-
άργησαν να μπουν οι αλλοιωτές ψηφοφοριών
όπως και οι 'μεταχειρισμένοι'
Είπαμε... ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ μεταξύ των ΤΡΙΩΝ
(technik δεν ψήφισα κι ούτε πρόκειται )
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
(technik δεν ψήφισα κι ούτε πρόκειται )
Γιατί αν ψηφίσεις, πιστεύεις ότι θα συμβάλλεις στο αποτέλεσμα ;;
-
Γιατί δίνετε τόση σημασία τις ψηφοφορίες και κάνετε σαν μικρά παιδιά;
Αν κάποιος έχει τα χρήματα και θέλει ένα από τα τρία αμάξι έχετε την εντύπωση ότι θα δώσει σημασία στην ψηφοφορία ή στο τι του αρέσει προσωπικά; -
Εμένα προσωπικά μου αρέσουν τέτοιους είδους ψηφοφορίες καθαρά από στατιστικό ενδιαφέρον. Για παράδειγμα, θεωρώ πολύ μεγάλη έκπληξη το ότι η 130 μάζεψε τόσους ψήφους και επίσης θεωρώ έκπληξη που η γκόλφω είναι τελευταία και καταϊδρωμένη.
Βέβαια, αν όλοι εμείς που ψηφίζαμε μας ζητούσαν να βάλουμε πραγματικά το χέρι στην τσέπη, ίσως τα πράγματα να αντιστρέφονταν...
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Γιατί δίνετε τόση σημασία τις ψηφοφορίες και κάνετε σαν μικρά παιδιά;
Αν κάποιος έχει τα χρήματα και θέλει ένα από τα τρία αμάξι έχετε την εντύπωση ότι θα δώσει σημασία στην ψηφοφορία ή στο τι του αρέσει προσωπικά;καμία σημασία στην ψηφοφορία προσωπικά κι όχι μόνο σ'αυτή, ούτε που ρώτησα κανέναν όταν ήταν να πάρω αυτοκίνητο.
Φαίνεται όμως ότι υπάρχουν πολλά μικρά παιδιά που τρέχουν να ψηφίσουν τη μάρκα τους/ομάδα τους μην τυχόν και βγει δεύτερη/τρίτη/τελευταία
καμία σχέση με ποδόσφαιρο δηλαδή
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
καμία σημασία στην ψηφοφορία προσωπικά κι όχι μόνο σ'αυτή, ούτε που ρώτησα κανέναν όταν ήταν να πάρω αυτοκίνητο.
Φαίνεται όμως ότι υπάρχουν πολλά μικρά παιδιά που τρέχουν να ψηφίσουν τη μάρκα τους/ομάδα τους μην τυχόν και βγει δεύτερη/τρίτη/τελευταία
Εσύ δεν ψήφισες?
-
ε, τότε μην το κάνετε θέμα. δεν βλέπω τον λόγο να αναλώνεται η κουβέντα γι' αυτό το θέμα.
-
Ο χρήστης felleas έγραψε:
καμία σημασία στην ψηφοφορία προσωπικά κι όχι μόνο σ'αυτή, ούτε που ρώτησα κανέναν όταν ήταν να πάρω αυτοκίνητο.
Εσύ δεν ψήφισες?
είπαμε όχι. όταν υπάρχει WRX σε αυτά τα ευρώ (και φτηνότερο) τι να κάνω τα υπόλοιπα; Σε άλλη χώρα μπορεί, αλλά στο ελλάντα τα 3.000-3.200κ.εκ. δεν έχουν νόημα, ειδικά σε hatchback.
Ακόμα και τα 2.500 είναι πολλά και θα φανεί στο Focus ST, παρά τη χαμηλή τιμή του
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
ε, τότε μην το κάνετε θέμα. δεν βλέπω τον λόγο να αναλώνεται η κουβέντα γι' αυτό το θέμα.Έχεις δίκιο Σταύρο ας μην το συνεχίσουμε, αλλά δεν μπορώ και εγώ ναμ ην παρατηρήσω ότι στη συγκεκριμένη ψηφοφορία στην 147 αξίζει η τελευταία θέση και όμως τη βλέπουμε να φιγουράρει στην πρώτη...
