-
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΦΤΗΝΟ CUP ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΠΑΛΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.ΟΠΩΣ PEUGEOT 205 1,6 ME ΑΓΩΝΕΣ SPRINT ΧΩΜΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟ.
-
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΦΤΗΝΟ CUP ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΠΑΛΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.ΟΠΩΣ PEUGEOT 205 1,6 ME ΑΓΩΝΕΣ SPRINT ΧΩΜΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟ.
-
-
Ο χρήστης DRELIS έγραψε:
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΦΤΗΝΟ CUP ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑXAXAXAXA ΣΤΟΝ κ ΜΑΝΙΑΤΟΠΟΥΛΟ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ?????? ΑΚΟΥ ΦΤΗΝΟ.... ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ??? ΑΓΓΛΙΑ Η ΜΗΠΩΣ ΓΑΛΛΙΑ...???
-
Ο χρήστης DRELIS έγραψε:
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΦΤΗΝΟ CUP ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΠΑΛΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.ΟΠΩΣ PEUGEOT 205 1,6 ME ΑΓΩΝΕΣ SPRINT ΧΩΜΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟ.Εννοείς 1.6 16Valve φαντάζομαι!!
Μέσα! Κάμποσα καλά υπάρχουν! -
Ο χρήστης DRELIS έγραψε:
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΦΤΗΝΟ CUP ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΠΑΛΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.ΟΠΩΣ PEUGEOT 205 1,6 ME ΑΓΩΝΕΣ SPRINT ΧΩΜΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟ.Γιατί είναι περιττό!
Όποιος ΕΧΕΙ λεφτά τρέχει.
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Γιατί είναι περιττό!
Όποιος ΕΧΕΙ λεφτά τρέχει.
Λάθος.
'Όποιος **έχει πολλά λεφτά **τρέχει'. -
ΔΗΛΑΔΗ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ 19 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΓΩΡΑΣΕΙ S1600 ΑΣ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΙ.
-
Αν μαζευτούμε κάμποσα ατομα με τέτοια αυτοκινητα (205 1,6) ενημερωνουμε ΣΟΑΑ και ΣΟΑΒΕ ώστε να ρίξουν την πρόταση στην ΕΘΕΑ.
Αν οι υπογραφές είναι αρκετές για να γίνει ενα cup δε νομίζω να πουν όχι.
Και για να βρεθούν αρκετοι ενδιαφερόμενοι μπορούμε να βάλουμε μέσα διάφορα Ε10/11.
-
Σ'αυτή την περίπτωση θα υπάρχει κάποιος που θα έχει δώσει το πολύ 10,000 ευρώ και κάποιος 30,000 ! ευρώ! για να τρέχουν στο ίδιο cup!Και επειδή πρόκειται για GR.E όλοι θα είναι νόμιμοι ! Και καλά να είναι μπροστά αυτός που έχει δώσει τα πολλά! Άμα είναι όμως μπροστά αυτό που άχει δώσει τα λίγα;;;;;;;;;;;;
-
ENA 205 M.T.X ΠΕΡΙΠΟΥ 2.000
ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ 1.6 8V 1.000
AΓΩΝΙΣΤΗΚΟΣ ΕΞΟΠΛ. 2.000
ΑΝΑΡΤΗΣΗ 1.000
ΟΛΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΦΘΗΝΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΦΘΗΝΟ CUP. -
EXETE ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ .
ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΚΟΣ , ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΛEEI ΚΑΝΕΝΑΣ DRELIS ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΤΟΤΥΠΗ ΙΔΕΑ , ΠΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΤΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ .
ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ , ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΛΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΤΑΘΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ , ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΑΣ , ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΝ ΜΕΛΗ , ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΝΑΥΑΓΟΥΝ , ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΣΟΒΑΡΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ) ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΕ ΜΠΑΧΑΛΟ ΤΑ ΠΑΝΤΑ .
ΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ , ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΕΙΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΤΕ ΛΑΣΤΙΧΑ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ , ΑΦΟΥ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ , ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΛΙΚΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΡΙΕΥΕΙ .
