-
Ο χρήστης Spidey_TS έγραψε:
ΟΚ ελήφθει!
Το επίσημο site της VW λέει μ@λ@κιες,οι 4Τ λένε μ@λ@κιες,το ίδιο και εγώ και πολλοί άλλοι επώνυμοι και ανώνυμοι και 5 άτομα που ποστάρουν εδώ μέσα τα ξέρουν όλα!!!Εγκάθετος είσαι ;
Είπαμε, το R32 V είναι υπαρκτό μοντέλο και έχουν ξεκινήσει οι παραγγελίες.
Κάνε καμιά βόλτα από αντιπροσωπείες και ξανα-πόσταρε.
-
Στην πυρά ο Ιταλόφιλος...
Άλλαξε forum Spidey.... Τό΄χουν κάνει σαν τα... Golf τους... -
Ο χρήστης technik έγραψε:
ΟΚ ελήφθει!
Το επίσημο site της VW λέει μ@λ@κιες,οι 4Τ λένε μ@λ@κιες,το ίδιο και εγώ και πολλοί άλλοι επώνυμοι και ανώνυμοι και 5 άτομα που ποστάρουν εδώ μέσα τα ξέρουν όλα!!!Εγκάθετος είσαι ;
Είπαμε, το R32 V είναι υπαρκτό μοντέλο και έχουν ξεκινήσει οι παραγγελίες.
Κάνε καμιά βόλτα από αντιπροσωπείες και ξανα-πόσταρε.
Απ' όσο γνωρίζω μάλιστα μπορούσες να το κλείσεις και στην έκθεση που έγινε πριν από λίγες εβδομάδες στο Ελληνικό.
-
Ο χρήστης MichalisS έγραψε:
Απ' όσο γνωρίζω μάλιστα μπορούσες να το κλείσεις και στην έκθεση που έγινε πριν από λίγες εβδομάδες στο Ελληνικό.
είσαι προκλητικός είπαμε! ολόγραμμα ήταν! (μπορεί και φάντασμα)
-
Ôþñá ðåñéìÝíåôå íá áðáíôÞóù óå éó÷õñéóìïýò ïôß (1ïí) Ýíá áìÜîé ìðïñåßò íá ôï êëåßóåéò óå ìéá äéåèíÞò Ýêèåóç áõôïêéíÞôïõ (!!!) , åíþ (2ïí) ôï åðßóçìï site ôçò åôáéñßáò ôï Ý÷åé êë@óì$íï , åíþ (3ïí) êõêëïöïñåß Ýíá áíÜìåóá ìáò üðùò üëá ôá Üëëá áìÜîéá , åíþ (4ïí) ïé 4Ô óõíïìùôïýí óíïìðÜñùíôáò ôï ãéáôß ôï Ý÷ïõí Ü÷ôé ìÜëëïí , åíþ ....
Áêüìá êáé åãþ íá Ý÷ù Üäéêï ôá áíùôÝñù ïäçãïýí óå éóôïñéêÝò áíôéöÜóåéò!!! -
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Τα αυτοκίνητα που παράγει η Ferrari είναι ακόμα χειροποίητα?Τόσο χαζή είναι η ερώτηση και δεν μου απαντάει κανείς?
-
Γκρρρρρρρρρρρρρρρρρ!
Η ελληνική αντιπροσωπεία της Volkswagen, Κosmocar A.E., ανακοίνωσε τις τιμές του νέου Golf R32. Το τετρακίνητο μοντέλο διαθέτει κινητήρα V6 χωρητικότητας 3,2 λίτρων, με απόδοση 250 ίππους και διατίθεται με χειροκίνητο κιβώτιο 6 ταχυτήτων ή με αυτόματο τύπου DSG. Στον εξοπλισμό του μοντέλου περιλαμβάνονται 8 αερόσακοι, συστήματα αντιολίσθησης και ευστάθειας, αυτόματος κλιματισμός και ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών.
Αναλυτικά οι εκδόσεις του νέου Golf R32 έχουν ως εξής:
Eκδόσεις Τιμή (σε ευρώ)
3,2 4Motion 3θυρο 40.200
3,2 4Μοtion 5θυρο 41.200
3,2 4Motion 3θυρο DSG 42.400
3,2 4Μοtion 5θυρο DSG 43.400Όσο για τις Ferrari, έχω διαβάσει σ' ένα αφιέρωμα του Time πως είναι ακόμα χειροποίητες.
-
Τα αυτοκίνητα που παράγει η Ferrari είναι ακόμα χειροποίητα?
Τόσο χαζή είναι η ερώτηση και δεν μου απαντάει κανείς?
