-
Ο χρήστης Spidey_TS έγραψε:
η GTA σε επιτάχυνση δεν τα νικάει απλώς τα ...εξαυλώνει!!!Η λέξη ήταν 'annihilates' που σημαίνει 'εκμηδενίζει', από τη λέξη 'nihil' = μηδέν.
-
.λέει για αυτήν την περίπτωση -δεν τον έχω ξανακούσει- πως στην πίστα '...how bad cars can be brilliant!!!'.εντάξει ο τύπος έχει χαβαλέ, αλλά αυτή η άποψη είναι χαζή
κατά τη γνώμη μου
Από'κει και πέρα.
Πιστεύω ότι το golf σαν αυτοκίνητο είναι καλύτερο
(πάει.. έχω ξεφύγει)
Αλλά θα προτιμούσα τη GTA για να με φτιάχνει περισσότερο και στους άλλους τομείς..
πχ με φτιάχνει περισσότερο απ'το golf σε εμφάνιση. Και με τόσα λεφτά που κάνουν, θα ήθελα να έχω και τη χλίδα ας πούμε, να με κάνει να αισθάνομαι όμορφα με την αισθητική του μέσα-έξω. Δηλαδή πιστεύω ότι η GTA είναι καλύτερη επιλογή, σα σύνολο. Κι ας υστερεί σε κάποια πράγματα. Θέλω να κάνω κι'αλλα πράγματα απ'το να κυνηγάω χρόνους -
Ο χρήστης skye έγραψε:
.ëÝåé ãéá áõôÞí ôçí ðåñßðôùóç -äåí ôïí Ý÷ù îáíáêïýóåé- ðùò óôçí ðßóôá '...how bad cars can be brilliant!!!'.
åíôÜîåé ï ôýðïò Ý÷åé ÷áâáëÝ, áëëÜ áõôÞ ç Üðïøç åßíáé ÷áæÞ
êáôÜ ôç ãíþìç ìïõÐéèáíüí üìùò íá éó÷ýåé êáé áêñéâþò ôï áíôßèåôï êáé ãéá áõôü ôï ôüíéóå.
Áõôü ðïõ èÝëåé íá ðåé åßíáé ðüóï -óôçí óõãêåêñéìÝíç ðåñßðôùóç- ï ÷ñüíïò óôçí ðßóôá Ýäùóå ëÜèïò åíôõðþóåéò.
Äåí ôï Ý÷åé îáíáðåß.ð.÷. Ì3 Vs. 147 GTAm -
Στο Autocar αυτής της εβδομάδας υπάρχει συγκριτικό ανάμεσα στο R32 και στην 130.
Οδηγικά αναφέρει ότι το Golf είναι ανώτερο και μάλιστα μακράν.
Ο συντάκτης του άρθρου είναι ο Matt Prior.Eπιμέρους αναφέρει τα εξής:
Η 130 έχει απαράδεκτη ποιόητα κύλισης ενώ το Golf, απέιρως καλύτερη.
Το R32 είναι πολύ πιο πρόθυμο από την BMW να ακολουθήσει τις εντολές του τιμονιού, στην είσοδο των στροφών και ο έλεγχος διατηρείται πιο έυκολα πίσω από τοτιμόνι του. Μπορεί να οδηγηθεί γρήγορα ακόμα και σε επαρχιακούς δρόμους με ανώμαλο οδόστρωμα, ενώ όταν τελικά σου δώσει να καταλάβεις πως το όριο πλησιάζει, η ταχύτητα είναι πολύ υψηλοτερη από αυτή που θα τολμούσες να αναπτύξεις με την 130 στον ίδιο δρόμο.
Για τον πραγματικο οδηγό πάντως το R32 είναι πολύ καλύτερο από την 130 χωρίς την παραμικρή αμφιβολία.Το άρθρο κλείνει ως εξής:
...Αν δεν ήμουν τόσο νυσταγμένος θα έτρωγα και θα ξανάβγαινα στο δρόμο για μία ακόμα βόλτα με το Golf. Τελικά η νύστα υπερισχύει της επιθυμίας για οδήγησης και αποφασίζω να πέσω για ύπνο με τα κλειδιά του R32 στο χέρι ανυπομονώντας να έρθει το επόμενο πρωινό. Αν είχα την ΒΜW απλώς δεν θα βρισκόμουν σε αυτό το δίλημμα. Θα έστρωνα τα μαξιλάρια μου για να βολευτώ καλύτερα... -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Στο Autocar αυτής της εβδομάδας υπάρχει συγκριτικό ανάμεσα στο R32 και στην 130.
Ο συντάκτης του άρθρου είναι ο Matt Prior.Eπιμέρους αναφέρει τα εξής:
Η 130 έχει απαράδεκτη ποιόητα κύλισης ενώ το Golf, απέιρως καλύτερη.
Το R32 είναι πολύ πιο πρόθυμο από την BMW να ακολουθήσει τις εντολές του τιμονιού, στην είσοδο των στροφών και ο έλεγχος διατηρείται πιο έυκολα πίσω από τοτιμόνι του. Μπορεί να οδηγηθεί γρήγορα ακόμα και σε επαρχιακούς δρόμους με ανώμαλο οδόστρωμα, ενώ όταν τελικά σου δώσει να καταλάβεις πως το όριο πλησιάζει, η ταχύτητα είναι πολύ υψηλοτερη από αυτή που θα τολμούσες να αναπτύξεις με την 130 στον ίδιο δρόμο.
