-
ΟΚ περιμενω...
-
http://www.youtube.com/watch?v=2FFaIzLQ ... ed&search=
μη δω και ερθει κανα τετοιο σας εφαγα..
-
kai egw phra thlefwno apo ena noymero poy jekinage apo 21055alla den moy apanthse kaneis!!!
-
Ο χρήστης maleleni έγραψε:
kai egw phra thlefwno apo ena noymero poy jekinage apo 21055alla den moy apanthse kaneis!!! -
Μόλις κατάφερα να κάτσω μπροστά στον υπολογιστή μου...
Η 1η συνάντηση πήγε καλά, περιμένω να μου στείλει τα πρακτικά που κράτησε ο Lef205, για να σας πω πιό συγκεκριμένα τι γίνεται.
Προς το παρόν σας ενημερώνω ότι επιβεβαιώνεται σημαντικό ενδιαφέρον χορηγών και η πρώτη απόφαση της παρέας (η οποία βαφτίστηκε Οργανωτική Επιτροπή του FMC) είναι η εξεύρεση Νομικού Προσώπου που θα αναλάβει σαν Οργανωτής - Προωθητής (Promoteur που λέμε στα ελληνικά...) το FMC.
Θα αποτανθούμε σε 4-5 ήδη ενδιαφερόμενους ζητώντας την εξασφάλιση μιάς σειράς θεμάτων και όποιος καταφέρει να ανταποκριθεί καλύτερα σε αυτά θα το αναλάβει, έχοντας δεσμευτική συμφωνία με την Οργανωτική Επιτροπή και ουσιαστικά υλοποιώντας αποφάσεις της.ΥΓ Λευτέρηηηηηηηη, τα πρακτικαααααά !!!
-
τσεκαρε τα πμ σου!
-
Εχμμμ.... λοιπόν:
Όπως είπαμε γίνεται αναζήτηση Οργανωτού με Νομικό Πρόσωπο. Αυτός μπορεί να είναι από Club/Σωματείο/Αθλητική Λέσχη μέχρι οποιοσδήποτε επιχειρηματίας.
Τα ελάχιστα που απαιτούνται να μας εξασφαλίσει είναι τα εξής:
-Προβολη το θεσμου με καθε μεσο
-Εκπτωσεις σε ανταλλακτικα, φανοποιία και μηχανικά
-Εκπτωσεις σε ελαστικά
-Εκπτωσεις σε βενζινες
-Εκπτωσεις σε εξοπλισμου οδηγων και οχηματων
-Εκπτωσεις στην ασφαλεια των αυτοκινητων μεσω ομαδικη ασφαλισης
-Εκπτωσεις στην ομαδικη μεταφορα των αυτοκινητων απο και προς τον χωρο του αγωνα σε περίπτωση που αυτο κριθει αναγκαιο
-Θεματα ασφαλειας στην τελεση των αγωνων του θεσμου (από πλευρας οργάνωσης και όχι αγωνιζομένων)
-Θεμα τεχνικου εφορου για υποβολη ενστασεων και τεχνικου ελεγχου των αυτοκινητων
Με τον παραπάνω σκελετό περιμένουμε συγκεκριμένες προτάσεις των ενδιαφερομένων, οι οποίες θα αξιολογηθούν και θα επιλεγεί ο οργανωτής που προσφέρει το καλύτερο πακέτο.
Παράλληλα, έχει ξεκινήσει η καθαρογραφή της τελικής πρότασης που αφορά την 'Δημιουργια και Εφαρμογη Τεχνικου Κανονισμου αποκλειστικα για τον θεσμό FMC'.
Τέλος γίνεται έρευνα για ομαδικη ασφαλιση των οδηγων στη διαρκεια των αγωνων, μια που τα γνωστά ασφαλιστήρια ΔΕΝ... (προς το παρόν τουλάχιστον).
-
λεγοντας εκπτωσεις εννοουμε οτι θα βαζουμε ενα ποσο απο την τσεπη μας για να τα εχουμε.το θεμα ειναι οτι πολλα απο αυτα ομως πρεπει να ειναι χορηγιες και οχι εκπτωσεις..
-
Ο χρήστης stamelos έγραψε:
Youtube Videoμη δω και ερθει κανα τετοιο σας εφαγα..
stamelouci, αν το δικό μου 205 στρίβει σαν αυτά, τοτε θα το πετάξω στην πάχη...
-
Ο χρήστης van έγραψε:
μην μου τον αναστατωνεις γιατι χθες προβληματιστηκε....ηταν το μοναδικο ΑΧ!!!πληροφοριες λενε οτι μετα την συναντηση πηγε στο μαγαζι και κατεβαζε μοτερ απο το παλιο....