Απλά δεν ήμουν σίγουρος εκείνη την ώρα.
Ναι, ακόμα χειροποίητες είναι.
-
Τα αυτοκίνητα που παράγει η Ferrari είναι ακόμα χειροποίητα?
Τόσο χαζή είναι η ερώτηση και δεν μου απαντάει κανείς?
Kapoia simeia stin paragwgi tous prepei na nai xwris na mai 100% sigouros
-
Σας το λέω με απόλυτη βεβαιότητα ότι αρκετά από τα μέρη του εσωτερικού είναι χειροποίητα (κυρίως σε δέρματα και υφάσματα). Στο εργοστάσιό της η Ferrari έχει ολόκληρη στρατιά από ραπτομηχανές.
Τώρα...ξέρω ότι η παραπάνω παράγραφος μπορεί κάλλιστα να αποτελέσει ευκαιρία σε μερικούς κακεντρεχείς να πιαστούν για να αρχίσουν να τα χώνουν στη Ferrari, αλλά δε δίνω δεκάρα
-
ΟΟΥΥΥΥ ΙΤΑΛΟΦΙΛΕ ΟΟΥΥΥΥΥ... Απετάξω τη Ferrari, απετάξω τη Alfa Romeo, προσκύνα το VAG!!! Βορσπρουγκ ντουρχ τεχνίκ ρε! Ζαουερκράουτ ύμπερ άλλες ντου σβάιν!!!
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
ΟΟΥΥΥΥ ΙΤΑΛΟΦΙΛΕ ΟΟΥΥΥΥΥ... Απετάξω τη Ferrari, απετάξω τη Alfa Romeo, προσκύνα το VAG!!! Βορσπρουγκ ντουρχ τεχνίκ ρε! Ζαουερκράουτ ύμπερ άλλες ντου σβάιν!!!Έτσι! Με το μαστίγιο έζελ! Αντε γιατί θα πας στην απομόνωση στη Βεστφαλία και θα τρως βουρστ γέντεν ταγκ!
-
Με το Ferrari ίσως είμαι πιο γρήγορος στο στεγνό.... αλλά αν είναι να το σπρώχνω στο βρεγμένο.....άσε καλύτερα.......
Θα πάρω ένα Porche ...... να είμαι σίγουρος......
-
Στη F1 μόνο κάτι McLaren με μοτέρια μερσεντέ έχω δει να θέλουν συνέχεια σπρώξιμο...
-
Ο χρήστης yani έγραψε:
Με το Ferrari ίσως είμαι πιο γρήγορος στο στεγνό.... αλλά αν είναι να το σπρώχνω στο βρεγμένο.....άσε καλύτερα.......Θα πάρω ένα Porche ...... να είμαι σίγουρος......
Ποιος τα λέει αυτά ρε παιδιά?
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Με το Ferrari ίσως είμαι πιο γρήγορος στο στεγνό.... αλλά αν είναι να το σπρώχνω στο βρεγμένο.....άσε καλύτερα.......
Θα πάρω ένα Porche ...... να είμαι σίγουρος......
Ποιος τα λέει αυτά ρε παιδιά?
Αφού τα Ferrari, όπως και κάθε ιταλικό που σέβεται τον εαυτό του, είναι αναξιόπιστα και κάθε τρεις και λίγο ανεβάζουν θερμοκρασία στην κίνηση και κολλάνε τα 'μπιστόνια'. Τώρα με τις βροχές χάλαγαν τα ηλεκτρικά, έκαιγαν λάμπες, μπουζί, διανομείς. Άσε που το πρωί για να ξεκινήσουν κάνουν σαν δίχρονα Wartburg. Και ένας θόρυβος, ξυπνάνε όλο το τετράγωνο (οι παλιοκάγκουρες μηχανικοί βάζουν 4 εργοστασιακά ελευθερα μπουριά). Απορώ πως τους έδωσαν έγκριση τύπου. Σαβουροεταιρεία!
Ευτυχώς τώρα τα Lambo είναι κομμάτι του Vag, μπας και βγάλουν και αυτοί οι καημένοι κανένα αυτοκίνητο της προκοπής.*(μη με παρεξηγήσετε και με πάρετε με τις ντομάτες)*
-
Êïßôá íá äåéò ößëå ìïõ!
ÐÜíù ðïõ åßóáé Ýôïéìïò íá êÜíåéò Ýíá ùñáßï -êáé åðéêïäïìçôéêü!- post ãéá Ferrari-Porsche Ýñ÷åôáé ç ...ðáñáðëçñïöüñçóç êáé ôï êáêü åßíáé ïôß Ýñ÷åôáé óå óôõë áðïëõôüôçôáò!!!