ΑΝ ΔΕ , ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠ'ΑΥΤΑ ,ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕ 10-12 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ , ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΘΑ ΕΙΣΑΤΕ 2-3 ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΔΗΓΩΝ .ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ , ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΑΛΛΩΣΤΕ .
Υ.Γ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΑΓΑΠΗΤΕ DRELIS ,ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΜΟΝΟΝ ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΕΙΣ ΕΝΑ ΑΠ'ΤΑ ΒΡΑΔΥΑ π.χ. ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΣΟΥ , ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ DVD ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΓΩΝΑ , ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΘΛΗΤΕΣ ΣΟΥ , ΒΡΕΘΕΙΣ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ 15 ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΙΔΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Μ' ΕΣΕΝΑ (ΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΥΑΛΑ) ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ Δ.Σ. ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑ .
ΤΩΡΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΕΘΕΑ , ΕΧΩ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ , ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΟΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑ , ΜΟΝΟΝ ΜΙΑ ΦΟΥΣΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ . -
κ APR, είστε μονίμως απαξιοτικός για το άθλημα.
Ένα άθλημα το οποίο σας έκανε γνωστό, σας έδωσε ευκαιρία να λέτε διάφορες τεχνικές σκέψεις, σας δίνει χρήματα και δουλειά όπως επίσης και brand name.
Τίποτα δεν έχει κερδηθεί με μίρλα και κακομοιριά. Θελει επιμονή και θέσεις. Το οτι δεν σώζεται δεν σημαίνει το αφήνουμε. Αλλιώς τι κανετε εδώ?
Τέλος πάντων είστε απο τους πιο κατάληλους για να μπει μπροστάρης σ'αυτή την πρόταση. Δουλειά με 205 κάνατε, με Ε επίσης. Του χαμηλού κόστους αντίληψης είστε....Αν πάλι δεν θέλετε αφηστε μας να ονειρευόμαστε 205 cup. Και αν το καταφέρουμε θα φοράμε APR καπελάκια στην απονομή.
-
To 2002 πρωτάκουσα για πολύ πετυχημένο αντίστοιχο θεσμό στην Αγγλία. Μάλιστα εκεί έτρεχαν και τα 1.6 και τα 1.9
Σήμερα που ξαναμπήκα μετά από 3χρόνια στο site τους, ο θεσμός ζει και βασιλεύει!! (αλλά είπαμε... εκείνοι είναι βλάκες Άγγλοι και όχι πανέξυπνοι Ελληνάρες)
http://www.205challenge.co.uk/
Δείτε και κλάψτε για το χάλι μας...
-
Για πληροφόρησή σας, υπάρχουν 25 αγωνιστικά Peugeot 205 στην Ελλάδα.
13 στην κλάση Ε/9 (τα original 205 Rallye)
9 στην κλάση Ε/10 (4 με μοτέρ 16V και 5 original 205 GTI 1,6)
2 στην κλάση Ε/11
1 στην κλάση Α/7 (original 205 GTI 1,9, από του χρόνου περνάει στην Ε/11)Το πρόβλημα στην πρόταση είναι πως είναι αμφίβολο (λόγω απουσίας εμπορικού ενδιαφέροντος) αν θα την υποστηρίξει από μόνη της η Lion. Οπότε οι ιδιοκτήτες θα πρέπει να συνασπιστούν με τέτοιο τρόπο ώστε να διεκδικήσουν μαζικά καλές τιμές σε ανταλλακτικά, λάστιχα, αναλώσιμα κτλ.
Δηλαδή κλασσική περίπτωση που δεν μπορεί να περιμένει κανείς 'εκ των άνω' αλλά χρειάζεται αυτενέργεια. Φαντάζομαι πως, αν υπάρξει η αυτενέργεια, οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι (Lion, ΕΘΕΑ) δεν θα έχουν πρόβλημα.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Για πληροφόρησή σας, υπάρχουν 25 αγωνιστικά Peugeot 205 στην Ελλάδα.13 στην κλάση Ε/9 (τα original 205 Rallye)
9 στην κλάση Ε/10 (4 με μοτέρ 16V και 5 original 205 GTI 1,6)
2 στην κλάση Ε/11
1 στην κλάση Α/7 (original 205 GTI 1,9, από του χρόνου περνάει στην Ε/11)Το πρόβλημα στην πρόταση είναι πως είναι αμφίβολο (λόγω απουσίας εμπορικού ενδιαφέροντος) αν θα την υποστηρίξει από μόνη της η Lion. Οπότε οι ιδιοκτήτες θα πρέπει να συνασπιστούν με τέτοιο τρόπο ώστε να διεκδικήσουν μαζικά καλές τιμές σε ανταλλακτικά, λάστιχα, αναλώσιμα κτλ.
