-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Δηλαδή θα έχουμε κι άλλο υλικό για το Australia Uber Alles... Και θα'χουμε κι άλλες τσαγιέρες να κοκορεύονται για τις επιδόσεις τους στις ευθείες, αλλά μόλις αρχίσουν οι στροφές, τα κοκόρια θα γίνουνε κοτούλες και θα βγάζουν αυγουλάκια να τους τα ρίχνουμε στη μάπα...Γιατί νομίζεις σε λίγο καιρό δεν θα δεις μπουρναζιώτικα 207 rallye...
Δεν έχει να κάνει με τη μάρκα. Εδώ έχουν καγκουρέψει RX-8 και S-2000.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Δηλαδή θα έχουμε κι άλλο υλικό για το Australia Uber Alles... Και θα'χουμε κι άλλες τσαγιέρες να κοκορεύονται για τις επιδόσεις τους στις ευθείες, αλλά μόλις αρχίσουν οι στροφές, τα κοκόρια θα γίνουνε κοτούλες και θα βγάζουν αυγουλάκια να τους τα ρίχνουμε στη μάπα...
Γιατί νομίζεις σε λίγο καιρό δεν θα δεις μπουρναζιώτικα 207 rallye...
ενώ κατα μία περίεργη σύμπτωση τα Golf GTi δεν τα έχουν πειράξει...όλα μαμά τα βλέπω...
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
Δηλαδή θα έχουμε κι άλλο υλικό για το Australia Uber Alles... Και θα'χουμε κι άλλες τσαγιέρες να κοκορεύονται για τις επιδόσεις τους στις ευθείες, αλλά μόλις αρχίσουν οι στροφές, τα κοκόρια θα γίνουνε κοτούλες και θα βγάζουν αυγουλάκια να τους τα ρίχνουμε στη μάπα...
Γιατί νομίζεις σε λίγο καιρό δεν θα δεις μπουρναζιώτικα 207 rallye...
ενώ κατα μία περίεργη σύμπτωση τα Golf GTi δεν τα έχουν πειράξει...όλα μαμά τα βλέπω...
Μην τους βάζεις ιδέες τώρα...
-
Ο κάγκουρας την καγκουριά την έχει στο αίμα του... Ό,τι και να του δώσεις, θα το κάνει να το βλέπουν οι γύρω και να ξερνάνε.
-
Δηλαδή θα έχουμε κι άλλο υλικό για το Australia Uber Alles... Και θα'χουμε κι άλλες τσαγιέρες να κοκορεύονται για τις επιδόσεις τους στις ευθείες, αλλά μόλις αρχίσουν οι στροφές, τα κοκόρια θα γίνουνε κοτούλες και θα βγάζουν αυγουλάκια να τους τα ρίχνουμε στη μάπα...Ακόμα δεν τον είδαμε, Γιάννη τον βαφτίσαμε.. Έλεος πλέον με τις προκαταλήψεις..
-
Η παραγωγή και σχεδίαση αυτοκινήτων δεν είναι εργοδική διαδικασία. Μου κάνει δε μεγάλη εντύπωση να μιλά για προκαταλήψεις κάποιος που έχει πολλάκις επιδείξει και αποδείξει ότι υιοθετεί προκαταλήψεις και ράδιο αρβύλα για να διαμορφώσει τις απόψεις του περί αυτοκινήτων...
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
Ρε ουρρρρττττ
Και απο που κι ως που ΓΝΩΣΤΟΣ αντικορεατιστι (μπλιαχ.. ) παρακαλω;
Ειπαμε,καλη χρυση μαρκα,αλλα μονο για Σαββατα και τσαρκα στο Σκλαβενιτη..
Παντως εχω να δωσω ενα + στα Κορεατοπαιδα ( ) γιατι καταφερνουν να μιξαρουν ολες τις αντιγραφες που εχουν σχετικα ικανοποιητικα..
PASXO ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΣΚΟΥΛΑΜΕΝΤΡΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ HYUNDAI COUPE..
300HP KAI 215HP Τ EKΔΟΣΕΙΣ ΠΙΣΩΚΟΥΝΕΣ ΜΕ ΜΠΛΟΚΕ ΚΑΙ LOOKS TO KILL ΘΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ ΤΑ ΚΟΡΕΑΤΙΑ
Αμα προσκυνησω λεμέ μου κορεατικο να ερθεις επι τοπου να μου παρεις το κεφαλι ετσι οπως θα χω σκυψει..
-
Μου κάνει δε μεγάλη εντύπωση να μιλά για προκαταλήψεις κάποιος που έχει πολλάκις επιδείξει και αποδείξει ότι υιοθετεί προκαταλήψεις και ράδιο αρβύλα για να διαμορφώσει τις απόψεις του περί αυτοκινήτων...Σου κάνει εντύπωση γιατί ζεις σε κάποιο άλλο παράλληλο σύμπαν και βλέπεις ό,τι σε βολεύει και όχι την ουσία και το τι πράγματι γράφω.