Για τον πραγματικο οδηγό πάντως το R32 είναι πολύ καλύτερο από την 130 χωρίς την παραμικρή αμφιβολία.Το άρθρο κλείνει ως εξής:
...Αν δεν ήμουν τόσο νυσταγμένος θα έτρωγα και θα ξανάβγαινα στο δρόμο για μία ακόμα βόλτα με το Golf. Τελικά η νύστα υπερισχύει της επιθυμίας για οδήγησης και αποφασίζω να πέσω για ύπνο με τα κλειδιά του R32 στο χέρι ανυπομονώντας να έρθει το επόμενο πρωινό. Αν είχα την ΒΜW απλώς δεν θα βρισκόμουν σε αυτό το δίλημμα. Θα έστρωνα τα μαξιλάρια μου για να βολευτώ καλύτερα...καλη φαση...........μακαρι και το ευχομαι οι τυπαδες στην VW να εφτιαξαν ενα καθολα αξιολογο αυτοκινητο.......
-
@ meco
Υπάρχει κάποιο link για τη σύγκριση που αναφάρεις;
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
@ mecoΥπάρχει κάποιο link για τη σύγκριση που αναφάρεις;
Λυπάμαι, αλλά όχι. Ο μόνος τρόπος είναι να αγοράσεις το περιοδικό.
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Ο συντάκτης του άρθρου είναι ο Matt Prior.φαίνεται ότι θα πήρε πολλά δεν εξηγείται αλλιώς, αφού είναι απόλυτο μηχάνημα οδήγησης η 130
φυσικά και τα δύο φαντάζομαι ότι θα ναι πολύ πίσω από την GTA
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Ο συντάκτης του άρθρου είναι ο Matt Prior.φαίνεται ότι θα πήρε πολλά δεν εξηγείται αλλιώς, αφού είναι απόλυτο μηχάνημα οδήγησης η 130
φυσικά και τα δύο φαντάζομαι ότι θα ναι πολύ πίσω από την GTA
Όχι, όχι, φαντασιώσεις έχεις!
-
Ο χρήστης felleas έγραψε:
Θυμάστε το βιντεάκι Best motoring με το golf32 αν και τετρακινητο να πινει τσαι από την GTA?ftp03.powweb.com/Alfisti.gr/Alfa Romeo Videos/Best Motoring - Golf R32 vs Alfa 147 GTA vs Mazda RX8 vs Honda S2000 vs Honda RSX type R.avi
δεν μπορω να το δω.... fehler.
-
Ο χρήστης alfisti! έγραψε:
Θυμάστε το βιντεάκι Best motoring με το golf32 αν και τετρακινητο να πινει τσαι από την GTA?
ftp03.powweb.com/Alfisti.gr/Alfa Romeo Videos/Best Motoring - Golf R32 vs Alfa 147 GTA vs Mazda RX8 vs Honda S2000 vs Honda RSX type R.avi
δεν μπορω να το δω.... fehler.
Εξακολουθείτε να συγκρίνετε το R32 IV
-
κατά τα γνωστα, θρι αρ σίνγκινγκ..
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
...εντ του αρ ντανσινγκ
-
Åîáêïëïõèåßôå íá óõãêñßíåôå ôï R32 IV
êáôÜ ôá ãíùóôá, èñé áñ óßíãêéíãê..
...åíô ôïõ áñ íôáíóéíãê
A!Ναι!
Για δε μου λέτε φωστήρες εσείς?
Μπορεί κάποιος να παραγγείλει σήμερα το V?
Απορώ γιατί κανένας δεν σας το έχει τονίσει μέχρι σήμερα!
Αλλά βρήκατε κοσμάκη και τον δουλεύετε!!!
Άντε μην φέρω εδώ ... την 149 GTA!!!
Τώρα λαλήστε και χορέψτε!Υ.Γ.Θέλω απάντηση!!!
-
A!Ναι!
outbreak!!!
-
...εντ του αρ ντανσινγκ
A!Ναι!
be calm!
Ξεκίνησαν οι παραγγελίες. Χρωματάκι ;;;
-
A!Ναι!
By the way, ένα R32 κυκλοφορεί ήδη ανάμεσα μας..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
A!Ναι!
ψέμματα, καγκουρεμένο είναι
-
A!Ναι!
Τώρα λαλήστε και χορέψτε!
Υ.Γ.Θέλω απάντηση!!!Ρε σε spidey!!! Ήμαρτον, μάνα σας είναι η AlfaRomeo και κάνετε έτσι???
Και να σου πω και το άλλο: Πολλά έντυπα θεωρούσαν ακόμα και το IV R32 καλύτερο από την 147 GTA οπότε plz μην μας τα ζαλίζεις άλλο. -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
A!Ναι!
πού είναι Kidare ;
3λιτρες ανησυχίες: R32, 147GTA, 130i