Δηλαδή κλασσική περίπτωση που δεν μπορεί να περιμένει κανείς 'εκ των άνω' αλλά χρειάζεται αυτενέργεια. Φαντάζομαι πως, αν υπάρξει η αυτενέργεια, οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι (Lion, ΕΘΕΑ) δεν θα έχουν πρόβλημα.
Νάσο, επικαλούμαι την database σου
Πόσα αγωνιστικά renault 5 (το αντίπαλον δέος του 205) υπάρχουν στην Ελλάδα ??
Φαντάσου να γίνει cup P205-R5!! (είμαι μέσα από τώρα... Ε/11)
-
Ο χρήστης passat1.8t έγραψε:
Νάσο, επικαλούμαι την database σουΠόσα αγωνιστικά renault 5 (το αντίπαλον δέος του 205) υπάρχουν στην Ελλάδα ??
Φαντάσου να γίνει cup P205-R5!! (είμαι μέσα από τώρα... Ε/11)
Μόνο 4...
Ενα με μοτέρ 1.8 16V ή Williams (E/11)
Και 3 original Turbo (E/12) -
Ο χρήστης Pneusport έγραψε:
κ APR, είστε μονίμως απαξιοτικός για το άθλημα.Ένα άθλημα το οποίο σας έκανε γνωστό, σας έδωσε ευκαιρία να λέτε διάφορες τεχνικές σκέψεις, σας δίνει χρήματα και δουλειά όπως επίσης και brand name.
Τίποτα δεν έχει κερδηθεί με μίρλα και κακομοιριά. Θελει επιμονή και θέσεις. Το οτι δεν σώζεται δεν σημαίνει το αφήνουμε. Αλλιώς τι κανετε εδώ?
Τέλος πάντων είστε απο τους πιο κατάληλους για να μπει μπροστάρης σ'αυτή την πρόταση. Δουλειά με 205 κάνατε, με Ε επίσης. Του χαμηλού κόστους αντίληψης είστε....Αν πάλι δεν θέλετε αφηστε μας να ονειρευόμαστε 205 cup. Και αν το καταφέρουμε θα φοράμε APR καπελάκια στην απονομή.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΚΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ , ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ pneusport , ΝΟΜΙΖΩ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΥΝΗΜΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ (ΟΧΙ ΑΜΕΣΟ) ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΦΗΜΕΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ, ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΕΥΩ ΕΩΣ ΝΑ ΕΧΩ ΔΙΚΙΕΣ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΜΟΥ.
ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΛΟΙΠΟΝ , ΣΤΟ ΤΙ ΚΑΝΩ ΕΔΩ , ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΦΥΓΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΡΙΑ .
ΤΟ ΠΑΛΕΥΩ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΚΙ ΕΔΩ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΟΥ (ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΝΤΡΕΛΙΔΩΝ )ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ , ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΟΔΗΓΟΙ ΑΓΩΝΩΝ , ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ , ΟΤΙ ΑΛΛΟ , ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΣ ΓΙΑ ΣΚΟΤΩΜΑ ΧΡΟΝΟΥ , ΚΑΙ ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΩΝ .
ΦΤΑΣΑΜΕ ΤΟ 2005 ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ , ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΕ CUPS ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ , ΑΠ'ΤΟ 80 . ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΟΝΕΙΡΟΠΑΡΜΕΝΟΥΣ , ΗΜΑΡΤΟΝ .ΦΙΛΙΚΟΤΑΤΑ
-
Η ιδέα είναι καλή και φυσικά όχι καινούργια. Θα μπορούσε να είναι μόνο 205 cup ή συνδιασμένο και με τα ΑΧ ...
