-
Πολύ καλό σχεδιαστικά!!
Ελπίζω και στα μηχανικά μέρη όπως και στην οδηγική συμπεριφορά να είναι το ίδιο εξελιγμένο.
Ηδη με βάζει σε σκέψη για αγορά -
Ο χρήστης Pakos M έγραψε:
times (koreas)
2.0lt 14000 evro
V6 17000 evroedo to V6 (an erthei) tha tsimpithei logo eforias, to 2.0lt omos tha exei sigoura kali timh
Αν είχαμε τέτοιες τιμές εδώ , θα γέμιζε ο τόπος απο Genesis Coupe!!!
Aλλά τιμές για Ελλάδα κοντά στο 25κ για το 2.0 και 30κ για το V6 θα είναι πολύ καλές σε σχέση με τον ανταγωνισμό , όποιος κι αν είναι αυτός...
-
ιτσ πριτυ!
-
το κακο για τον Ελληνα ειναι οτι δεν προβλεπεταο 1600ρης στη γκαμα.Φτου!
-
ειναι πολυ ομορφο για χιουνται
-
τωρα που το ξαναβλέπω διαπιστωνω οτι εχουν χρησιμοποιήσει το ιδιο σχεδιαστικό μοτίβο και στα 2 φωτα μπρος-πισω και στο πλαινο παραθυρο
πολύ καλό σχημα παρα την ελλειψη ιδεών
μονο αυτο το μοτίβο των φωτων βρηκα και τις δυο γραμμες που συναντιούνται στη μέση, στο πλάι.στα σκίτσα που παρουσιασαν ειχαν κανει και κατι πολύγωνα στον μπροστα προφυλακτηρα στο κατω μέρος
γιατι δεν τα έβαλαν?
περιμένουν τους καγκουρες να το γκαστρ*σουν? -
ωραιο αλλα πολυ ογκωδες
δε μοιαζει καθολου με χιουνται -
...στα πρότυπα των αμερικανικών κουπέ...τύπου Μάσταγκ. (~4,75m)
ογκώδες ...δεν μου αρέσει ενώ έχει ωραίες γραμμές.
προτιμώ τα μεγέθη των 350Ζ κτλ
-
Θα έλθει αυτό στην Ελλάδα? Και εάν ναι πότε?
-
Ο χρήστης dimline έγραψε:
Aλλά τιμές για Ελλάδα κοντά στο 25κ για το 2.0 και 30κ για το V6 θα είναι πολύ καλές σε σχέση με τον ανταγωνισμό , όποιος κι αν είναι αυτός...arxika 25 meta me ekptoseis 22
-
Θέλετε να πείτε ότι αυτό το αυτοκίνητο θα έρθει στην Ελλάδα;;;
Με ποιον κινητήρα; Τον δίλιτρο με τα 143ps;
Σαν λίγα μου φαίνονται για τέτοιο όγκο.Έχει ανακοινώσει η Ηyundai τεχνικά χαρακτηρηστικά;
-
Λογικά θα έρθει με τον δίλιτρο turbo που θα μπει και στο pro ceed.
-
Coupe δίλιτρο με turbo και τιμή κοντά στα 25 ή και λιγότερο;...;...; Μάλλον θα τα πάει καλά...
-
εγω δεν τις πιστευω αυτες τις τιμες
-
Ο χρήστης Pakos M έγραψε:
treme 335iΜπραβο ρε youdai
300 φορες το πατερ ημων..
-
Γιατι ρε παιδια?ΚΑτι σαπιοκαραβα Alfa GT εχουν θεση στην αγορα και δε θα βρει το hyundai τη δικια του?
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
Γιατι ρε παιδια?ΚΑτι σαπιοκαραβα Alfa GT εχουν θεση στην αγορα και δε θα βρει το hyundai τη δικια του?ο Πασχος ειναι γνωστος αντι-Κορεατιστι
Ασχετα τι λεει, θα πιει πολυ κορεατικο τσαι απο το διλιτρο πισωκινητο κουπε...
Ετσι δεν ειναι Πασχαλη?
-
Ρε ουρρρρττττ
Και απο που κι ως που ΓΝΩΣΤΟΣ αντικορεατιστι (μπλιαχ.. ) παρακαλω;
Ειπαμε,καλη χρυση μαρκα,αλλα μονο για Σαββατα και τσαρκα στο Σκλαβενιτη..
Παντως εχω να δωσω ενα + στα Κορεατοπαιδα ( ) γιατι καταφερνουν να μιξαρουν ολες τις αντιγραφες που εχουν σχετικα ικανοποιητικα..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ρε ουρρρρττττΚαι απο που κι ως που ΓΝΩΣΤΟΣ αντικορεατιστι (μπλιαχ.. ) παρακαλω;
Ειπαμε,καλη χρυση μαρκα,αλλα μονο για Σαββατα και τσαρκα στο Σκλαβενιτη..
Παντως εχω να δωσω ενα + στα Κορεατοπαιδα ( ) γιατι καταφερνουν να μιξαρουν ολες τις αντιγραφες που εχουν σχετικα ικανοποιητικα..
PASXO ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΣΚΟΥΛΑΜΕΝΤΡΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ HYUNDAI COUPE..
300HP KAI 215HP Τ EKΔΟΣΕΙΣ ΠΙΣΩΚΟΥΝΕΣ ΜΕ ΜΠΛΟΚΕ ΚΑΙ LOOKS TO KILL ΘΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ ΤΑ ΚΟΡΕΑΤΙΑ
-
Δηλαδή θα έχουμε κι άλλο υλικό για το Australia Uber Alles... Και θα'χουμε κι άλλες τσαγιέρες να κοκορεύονται για τις επιδόσεις τους στις ευθείες, αλλά μόλις αρχίσουν οι στροφές, τα κοκόρια θα γίνουνε κοτούλες και θα βγάζουν αυγουλάκια να τους τα ρίχνουμε στη μάπα...
NEO HYUNDAI COUPE