-
Ο χρήστης BTS έγραψε:
Γιατί pm; Ας γραφτεί εδώ...σε οσους δεν ηρθαν ...θα σας αποστειλουμε την αιτηση που συμπληρωσαμε ταχυδρομικως...
-
Ποιά αίτηση ρε παιδιά...Εξηγήστε και λίγο....Όσοι ρωτάνε, το κάνουν από ενδιαφέρον...Τι ειπώθηκε;....Τι αποφασίστηκε;...Τι αίτηση να συμπληρώσει κανείς αν δεν ξέρει τι αιτείται;....
-
δεν το πιασες...
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Ποιά αίτηση ρε παιδιά...Εξηγήστε και λίγο....Όσοι ρωτάνε, το κάνουν από ενδιαφέρον...Τι ειπώθηκε;....Τι αποφασίστηκε;...Τι αίτηση να συμπληρώσει κανείς αν δεν ξέρει τι αιτείται;....Απλη μια δηλωση εκδηλωσης ενδιαφεροντος μαζι με καποια προσωπικα στοιχεια. Φανταζομαι οτι θα χρησιμοποιηθει για τους χορηγους...
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Υπάρχει κάτι μυστικό περί της συνάντησης; Δεν είναι ανακοινώσιμα τα αποτελέσματά της; Πρόκειται για 'κλειστή' κατάσταση;6944 396905- Λευτερης
Επειδη εχω προβληματικο νετ δεν μπορω να γραψω τι αποφασιστικε κλπ, αυτο ειναι το τηλεφωνο μου στο οποιο μπορει να καλεσει ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΩΡΑ για να τον ενημερωσω τι συζητηθηκε και τι αποφασιστικε, θα σας επαιρνα εγω αλλα δεν εχω τα νουμερα σας.
Ευχαριστω! -
Λοιπον,
Ηταν μια παρα πολυ ωραια συναντηση,που εφερε αποτελεσματα και δημιουργησε μελλον στον θεσμο μας.
και επειδη εδω γραφουμε αληθειες,ενημερωνω:
Μεχρι στιγμης υπαρχουν 11 σιγουροι συμμετεχοντες (και λεω σιγουροι γιατι ειναι ετοιμοι να δεσμευθουν με χρηματικη ρητρα για την συμμετοχη τους σε ολους τους αγωνες του θεσμου).
Εμενα μου φτανουν ,γιατι απο την εμπειρεια μου ειμαι σιγουρος οτι θα τριπλασιασθουν(τουλαχιστον) και ειναι πολυ πιθανον να εχουμε διαδικασια απορριψης σε καποιους αγωνες.
Ειπωθηκαν πολλα πραγματα και ακουστηκαν πολυ σοβαρες αποψεις(τελικα η νεολαια του σπορ μας,γνωριζει πολυ περισσοτερα απο οτι δειχνει οτι γνωριζει.
Μετα το πρωτο ξεκαθαρισμα του brain storming (sic βγηκαν τα παρακατω(συντομα θα ακολουθησει και η επισημη προκηρυξη ,αφου εγκριθει απο την εθεα)
-
Συμμετεχουν μονον αυτοκινητα Γαλλικης κατασκευης
2.Το Κυπελλο αποτελειται απο 6 αγωνες
2 ταχυτητες,ενταγμενο στην κατηγορια open (εκτος αν ειμαστε πανω απο 20 συμμετεχοντες ,οποτε θα εχουμε ξεχωριστο αγωνα
2 αναβασεις
2 Ραλλυ σπριντ(ποιοι ακριβως αγωνες Μενει να αποσαφηνιστει μετα απο επαφες που θα εχουμε με τις οργανωτριες λεσχες)
3.Τα αυτοκινητα θα χωριζονται σε κατηγοριες αναλογα με τα τελικα κυβικα (τουρμπο Χ 1,4)
- Εξοπλισμος ασφαλειας συμφωνα με τον J της εθεα
Την οργανωση εχει αναλαβει το Πεζω σπορ κλαμπ με αγωνιστικο συμβουλο το corsa club.
Ενθαρυντικες επαφες με χορηγους ειναι σε εξελιξη και αναζητουνται χορηγοι επικοινωνιας σε επιπεδο ραδιοφωνου,εντυπου και τηλεορ.
Αυτα προς το παρον και καμια μυστικοτητα.!!