Êáé îÜöíïõ ôá ðüäéá óçêþíïíôáé íá ÷ôõðÞóïõí ôï êåöÜëé!!!Ο χρήστης yani έγραψε:
Ìå ôï Ferrari ßóùò åßìáé ðéï ãñÞãïñïò óôï óôåãíü.... áëëÜ áí åßíáé íá ôï óðñþ÷íù óôï âñåãìÝíï.....Üóå êáëýôåñá.......Èá ðÜñù Ýíá Porche ...... íá åßìáé óßãïõñïò......
Ôé ëåò ñå Üíèñùðå...ößëå...ïôéäÞðïôå ôåëïóðÜíôùí?????????
Èá ìïõ ðåéò åäþ ðÝñá Ý÷ïõìå áêïýóåé ôá ðÜíôá áõôü ìáò ðåßñáîå???!!!
Åßíáé äõíáôüí ç ðéï áðáñ÷áéùìÝíç äéÜôáîç ôïõ êüóìïõ üëïõ -ìÝ÷ñé êáé Porsche ç ßäéá ôçí Ý÷åé áðáñíçèåß óôá íåüôåñá ìïíôÝëá ôçò- íá åßíáé ðéï ãñÞãïñç ...êáé óôï âñåãìÝíï ìÜëéóôá???¸êåß ïðïý äçëáäÞ âáóéëåýåé ç ìðñïóôÜ êßíçóç(==>ìðñïóôÜ âÜñïò) óå ãåíéêÝò ãñáììÝò???
¸ëåïò!ÁõôÜ ðïõ åãþ ëÝù åßíáé ðáóßãíùóôá óôïõò ó÷åôéêïýò áðëÜ åßíáé äýóðåðôá êáé ÷ñÞæïõí êñáîßìáôïò áðü ôïõò Üó÷åôïõò äçë. áõôïýò ðïõ 'Ý÷ïõí äéáâÜóåé ìüíï ôá ôåëåõôáßá posts óôçí éóôïñßá ôçò áõôïêßíçóçò'.
To nuova Beetle Mk.ÉÉ (äçë. ç 911) -ãéáôß ôï nuova Beetle Mk.É Þôáí ç 356- ðïõ äçìéïõñãÞèçêå ôï 1963 êáé Ýâáæå öùôéÜ óôç Üóöáëôï ìå ôá áôßèáóá ...130 Üëïãá ôïõ (×Á×Á×Á×Á×Á×Á×Á×Á×Á!!!!!!!!!!!) êõíçãïýóå ôï Üôéìï ôá ðåæïäñüìéá óáí ôñåëü!!!
¢ñ÷éóå íá ãßíåôáé Ýíá áîéüëïãï áìÜîé (åííüù óôç ïäçãéêÞ óõìðåñéöïñÜ) áðü ôéò áñ÷Ýò ôçò äåêáåôßáò ôïõ '80.ÌÜëëïí äåí åßíáé ôõ÷áßï êáé Üó÷åôï ìå ôï ãåãïíüò ôçò ðáñïõóßáóçò ôçò 959 åêåßíç ôçí ðåñßïäï.(Ïýôå ôçí Alfa äåí ìðïñïýóå ôüôå íá êïéôÜîåé ç Porsche...)
Êáé ïé 'åëëçíéêÝò' áðáíôÞóåéò...
ôùñá ôé ïäçãåéò âñå öéëå...ìå êáíåéò êáé êïõñáæïìáé...
êáëá ìáæåõáí ðåæïäñïìéá ôá 911...êáëï îçìåñùìá êáé ïíåéñá ãëõêá...ïóïí áöïñá ãéá ôï ôåô á ôåô óôá ìåãáñá ôá åðïìåíá ÷÷ñïíáêéá ðñùôá ï Èåïò èá óêáóù ìõôç...íôïíô ãïõïñé...
êïñõöáéá ç ÓÆ êáé ðéï ðáíù êáé áðï öåññáñé?
(Óçì. H SZ Þôáí ðÜíù áðü Ferrari.)
áêïõ ôá 911 ðáéñíïõí ðåæïäñïìéá....
ðáñôï ðéóù èá ìáëùóïõìå...
Êáé îÜöíïõ âñÞêá ôçí áäåëöÞ øõ÷Þ ìïõ!!!
http://video.google.com/videoplay?docid ... e+top+gear
Åäþ ï Üó÷åôïò ï Clarkson éó÷õñßæåôáé (0:10) ôá ßäéá ìå ìÝíá!!!
