-
Πολύ θα το'θελα, αλλά έχω υποχρεώσεις εδώ.
-
Και 'γω πιστεύω ότι οι moderators επέδειξαν υπερβολική (ίσως και αμήχανη) επιείκια στον Γαβριήλ (και ίσως όχι μόνο σε αυτόν).
Ειδικά ο Γαβριήλ δεν μπήκε ΠΟΤΕ στο φόρουμ με σκοπό την συζήτηση. Αυτό φαίνεται σε ΚΑΘΕ του δημοσίευση.
Δεν το κάνει επίτηδες πιστευώ, απλά έχουν ριζώσει τόσο καλά τα κακοήθη και βδελυρά 'ιδεολογήματα', που του έχει μεταδόσει η άκριτη και ραγιάδικη στάση του απέναντι στις Η.Π.Α. και ό,τι απορρέει από αυτήν, που ούτε οι εχτρεμιστές μουσουλμάνοι δεν μπορούν να το πετύχουν στους στρατευμένους καμικάζι τους.
Αλλά θεωρώ ότι είναι εν μέρει αναμενόμενο. Εκεί ο Γαβριήλ πήγε πιθανώς για μια καλύτερη ζωή, για ένα καλύτερο κούτελο. Βρήκε αυτό που έψαχνε και από ένα μείγμα ικανοποίησης και συμπλέγματισμού είναι βασιλικότερος του βασιλέως (κλασική περίπτωση). -
Ίσως να το κάνει και επίτηδες...
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Ίσως να το κάνει και επίτηδες......και δεν είναι ο μόνος
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Αυτό που θέλω να τονίσω εδώ για τα μέλη του 4TF και για αυτό το συγκεκριμένο θέμα, είναι ότι ο καθένας μας πρέπει να κάνει πρώτα την αυτοκριτική του για την γενική του συμπεριφορά μέσα σε αυτό το φόρουμ κα μετά να κρίνει άλλα μέλη. Το γράφω γιατί διαβάζω μερικά ποστς και μου σηκώνονται οι τρίχες.Το παραπάνω θα ήθελα να το προσυπογράψω.
Εχω διαβασει κατα καιρούς πολύ πιο προσβλητικά για τη νοημοσυνη μου posts από αυτά του Γαβριήλ. Γραφόμενα, μάλιστα, των 'υπεράνω' του forum... -
Χαίρομαι που δεν είμαι mod
Μια μικρή γενικότερη παρατήρηση μόνο από μένα: ρόλο παίζει και η συχνότητα των προσβλητικών ποστ.
-
Ο χρήστης statharg έγραψε:
Υπάρχουν άτομα που δεν γράφουν σε καμιά άλλη ενότητα, παρά στον 'Αντίλογο', δηλαδή είναι ψιλοάσχετοι με τη θεμέλια βάση του forum, το αυτοκίνητο, και απλά κάνουν τον χαβαλέ τους, τις γνωριμίες τους, τις μαγκιές τους σε ένα ακόμα forum.
Πολλά πολλά αυθαίρετα συμπεράσματα. Ασχολούμε με τα αυτοκίνητο πρακτικά από την ώρα που γενήθηκα, είμαι αναγνώστης των 4 τροχών από τις αρχές της δεκαετίας του 80 και φανατικός του πραγματικού αντίλογου.
Το μόνο forum που έχω συμμετάσχει ποτέ (παρότι ασχολούμε με το Internet από το 94-95 ως φοιτητής) είναι το συγκεκριμένο και έχω κάνει κάποια, λίγα, post μόνο στον αντίλογο.
Συμφωνα με την πρωτη σου παραγραφο δεν ανοικεις σε αυτην την κατηγορια που κατηγορω.
Που ειναι λοιπον το προβλημα σου;; -
Απλά δεν μου αρέσουν οι γενικεύσεις. Επιπλέον δεν νομίζω ότι η σχέση ή όχι με το αυτοκίνητο μπορεί να αποτελεί κριτήριο για το κατά πόσο είναι αποδεκτή η συμμετοχή κάποιου στο forum - και πολύ περισσότερο το κατά πόσο κάνει post εκτός αντίλογου.
