-
Εχώ πολύ λιγότερα χρόνια απο τοn APR στο κουρμπέτι και αναλογικά με το παλμαρέ του εγω έχω κάνει...άντε μια ανάβαση. Είναι σεβαστός ειδικά σε τεχνικά θέματα. Το ύφος είναι που νομίζω οτι δεν φέρνει αποτέλεσμα.
Παντως η θέση μου στο οτι ενδεχομένως είναι ο πιο κατάλληλος έχει να κανει ακριβώς με αυτά που γράφει παρπάνω ο Τakinen και μοιάζει με το αγγλικό μοντέλο του 205Cup.
Μπορει να είναι ο APR, o Power Boost ή κάποια αλλή τέτοια οργανωμένη ομάδα. Πρέπει να υπάρχει κάποιος που συντονίζει την κίνηση και παρέχει κάποιες υπηρεσίες και να πληρώνεται.
-
Βρε παιδιά όταν έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους που δεν υπολογίζουνε ούτε τον ΣΟΑΑ αδιαφορόντας για τα προβλήματα των οδηγών τα όνειρα του κάθε καπ με τετοιες ιδέες και κανονισμούς που υπάρχουν είναι και θα παραμείνουνε απατηλά.Εχει απόλυτο δίκιο στα λεγόμενά του ο APR και αν καταλάβατε τα αναγραφόμενα του λέει (οργανωθείτε για να ζητήστε). Και το σημαντικότερο είναι οτι είναι ένας απο τους μετρημένους στα δάχτυλα που τα λέει εξω απο τα δόντια και φυσικά πάντα επώνυμα.
-
Φυσικα καλα τα λεει ο Τακ μονο που δεν ειναι Ελλαδα και δεν νομιζω οτι αν καποιος επαγγελματιας αποφασισει να βγαλει ας πουμε 3 χιλιαρικα στο καθε κομματι δε θα τον βαφτισουν οι γνωστοι αγνωστοι κλεφτη, αεριτζη και απατεωνα.
-
Ο χρήστης takinen έγραψε:
Διαφωνώ πως κλειδί είναι ο ΣΟΑΑ, να μαζεύονται οι οδηγοί να έχουν κοινή οργάνωση κλπ κλπ. Ακόμα και αν συμβεί, θα 'ξεθυμάνει' σύντομα.
:
ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΟΑΑ , ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΗΓΗ ΚΑΙ Η ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΦΟΥΣΚΩΝΕΙ , ΑΠ'ΤΗΝ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΓΑΠΗΤΕ ΤΑΚΙΝΕΝ ? Η ΠΑΡΕΑ ΣΤΗ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ? ΔΕΚΑ ΟΔΗΓΟΙ , ΔΕΚΑ ΠΑΠΑΡΙΕΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ . Ο ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ , ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΣ ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ , ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΠΑΡΟΛΕΣ ΤΙΣ . ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ , ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ , ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ , ΜΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ . ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΤΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑΥΤΟ .
ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ (Μ'ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΕΣ) ΟΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30 ΧΡΟΝΙΑ , Ο ΜΟΝΟΣ ΘΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΟΡΘΙΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΚΡΕΤΙΝΟΙ ΤΗΣ ΕΘΕΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΟΛΑ , **ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΣΟΑΑ **, ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ .........
ΠΑΡΟΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΦΑΕΙ ΤΙΣ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΕΣ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ , ΑΝΤΕΞΕ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ........ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ? ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ , ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΛΥΚΟΡΝΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΓΑΝ ΚΑΙ ΕΦΕΥΓΑΝ ΜΕ ΚΛΟΤΣΙΕΣ (ΓΙΑΤΙ ΠΑΤΑΓΑΝ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΑΡΠΑΧΤΕΣ) ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ , ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ , ΟΔΗΓΟΙ , ΜΕ ΑΛΗΘΗΝΗ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜ@$%ΝΟ ΑΥΤΟ ΑΘΛΗΜΑ , ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙ , ΧΑΣΕΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΩΡΕΣ ΑΠ'ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ ΤΟΥΣ .
ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ , ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΛΕΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ , ΚΑΙ ΝΑΤΗΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΣΠΟΡ ΑΥΤΟ , ΠΡΕΠΕΙ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ . ΤΑ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ , ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ , ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΛΕΩ ΦΩΣΚΟΛΑΚΟ ΤΩΡΑ , ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΣΕ ΕΚΤΙΜΩ .
ΦΙΛΑΚΙΑΥ.Γ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΣ , ΠΟΣΟ ΑΡΩΣΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ,ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ( ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΑΓΩΝΩΝ ) ΧΡΟΝΙΑ , ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ , ΤΑ ΑΠΙΘΑΝΑ ΚΑΙ ΚΟΥΦΑ . ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ , ΠΟΥ ΠΕΤΑΝΕ ΜΙΑ ΙΔΕΑ , ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΕ , ΟΥΤΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΘΟΝΤΟΥΣΑΝ . ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΣΥ
-
Καλα αν γινει κανα τετοιο που θα γουσταρω..Θα βλεπω το αυτοκινητο μου συνεχεια...205 1.9 RULEZZZZZ
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Διαφωνώ πως κλειδί είναι ο ΣΟΑΑ, να μαζεύονται οι οδηγοί να έχουν κοινή οργάνωση κλπ κλπ. Ακόμα και αν συμβεί, θα 'ξεθυμάνει' σύντομα.
:
ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΟΑΑ , ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΗΓΗ ΚΑΙ Η ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΦΟΥΣΚΩΝΕΙ , ΑΠ'ΤΗΝ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΓΑΠΗΤΕ ΤΑΚΙΝΕΝ ? Η ΠΑΡΕΑ ΣΤΗ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ? ΔΕΚΑ ΟΔΗΓΟΙ , ΔΕΚΑ ΠΑΠΑΡΙΕΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ . Ο ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ , ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΣ ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ , ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΠΑΡΟΛΕΣ ΤΙΣ . ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ , ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ , ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ , ΜΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ . ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΤΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑΥΤΟ .
ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ (Μ'ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΕΣ) ΟΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30 ΧΡΟΝΙΑ , Ο ΜΟΝΟΣ ΘΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΟΡΘΙΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΚΡΕΤΙΝΟΙ ΤΗΣ ΕΘΕΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΟΛΑ , **ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΣΟΑΑ **, ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ .........
ΠΑΡΟΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΦΑΕΙ ΤΙΣ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΕΣ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ , ΑΝΤΕΞΕ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ........ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ? ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ , ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΛΥΚΟΡΝΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΓΑΝ ΚΑΙ ΕΦΕΥΓΑΝ ΜΕ ΚΛΟΤΣΙΕΣ (ΓΙΑΤΙ ΠΑΤΑΓΑΝ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΑΡΠΑΧΤΕΣ) ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ , ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ , ΟΔΗΓΟΙ , ΜΕ ΑΛΗΘΗΝΗ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜ@$%ΝΟ ΑΥΤΟ ΑΘΛΗΜΑ , ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙ , ΧΑΣΕΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΩΡΕΣ ΑΠ'ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ ΤΟΥΣ .
ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ , ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΛΕΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ , ΚΑΙ ΝΑΤΗΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΣΠΟΡ ΑΥΤΟ , ΠΡΕΠΕΙ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ . ΤΑ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ , ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ , ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΛΕΩ ΦΩΣΚΟΛΑΚΟ ΤΩΡΑ , ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΣΕ ΕΚΤΙΜΩ .
ΦΙΛΑΚΙΑΥ.Γ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΣ , ΠΟΣΟ ΑΡΩΣΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ,ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ( ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΑΓΩΝΩΝ ) ΧΡΟΝΙΑ , ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ , ΤΑ ΑΠΙΘΑΝΑ ΚΑΙ ΚΟΥΦΑ . ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ , ΠΟΥ ΠΕΤΑΝΕ ΜΙΑ ΙΔΕΑ , ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΕ , ΟΥΤΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΘΟΝΤΟΥΣΑΝ . ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΣΥ
Μα δεν διαφωνώ σε κάτι από αυτά. Όμως δεν είναι αυτός ο τρόπος για να αλλάξει κάτι σήμερα και πόσο μάλλον αύριο και είναι αυτονόητο, αφού με τούτα και με κείνα δεν άλλαξε κάτι χθες....