Καλες Γιορτες και τα λεμε με τον νεο χρονο
dimos
ΥΓ Προσοχη στις γαλοπουλες ,καπου ακουσα οτι εχουν βαλει τουρμπο..... φετος!!!
-
-
την αιτησουλα που θα τη βρουμε?
-
Αν θέλετε να μάθετε τι ακριβώς εγινε στην συνάντηση, δειτε το παρακάτω Videακι που τραβηχθηκε κατα την διαρκεια της συζητησης
-
αυτα ειναι τα μελη του FRENCH MAKERS CUP του ισραηλ
και αυτοι εχθες συναντηθηκαν........ -
Ο χρήστης van έγραψε:
Αν θέλετε να μάθετε τι ακριβώς εγινε στην συνάντηση, δειτε το παρακάτω Videακι που τραβηχθηκε κατα την διαρκεια της συζητησηςτο πολυμηχανο team της apr ξαναχτυπησε.....γεια σου ρε σπιλμπεργκ...
-
Σκεφτομουν μηπως πηγαινα την Τεταρτη απο corsaclub μερια να παρω εναν αριθμο αιτησεων και να ερθω σε εσαςπου δεν προλαβαινετε να ερθετε σε εμας!
οποτε οποιος δεν βιαζεται υπομονη μεχρι Τεταρτη! -
Ο χρήστης van έγραψε:
Αν θέλετε να μάθετε τι ακριβώς εγινε στην συνάντηση, δειτε το παρακάτω Videακι που τραβηχθηκε κατα την διαρκεια της συζητησηςΒασιλη εισαι απιστευτος!
-
-
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Θα επικοινωνήσω με Lef ή Foti να μου πείτε περισσότερα
-
Χθες το βραδυ βρεθηκαμε με τον saxostudent, τον ενημερωσα για το καπ και ηταν θετικοτατος.
Σε λιγες ωρες -πραγματικα καιρου επιτρεποντος- θα παω απο το μαγαζι του κυριου Δημου να παρω τις αιτησεις εγγραφης οποτε:
Kpsig, stamelos, sp 0+ και οσοι εχω ξεχασει, ή επικοινωνιστε μαζι μου(6944 396905) ή στειλτε μου τα τηλεφωνα σας με πμ ωστε ν συναντηθουμε να τις συμπληρωσετε! -
Ο χρήστης passat1.8t έγραψε:
Αισίως φθάσαμε τους 15fotis-84 ------- Peugeot 205 GTI 1.6 ---------- Ε/10
passat1.8t ---- Renault Super 5 GT 16V ----- E/11
kpsig ---------- Peugeot 205 Rallye 1.6 16V ---- E/9
van ------------ Peugeot 205 1.6 16V ---------- E/9
stamelos ------ Citroen AX Sport 1.6 16V ---- E/10
maleleni ------ Citroen AX Sport --------------- E/9
Takinennn --- Peugeot 205 GTI 1.9 ---------- Ε/11
MAX106R16V Peugeot 106 Rallye 1.6 16V
timkoul ------- Peugeot 106 Rallye 1.6 16V
Lef205 -------- Peugeot 106 Rallye 1.6 16V A/6
Sidobre ------- Peugeot 106 Rallye 1.3 ------ E/9
Nikos_BugsR --- Peugeot 106 Rallye 1.6 16V
SAXOstudent --- Citroen Saxo 1.6 16V
asa1
mikeV --------- Peugeot 106 Rallye ---------- N/2Αν υπολογίσεις και 4-5 σίγουρους από PSClub + 106SportClub μαζεύονται 20 αυτοκίνητα.
Αϊ να δούμ'Καποτε ειχε γραφτει το παραπανω, βγαζω εκτος τον takinennn που εχει βαλει για πωληση το κουκλι.
Απο τους υπολοιπους τι ισχυει?
(βαλτε μεσα και το Χρηστο Μιχελη που ειχε ερθει και δηλωσε και συμμετοχη) -
Ο χρήστης Lef205 έγραψε:
Χθες το βραδυ βρεθηκαμε με τον saxostudent, τον ενημερωσα για το καπ και ηταν θετικοτατος.
Σε λιγες ωρες -πραγματικα καιρου επιτρεποντος- θα παω απο το μαγαζι του κυριου Δημου να παρω τις αιτησεις εγγραφης οποτε:
Kpsig, stamelos, sp 0+ και οσοι εχω ξεχασει, ή επικοινωνιστε μαζι μου(6944 396905) ή στειλτε μου τα τηλεφωνα σας με πμ ωστε ν συναντηθουμε να τις συμπληρωσετε!Καλημέρα και χρόνια πολλά.