Παλαιότερα έγραφε ο Κ.Κ. 'Οι 4ΤΡΟΧΟΙ είναι ένα περιοδικό και για αυτοκίνητα' (είμαι σίγουρος ότι το θυμάστε)
-
Σε ό,τι αφορά τον γαβριήλ, όσο ενοχλητικό κι αν είναι το σύνολο των απόψεων που εκφράζει (απόψεις το άκουσμα των οποίων σίγουρα τρομάζει κάθε άνθρωπο), αυτό που ενοχλεί περισσότερο είναι η παντελής και μόνιμη άρνησή του να επιχειρηματολογήσει.Επηδει δεν συμφωνεις με τα επιχειρηματα μου, δεν συμενει οτι δεν ειναι μεσα σε αυτα που γραφω. Τοσο μεγαλο και ισχυρο ειναι το φιλτρο της αντιληψης σου για το πως λειτουργει ο πλανητης σημερα. Δεν σ'αφηνει να δεις καν οτι γραφω επιχειρηματα.
-
Ούτε τον είδα ποτέ - εν πλήρει αντιθέσει με ΟΛΟΥΣ τους άλλους συνφορουμίτες - να πει 'έχεις δίκιο' ή 'έκανα λάθος'. Αντιθέτως, κάνει αυτά που προανέφερα.Κανεις λαθος σε αυτο!
-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Οι αμερικανικες κυλοττες βλεπεις ειχαν μεγαλυτερη αισθητικη αξια και ογκο πληροφοριων χρησιμων για ολους μας απο το θεατρο της Ντενιση....
Εαν διαβαζες καν το θεμα το οποιο κριτικαρεις με αρνητικο και ειρωνικο τροπο θα εβλεπες οτι πολλες απο τις κυλοτες εαν οχι οι περισσοτερες ειναι Γαλλικες.
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Επηδει δεν συμφωνεις με τα επιχειρηματα μουΤα ΠΟΙΑ;
-
Κανεις λαθος σε αυτο!Απόδειξέ το.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Αυτό που θέλω να τονίσω εδώ για τα μέλη του 4TF και για αυτό το συγκεκριμένο θέμα, είναι ότι ο καθένας μας πρέπει να κάνει πρώτα την αυτοκριτική του για την γενική του συμπεριφορά μέσα σε αυτό το φόρουμ κα μετά να κρίνει άλλα μέλη. Το γράφω γιατί διαβάζω μερικά ποστς και μου σηκώνονται οι τρίχες. -
Αυτό που θέλω να τονίσω εδώ για τα μέλη του 4TF και για αυτό το συγκεκριμένο θέμα, είναι ότι ο καθένας μας πρέπει να κάνει πρώτα την αυτοκριτική του για την γενική του συμπεριφορά μέσα σε αυτό το φόρουμ κα μετά να κρίνει άλλα μέλη. Το γράφω γιατί διαβάζω μερικά ποστς και μου σηκώνονται οι τρίχες.
-
Κανεις λαθος σε αυτο!
Απόδειξέ το.
Πανευκολο.
Πανε στην 'αναζητηση' και βαλε gavriil1 στο 'Αναζήτηση αποστολέα:', 'Αντιλογος' στο 'Δημόσια συζήτηση:' και στο 'Αναζήτηση λέξεων κλειδιών:' βαλε λεξεις οπως 'σορρυ', 'sorry', 'my bad', 'λαθος', κτλ. Θα εχεις παντα αποτελεσματα.
-
Ο χρήστης Δημήτριος έγραψε:
Ειδικά ο Γαβριήλ δεν μπήκε ΠΟΤΕ στο φόρουμ με σκοπό την συζήτηση. Αυτό φαίνεται σε ΚΑΘΕ του δημοσίευση.
.Οπως π.χ. οταν ανοιξα θεματα για ωραια μερη για τους ακριβοτερους αθλητες, ταξιδια, για ποτα, ναι και για γυναικεια εσσωρουχα και εγιναν πατος λογο αντι-ΗΠΑμερικανικων posts?
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Αυτό που θέλω να τονίσω εδώ για τα μέλη του 4TF και για αυτό το συγκεκριμένο θέμα, είναι ότι ο καθένας μας πρέπει να κάνει πρώτα την αυτοκριτική του για την γενική του συμπεριφορά μέσα σε αυτό το φόρουμ κα μετά να κρίνει άλλα μέλη. Το γράφω γιατί διαβάζω μερικά ποστς και μου σηκώνονται οι τρίχες.
Το παραπάνω θα ήθελα να το προσυπογράψω.
Εχω διαβασει κατα καιρούς πολύ πιο προσβλητικά για τη νοημοσυνη μου posts από αυτά του Γαβριήλ. Γραφόμενα, μάλιστα, των 'υπεράνω' του forum... -
Εντάξει; παίξαμε και σήμερα
Να συνεχίσουμε τώρα με το θέμα; -
Επηδει δεν συμφωνεις με τα επιχειρηματα μου
Τα ΠΟΙΑ;
You heard me...
Κουρασε/Κουραζει ο Αντιλογος?