-
Για να δουμε τι γινεται μεταξυ των μελων του φορουμ!
παιζατε?
παιζετε ακομη?
που?
ποσο συχνα?
τι παιχνιδια?εγω επαιζα πιο μικρος, ξεκινωντας απο Αμερικανικο αλλα πολυ συντομα ανακαλυψα το Γαλλικο και επικεντρωθηκα σε αυτο.
τωρα μετα απο πολλα χρονια, σκεφτομαι να ξεκινησω παλι, μαλιστα 3σποντο πλεον, καθως το ελευθερο Γαλλικο δεν ειναι τοσο θεαματικο!
Εσεις?
-
παιζατε?
παιζετε ακομη?
που?
ποσο συχνα?
τι παιχνιδια?εγω επαιζα πιο μικρος, ξεκινωντας απο Αμερικανικο αλλα πολυ συντομα ανακαλυψα το Γαλλικο και επικεντρωθηκα σε αυτο.
τωρα μετα απο πολλα χρονια, σκεφτομαι να ξεκινησω παλι, μαλιστα 3σποντο πλεον, καθως το ελευθερο Γαλλικο δεν ειναι τοσο θεαματικο!
Εσεις?
-
παιζατε?
παιζετε ακομη?
που?
ποσο συχνα?
Εσεις?
-
πωωωω
τι μου θυμησες τωρα....... παλιες καλες εποχες...... καποτε επαιζα καθε μερα σχεδον κυριως αμερικανικο με εναν φιλο........
εχω να παιξω πανω απο χρονο........ -
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
πωωωω
τι μου θυμησες τωρα....... παλιες καλες εποχες...... καποτε επαιζα καθε μερα σχεδον κυριως αμερικανικο με εναν φιλο........
εχω να παιξω πανω απο χρονο........Οι εποχες εκεινες, για μενα τουλαχιστον ειναι αξεχαστες...
Ησυχα μαγαζια, χωρις φρουτακια, μαζευομασταν και περναγαμε πολλες ωρες...
Δυστυχως, μετα ηρθε ο τζογος και τα μαγαζια μετατραπηκαν σε ...μινι καζινο. Αυτο σιγουρα προκαλεσε μεγαλη ζημια... -
Ποτε δεν μου αρεσε ιδιαιτερα......
-
Στέκι ... όπως παλιά:
Δεν πιστεύω να θεωρηθεί διαφήμιση; Αν ναι, να το ....... κόψω.
-
Επαιζα πολύ,παίζω λίγο πλέον, 2-3 φορές το μήνα.
Οχι αμερικάνικο, δε μου αρέσει καθόλου. -
Ξεκίνησα να παίζω όταν ήμουν στο λύκειο και κόλλησα από τις 'βολές' του 4ου κεφαλαίου της φυσικής της 1η δέσμης . Έπαιζα γαλλικό βέβαια και σπάνια αμερικάνικο. Όταν ήμουν στην Αγγλία παρακολουθούσα το ΠΠ Snooker και μου άρεσε.
Η τελευταία φορά που έπαιξα πρέπει να ήταν πριν 10 χρόνια.... -
επαιζα 8 μπαλο και 9 μπαλο σχεδον καθε μερα παλαιοτερα και ειχα μια μεγαλη αγαπη για το γαλλικο αλλα δεν πολυαρεσε στην παρεα οποτε παιζαμε σπανιοτερα
οταν επαιζα ημουνα καλος αλλα πλεον εχω να πιασω στεκα πανω απο τρια-τεσσερα χρονια δυστυχως
αυτο που δεν εχω παιξει ποτε ειναι snooker και φαινεται εξαιρετικα ενδοιαφερον (οποτε πετυχαινα αγωνες στο eurosport -οταν ηταν ελευθερο- δεν τους εχανα με τιποτα)
επισης απιστευτα θεαματικα ειναι τα trickshots (οποιος εχει δει πρωταθλημα καταλαβαινει)
-
Εγώ παίζω κυρίως Snooker , και καμιά φορά Αμερικάνικο.
Πάρτε και ένα Ronnie!!
-
Παλιά φανατικός ιδίως του γαλλικού. Δεν έβρισκα όμως συχνά συμπαίκτη και έτσι συμβιβαζόμουνα και με αμερικάνικο. Έχω όμως πλέον πολλά χρόνια να πιάσω στέκα και δεν βλέπω να ξαναρχίζω σύντομα. Το πρόβλημα είναι ο διαθέσιμος χρόνος που έχει γίνει δυσεύρετος.
-
Εγώ έπαιζα φανατικά και συνέχεια πριν μερικά χρόνια. Τώρα παίζω αλλά όχι τόσο συχνα.
Παρακολουθώ φανατικά snooker.
-
Αν και μου αρεσει να παρακολουθω στο eurosport σνουκερ . ποτε δεν ασχοληθηκα να μαθω σοβαρα να παιζω
-
Εγώ κόλλησα. Μέχρι και την αυτοβιογραφία του Ronnie αγόρασα και διάβασα.
-
Ο χρήστης FireBro έγραψε:
Εγώ κόλλησα. Μέχρι και την αυτοβιογραφία του Ronnie αγόρασα και διάβασα.Την έχω πάρει και εγώ..
Αλλά πολύ κατάθλιψη!!!! Σε ψυχοπλακώνει... -
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Εγώ κόλλησα. Μέχρι και την αυτοβιογραφία του Ronnie αγόρασα και διάβασα.
Την έχω πάρει και εγώ..
Αλλά πολύ κατάθλιψη!!!! Σε ψυχοπλακώνει...Όχι και τόσο. Ήταν απολαυστική πάντως. Ronnie rules! Μετα βρήκα στο internet και audio book με τον Ronnie. Το πήρα και αυτό αλλά με αυτή την προφορά του Ronnie...
-
Αμερικάνικο παλιά (και τις δύο εκδοχές). Είχα πολλά χρόνια να πιάσω στέκα και βρέθηκα σπίτι ενός παλιού συμμαθητή κι είχε τραπέζι του δώσαμε και κατάλαβε
-
Έπαιζα πολύ αμερικάνικο, κανονικό και (το κωλόφαρδο) εννιάμπαλο. Γαλλικό δεν έχω παίξει ποτέ. Πλέον, δεν παίζω συχνά.
-
Κι εγώ στην Αγγλία το ξεκίνησα κι εκεί έμαθα Αμερικάνικο και παίζω κι εδώ όχι τόσο συχνά όμως
cmarin, θυμάσαι εκείνα τα μικρά τραπέζια στις pub με τις κόκκινες και τις κίτρινες μπάλες ? Πολύ γέλιο
Μπιλιάρδο !!!