-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Η Dodge ειναι 'πιο κατω' απο πλευρας 'ολικης αξιας' απο οτι η Chrysler. Δεν ειναι ακριβως η διαφορα της Lexus με την Toyota ή της Infiniti με την Nissan, ομως υπαρχει διαφορα.
Eιναι κατι σαν τη Dacia με τη Renault.
Ιδιο προ'ι'ον ( Renault 12) αλλα με πααααααααααρα πολυ χειροτερη ποιοτητα κατασκευηςε, η Dodge εχει βγάλει και ένα Viper, δεν είναι πια Dacia. Απλά είναι πιο νεανική, σχέση όπως huyndai - Kia ίσως
Ναι, το Βαιπερ και μερικα αχρηστα αλλα, οπως:
SRT4
RAM SRT10
Charger
Magnum
Durango (Aspen στην Ευρωπη)
Stratus
Caravan
Dakota
RAM 1500, 2500 και 3500Και συντομα και το Challenger!
Τα μισα που γραφεις οχι δε τα ξερει ουτε τα χει δει οποτε τι τα γραφεις?
-
-
Ο χρήστης jimmcom έγραψε:
Τα μισα που γραφεις οχι δε τα ξερει ουτε τα χει δει οποτε τι τα γραφεις?
Τα μισα?
You're overestimating him.
-
-
Αναρωτιεμαι ποσο εψαξες για να βρεις το παραπανω. Για να δουμε εαν οι μπαμπαδες του φορουμ το σβησουν ως ασχετο
-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Nα σου βρω τετοια χιουνται,σιτροεν και λοιπα που σ αρεσουν(μαλλον) ουκ ολιγα και απο εδω κιολας 'φτιαγμενα' στην ελλαδα
-
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Θα είναι φθηνότερο του Pt Cruiser?
Σημερα ανακοινωθηκε:
Also on Tuesday, the Chrysler group formally introduced the Dodge Caliber, a small wagon that will replace the Neon. Dodge officials said the Caliber's suggested retail price would start at $13,985 including the destination charge. They noted that the base price is $410 less than the base price of the Neon.
Source: Autoweek
-
Θα είναι φθηνότερο του Pt Cruiser?
Σημερα ανακοινωθηκε:
Also on Tuesday, the Chrysler group formally introduced the Dodge Caliber, a small wagon that will replace the Neon. Dodge officials said the Caliber's suggested retail price would start at $13,985 including the destination charge. They noted that the base price is $410 less than the base price of the Neon.
Source: Autoweek
Θα βγαλουν και performance εκδοση; Αλα SRT4;
Δεν ειμαι σιγουρος οτι μου αρεσει η μπροστινη μασκα.
Νικος
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Θα βγαλουν και performance εκδοση; Αλα SRT4;Σιγουρα! It's already spied last summer.
http://www.acurazine.com/forums/showthr ... ht=caliber
-
Σιγουρα! It's already spied last summer.
PT Cruiser replacement η Neon replacement;
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Σιγουρα! It's already spied last summer.
PT Cruiser replacement η Neon replacement;
PTC is a Chrysler, Neon is a Dodge. So...
-
PTC is a Chrysler, Neon is a Dodge. So........sk@ta and aposk@ta
-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
.....sk@ta and aposk@ta
Do you really need to be that graphic? Μας αναγουλιασες (ακομη και στα Νεα Μοντελα)
-
.....sk@ta and aposk@ta
Μας αναγουλιασες
Καλα συγνωμη
Δε ειπαμε να τα φας κιολας ρε μεγαλε -
Στην ελλάδα το Neon είχε έρθει σαν Chrysler, το συγκεκριμένο μου μοιάζει αδερφάκι του PΤ και ξαδερφάκι του νέου μικρού Jeep.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Στην ελλάδα το Neon είχε έρθει σαν Chrysler, το συγκεκριμένο μου μοιάζει αδερφάκι του PΤ και ξαδερφάκι του νέου μικρού Jeep.Εχω δει ενα
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Στην ελλάδα το Neon είχε έρθει σαν Chrysler, το συγκεκριμένο μου μοιάζει αδερφάκι του PΤ και ξαδερφάκι του νέου μικρού Jeep.RIght. Αφου μεχρι τωρα δεν υπηρχε Dodge. Αυτο αλλαζει ομως απο οτι καταλαβαινω συντομα εαν οχι already.
-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Στην ελλάδα το Neon είχε έρθει σαν Chrysler, το συγκεκριμένο μου μοιάζει αδερφάκι του PΤ και ξαδερφάκι του νέου μικρού Jeep.
Εχω δει ενα
Παιδες σορρυ....
Σας ειπα ψεμματα.
Το μοναδικο neon που ειχα δει δεν ηταν ακριβως ενα.
Ο ιδιοκτητης του δεν αντεχε τοση ασχήμια (οταν το παραγγειλε ηταν υπο την επηρεια βαρβιτουρικων αλκοολ και κανναβης) και το πουλhσε στη μιση τιμη αφου αφαιρεσε απο πανω του οτι αχρηστο περιττο και ασχημο ειχε. -
Ρε ΚΡΙΕΖΑ, γιατί τέτοιο μένος; Τι προσπαθείς να αποδείξεις;
Dodge Caliber 2006