστεί το κόστος από τον προμηθευτή της σακούλας; β) αν σταματήσουν όλοι να παίρνουν της επί πληρωμή σακούλες και τους μείνουν, θα συνεχίσουν να χρεώνουν όσο χρεώνουν;Τότε είναι υποχρέωσή σου ως καταναλωτής να το ακυρώσεις αυτό: μην ξαναπάρεις σακούλα απο το Λιντλ.
Ναι, τόσο απλά.
Πάιρνε από το ΑΒ, που 'ναι τσάμπα , και πήγαινε με αυτές στο Λιντλ .
Μη μου πεις 'δεν γίνεται'. Γιατί ο EL για κάθε λύση βρίσκει πρόβλημα... -
Εχω μονιμα στο αμαξι μια 'οικολογική' ανακύκλωσης με χειρολαβές και μια μεγάλη απο το Πρακτικερ και χρησιμοποιώ αυτές για τα ψωνια τυπου Lidl.
-
Στη Γερμανία πάντως που οι καταναλωτές προσέχουν και το 0,01 του ευρώ, σε τέτοια σούπερ μάρκετ πηγαίνεις μέσα με τα σακκίδιά τους και τις μεγάλες σακκούλες (τύπου ανακύκλωση), τα γεμίζουν και πηγαίνουν στο ταμείο. Μόνο εδώ έχουμε τέτοιες ντροπές. Δεν θέλω να μου πουλήσεις τη σακκούλα, έρχομαι με τη δικιά μου και όλα καλά
-
Ο χρήστης elvet έγραψε:
Στη Γερμανία πάντως που οι καταναλωτές προσέχουν και το 0,01 του ευρώ, σε τέτοια σούπερ μάρκετ πηγαίνεις μέσα με τα σακκίδιά τους και τις μεγάλες σακκούλες (τύπου ανακύκλωση), τα γεμίζουν και πηγαίνουν στο ταμείο. Μόνο εδώ έχουμε τέτοιες ντροπές. Δεν θέλω να μου πουλήσεις τη σακκούλα, έρχομαι με τη δικιά μου και όλα καλάΔε θα συμφωνήσω μια χαρά έρχονται και με δικές τους σακκούλες. Και με σακκούλες πολλαπλών χρήσεων απο άλλα σουπερ μάρκετ και ο,τι άλλο θές.
-
Και το Leroy Merlin κατήργεισε εντελώς τις σακούλες. Πουλαει μονο καποιες χαρτινες οικολογικές ανακυκλώσιμες.
Γενικά παντως την πωληση της σακούλας (ιδίως της νάυλον) την βρισκω θετική ως σκεψη. Αν θελεις ... πληρώνεις! -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Στη Γερμανία πάντως που οι καταναλωτές προσέχουν και το 0,01 του ευρώ, σε τέτοια σούπερ μάρκετ πηγαίνεις μέσα με τα σακκίδιά τους και τις μεγάλες σακκούλες (τύπου ανακύκλωση), τα γεμίζουν και πηγαίνουν στο ταμείο. Μόνο εδώ έχουμε τέτοιες ντροπές. Δεν θέλω να μου πουλήσεις τη σακκούλα, έρχομαι με τη δικιά μου και όλα καλά
Δε θα συμφωνήσω μια χαρά έρχονται και με δικές τους σακκούλες. Και με σακκούλες πολλαπλών χρήσεων απο άλλα σουπερ μάρκετ και ο,τι άλλο θές.
Τριπολη χρησιμοποιούσαν τα κουτια απο τα κρουασαν ή τις σακουλες τις μαναβικης.
-
Αρκετές φορές τα έχω πάρει στα χέρια... ...αλλά συνήθως έχω πάνινες από το φαρμακείο (ιδιαίτερα βολικές και ανθεκτικές).
-
Στο Lidl παίρνω μόνο μια σακούλα που βάζω γάλατα κλπ που είναι υγρά και μπορεί να λερώσουν και τα υπόλοιπα τα βάζω σε γερές σακούλες/τσάντες που έχω στο πορτμπαγκάζ - εκεί έχω και σακούλες ισοθερμικές για παγωτά κλπ.
Θα μπορούσα να μη πάρω καμία σακούλα αλλά είναι μπελάς.
Καθυστερώ έτσι κι αλλιώς επειδή παίρνω εμφιαλωμένα νερά οπότε δεν με ενοχλεί πολύ να χρησιμοποιώ δικές μου σακούλες.