Τέσπα δε τρέχει τίποτα... -
Ο χρήστης meco έγραψε:
ε, τότε μην το κάνετε θέμα. δεν βλέπω τον λόγο να αναλώνεται η κουβέντα γι' αυτό το θέμα.
Έχεις δίκιο Σταύρο ας μην το συνεχίσουμε, αλλά δεν μπορώ και εγώ ναμ ην παρατηρήσω ότι στη συγκεκριμένη ψηφοφορία στην 147 αξίζει η τελευταία θέση και όμως τη βλέπουμε να φιγουράρει στην πρώτη...
Τέσπα δε τρέχει τίποτα...Φίλτατε όπως εσύ έχεις αυτή την άποψη έτσι και οι υπόλοιποι έχουν την δικιά τους. Η δικιά σου γνώμη μπορεί να σου φαίνεται λογική για άλλους όμως μπορεί να φαίνεται λάθος κτλ. Αρα η διαφορετικότητα των γνωμών βγάζει ένα αποτέλεσμα που δεν μπορούν όλοι να είναι σύμφωνοι.
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Έχεις δίκιο Σταύρο ας μην το συνεχίσουμε, αλλά δεν μπορώ και εγώ ναμ ην παρατηρήσω ότι στη συγκεκριμένη ψηφοφορία στην 147 αξίζει η τελευταία θέση και όμως τη βλέπουμε να φιγουράρει στην πρώτη...
Τέσπα δε τρέχει τίποτα...Eγώ από την άλλη βλέπω το Golf?
E και τι μαυτο?
Ο καθένας με τα γούστα του. -
Αναφέρομαι σε θέματα επιδόσεων στησίματος κ.λ.π.
Τέσπα με κάλυψε ο Σταύρος πιο πάνω...
Εγώ αυτό που λέω είναι ότι δεν είμαι τόσο κολλημένος με τη μάρκα και στα 40Κ θα επέλεγα WRX και όχι R32... Εσείς μάλλον το βλέπετε περισσότερο οπαδικά. -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Αναφέρομαι σε θέματα επιδόσεων στησίματος κ.λ.π.
Τέσπα με κάλυψε ο Σταύρος πιο πάνω...
Εγώ αυτό που λέω είναι ότι δεν είμαι τόσο κολλημένος με τη μάρκα και στα 40Κ θα επέλεγα WRX και όχι R32... Εσείς μάλλον το βλέπετε περισσότερο οπαδικά.Eννοειτε πως μια GTA xωρίς μπλοκε στρίβει πιο γρηγορα από το R32.
Μάρτυρας το Video -
και η γκολφω δεν επρεπε να εχει παρει ουτε μια ψηφο, και ομως πηρε....
-
Ο χρήστης karabouzouklis έγραψε:
και η γκολφω δεν επρεπε να εχει παρει ουτε μια ψηφο, και ομως πηρε....να τα και τα επιχειρήματα
@felleas θα μ'ενδιέφερε video Golf V R32 - GTA
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
να τα και τα επιχειρήματα
Δεν μπορώ παρά να προσυπογράψω!
-
Νομίζω το αποτέλεσμα μπορεί να χαρακτηρισθεί 'ισοπαλία'.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Δεν μπορώ παρά να προσυπογράψω!
φταίνε οι 'εμπαθείς' μετά
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
@felleas θα μ'ενδιέφερε video Golf V R32 - GTA
RX–8 1'08''70 – 5'53''93
S2000 1'09''91 – 5''27
RSX–R 1'11''23 – 13''33
GTA 1'12''07 – 15''49
R32 1'12''09 – 15''93Eίναι της γνωστής σειράς Best Motoring.
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
@felleas θα μ'ενδιέφερε video Golf V R32 - GTAΘα περιμένεις για πολύ ακόμα. Εγώ ένα συγκριτικο έχω διαβάσει ανάμεσα σε κορυφαία hatchbacks και εκεί ήταν και η 147 GTA και το R32 το προηγούμενο παρακαλώ και άλλα καλά αυτοκινητάκια. Cupra R, S3, Focus RS.
Η 147GTA ήταν ή τελευταία ή πρωτολευταία (δεν θυμάμαι) με πρώτο το Golf R32 παρακαλώ.
Παρόλα αυτά ο felleas θεωρεί υποδυέστερο το τελευταίο R32 σε σχέση με την 147GTA...
οk...
3λιτρες ανησυχίες: R32, 147GTA, 130i