-
Μα νομιζω ντουλαπάκι με ψυγειο έχουν πλέον αρκετά μοντέλα...
Όσο δε για το τρίξιμο, προτιμώ να τρίζει και να είναι γαϊδούρι, να μην παθαινει βλάβες δλδ παρά να έχω το 'άτριχτο' (sic) Megane κουβαδάκι μου που κάθε μήνα είμαι συνεργειο.
Πρέπει να το ψάξω με τις αμερικάνικες ενώσεις καταναλωτών σχετικά με την αξιοπιστια της Dodge....
-
Τι συζηταμε τωρα,το αυτοκινητο φαινεται να ειναι τρελό value for money,οι αμερικανοι δειχνουν οτι αμα γουσταρουν εξαφανιζουν τους Κινέζους απο τον χάρτη (προς το παρον,γιατι αμα παρει φορα ο κινέζος...)
-
Και κατι αλλο,την τετρακινηση ξεχαστε την,οποιος θελει τετρακινηση παει και παιρνει τζιπ,οποιος θελει τζιποειδες με λιγα λεφτα και λογικη κατανάλωση παιρνει το εν λογω αυτοκινητο.
Αμα αρχισουμε τα να χε το ενα και να χε το αλλο θα μιλαγαμε για 30.000+,που ειναι αλλη κατηγορια στην οποια η dodge δυσκολα θα επειθε τους ευρωπαιους να ακολουθησουν με το κιαλημερα. -
Βασικα θα βγει και 4κινητο με 300+ αλογα,αλλα για Ευρωπη δεν ξερω.Απο την αλλη αν με την ιδια επιθετικη τιμολογιακη πολιτικη κοστιζεθ στα 35-40Κ θα ναι μια χαρα
-
4κίνητο με 300 άλογα και 35-40Κ θα είναι δύο και 3 χαρές
-
Τα 2 πρώτα αφορούν την προσδοκώμενη αξιοπιστία των αυτοκινήτων βάσει του 2005, ενώ το 3ο είναι ένα μικρό αρθράκι απ' το τεστ του Channel 4. Είχα βρει και κάποιο άλλο το οποίο έχω σώσει στο σπίτι.
Σε γενικές γραμμές, ισχύει αυτό που ξέρουμε : Αν πάρεις γιαπωνέζικο (προσοχή στη Νισσάν) έχεις πολύ λιγότερες πιθανότητες να αντιμετωπίσεις προβλήματα. Οι Ευρωπαίοι είναι Ευρωπέοι ενώ οι Αμερικανοί είναι λίγο καλύτεροι απ' τους προηγούμενους χωρίς όμως κι αυτοί να φτάνουν τον μέσο όρο αξιοπιστίας.
-
ξεφυλλιζα το autotriti και είδα μια διαφημιση της Chrysler στην Κατεχακη 38 που έχει μια φωτο του Caliber και αναφέρει και test drive. Θα περάσω όταν έχω καιρό, έιναι μήπως κανείς άλλος που το έχει πετύχει σε καποια αντιπροσωπεία;
-
παιδια δεν ξερω για εσας αλλα εγω επειδη χρειαζομαι πλεον καινουργιο αυτοκινητο (fiat tipo 1.4 1993) και τα 20κ μου φαινονται παρα πολυ καλα για αυτο το αυτοκινητο θα το παρω....το εχω παραγγειλει εδω και 6 μερες...και πρεπει να περιμενω μεχρι τις 22 ιουλιου...ηδη τα πρωτα 60 αυτοκινητα εχουν παραδοθει.....το εχω δει απο κοντα,εχω μπει μεσα και μπορω να πω οτι για τα λεφτα του ειναι πολυ καλο...χωροι-ποιοτητα-κινητηρας=20κ ...το σχεδιο δεν με προβληματισε καθολου γιατι μου αρεσει πολυ...ισως λιγο το πισω μερος γιατι θυμιζει daewoo αλλα δεν μπορεις να τα εχεις ολα...
-
attreidis καλορίζικη η επιλογή σου. Να υποθέσω ότι πήγες στη δεύτερη έκδοση εξοπλισμού στα 1.8;
Να σε ρωτήσω, με την ποιότητα των υλικών έμεινες ικανοποιημένος;
έκανες test drive; -
To 2.0 αυτόματο πόσο πάει ;
-
@attreidis σε ποια έκθεση το έχεις δει?
-
attreidis καλορίζικη η επιλογή σου. Να υποθέσω ότι πήγες στη δεύτερη έκδοση εξοπλισμού στα 1.8;
Να σε ρωτήσω, με την ποιότητα των υλικών έμεινες ικανοποιημένος;
έκανες test drive;εγω πηρα την εκδοση SE στα 1,8 με 20κ τελικη τιμη...η ποιοτητα δεν ηταν η καλυτερη αλλα δεν περιμενα κατι παραπανω απο οτι ειχα διαβασει και πριν παω να το δω..τα πλαστικα ειναι σκληρα και λιγο χοντροκομμενα αλλα κατα τα αλλα δεν υπαρχουν κακοτεχνιες κτλ...
