-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Ρε ΚΡΙΕΖΑ, γιατί τέτοιο μένος; Τι προσπαθείς να αποδείξεις;Μενος εναντιον ποίου αγαπητε Δουκα??
-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Ρε ΚΡΙΕΖΑ, γιατί τέτοιο μένος; Τι προσπαθείς να αποδείξεις;
Μενος εναντιον ποίου αγαπητε Δουκα??
Ξερω'γω ρε Γιώργο; Απλά έχω την εντύπωση οτι αν ξαφνικά εγώ, ή ο kouk, ή ο IKE ή δεν ξέρω κι εγώ ποιος άλλος έτρωγε μια φλασιά και άνοιγε θέματα για Dodge, Chrysler, Oldsmobile και δε συμμαζέυεται, δεν θα έμπαινες να ποσταρεις και αν έμπαινες θα έκανες απλώς τα σχόλιά σου αφήνοντας κατα μέρος τις ειρωνίες και τις υπερβολές.
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Ρε ΚΡΙΕΖΑ, γιατί τέτοιο μένος; Τι προσπαθείς να αποδείξεις;
Μενος εναντιον ποίου αγαπητε Δουκα??
Ξερω'γω ρε Γιώργο; Απλά έχω την εντύπωση οτι αν ξαφνικά εγώ, ή ο kouk, ή ο IKE ή δεν ξέρω κι εγώ ποιος άλλος έτρωγε μια φλασιά και άνοιγε θέματα για Dodge, Chrysler, Oldsmobile και δε συμμαζέυεται, δεν θα έμπαινες να ποσταρεις και αν έμπαινες θα έκανες απλώς τα σχόλιά σου αφήνοντας κατα μέρος τις ειρωνίες και τις υπερβολές.
Εχεις pm
-
Α, γειά σου! Ας αφήσουμε παρακαλώ τα εκτός θέματος και τα αντί-ΗΠΑ, δεν έχουν θέση στα 'Νέα μοντέλα' ούτε νόημα γενικότερα
(Moderator nass)
-
Άλλο ένα χρέπι για
που θέλουν να παραστήσουν τους βαρύμαγκες...
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Μας αναγουλιασεςΕσύ δηλαδή που μας 'παρουσιάζεις' όλα τα εκτρώματα δεν αναγουλιάζεις τον κόσμο...
Εκτρώματα για σενα skullone, για άλλους είναι αυτοκίνητα![kouk]
-
Dodge: Ξεκινά η παραγωγή του νέου Caliber
Την έναρξη παραγωγής του νέου Dodge Caliber 2007, από τις εγκαταστάσεις Belvidere του Illinois, γνωστοποίησε το Chrysler Group. Όπως ανακοίνωσε ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος της αυτοκινητοβιομηχανίας, Frank Ewasyshyn, η παραγωγή του νέου μοντέλου θα ξεκινήσει την 1η Φεβρουαρίου. Το Caliber θα αποτελέσει το βασικό «όπλο» της Dodge στην προσπάθεια επέκτασης της δράσης της σε αγορές εκτός της Βόρειας Αμερικής. Οι πρώτες παραδόσεις στους πελάτες της Αμερικής θα ξεκινήσουν λίγες εβδομάδες μετά την έναρξη της παραγωγής του, ενώ στην Ευρώπη θα εισβάλλει στον ιδιαίτερα σκληρό ανταγωνισμό της κατηγορίας C το δεύτερο τρίμηνο του 2006.
Το Dodge Caliber θα είναι διαθέσιμο με τρεις κινητήρες βενζίνης και έναν ντίζελ (εκτός ΗΠΑ). Στην πρώτη κατηγορία περιλαμβάνονται οι 1.8, 2.0 και 2.4, απόδοσης 148, 158 και 172 ίππων αντίστοιχα, ενώ στη δεύτερη εντάσσεται μία εξελιγμένη μονάδα turbo. Τα επίπεδα εξοπλισμού θα είναι τα SE, SXT και R/T, ενώ για το δεύτερο θα υπάρχει επιπλέον, η δυνατότητα επιλογής ενός σπορ “πακέτου”, το οποίο θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων προβολείς ομίχλης, ζάντες αλουμινίου 17΄΄ και ειδικές λεπτομέρειες στο εσωτερικό. Οι υποψήφιοι αγοραστές τέλος, θα έχουν να επιλέξουν μεταξύ οκτώ χρωμάτων που είναι: κόκκινο, κίτρινο, πορτοκαλί, δύο αποχρώσεις του μπλε, ασημί, μαύρο και λευκό.
-
edit
Γιώργο είναι κριτική σε μοντέλο αυτοκινήτου ή κάτι άλλο?!
[kouk] -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Γιώργο είναι κριτική σε μοντέλο αυτοκινήτου ή κάτι άλλο?! [kouk]Ειλικρινα Nικο κριτικη ειναι (ηταν) και τιποτα περισσοτερο ή τιποτα λιγοτερο....
Ισως λιγο καυστικη αλλα δες και την αστεια πλευρα του θεματος:
Ακους εκει να θελει να 'εισβαλλει στην Ευρωπη' και μαλιστα στη κατηγορια C βαμμενο πορτοκαλί....Εν πασει περιπτωσει δε μου αρεσει (τουλαχιστον εμφανισιακα) και το εγραψα....
Χωρια που το ονομα του caliber θυμιζει καλυμπρες φαναρτζηδες συνεργεια
αν δε το μεταφρασεις τα πραγματα γινονται χειροτερα....Π.χ. Ερχεται ο Αντρεας με το βλημα....
