Λοιπον,
Ηταν μια παρα πολυ ωραια συναντηση,που εφερε αποτελεσματα και δημιουργησε μελλον στον θεσμο μας.
και επειδη εδω γραφουμε αληθειες,ενημερωνω:
Μεχρι στιγμης υπαρχουν 11 σιγουροι συμμετεχοντες (και λεω σιγουροι γιατι ειναι ετοιμοι να δεσμευθουν με χρηματικη ρητρα για την συμμετοχη τους σε ολους τους αγωνες του θεσμου).
Εμενα μου φτανουν ,γιατι απο την εμπειρεια μου ειμαι σιγουρος οτι θα τριπλασιασθουν(τουλαχιστον) και ειναι πολυ πιθανον να εχουμε διαδικασια απορριψης σε καποιους αγωνες.
Ειπωθηκαν πολλα πραγματα και ακουστηκαν πολυ σοβαρες αποψεις(τελικα η νεολαια του σπορ μας,γνωριζει πολυ περισσοτερα απο οτι δειχνει οτι γνωριζει.
Μετα το πρωτο ξεκαθαρισμα του brain storming (sic βγηκαν τα παρακατω(συντομα θα ακολουθησει και η επισημη προκηρυξη ,αφου εγκριθει απο την εθεα)
-
Συμμετεχουν μονον αυτοκινητα Γαλλικης κατασκευης
2.Το Κυπελλο αποτελειται απο 6 αγωνες
2 ταχυτητες,ενταγμενο στην κατηγορια open (εκτος αν ειμαστε πανω απο 20 συμμετεχοντες ,οποτε θα εχουμε ξεχωριστο αγωνα
2 αναβασεις
2 Ραλλυ σπριντ
(ποιοι ακριβως αγωνες Μενει να αποσαφηνιστει μετα απο επαφες που θα εχουμε με τις οργανωτριες λεσχες)
3.Τα αυτοκινητα θα χωριζονται σε κατηγοριες αναλογα με τα τελικα κυβικα (τουρμπο Χ 1,4)
- Εξοπλισμος ασφαλειας συμφωνα με τον J της εθεα
Την οργανωση εχει αναλαβει το Πεζω σπορ κλαμπ με αγωνιστικο συμβουλο το corsa club.
Ενθαρυντικες επαφες με χορηγους ειναι σε εξελιξη και αναζητουνται χορηγοι επικοινωνιας σε επιπεδο ραδιοφωνου,εντυπου και τηλεορ.
Αυτα προς το παρον και καμια μυστικοτητα.!!
Καλες Γιορτες και τα λεμε με τον νεο χρονο
dimos
ΥΓ Προσοχη στις γαλοπουλες ,καπου ακουσα οτι εχουν βαλει τουρμπο..... φετος!!!