η μεγαλη αγωνια που εχω ειναι για την ποιοτητα κυλισης και για την οδικη συμπεριφορα του μιας και δεν εχω κανει test drive...αλλα στην αντιπροσωπεια που πηγα οπσ προειπα ειχαν τελειωσει ολα τα διαθεσιμα μοντελα οποτε αναγκαστηκα να το παραγγειλω χωρις να το οδηγησω....θα μου πεις γιατι αναγκαστηκες αφου μπορουσες να περιμενεις...καλως η κακως βιαζομουν να το αγορασω γιατι θελω να το εχω στις διακοπες μου...@attreidis σε ποια έκθεση το έχεις δει?
στην αντιπροσωπεια της chrysler-jeep επι της βουλιαγμενης στην γλυφαδα...
To 2.0 αυτόματο πόσο πάει ;
δεν εχω ιδεα...εγω να φανταστεις ειχα ξεκινησει εχοντας στο μυαλο μου 17.5κ για την 1,8 εκδοση S η οποια υπηρχε και στα περιοδικα..αλλα ηταν αδειο..οποτε πηγα στην SE με τα 20κ
-
άλλη μια ερώτηση @attreidis: το κεντρικό τούνελ, επιτρέπει στον τρίτο επιβάτη να κάθεται άνετα ή θα 'ναι σαν να καβαλάει αλογάκι;
για την έκδοση S το παρατήρησα και γω, δεν έχει καν πατάκια, συναγερμό και εταζέρα..εδώ αυτό που λένε 'αν το πάρεις μετρητοις θα σου κάνουν δώρο τα πατάκια' αποκτά νόημα!! -
άλλη μια ερώτηση @attreidis: το κεντρικό τούνελ, επιτρέπει στον τρίτο επιβάτη να κάθεται άνετα ή θα 'ναι σαν να καβαλάει αλογάκι;
να και κατι αλλο που φοβομουν οταν διαβαζα τα αρθρα περι μεγαλου κεντρικου τουνελ για μελλοντικη τετρακινηση αλλα τελικα δεν ειναι τοσο μεγαλο...μια χαρα καθεται ο τριτος πισω επιβατης...
-
Ο ορισμός του τίμιου αυτοκινήτου... απλά είμαι σχεδόν σίγουρος πως αν είχε σηματάκι Kia/ Hyundai/ Chevrolet- Daewoo/ Landwind, θα το βλέπαμε με μεγαλύτερη καχυποψία...
-
ναι αυτο ειναι σιγουρο αλλα η dodge ειναι μεγαλη μαρκα και εχει αρκετα μεγαλο μεριδιο πωλησεων στην αμερικη...εχει κυρος...
-
Ναι ναι, δεν αμφιβάλλω... μου φαίνεται πολύ καλό, και αναμένω εντυπώσεις! Αμερικάνικο αυτοκίνητο, εξευρωπαϊσμένο αρκετά, με αμερικάνικη όμως τιμή- τι άλλο να ζητήσεις; Βέβαια, δεν ανήκω στους υποψήφιους αγοραστές, αλλά μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρον.
Αυτό ακριβώς το κύρος είναι που, παραδόξως ίσως (επειδή είναι άγνωστη ποσότητα), μας έχει προιδεάσει τόσο θετικά! Θα ήταν πιο δύσκολο για τους Κορεάτες να μας πείσουν φαντάζομαι- εξ' ου και η προηγούμενη δημοσίευση...
-
ψαχνομουν για αυτοκινητο αρκετο καιρο...και επειδη ειμαι και λιγο offroad τυπος (μη φανταστεις τρελα πραγματα) ηθελα κατι τζιποειδες...ολα ξεκιναγαν απο 23-24κ...πολλα για μενα,λιγα για τζιπ...αυτο ηταν οτι ακριβως ηθελα..για αυτο και βιαστηκα τοσο για να το παρω..ελπιζω να μη μου βγει ξινο...
-
Ελπίζω να έχεις αντιληφθεί ότι η μόνη σχέση που έχει με τζιποειδές είναι στον τομέα της εμφάνισης... Δεν διαθέτει κανενός είδους τετρακίνηση σε καμία συνθήκη το αυτοκίνητο.... Οπότε αν είσαι τύπος offroad ίσως σε περιμένουν μερικές μικρές απογοητεύσεις...
-
περιμενουμε να μας πεις εντυπωσεις οταν με το καλο το παρεις.
γιατι λες οτι η βασικη εκδοση ειναι γυμνη? Απο οτι ειχαμε διαβασει εχει πολυ καλο εξοπλισμο
Dodge Caliber 2006