-
Ο χρήστης van έγραψε:
βασιλακη μην το πεταξεις στη παχη... θα το δει και θα το παρει ο πανουργιας και μετα αντε πιαστονε
-
........
Παράλληλα, έχει ξεκινήσει η καθαρογραφή της τελικής πρότασης που αφορά την 'Δημιουργια και Εφαρμογη Τεχνικου Κανονισμου αποκλειστικα για τον θεσμό FMC'.
Τέλος γίνεται έρευνα για ομαδικη ασφαλιση των οδηγων στη διαρκεια των αγωνων, μια που τα γνωστά ασφαλιστήρια ΔΕΝ... (προς το παρόν τουλάχιστον).[/quote]
Όταν η καθαρογραφή είναι έτοιμη στείλτε τη.
Επίσης, έχω την εντύπωση ότι μόνοι μας θα πρέπει να τα κάνουμε αυτά και όχι το όποιο κλαμπ... Ας βγω ψεύτης. Αυτό που θέλω εγώ και το τονίζω είναι να φτάσουμε σε ένα σοβαρό σημείο με ένα κοινά αποδεκτό κείμενο που θα αποτελεί την επιστολή προς όποιον θέλουμε να προσεγγίσουμε για χορηγία/εκπτώσεις.
Ένας από τους βασικούς λόγους που ...το άθλημα δεν σώζεται... είναι ότι αν δειτε επιστολές που έχουν προωθηθεί και ρωτήσετε μεγαλοστελέχη εταιριών για τις εντυπώσεις τους από διαφόρους εκπροσώπους... Θα ντραπείτε μαζί μου.
Εγώ πιστεύω και ελπίζω στην ομάδα που συγκεντρώθηκε στο Ζέπελιν. -
Ο χρήστης stamelos έγραψε:
βασιλακη μην το πεταξεις στη παχη... θα το δει και θα το παρει ο πανουργιας και μετα αντε πιαστονε
Εγώ ακόμη δεν ξέρω πως θα στρίβει το δικό μου... Το επόμενο ΣΚ μετά τις εκλογές Κυριακή πάω για δοκιμές.// στην πίστα. Να δω και αν κατάφερα κάτι τώρα που οι μπουκάλες δουλεύουν
-
φωτη δεν προβληματιζομαι γιατι δεν ειμαι το μοναδικο ax ειναι και του malsot και ελπιζω να συναντησω το κ.δαριωτη που εχει και αυτος ενα μαυρο ax και να τον ενημερωσω οτι ετοιμαζουμε το ωραιοτερο cup.
ειμαι σιγουρος οτι θα του αρεσει.http://www.youtube.com/watch?v=B_uMmtVZ ... ed&search=
που βρεθηκανε τοσα ax να τους πουμε να ερθουν
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
........Παράλληλα, έχει ξεκινήσει η καθαρογραφή της τελικής πρότασης που αφορά την 'Δημιουργια και Εφαρμογη Τεχνικου Κανονισμου αποκλειστικα για τον θεσμό FMC'.
Τέλος γίνεται έρευνα για ομαδικη ασφαλιση των οδηγων στη διαρκεια των αγωνων, μια που τα γνωστά ασφαλιστήρια ΔΕΝ... (προς το παρόν τουλάχιστον).
Όταν η καθαρογραφή είναι έτοιμη στείλτε τη.
Επίσης, έχω την εντύπωση ότι μόνοι μας θα πρέπει να τα κάνουμε αυτά και όχι το όποιο κλαμπ... Ας βγω ψεύτης. Αυτό που θέλω εγώ και το τονίζω είναι να φτάσουμε σε ένα σοβαρό σημείο με ένα κοινά αποδεκτό κείμενο που θα αποτελεί την επιστολή προς όποιον θέλουμε να προσεγγίσουμε για χορηγία/εκπτώσεις.
Ένας από τους βασικούς λόγους που ...το άθλημα δεν σώζεται... **είναι ότι αν δειτε επιστολές που έχουν προωθηθεί και ρωτήσετε μεγαλοστελέχη εταιριών για τις εντυπώσεις τους από διαφόρους εκπροσώπους... Θα ντραπείτε μαζί μου.**Εγώ πιστεύω και ελπίζω στην ομάδα που συγκεντρώθηκε στο Ζέπελιν.[/quote]ΣΑΝ ΑΠΛΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΟΥ ... ΦΟΥ ΜΟΥ ΣΟΥ ............
