-
-
-
-
Ψήφισα την Alfa 147 GTA απλά και μόνο για το πολύ άγριο χαρακτήρα της. Δείχνει κακό και μου αρέσει που δεν υπάρχουν πολλές, στην Ελλάδα έχω δει μόνο μια και αυτή δημοσιογραφική.
Θέμα κίνησης (μπρος, πίσω ή παντού) δεν θέτω, γιατί στην πραγματικότητα, αν είχα τόσα χρήματα, δεν θα είχε κανένα από αυτά τύχη...Ακόμα και η 147 σε σχέση με την 156 GTA.
Δηλαδή: η κρίση μου είναι καθαρά υποκειμενική και μάλλον του 'περί ορέξεως', δεν είναι ευαγγέλιο. Καλές οι 130, καλά και τα Golf R32, αλλά το γκαράζ μου μάλλον δεν θα τα σήκωνε...
-
Ανάμεσα σε αυτά θα προτιμούσα 147 για τον ήχο **edit **και την εμφάνιση σε λευκό πάντα,
R32 για την αποτελεσματικότητα
130 για την αίσθηση και την οδική συμπεριφορά και
θα κατέληγα στο R32 γιατί έχει καλύτερους χώρους βγαίνει και σε 5θυρο, είναι τετρακίνητο (έστω και έτσι που είναι) σαν εμφάνιση είναι πιο εντυπωσιακό από τα άλλα δύο και σίγουρα δεν θα υστερεί τόσο πολύ σε αίσθηση και σε οδική συμπεριφορά από την 130 αν κρίνουμε και από το GTi...
Είναι και φθηνότερο.Πάντως η 147 δεν ήταν καλύτερη ούτε από το προηγούμενο R32, οπότε δε νομιζω να είναι από το τωρινό.
-
Ψήφισα R32, αν και τελικά την 130i θα έπαιρνα. Φοβερή πλάκα να προσπερνάς 'ψαγμένους' που νομίζουν οτι 'είσαι ακόμα μια 116i'.
Tην 147 δεν θα το σκεφτόμουν καν - αμάξι του χθές, σήμερα?
-
Μπέμπα, γιατί έτσι μας αρέσει
-
Καλά αυτοκίνητα και τα 3 με στόχο τη χαρά του οδηγού. Είναι κανένα από αυτά πισωκίνητο.....??? Ααααυτό!
Ναι διαθέτω μια προκατάληψη υπέρ της πίσω κίνησης. Ειδικά όταν μιλάμε για αρκετά κυβικά και άλογα σε τέτοιου είδους αυτοκίνητο (οδηγικής ευχαρίστησης) δεν το συζητώ. Αντίθετα σε πιο οικογενειακή αναζήτηση πχ σε κατηγορία 4θυρων με χώρους ίσως να προτιμούσα το τετρακίνητο. -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Πάντως η 147 δεν ήταν καλύτερη ούτε από το προηγούμενο R32, οπότε δε νομιζω να είναι από το τωρινό.Εξαρτάται τι εννοείς καλύτερη. Definitely the alfa ήταν το πόρισμα του top gear έναντι των R32 και RS, παρά το μειονέκτημα της προσθιοκίνητης και μπροστόβαρης Alfa. Πολύ προσεγμένη σε λεπτομέρειες με ένα κινητήρα που γκαζώνεις μόνο για να τον ακούς.
Σε αυτά τα λεφτά πάντως μάλλον κανένα από τα 3. -
147 GTA. Είχα πρόσφατα μια εμπειρία με ένα τέτοιο (ασημί κιόλας!), με οδηγό τρελλό χερά (συντάκτη περιοδικού) και μου κόπηκε η μαγκιά. Δεν ξέρω αν είναι το πιο γρήγορο είναι όμως σαφέστατα το πιο όμορφο και νομίζω οτι η μπροστινή κίνηση δεν το κάνει (πολύ) λιγότερο διασκεδαστικό. Στην GTA έχουν κρατήσει το παλαιό look; Αν ναι, ακόμα καλύτερα.
Και τα άλλα αυτοκίνητα είναι αξιόλογα. -
Ο χρήστης alfista έγραψε:
Πάντως η 147 δεν ήταν καλύτερη ούτε από το προηγούμενο R32, οπότε δε νομιζω να είναι από το τωρινό.
Εξαρτάται τι εννοείς καλύτερη. Definitely the alfa ήταν το πόρισμα του top gear έναντι των R32 και RS, παρά το μειονέκτημα της προσθιοκίνητης και μπροστόβαρης Alfa. Πολύ προσεγμένη σε λεπτομέρειες με ένα κινητήρα που γκαζώνεις μόνο για να τον ακούς.
Σε αυτά τα λεφτά πάντως μάλλον κανένα από τα 3.Eν συγκρίσει με το R32 IV ;
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Μπέμπα, γιατί έτσι μας αρέσειΜα είμαστε σοβαροί; Υπάρχει περίπτωση να προτιμήσουμε ένα μπροστοκίνητο ή ένα μη φτερωτό τετρακίνητο από ένα καλοστημένο πισωκίνητο; Ένα μπλοκέ χρειάζεται μόνο
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Μα είμαστε σοβαροί; Υπάρχει περίπτωση να προτιμήσουμε ένα μπροστοκίνητο ή ένα μη φτερωτό τετρακίνητο από ένα καλοστημένο πισωκίνητο; Ένα μπλοκέ χρειάζεται μόνο
Έτσι ακριβώς έλεγα και εγώ... τώρα έχω άλλη γνώμη!
-
Το ...future classic.
Και ναι, την έχω οδηγήσει και από τότε έχασα τον ύπνο μου.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Το ...future classic.Και ναι, την έχω οδηγήσει και από τότε έχασα τον ύπνο μου.
'GTI' δηλαδή ;
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Μπέμπα, γιατί έτσι μας αρέσειΣυμφωνώ σε όλα τα επιχειρήματα του Θέμη!
-
To Audi R32 εεε το VW A3 3.2 (πάλι μπερδεύτηκα) το Α3 3.2 Quattro (λέμε τώρα) γιατί δεν μπήκε; είσαι εγκάθετος technik
από -όλα αυτά- προφανώς... κανένα
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
To Audi R32 εεε το VW A3 3.2 (πάλι μπερδεύτηκα) το Α3 3.2 Quattro (λέμε τώρα) γιατί δεν μπήκε; είσαι εγκάθετος technikαπό -όλα αυτά- προφανώς... κανένα
Άλλο το 'απλό' Α3 3,2 quattro, άλλο το R32 (ναί, ναί, ξέρω, πλαίσια-μοτέρ κτλ... )
Εγώ εγκάθετος;
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Άλλο το 'απλό' Α3 3,2 quattro, άλλο το R32 (ναί, ναί, ξέρω, πλαίσια-μοτέρ κτλ... )
Εγώ εγκάθετος;
σωστά, με το Α3 φτάνεις ατσαλάκωτος, με το R32 τσαλακωμένος
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
από -όλα αυτά- προφανώς... κανέναKai pano pou egela re Ikar oti tha symfonisoume se kati
Golf giati fenete apo ta prwta test me diafora to pio olokliromeno.
H BMW einai asximi kai an eitan na dialekseis mono gia tin odigiki apolausi kai tin piso kinisi(yes please) yparxoun alles pio kalles lyseis.
H Alfa....arxaia kai mpros kinisi.
3λιτρες ανησυχίες: R32, 147GTA, 130i