Εάν μπορείς στείλε μου την αίτηση ηλεκτρονικά γιατί λείπω.
Επίσης, που είναι οι τεχνικοί κανονισμοί? -
Ο χρήστης dimos έγραψε:
Λοιπον,Ηταν μια παρα πολυ ωραια συναντηση,που εφερε αποτελεσματα και δημιουργησε μελλον στον θεσμο μας.
Μεχρι στιγμης υπαρχουν 11 σιγουροι συμμετεχοντες (και λεω σιγουροι γιατι ειναι ετοιμοι να δεσμευθουν με χρηματικη ρητρα για την συμμετοχη τους σε ολους τους αγωνες του θεσμου).
Η χρηματική ρήτρα, με ποιο τρόπο θα αποδίδετε απο τους παραβάτες και πως θα δεσμεύοντε? Με κάποιο συμβόλαιο? Και τα λεφτά αυτά θα πηγαίνουν πίσω στους χορηγούς ή θα μοιράζονται στους υπόλοιπους αγωνιζόμενους? Επίσης η ρήτρα είναι ένα Χ ποσό ή παίζει?
Εμενα μου φτανουν ,γιατι απο την εμπειρεια μου ειμαι σιγουρος οτι θα τριπλασιασθουν(τουλαχιστον) και ειναι πολυ πιθανον να εχουμε διαδικασια απορριψης σε καποιους αγωνες.
Ειπωθηκαν πολλα πραγματα και ακουστηκαν πολυ σοβαρες αποψεις(τελικα η νεολαια του σπορ μας,γνωριζει πολυ περισσοτερα απο οτι δειχνει οτι γνωριζει.
Μετα το πρωτο ξεκαθαρισμα του brain storming (sic βγηκαν τα παρακατω(συντομα θα ακολουθησει και η επισημη προκηρυξη ,αφου εγκριθει απο την εθεα)
-
2 ταχυτητες,ενταγμενο στην κατηγορια open (εκτος αν ειμαστε πανω απο 20 συμμετεχοντες ,οποτε θα εχουμε ξεχωριστο αγωνα
2 αναβασεις
2 Ραλλυ σπριντ(ποιοι ακριβως αγωνες Μενει να αποσαφηνιστει μετα απο επαφες που θα εχουμε με τις οργανωτριες λεσχες)
3.Τα αυτοκινητα θα χωριζονται σε κατηγοριες αναλογα με τα τελικα κυβικα (τουρμπο Χ 1,4)
Δλδ η μόνη διαφοροποίηση στις κατηγορίες θα είναι βάση των cc ?(Λευτέρη δεν λέω για το παλιό σου αμάξι! ) Με αυτό το σκεπτικό ρε παιδιά όμως δεν βλέπω πως το FMC είναι ένα φθηνό καπ για νέους μπλα μπλα μπλα!
- Εξοπλισμος ασφαλειας συμφωνα με τον J της εθεα
Την οργανωση εχει αναλαβει το Πεζω σπορ κλαμπ με αγωνιστικο συμβουλο το corsa club.
Μήπως θα πρέπει να ενώσετε τις δυνάμεις σας με κάποιον μηχανικό.....κοινής αποδοχής?
Ενθαρυντικες επαφες με χορηγους ειναι σε εξελιξη και αναζητουνται χορηγοι επικοινωνιας σε επιπεδο ραδιοφωνου,εντυπου και τηλεορ.
Αυτα προς το παρον και καμια μυστικοτητα.!!
dimos
Οι ζάντες σε 106 ας πούμε θα είναι 14'' ή 15''?
-
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Λοιπον,
Ηταν μια παρα πολυ ωραια συναντηση,που εφερε αποτελεσματα και δημιουργησε μελλον στον θεσμο μας.
Η χρηματική ρήτρα, με ποιο τρόπο θα αποδίδετε απο τους παραβάτες και πως θα δεσμεύοντε? Με κάποιο συμβόλαιο? Και τα λεφτά αυτά θα πηγαίνουν πίσω στους χορηγούς ή θα μοιράζονται στους υπόλοιπους αγωνιζόμενους? Επίσης η ρήτρα είναι ένα Χ ποσό ή παίζει?