-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Γιώργο είναι κριτική σε μοντέλο αυτοκινήτου ή κάτι άλλο?! [kouk]
Ειλικρινα Nικο κριτικη ειναι (ηταν) και τιποτα περισσοτερο ή τιποτα λιγοτερο....
Ακους εκει να θελει να 'εισβαλλει στην Ευρωπη' και μαλιστα στη κατηγορια C βαμμενο πορτοκαλί....Εν πασει περιπτωσει δε μου αρεσει (τουλαχιστον εμφανισιακα) και το εγραψα....
αν δε το μεταφρασεις τα πραγματα γινονται χειροτερα....Π.χ. Ερχεται ο Αντρεας με το βλημα....
Μην το αγοραζεις τοτε
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Γιώργο είναι κριτική σε μοντέλο αυτοκινήτου ή κάτι άλλο?! [kouk]
Ειλικρινα Nικο κριτικη ειναι (ηταν) και τιποτα περισσοτερο ή τιποτα λιγοτερο....
Μην το αγοραζεις τοτε
Εννοειται ....
Προτιμαω να πεταξω τα λεφτα μου απο το παραθυρο παρα να αγορασω αμερικανικο αμαξι....Εσυ γιατι δεν αγοραζεις αμερικανικο αφου ειναι τοσο καλα κλπ κλπ??
-
2007 Dodge Caliber SRT-4 @ 2006 Chicago Show
http://i1.tinypic.com/nc04si.jpg
Simon Elliott, Managing Director of Chrysler Group said: 'The SRT-4 has been developed by Chrysler Group’s ‘Street Race Technology’ performance division. All SRT vehicles feature unique exterior details, lowered sports suspension, sports interior and a powerful engine - the all-new 2.4-litre turbocharged engine boasts a tyre-smoking 300 horsepower to deliver a level of power you’d expect from a V8!'
The SRT-4 is a performance version of the Dodge Caliber and offers 260 lb. ft. of torque from a 2.4-litre turbocharged engine to reach 0-60 mph in less than 6 seconds.
Πηγη: i1.tinypic.com
-
Χα! 300 αλογα! Για να δουμε την τιμη.
-
Το SRT-4 είναι μια υψηλής απόδοσης έκδοση του Dodge Caliber, που τροφοδοτείται από ένα turbocharged κινητήρα 2,4 λίτρων, ο οποίος παράγει 352 Nm μέγιστης ροπής και βοηθά το αυτοκίνητο να επιταχύνει από τα 0 στα 100 χλμ./ώρα σε μόλις 6 δευτερόλεπτα. Το Dodge Caliber SRT-4 παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Έκθεση του Σικάγο και αναμένεται να λανσαριστεί στην ευρωπαϊκή αγορά το πρώτο εξάμηνο του 2007.
Source: http://www.automotopress.gr
-
ορίστε ένα πλήρες review...
http://www.channel4.com/4car/road-tests ... index.html
εμένα μου φαίνεται αυτοκίνητο μεγαλύτερης κατηγορίας από τη C πάντως..1800 κ.εκ, 500+λιτρα χώρος αποσκευών
-
νέα για την τιμή του : από 11.495 λίρες το 1.8
Πληροφοριακά το νέο Honda Civic 1.4 από 12.930 λίρες ->17.990 ευρώ στην ΕλλάδαΔηλ. αν έρθει και εδώ σε τιμή 16-18.000 ευρώ, δεν θα είναι επιτυχία; Οσο προχειροφτιαγμένο κι αν είναι, τουλάχιστον δεν είναι 4 μέτρα και 1500 κιβικά (τεριος)
-
Ο χρήστης pankal έγραψε:
Δηλ. αν έρθει και εδώ σε τιμή 16-18.000 ευρώ, δεν θα είναι επιτυχία;Με αυτή τη σχεδίαση;
-
Εγώ πάντως θα το αγόραζα...
-
*....Αυτή η επιλογή, αυτό το πολύ ξεχωριστό, αμερικανικό στιλ συνδυάζεται με κάτι ακόμη πιο… διαφορετικό: την αρκετά μεγάλη απόσταση από το έδαφος των 19, 5 εκ., που αντίστοιχη συναντούμε στα περισσότερα SUV!...
...Η τιμή κυμαίνεται σε ιδιαίτερα προσιτά επίπεδα για τα δεδομένα της κατηγορίας. Αυτό σημαίνει 17.500 ευρώ για τη βασική έκδοση των 1,8 λίτρων και 150 ίππων, κάτι που συνεπάγεται, ότι τόσο τα premium μικρομεσαία όσο και τα λιγότερο premium ενδέχεται να αποκτήσουν έναν… πονοκέφαλο. Πάντως, η ελληνική εισαγωγική εταιρεία περιμένει γύρω στις 500 ταξινομήσεις για την πρώτη πλήρη χρονιά (2007), διότι το αυτοκίνητο αναμένεται να ξεκινήσει την εμπορική του πορεία κάποια στιγμή μέσα στο καλοκαίρι...*
Πηγή: http://www.autotriti.gr/news/preview_ne ... A_ID=49310
-
Μηπως ξερει κανενας τιποτα περισσοτερο για αυτο το αυτοκινητο ?
Απ`οσο διαβαζω σε δοκιμες , αλλα και σε site του εξωτερικου , αν εξαιρεσεις την FWD κινηση , κατα τα αλλα θα αποτελλεσει best seller της Dodge στην Ευρωπαικη αγορα ...
Καποιος με οποιαδηποτε πληροφορια εκ των εσω ??
Dodge Caliber 2006