-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΛΟΙΠΟΝ ΟΝΕΙΡΟΠΑΡΜΕΝΟΙ .....ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΣΠΑΣΩ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ , ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΝΑΣΣ ΠΟΣΑ 205 ΚΑΙ ΑΧ ΕΧΟΥΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ,ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΓΕΜΙΖΕΤΕ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΜΕ ΤΑ ΧΑΡΩΠΑ ΣΑΣ32 205
13 AXΓιατί τη σπας στα παιδιά ρε APR, μακάρι να το πετύχουν!
-
γιατι κ.χρηστο και 205 εχεις και το ax το ετοιμαζεις.
αν γινοτανε δεν θα ησουν μεσα, εγω πιστευω οτι θα το ευχαριστιοσουν
περισσοτερο και θα βοηθουσες και καποιους νεους με τις γνωσεις σου. -
Ο χρήστης nass έγραψε:
ΛΟΙΠΟΝ ΟΝΕΙΡΟΠΑΡΜΕΝΟΙ .....ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΣΠΑΣΩ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ , ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΝΑΣΣ ΠΟΣΑ 205 ΚΑΙ ΑΧ ΕΧΟΥΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ,ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΓΕΜΙΖΕΤΕ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΜΕ ΤΑ ΧΑΡΩΠΑ ΣΑΣ
32 205
13 AXΓιατί τη σπας στα παιδιά ρε APR, μακάρι να το πετύχουν!
E όχι και να μας τη σπάσει ο APR. Επίτηδες το κάνει για να μας πορώσει
-
ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΩ ΠΙΣΩ ΑΠ'ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΑ .
ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΜΟΥ ΟΡΕΞΕΙΣ , ΚΑΙ ΟΛΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΕΧΩ ΓΑΛΛΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΚΑΙ SITE , ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ 205 ΚΑΙ ΑΧ , ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΑ ΦΟΥΣΚΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΟΙΛΕΡ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΧΩΝΕΥΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΝASS) , ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΑ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ , ΚΑΙ ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΑ ΣΕ ΟΜΟΡΦΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΗ ,ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ , ΑΦΟΥ ΜΠΟΥΧΤΙΣΑΜΕ ΠΟΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ 106 ΚΑΙ ΣΑΞΟ , ΜΕ ΜΟΝΗ ΠΑΡΑΛΑΓΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ .
ΑΛΛΑ ..........ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΔΗ 32 ΚΑΙ 13 , ΚΑΙ ΑΠ'ΑΥΤΑ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΕΙΝΑΙ Ο kpsig ΜΕ ΤΟ ΗΡΩΙΚΟ ΤΟΥ 205 , Η ΕΛΕΝΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΧ , ΚΑΙ Ο ΠΥΡΟΒΟΛΙΜΕΝΟΣ fotis ΜΕ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ , (ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΤΡΕΛΟ ΕΞΑΤΜΙΣΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ , ΛΟΓΩ ΠΟΛΛΩΝ ), ΠΩΣ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΕΞΗ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ .............
ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 20-25 ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΜΕΝΟΙ , ΩΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΛΑΚΙΣΜΑ ΤΩΝ 10-15 , ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ .
ΑΥΤΑ ..ΓΙΑ ΑΥΤΟ ....
-
εχε εμπιστοσυνη στο φιλο σου τον εξατμισα,αν υλοποιηθουν ολα αυτα εγω το αμαξι το χω ετοιμο,που ευχομαι να γινει,αλλα βρε πατερουλη βοηθα και συ τη κατασταση πες κανα καλο λογο....
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
:lol: ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΩ ΠΙΣΩ ΑΠ'ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΑ .ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΜΟΥ ΟΡΕΞΕΙΣ , ΚΑΙ ΟΛΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΕΧΩ ΓΑΛΛΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΚΑΙ SITE , ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ 205 ΚΑΙ ΑΧ , ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΑ ΦΟΥΣΚΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΟΙΛΕΡ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΧΩΝΕΥΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΝASS) , ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΑ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ , ΚΑΙ ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΑ ΣΕ ΟΜΟΡΦΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΗ ,ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ , ΑΦΟΥ ΜΠΟΥΧΤΙΣΑΜΕ ΠΟΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ 106 ΚΑΙ ΣΑΞΟ , ΜΕ ΜΟΝΗ ΠΑΡΑΛΑΓΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ .
τωρα που το σκεφτομαι .....εχει μια eurobank διπλα μου....λες????
-
Ετοιμος και ο κανονισμός του 205 cup!
Απο αγώνες τι λέτε?