Το κακό είναι ότι έτσι δεν έχω σακούλες για σκουπίδια.
-
Συζητάτε τόση ώρα για 20 λεπτά του ευρώ για 5 σακούλες ή δεν αντελήβην;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Συζητάτε τόση ώρα για 20 λεπτά του ευρώ για 5 σακούλες ή δεν αντελήβην;http://www.youtube.com/watch?v=Vxc-UTJZ ... u#t=10m33s
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Δε θα συμφωνήσω μια χαρά έρχονται και με δικές τους σακκούλες. Και με σακκούλες πολλαπλών χρήσεων απο άλλα σουπερ μάρκετ και ο,τι άλλο θές.
Τριπολη χρησιμοποιούσαν τα κουτια απο τα κρουασαν ή τις σακουλες τις μαναβικης.
Αυτό κάνω κι εγώ. Παίρνεις ένα χαρτοκιβώτιο και το γεμίζεις με ότι θέλεις.
-
εγώ έχω αγοράσει 20 σακούλες ανθεκτικές (από τις γερές) από διάφορα σούπερ μάρκετς κ πηγαίνω με αυτές... έχω σε κάθε αυτοκίνητο από 3-4 για να μοιράζω το βάρος...
Για μπύρες έχω τις δικές μου κάσες, μικρές για να μη μου βγαίνει ο πάτος ανεβάζοντας 20 μπύρες στο 1 χέρι -
Amita ροδακινο-μηλο-πορτοκαλι χυμος 1,5 λιτρο 1,25 ευρω!!!!!!! ευρω στον Σκλαβενιτη στη Χαλκηδονα.
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
Amita ροδακινο-μηλο-πορτοκαλι χυμος 1,5 λιτρο 1,25 ευρω!!!!!!! ευρω στον Σκλαβενιτη στη Χαλκηδονα.αυτός ο χυμός είναι όλος ζάχαρη
Καλύτερα πορτοκάλια φρέσκα -
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Amita ροδακινο-μηλο-πορτοκαλι χυμος 1,5 λιτρο 1,25 ευρω!!!!!!! ευρω στον Σκλαβενιτη στη Χαλκηδονα.
αυτός ο χυμός είναι όλος ζάχαρη
Καλύτερα πορτοκάλια φρέσκαΟι αλλοι χυμοι δεν ειναι ολο ζαχαρη?Η αυτος ο συγκεκριμενος εχει πολυ ζαχαρη?
-
Οι χυμοι ειναι 90% νερο με 10% ζαχαρη
Παγοκολωνες απο Βραζιλια βουτηγμενες στα χημικα -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Παγοκολωνες απο Βραζιλια βουτηγμενες στα χημικατα πορτοκαλια ειναι ενταξει?
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
Τα πορτοκαλια τα κατουρανε πριν τα στυψουν
Ενταξει ειναι...φανταζομαι -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Τα πορτοκαλια τα κατουρανε πριν τα στυψουν
Ενταξει ειναι...φανταζομαιExω φιλο παραγωγο-συσκευαστη απο Χανια που μου στελνει για τον μικρο καθε χρονο πορτοκαλια.Κατηγορηματικα μου λεει οτι δεν υπαρχει τιποτα αθωο στην αγορα.Ενδεικτικα μου ειπε ακομα και το ''κερι'' που τους βαζουν για να γυαλιζουν και να ειναι ομορφα στο ματι ειναι καργα στα χημικα.Οταν ανοιγει το βαρελι με το ''κερι'' ουτε να αναπνευσεις δεν μπορεις.Φαντασου τωρα να παμε παρακατω με ορμονες-λιπασματα-ραντισματα....
Τα πορτοκαλια που μου στελνει ειναι απο δικο του περιβολι που το εχει για να τρωει η οικογενεια του.Αλλα και αυτα τελειωνουν....Γαματα δεν γλυτωνουμε απο πουθενα σου λεω. -
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
....Γαματα δεν γλυτωνουμε απο πουθενα σου λεω.Το προσδόκιμο ζωής δεν είναι το ίδιο σήμερα με εκείνο 50 χρόνια πριν, είναι? 500 χρόνια πριν, τα χρόνια των αγνών προϊόντων?
Μην τρελαινόμαστε κιόλας, έ?
Σούπερμαρκετ