Πρωτα να εξηγησω οτι αυτο θα ισχυσει εφοσον βρεθει χορηγος στον οποιο πρεπει να εγγυηθουμε οτι ικανος αριθμος αυτοκινητων θα διαφημισουν τα προιοντα του.Και οτι θα απολαμβανουν των εκπτωσεων και των παροχων του cup ,οι συνεπεις αγωνιζομενοι και οχι να ερθουν να τρεξουν μια φορα (αρπαχτη...).Βεβαια παντα υπαρχει και ο παραγοντας ανωτερη βια,ο οποιος θα εξεταζεται κατα περιπτωση απο την οργανωτικη επιτροπη του θεσμου.
Η δεσμευση θα ειναι με μια επιταγη η γραμματιο ,που θα αναφερεται στο συμβολαιο,με ανοιχτη ημερομηνια και θα γινει απαιτητη,συμφωνα με το σχετικο ορο του συμβολαιου αν διαπιστωθει δολος η δολια αποχη κτλ.
Εμενα μου φτανουν ,γιατι απο την εμπειρεια μου ειμαι σιγουρος οτι θα τριπλασιασθουν(τουλαχιστον) και ειναι πολυ πιθανον να εχουμε διαδικασια απορριψης σε καποιους αγωνες.Ειπωθηκαν πολλα πραγματα και ακουστηκαν πολυ σοβαρες αποψεις(τελικα η νεολαια του σπορ μας,γνωριζει πολυ περισσοτερα απο οτι δειχνει οτι γνωριζει.
-
2 αναβασεις
Δλδ η μόνη διαφοροποίηση στις κατηγορίες θα είναι βάση των cc ?(Λευτέρη δεν λέω για το παλιό σου αμάξι! ) Με αυτό το σκεπτικό ρε παιδιά όμως δεν βλέπω πως το FMC είναι ένα φθηνό καπ για νέους μπλα μπλα μπλα!
Να ξεκαθαρισουμε εδω και να αποδεχθουμε ολοι οτι, σε οποιαδηποτε κατηγορια η θεσμο ,η συμμετοχη που θα επενδυσει τα περισσοτερα χρηματα (επι ισοδυναμων θεωρητικα οδηγων) θα εχει και τις περισοτερες πιθανοτητες διακρισης.
Αντιθετα η ελευθερια δινει την δυνατοτητα αυξησης της δυναμης αυτοκινητου (φθηνοτερα απο Ν,Α ) =μεγαλυτερη ταχυτητα= μεγαλυτερο θεαμα,χωρις να απαγορευει την συμμετοχη στους 'μικρους' με μικροτερες πιθανοτητες διακρισεις (που ουτως η αλλως δεν ειχαν).
Εξ αλλου για τους εραστες των ιδιων (θεωρητικα παντα) αυτοκινητων,υπαρχει το ενιαιο (αραγε θα υπαρξει φετος???) και οι υπολοιπες κλασεις.
4. Εξοπλισμος ασφαλειας συμφωνα με τον J της εθεαΤην οργανωση εχει αναλαβει το Πεζω σπορ κλαμπ με αγωνιστικο συμβουλο το corsa club.
Μήπως θα πρέπει να ενώσετε τις δυνάμεις σας με κάποιον μηχανικό.....κοινής αποδοχής?
Εχει ηδη δρομολογηθει!
Ενθαρυντικες επαφες με χορηγους ειναι σε εξελιξη και αναζητουνται χορηγοι επικοινωνιας σε επιπεδο ραδιοφωνου,εντυπου και τηλεορ.Αυτα προς το παρον και καμια μυστικοτητα.!!
dimos
Οι ζάντες σε 106 ας πούμε θα είναι 14'' ή 15''?
Οποιες ειναι οι καλλιτερες =για τους εχοντες
οι φθηνοτερες =για τους μη εχοντες. -
-
Κατατοπιστικότατος!
Αυτό που δεν κατάλαβα είναι αν η αποχή γίνετε με δόλο, δλδ αν κάποιος τρέξει 2 αγώνες ίσα για αν πάρει τις εκπτώσεις και την κοπανήσει πληρώνει πέναλτι, (και πολύ σωστά) αν κάποιος κάνει 2 αγώνες και το κάνει το αμάξι τροπέτο?
Επίσης είναι υποχρεωτικοί και οι 6 αγώνες?
Τέλος αυτό που μάλλον δεν διατυπώθηκε καλά, ή δεν το κατάλαβα, οι συμμετέχοντες, θα δίνουν υπογεγραμμένη λευκή επιταγή ή γραμμάτιο?
FRENCH MAKERS CUP (FMC)