¹ôáí '...very fast and very dangerous...' -åßíáé ðïëý åõãåíéêüôåñïò áðü üóï Ýðñåðå,ôüóïé Üíèñùðïé ôïí áêïýíå Üëëùóôå! - êáé ìå ôï ðÝñáóìá ôïõ ÷ñüíïõ Ýãéíå '...softer,...more civilised and safer...'
ÔïõëÜ÷éóôïí ðëÝïí åßìáóôå äõï óôïí êüóìï!!!Á!Êáé êÜôé Üëëï êáé êáëýôåñï...
Óôï 2:57 öáßíåôáé êáé ç **êïñõöáßá ðïéüôçôá **ôçò Porsche (ãéá ôçí ïðïßá Porsche ôüóï êïêïñåýïíôáé ïé ãåñìáíüöéëïé).
'Not very Porsch-ish!!!' ôï ó÷üëéï ôïõ Üó÷åôïõ!!!
Äåßôå êáé ãåëÜóôå! -
Είναι δυνατόν η πιο απαρχαιωμένη διάταξη του κόσμου όλου
Δεν είναι η πιο απαρχαιωμένη. Ακόμη και τα αυτοκίνητα της δεκαετίας του 1910 είχαν καλύτερη κατανομή μαζών. Η πιο αποτυχημένη είναι. Δεν καταδικάζω φυσικά τις τεχνικές ικανότητες της Πόρσε -έκανε θαύματα στους αγώνες- αλλά τις επιλογές της. Επέλεξε την εύκολη -και φθηνότερη- οδό του Σκαθάρι-facelift καταφέρνοντας μάλιστα να φτιάξει και μύθο γύρω από αυτό. Φυσικά τα προ-ηλεκτρονικών χρόνια δεν ήταν δυνατό με τέτοια διάταξη να καταφέρεις να χτυπήσεις τις τεχνολογικά προηγμένες Άλφα.
-
να είναι πιο γρήγορη ...και στο βρεγμένο μάλιστα???Έκεί οπού δηλαδή βασιλεύει η μπροστά κίνηση(==>μπροστά βάρος) σε γενικές γραμμές???
Έλεος!Βασικά, όσο και να ακούγεται περίεργο δεν είναι και τόσο απίθανο!
Το ράλλυ που παραδοσιακά ήταν υπόθεση των 911 ήταν το ράλλυ των Σουηδών όπου η πισωμήχανη διάταξη έδινε στο χίονι επιπλέον ελκτική πρόσφυση στις 911, οι οποίες χρησιμοποιούσαν ακριβώς την 'υπερβολική συμπεριφορά τους' για να εκμεταλλευτούν το γεγονός αυτό. Απλά θέλει χέρια... κανείς δεν είπε οτι δεν ήταν ιδιότροπες, ειδικά οι πρώτες που ήταν και πιο κοντές, απλά όποιος έκανε μάστερ τη συμπεριφορά τους 'πετούσε'.
BTW 130 και 160 ίπποι (στην 911S) δε νομίζω οτι είναι λίγοι για 2λιτρο μοτέρ της εποχής...
Όσο για τον Τζέρεμυ, δεν έκρυψε ποτέ την εμπάθειά του για την 911 (μόνο που σε αυτή που έριξε στο τροχόσπιτο της είχαν βγάλει τη μηχανή πρώτα_μην ξοδευτούν κιόλας!_ )
Για το ότι οι 911 έπαψαν να είναι επικίνδυνες για τον αδαή στο δρόμο από το '80 κάνεις λάθος. Εκείνη την εποχή ήταν από τις πιο επικίνδυνες!... λίγο βελτιώθηκαν τα πράγματα το '90 με την 964 (αν αφήσουμε την 4άρα του '89) που είχε και ποδιά κάτω από το μοτέρ αλλά η διαφορά έγινε το '93 στην 993 και τη multilink πίσω ανάρτηση... -
Α!Και κάτι άλλο και καλύτερο...
Στο 2:57 φαίνεται και η **κορυφαία ποιότητα **της Porsche (για την οποία Porsche τόσο κοκορεύονται οι γερμανόφιλοι).
'Not very Porsch-ish!!!' το σχόλιο του άσχετου!!!
Δείτε και γελάστε!Σε αυτό δεν έχεις δίκιο...
Σε ορισμένες περιπτώσεις έχουν καλύτερη ποιότητα κατασκευής και από τις ΜΒ στης εποχής τους. 35 ετών ταμπλώ το αφαιρείς, βάζεις καινούργιο απετσικάριστο και τρύπες-σπειρώματα σου έρχονται με απόκλιση δεκάτων!!!! Στα ιταλικά αυτό απλά και μόνο δεν γίνεται...
Ferrari VS Porsche