Χορηγοί αναζητώντε και κάποιοι ηδη ενδιαφέροντε! -
Ο χρήστης van έγραψε:
Ετοιμος και ο κανονισμός του 205 cup!
Απο αγώνες τι λέτε?
Χορηγοί αναζητώντε και κάποιοι ηδη ενδιαφέροντε!Κάτσι βρε φίλε?
Τι έχασα?
Πλάκα μας κάνεις? -
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Κάτσι βρε φίλε?
Τι έχασα?
Πλάκα μας κάνεις?Αστο σου λέω, ολα ετοιμα... Μονο χορηγοί λειπουν για να πληρώσουν κανένα κυπελακι.Γιατι απο τους αλλους εχουμε εξασφαλίσει εκπτωσούλες καλές για ανταλλακτικά και φανοποιοία
-
Ο χρήστης van έγραψε:
Κάτσι βρε φίλε?
Τι έχασα?
Πλάκα μας κάνεις?Αστο σου λέω, ολα ετοιμα... Μονο χορηγοί λειπουν για να πληρώσουν κανένα κυπελακι.Γιατι απο τους αλλους εχουμε εξασφαλίσει εκπτωσούλες καλές για ανταλλακτικά και φανοποιοία
Ακόμη και αν κάτι τέτοιο έχει γίνει δεν έπρεπε να γίνει.
Τώρα αν κάνεις πλακίτσα έλα να τα πούμε από κοντά την Κυριακή στα Μέγαρα που θα πάω να χαζέψω τα RX-8
Παρεξηγιέμαι με τις πλακίτσες πολύ άσχημα. -
φωτη βαλε και κατι με ax (photo) οχι μονο 205.....
επειδη εχεις τετοιο για αυτο το κανεις...... -
Ο χρήστης van έγραψε:
Κάτσι βρε φίλε?
Τι έχασα?
Και είπαμε.
Η εξασφάλιση εκπτωσούλων θα πρέπει να εξασφαλιστεί συλλογικά και ξάστερα. Και για ποιο κυπελάκι μιλας;
Μην το χαλάσουμε από τώρα
Αν και εξακολουθώ να πιστεύω ότι κάνεις πλάκα βλέποντας την απραξία... -
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
[
Ακόμη και αν κάτι τέτοιο έχει γίνει δεν έπρεπε να γίνει.
Τώρα αν κάνεις πλακίτσα έλα να τα πούμε από κοντά την Κυριακή στα Μέγαρα που θα πάω να χαζέψω τα RX-8
Παρεξηγιέμαι με τις πλακίτσες πολύ άσχημα.να ερθει στα μεγαρα ο van την κυριακη??
θα παω σε λιγο να του το πω!!!
-
-
-
Η σκέψη έχει γίνει απο αρκετούς μέχρι τώρα, όπως είπαν κι άλλοι συνομιλητές.
Ομως:
Όλοι όσοι δηλώνουν ενδιαφέρον μέσα εδώ, νομίζω ότι θα πρέπει να κανουν στον εαυτό τους μία ερώτηση:Είναι διατεθιμένοι και θέλουν να ακολουθησουν ολόκληρο ενιαίο ή απλά θέλουν να κανουν επιλεκτικά έναν-δύο αγώνες, όποτε και αν έχουν όρεξη?
Γιατί δυστυχως αν η απάντηση είναι η δέυτερη, δεν βγαίνει cup έτσι.
Γενικώς τώρα, ένα τέτοιο cup θα ήταν ωραίο να γίνει.
Και όχι μόνο με 205, R5 και Γαλλικά.
Γιατί να μην είναι ένα hot hatch cup? να τρέχουν απο 205, παλιότερα fiesta, Starlet κ.ά (μέχρι και Golf GTi mkII μπορουν να παίξουν, αν υπάρχουν ανάλογες κλάσσεις -π.χ. με Clio 1.8 16v). Μπορεί να μην είναι τόσο 'ενιαίο' ένα τέτοιο πρωτάθλημα, αλλά ποιος νοιάζεται για το τι θα είναι (αν θα λέγεται 'ενιαίο' ή όχι)Και φυσικά, το νουμερο ένα για την επιτυχία ενός τέτοιου εγχειρήματος είναι ο τεχνικός κανονισμός.
Πρέπει να βάλουν το χέρι τους άνθρωποι που πραγματικά ξέρουν, που έχουν δει και δύο πράγματα στη ζωή τους και κυρίως έχουν γνώση αντίστοιχων πρωταθλημάτων στο εξωτερικό.Ισως το πιο σωστό είναι να χρησιμοποιηθεί σαν βάση ο κανονισμος κάποιου αντίστοιχου πρωταθλήματος στην Αγγλία (π.χ.) και λαμβάνοντας υπ'οψη κάποια ελληνικά δεδομένα να τροποποιηθεί λίγο σε κάποια σημεία.