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
1 στην κλάση Α/7 (original 205 GTI 1,9, από του χρόνου περνάει στην Ε/11)
Αυτο το δικο μου πρεπει να ειναι !
-
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ..... ΤΟ ΤΟ ΚΑΠ 205 ΓΙΑ ΤΟ 2006 ? ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΣΘΕΙ ?
ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ .
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ..... ΤΟ ΤΟ ΚΑΠ 205 ΓΙΑ ΤΟ 2006 ? ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΣΘΕΙ ?ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ .
Όλα είναι έτοιμα.
Σύντομα θα στείλουμε προσκλήσεις -
αχ ρε ,χρονια μπροστα!!!
-
Φτηνα πρωταθληματα για νεους και με πιθανοτητες διακρισης με μικρο μπατζετ και αποκτηση εμπειριων παλι με μικρο μπατζετ.
-
πολυ καλο,αλλα φανταζει πολυ δυσκολο για μας, εκτος και αν υπαρχει πολυυυυυ θεληση απ'την πλευρα μας!
-
Μπα δεν νομιζω να πετυχαινε κατι τετοιο εδω.Τα αυτοκινητα ειναι πολυ λιγα σε διαφορετικες γωνιες της Ελλαδας και τα αναταλλακτικα δυσευρετα σχετικα ..
Αλλα κοιταχτε οργανωση ετσι?
Site με τα ολα του με πληροφοριες για τον καθε οδηγο με πληροφοριες για το πως μπορεις να τρεξεις κλπ κλπ κλπ.Εδω θα μπορουσε να γινει ποτε κατι τετοιο εστω και για ενα καπ που υπαρχει? Δυσκολο... -
Ο χρήστης DRELIS έγραψε:
ENA 205 M.T.X ΠΕΡΙΠΟΥ 2.000
ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ 1.6 8V 1.000
AΓΩΝΙΣΤΗΚΟΣ ΕΞΟΠΛ. 2.000
ΑΝΑΡΤΗΣΗ 1.000
ΟΛΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΦΘΗΝΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΦΘΗΝΟ CUP.δεν χρειαζεται απαραιτητα να ειναι ολα γνησια!πιστευω υπαρχουν αρκετα 1.400 οπου μπορουν να γινουν cup!α και δεν χρειαζεται να ειναι ολα 205 ,υπαρχουν και αρκετα ΑΧ!
-
Αθλητικός Σύλλογος υπάρχει για να το στηρίξει, αντίστοιχος με τον PSOOC!
Μάλιστα θα ψηνόμασταν για κάτι τέτοιο....
Αλλά πόσες συμμετοχές μπορεί άραγε να συγκεντρώσει;
-
Ο χρήστης Sidobre έγραψε:
Αθλητικός Σύλλογος υπάρχει για να το στηρίξει, αντίστοιχος με τον PSOOC!Μάλιστα θα ψηνόμασταν για κάτι τέτοιο....
Αλλά πόσες συμμετοχές μπορεί άραγε να συγκεντρώσει;
Αν προσαρμοστεί στη δική μας ελληνική πραγματικότητα και γίνει κάτι σαν French Cup (Peugeot 205, Citroen AX, Renault Super 5) τότε θα δεις ότι μαζεύονται ΑΡΚΕΤΕΣ συμμετοχές
-
εγω ειμαι μεσα!
1 ψηφος
-
Ο χρήστης fotis-84 έγραψε:
εγω ειμαι μεσα!1 ψηφος
σιγα και μη δεν ησουν........
-
Ο χρήστης stamelos έγραψε:
σιγα και μη δεν ησουν........
πονταρω στην εξατμιση σου.....!!!!!!!
-