ΣΩΣΤΟΣ Ο ΚΟΥΠΟΥΣΙΝΓΚ , ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΠ'ΤΑ ΚΛΑΜΠ , ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ , ΕΧΟΥΝ ΔΟΣΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΕΙΓΜΑ ΑΤΟΜΩΝ , ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ
-
Παραλληλα με αυτα, να αρχισουμε να σκεφτομαστε τεχνικα θεματα ? Πως θα χωρισουμε τις κλασεις, πως θα εξασφαλισουμε συναγωνισμο επι ισοις οροις (οσο γινεται ε ...), τι αγωνες θα κανουμε ...
Εχουν γραφτει καποια πραγματα. Να τα μαζεψουμε και να γινουμε πιο συγκεκριμενοι ?
Βασιλη και κυριε Χρηστο (κι οχι μονο, απλα ρωταω εκει γιατι ειναι μηχανικοι και ξερουν ...), πιο συγκεκριμενες ιδεες απο τεχνικων κανονισμων ? Θα ειναι Α, θα ειναι Ν και κατι, θα βαζουμε οτι βρουμε, πως μαζευουμε το κοστος ? Φρενα απο οτι ναναι, 1 πεταλουδα εννοειται, ωστηρια οπως το μαμα (υδραυλικα ή μηχανικα...) , εγκεφαλο μαμισιο με προγραμμα ή παιζουν και DTA, αναρτηση οτι ναναι ? Θα παιζουν και με Proflex πχ?
Θα κανουμε 2 σπριντ, 2 αναβασεις και 2 ταχυτητες ? Μεγαρα μονο για αρχη ? Τριπολη μαλλον οχι, δεν μπορεις να πας και ασχετη μερα για δοκιμες, Σερρες ειναι ακριβα γιατι τρωει λαστιχο και ειναι και τα μεταφορικα...? Για πειτε σκεψεις και ιδεες ....
Λαστιχο τι θα ειναι ? semi ή full ? Ιδιο για ολους τους αγωνες ? Θα διαλεξουμε κανα δυο γομμες? 15αρι ? Καμμια προσφορα για ζαντες ... ? -
-
Ο χρήστης timkoul έγραψε:
Παραλληλα με αυτα, να αρχισουμε να σκεφτομαστε τεχνικα θεματα ? Πως θα χωρισουμε τις κλασεις, πως θα εξασφαλισουμε συναγωνισμο επι ισοις οροις (οσο γινεται ε ...), τι αγωνες θα κανουμε ...
Εχουν γραφτει καποια πραγματα. Να τα μαζεψουμε και να γινουμε πιο συγκεκριμενοι ?
Βασιλη και κυριε Χρηστο (κι οχι μονο, απλα ρωταω εκει γιατι ειναι μηχανικοι και ξερουν ...), πιο συγκεκριμενες ιδεες απο τεχνικων κανονισμων ? Θα ειναι Α, θα ειναι Ν και κατι, θα βαζουμε οτι βρουμε, πως μαζευουμε το κοστος ? Φρενα απο οτι ναναι, 1 πεταλουδα εννοειται, ωστηρια οπως το μαμα (υδραυλικα ή μηχανικα...) , εγκεφαλο μαμισιο με προγραμμα ή παιζουν και DTA, αναρτηση οτι ναναι ? Θα παιζουν και με Proflex πχ?
Θα κανουμε 2 σπριντ, 2 αναβασεις και 2 ταχυτητες ? Μεγαρα μονο για αρχη ? Τριπολη μαλλον οχι, δεν μπορεις να πας και ασχετη μερα για δοκιμες, Σερρες ειναι ακριβα γιατι τρωει λαστιχο και ειναι και τα μεταφορικα...? Για πειτε σκεψεις και ιδεες ....
Λαστιχο τι θα ειναι ? semi ή full ? Ιδιο για ολους τους αγωνες ? Θα διαλεξουμε κανα δυο γομμες? 15αρι ? Καμμια προσφορα για ζαντες ... ?τα ειπαμε αυτα τιμο μου στη συναντηση..οι κανονισμοι θα εναι στα προτυπα της f2000 του γαλλικου πρωταθληματος με καποιες παραλλαγες.παντως σε γενικες γραμμες θα υπαρχουν πολλες ελευθεριες...
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Προσοχή στα γαλλικά αυτοκίνητα!πολυ παλιο βιντεακι...
-
Ναι τα ειπατε, αλλα εγω δεν σας προλαβα και δεν εμαθα τι ειπατε....
Καλα, θα τα γραψουμε εδω να εχουμε μια αρχη ... ?
FRENCH MAKERS CUP (FMC)