-
Ο χρήστης Nikos_bugsR έγραψε:
Γιατί να μην είναι ένα hot hatch cup? να τρέχουν απο 205, παλιότερα fiesta, Starlet κ.ά (μέχρι και Golf GTi mkII μπορουν να παίξουν, αν υπάρχουν ανάλογες κλάσσεις -π.χ. με Clio 1.8 16v). Μπορεί να μην είναι τόσο 'ενιαίο' ένα τέτοιο πρωτάθλημα, αλλά ποιος νοιάζεται για το τι θα είναι (αν θα λέγεται 'ενιαίο' ή όχι)Και φυσικά, το νουμερο ένα για την επιτυχία ενός τέτοιου εγχειρήματος είναι ο τεχνικός κανονισμός.
Πρέπει να βάλουν το χέρι τους άνθρωποι που πραγματικά ξέρουν, που έχουν δει και δύο πράγματα στη ζωή τους και κυρίως έχουν γνώση αντίστοιχων πρωταθλημάτων στο εξωτερικό.+1
Ένας φίλος ετοιμάζει φιέστα MkI, άλλος Γκολφ ΜκΙ και εγώ το ΑΧ μου.
Καθαρά για τη ευχαρίστηση που προκύπτει από τη διαδικασία και μακριά από νοοτροπίες του τύπου 'εγώ χωρίς proflex ΔΕΝ ΤΡΕΧΩ'.
Το υλικό για ένα 'φιλικό' hot hatch ή όπως αλλιώς, cup, υπάρχει. Μένει το τελευταίο να υλοποιηθεί, προσαρμοσμένο στις δυνατότητες του απλού ερασιτέχνη.
-
Ο χρήστης BTS έγραψε:
Πρέπει να βάλουν το χέρι τους άνθρωποι που πραγματικά ξέρουν, που έχουν δει και δύο πράγματα στη ζωή τους και κυρίως έχουν γνώση αντίστοιχων πρωταθλημάτων στο εξωτερικό.+1
+1
Ένας φίλος ετοιμάζει φιέστα MkI, άλλος Γκολφ ΜκΙ και εγώ το ΑΧ μου.
Καθαρά για τη ευχαρίστηση που προκύπτει από τη διαδικασία και μακριά από νοοτροπίες του τύπου 'εγώ χωρίς proflex ΔΕΝ ΤΡΕΧΩ'.
Το υλικό για ένα 'φιλικό' hot hatch ή όπως αλλιώς, cup, υπάρχει. Μένει το τελευταίο να υλοποιηθεί, προσαρμοσμένο στις δυνατότητες του απλού ερασιτέχνη.
-
Πρεπει να ξεκινησουμε την οργανωση εστω και απο την σελιδα αυτη.
Νομιζω οτι για αρχη πρεπει να κανουμε ενα track day οπου θα συμετεχουν οι παντες, ετσι ωστε να γνωστοποιησουμε τις προθεσεις μας και επιπλεον να το παρουμε πιο ζεστα το θεμα. Συμφωνω με τον APR οτι ειμαστε λιγοι και οτι την στιγμη της αποφασης θα ειμαστε ακομα λιγοτεροι. Γι αυτο πρεπει να βαλουμε οποιοδηποτε αυτοκινητο εχει την προθεση ο ιδιωκτητης του να το τρεξει. Εαν μετα εχουμε απαρτια χωριζομαστε σε οτι κατηγορια και cup θελουμε.
Συμπερασμα να ορισουμε και να δημοσιευσουμε ενα track day ή να συμετασχουμε οσοι προλαβαινουμε σε αυτο στις σερρες που θα γινει οκτωμβρη!!!Το δικο μου ονειρο το χτιζω αργα αλλα σταθερα. Κυριοι οργανωση θελει και θα κανουμε το ονειρο μας πραγματικοτητα.
http://img215.imageshack.us/my.php?imag ... 675hq5.jpg
-
Κυριοι, Ξεφυγατε!!!!!!!
Και να ρωτήσω κατι?
Ολοι εσεις που εχετε αυτοκινητα, σχεδόν ετοιμα, Γαλλικα-Αγγλικα-Ιταλικα-Κινεζικα κτλπ, Γιατι δεν τρεχετε μεχρι τωρα με αυτα?!Τι θα σας κανει να τρεξετε σε αυτο το CUP?
FRENCH MAKERS CUP (FMC)