-
ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
-10 αλογα λεω εγω τωρα.(με καταλυτη)
μηπως να αφησουμε τις μαμα εξατμισεις ουτε που θα μας παρουν χαμπαρι -
Ο χρήστης passat1.8t έγραψε:
ΥΓ Το θέμα δεν είναι ότι κοιμάμαι αλλά ότι πρέπει και να δουλεύω αποτελεσματικά, ώστε να έχω τη δυνατότητα να ασχολούμαι σαν χόμπυ με το cup μας...
δεν το ειπα ειρωνικα ρε passat αλλα λογω περασμενης ωρας...
-
ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ?
-
ΚΥΡΙΕ ΣΤΑΜΕΛΟ ΕΧΕΤΕ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΕΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΕΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΤ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΤΕST DRIVE ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ? ( ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟΥ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΧΕΤΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ)
-
ξεχασα να αναφερω πως ενδιαφερεται να τρεξει και ο θειος μου.
Εδιρνελης Αποστολος, citroen zx volcane 2.0 16v -
Ο χρήστης Lef205 έγραψε:
Εδιρνελης Αποστολος, citroen zx volcane 2.0 16vΟ Εδιρνέλης είναι θείος σου! Καλό αυτό. Πολύ καλοδεχούμενος! Το 5απορτο το έκανε 16V τελικά ε?
Το έχεις οδηγήσει ποτέ? Γιατί το 1,9 ήταν πολύ ωραίο αν και αργό. -
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Εδιρνελης Αποστολος, citroen zx volcane 2.0 16vΟ Εδιρνέλης είναι θείος σου! Καλό αυτό. Πολύ καλοδεχούμενος! Το 5απορτο το έκανε 16V τελικά ε?
Το έχεις οδηγήσει ποτέ? Γιατί το 1,9 ήταν πολύ ωραίο αν και αργό.Kαι ως 19 και ως 16ν.
Για το 205 δεν κανω καν κουβεντα περισσοτερα χλμ ειχα κανει εγω παρα αυτος.Βλεπεις εγω το εστρωνα αυτος το εσκιζε . . . και παντα σε αυτα μοτερ το σκισιμο κρατουσε λιγο,μετα εσπαγαν! -
Ο χρήστης tezakias76 έγραψε:
ΚΥΡΙΕ ΣΤΑΜΕΛΟ ΕΧΕΤΕ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΕΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΕΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΤ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΤΕST DRIVE ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ? ( ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟΥ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΧΕΤΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ)θα ερθω αγαπητε φιλε μου
-
Γιατι να μην μπορει να τρεξει καποιος σε 1-2 αγωνες? Υπαρχουν αρκετοι σαν εμενα που εχουν ετοιμο αυτοκινητο, και δεν τους ενδιαφερει να εχουν εκπτωση σε ανταλλακτικα. Γιατι να μας αποκλεισετε σε περιπτωση που θελουμε να συμμετεχουμε περιστασιακα?
-
Ο χρήστης gazos έγραψε:
Γιατι να μην μπορει να τρεξει καποιος σε 1-2 αγωνες? Υπαρχουν αρκετοι σαν εμενα που εχουν ετοιμο αυτοκινητο, και δεν τους ενδιαφερει να εχουν εκπτωση σε ανταλλακτικα. Γιατι να μας αποκλεισετε σε περιπτωση που θελουμε να συμμετεχουμε περιστασιακα?Πιθανοτατα θα μπορεις χωρις να εχεις τις οποιες παροχες...
Αλλα, ετσι κι αλλιως, μπορεις να τρεξεις στον ιδιο αγωνα σαν Ν/2. Δηλαδη το μονο που αλλαζει ειναι, σε περιπτωση αγωνα ταχυτητας, αν και μονο αν, το FMC καταφερει και κανει δικο του αγωνα. Κατα τα αλλα, συμμετεχεις κανονικα στην αναβαση/ραλλυ, δεν αλλαζει κατι. Θες και βαθμους ? No problem, λογικα με 2 αγωνες δεν εχει και νοημα....
Ε μετα δεν μας εμποδιζει τιποτα να κανουμε πλακα ο ενας στον αλλο 'σου' ριξα τοσο, μου ριξες τοσο ' κλπ.... -
http://www.youtube.com/watch?v=WzOcX-hW ... ed&search=
αφιερωμενω στο φιλο μου το passat.
-
Ο χρήστης stamelos έγραψε:
Youtube Videoαφιερωμενω στο φιλο μου το passat.
LOL
-
παιδια πολυ ησυχια στο topic γιατι ετσι εξαφανιστηκατε ολοι
passat, fotis και οι υπολοιποι τι εγινε????καμμια συναντηση θα κανουμε η τιποτα τελικα????
-
Ο χρήστης stamelos έγραψε:
passat, fotis και οι υπολοιποι τι εγινε????καμμια συναντηση θα κανουμε η τιποτα τελικα????
Πριν την καταιγίδα έχει πάντα γαλήνη
-
Ο χρήστης passat1.8t έγραψε:
παρθηκε καμια αποφαση την πεμπτη??
-
Ο χρήστης fotis-84 έγραψε:
Πέμπτη??
-
Ο χρήστης Nikos_bugsR έγραψε:
Πέμπτη??
???????
Ποια Πέμπτη? -
περιμενετε...θα μας πουν..
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Πέμπτη??
???????
Ποια Πέμπτη?καλημερα σε ολους
τι εγινε εχασα κατι για ποια πεμπτη λετε???? -
I m back
Ναι δεν εχω 205 για τρεξιμο αλλα πολυ θελω να δω αυτο το καπ και ελπιζω να το καταφερετε και του χρονου να ειναι ετοιμο.
Αυτο που με προβληματιζει ειναι τα 106.Ελπιζω να καταφερετε να τα εξισωσετε με τα υπολοιπα αυτοκινητα διοιτε διαφορετικα δεν ο ανταγωνισμος θα ειναι αμυδρος. ..
Τεσπα μαζι!!Και ειμαι ο πρωτος υποστηρικτης του οδηγου fotis84t:P Θα εχεις πιστευω μια νικη στα Μεγαρα και στο ενα σπριντ ετσι δεν θα το πιεσεις στους υπολοιπους αγωνες
FRENCH MAKERS CUP (FMC)