Το θέμα είναι ποιος θα φτιάξει κάτι τέτοιο. Φυσικά και δεν θα έπαιρνε επίσημα η Πεζώ μια τέτοια πρωτοβουλία γιατί δεν υπάρχει ενδιαφέρον εμπορικό . Δεν νομίζω να την άφηνε και εντελώς αδιάφορη μια τέτοια προσπάθεια γιατί αν υπήρχε όντως ενεργό πρωτάθλημα τότε σίγουρα θα υπήρχε κίνηση στα ανταλλακτικά της Πεζω Σπορ....Διαφωνώ πως κλειδί είναι ο ΣΟΑΑ, να μαζεύονται οι οδηγοί να έχουν κοινή οργάνωση κλπ κλπ. Ακόμα και αν συμβεί, θα 'ξεθυμάνει' σύντομα.
Αυτό που λείπει είναι ο ένας επαγγελματίας ο οποίος θα αναλάβει να στήσει να οργανώσει και να προωθήσει όλο αυτό το εγχείρημα.
Όταν πίσω από την οργάνωση υπάρχει κάποιος ο οποίος βγάζει λεφτά και χωρίς ίσως να ντρέπεται γι' αυτό τότε και η οργάνωση έχει περισσότερες πιθανότητες να πετύχει.
Όταν η οργάνωση βασίζεται στον εθελοντισμό και στο συναιτερισμό τότε όπως τα γεγονότα δείχνουν δεν μπορεί να υπάρχει πρόοδος.
Όταν η οργάνωση βασίζεται στι μιζέρια στα μικροσυμφέροντα στα κρυφοχαρτζιλικόματα και στον ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΣΜΟ τότε έχουμε τους ελληνικούς αγώνες.... -
Φίλε pneusport, είμαι σίγουρος πως κανένας, τουλάχιστον, που γράφει σ'αυτό το φόρουμ δεν θέλει το κακό των αγώνων και της αυτοκίνησης κατ'επέκταση στη χώρα μας.
Αν ψάξεις όμως, παραδόξως θα βρείς ακόμα και εδώ δυσανάλογα πολλά threads με παράπονα και διενέξεις σε σχέση με τον όγκο των συζητήσεων. Μην ρωτήσεις πώς και γιατί αλλά κατά τον παραδοσιακά παράδοξο Ελληνικό τρόπο, όπου ούτε κάν οι αμέσως ενδιαφερόμενοι(συμμετέχοντες και πληρωτές) δεν μπορούν να βρούν λύση μεταξύ τους και να απαιτήσουν κοινά συμφέροντα, κατάσταση που έχει ευμέγεθες πλέον ιστορικο καθώς απο όσο ξέρω, ποτέ στα χρονικά δεν κατάφερε το σπόρ να ανθήσει έχοντας ευρεία απήχηση.
Αλλά οταν απο ανθρώπους που έχουν δεί τα πράγματα απο την καλή και την ανάποδη επειδή είναι στο χώρο συναπτά έτη, όπως ο κ.APR επί του προκειμένου ακούς τέτοια πράγματα καταλαβαίνεις οτι τα πράγματα απέχουν πολύ απο το να χαρακτηριστούν ρόδινα...
Και στο κάτω κάτω αν σκεφτείς οτι μάλλον είμαστε το μόνο μέρος του κόσμου όπου σε ο,τι τελειώνει η homologation το κάνουμε πάλι Ι.Χ.!!!
Που έχουν πάει όόόλα εκείνα τα αυτοκίνητα που έχουν πληρωθεί χρυσά και όταν τελείωσε το cup ή δεν έπαιζε πλέον κυνήγι για τσίγγο όλοι τα παράτησαν και έτρεξαν να ρίξουν κιάλλα λεφτά σε ποιό 'μοντέρνα εργαλεία'. Και πές μου δεν θα βοηθούσαν τον θεσμό, ποιό αποτελεσματικά ίσως με το δικό μου μικρό μυαλό καθώς θα μπορούσαν κάλλιστα να αποτελέσουν μεγάλο φυτώριο καθώς θα ηταν σήμερα σχεδόν τσάμπα όλα εκείνα τα Starlet και τα Micra που ηταν και τούμπανα και όσο αξιόπιστα έπρεπε;!
FRENCH MAKERS CUP (FMC)