-
Δηλαδή θα έχουμε κι άλλο υλικό για το Australia Uber Alles... Και θα'χουμε κι άλλες τσαγιέρες να κοκορεύονται για τις επιδόσεις τους στις ευθείες, αλλά μόλις αρχίσουν οι στροφές, τα κοκόρια θα γίνουνε κοτούλες και θα βγάζουν αυγουλάκια να τους τα ρίχνουμε στη μάπα...τί περιμενες δηλαδη;
με τον πασχο μιλας -
Δηλαδή θα έχουμε κι άλλο υλικό για το Australia Uber Alles... Και θα'χουμε κι άλλες τσαγιέρες να κοκορεύονται για τις επιδόσεις τους στις ευθείες, αλλά μόλις αρχίσουν οι στροφές, τα κοκόρια θα γίνουνε κοτούλες και θα βγάζουν αυγουλάκια να τους τα ρίχνουμε στη μάπα...Kαι τι να κάνουνε οι Κορεάτες δηλαδή επειδή εδώ τα κανγκουρεύουνε?
Να στην πάνε την τιμή στα 40κ + με άλλο σήμα και όνομα για να το πάρουν οι λίγοι και διαλεχτοί?
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
Ρε ουρρρρττττ
Και απο που κι ως που ΓΝΩΣΤΟΣ αντικορεατιστι (μπλιαχ.. ) παρακαλω;
Ειπαμε,καλη χρυση μαρκα,αλλα μονο για Σαββατα και τσαρκα στο Σκλαβενιτη..
Παντως εχω να δωσω ενα + στα Κορεατοπαιδα ( ) γιατι καταφερνουν να μιξαρουν ολες τις αντιγραφες που εχουν σχετικα ικανοποιητικα..
PASXO ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΣΚΟΥΛΑΜΕΝΤΡΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ HYUNDAI COUPE..
300HP KAI 215HP Τ EKΔΟΣΕΙΣ ΠΙΣΩΚΟΥΝΕΣ ΜΕ ΜΠΛΟΚΕ ΚΑΙ LOOKS TO KILL ΘΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ ΤΑ ΚΟΡΕΑΤΙΑ
Random μαζί σου....
Πάσχο ετοιμάσου....
-
Ποιος ειναι ο Pasxos???
-
http://jalopnik.com/cars/la-auto-show/l ... 322863.php
kai bgainei kai kagkouroetoimo!
-
pantos xoris plaka mprabo stin hyundai pou tolma.
to 2009 exoume dyo epiloges gia pisokinita coupe.
Rx8-Genesis -
Πω!Πω! Μου θυμίζει τις ένδοξες ημέρες του 1999 με τον καρχαρία ...
Καγκουριά - ξεκαγκουριά, το Coupe είναι πρόκληση!!!! ...
-
πω πωπωπωπωπω.... φυσαει το εργαλειο...
Πασχοοοοοοο.... που εισαι? Το τσαι ειναι ετοιμο, ελα να το πιεις γιατι θα κρυωσει
Αν το δεις στον καθρεφτη σου... ξες... στην ακρη και σεβασμο...
-
Σεβασμός μεταξύ των Αυστραλών?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Μου κάνει δε μεγάλη εντύπωση να μιλά για προκαταλήψεις κάποιος που έχει πολλάκις επιδείξει και αποδείξει ότι υιοθετεί προκαταλήψεις και ράδιο αρβύλα για να διαμορφώσει τις απόψεις του περί αυτοκινήτων...
Σου κάνει εντύπωση γιατί ζεις σε κάποιο άλλο παράλληλο σύμπαν και βλέπεις ό,τι σε βολεύει και όχι την ουσία και το τι πράγματι γράφω.
Κι εσύ ζεις σε παράλληλο σύμπαν και όλος ο κόσμος. Όσα άτομα κυκλοφορούν στον πλανήτη, τόσα παράλληλα σύμπαντα υπάρχουν, γιατί ο καθένας έχει τη δική του πραγματικότητα. Γιατί λοιπόν πρέπει - και μάλιστα με το ζόρι - να με κάνεις να μπω στο δικό σου, ειδικά αν ΔΕΝ ΘΕΛΩ;
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
πω πωπωπωπωπω.... φυσαει το εργαλειο...Πασχοοοοοοο.... που εισαι? Το τσαι ειναι ετοιμο, ελα να το πιεις γιατι θα κρυωσει
Αν το δεις στον καθρεφτη σου... ξες... στην ακρη και σεβασμο...
Ωραιο χρωμα... Αμα ρωτησεις τον ρατανπλαν θα σου πει οτι ειναι το αγαπημενο μου χρωμα στα νυχια των γυναικων..
Ρε κορσα δε με χε με το youdie λεω γω; Ποιος το μαμει; -
Θα το αγόραζα σε μαύρο μόνο και μόνο για να ζήσω τη στιγμή που θα δω το πρόσωπο του πάσχου όταν θα τον τσαγιάζω...
Αξία? Αντεκτίμητη!
NEO HYUNDAI COUPE